Revista PeoplesHost

Înființată în 2015, oamenii din spatele PeoplesHost sunt în afaceri de peste un deceniu. În deceniul acela, au lucrat cu mărci majore, dar au renunțat la viața corporativă pentru a adopta o abordare bazată pe oameni cu PeoplesHost.


Ideea din spatele PeoplesHost este de a oferi un serviciu de găzduire orientat către clienți, care să fie fiabil și la un preț echitabil.

Acum, la puțin peste un an în afaceri, au peste 500 de clienți și 1.000 de site-uri web în funcțiune. De asemenea, au un centru de date Tier-4 (am făcut o mică investigație – se pare că serverele PeoplesHost sunt găzduite în centre de date care sunt facilități auditate SOC 1 (SSAE16) de tip II și sunt compatibile cu PCI și HIPAA) situate în Orlando, Florida. Centrul de date folosește servere duid RAID, firewall-uri hardware, protecție DDOS avansată și routere redundante de bază a norului cu eșec peste. PeoplesHost păstrează, de asemenea, copii de zi cu zi ale tuturor clienților partajați și backupuri săptămânale pentru clienți pe un VPS sau soluții dedicate.

Am primit un cont gratuit de la unul dintre cei mai buni manageri de la PeoplesHost. Am folosit contul pentru a rula câteva teste pentru a vedea dacă această companie își îndeplinește promisiunile.

Verificați diferitele planuri de găzduire și apoi vedeți dacă PeoplesHost trăiește la maxim.

Ce este în cutie: Planuri de găzduire PeoplesHost

PeoplesHost are trei planuri principale de găzduire. Puteți obține servicii de hosting partajate, VPS sau dedicate. Să aruncăm o privire la fiecare dintre aceste opțiuni.

Gazduire comună 

PeoplesHost oferă planuri de găzduire partajate Windows și Linux. Planurile de găzduire partajate Windows variază între 10 și 23 dolari pe lună pentru un abonament de doi ani. În funcție de planul Windows pe care îl obțineți, puteți primi oriunde de la 5 GB până la 50 GB spațiu pe disc și 10 GB până la 60 GB lățime de bandă.

Planurile de găzduire web Linux variază în preț între 8 și 21 dolari pe lună pentru un abonament de doi ani. Puteți obține oriunde de la 2 GB la 50 GB în spațiu pe disc și 15 GB până la 60 GB în lățime de bandă.

Ambele planuri de găzduire partajate Windows și Linux includ nume de domeniu gratuite și site-uri web nelimitate și nume de subdomeniu. Ambele includ adrese de e-mail gratuite. În plus, vin cu garanția uptime de 99,9% a gazdei și sunt gata comerțul electronic.

Am fost mulțumit de toate resursele disponibile cu planurile de găzduire partajate. Indiferent dacă mergeți cu un plan minim de găzduire sau treceți la un plan de nivel superior, găzduirea partajată de la PeoplesHost nu dispune de putere sau resurse.

BasicChoicePro
Depozitare (SSD)5 GB20 GB50 GB
Transfer de date10 GB30 GB60 GB
Domeniu gratuit
Acces SSH Experiența mea: Ce îmi place la PeoplesHost

O privire rapidă pe tabloul de bord al utilizatorilor PeoplesHost.

Gestionați-vă plata și facturile la rubrica „Facturare”

Pe parcursul testului meu pe PeoplesHost, au ieșit în evidență câteva lucruri care mi-au plăcut. Vreau să împărtășesc cele mai importante momente cu tine.

60 zile garanție completă înapoi

În primul rând, există garanția de returnare a banilor. Garanția de returnare de 60 de zile este una dintre cele mai lungi pe care le veți găsi în industria de găzduire web. Ați auzit expresia „puneți banii acolo unde vă este gura”, iar PeoplesHost face asta doar cu această garanție. Acesta arată că are încredere în produsele sale. Această garanție fără riscuri este practic o perioadă de încercare. Dacă primiți unul dintre pachetele partajate sau VPS Linux sau Windows și nu vă place, vă puteți recupera banii. Este atat de simplu.

Copie de rezervă zilnică

De asemenea, îmi plac foarte mult copiile de rezervă pe care le execută PeoplesHost. Dacă aveți un cont partajat, acesta rulează backup-uri R1Soft zilnic. Sunt incluse în pachetul dvs. Apoi, dacă aveți un cont VPS, acesta rulează copii de rezervă R1Soft săptămânal. Dacă aveți un cont dedicat de găzduire, acesta are backup-uri zilnice în afara locului. Nu este nimic mai rău decât pierderea tuturor datelor dvs. și aceasta nu este o problemă atunci când mergeți cu această companie. Copiile de rezervă zilnice sau săptămânale păstrează datele în siguranță, astfel încât aceasta este o ușurare imensă.

Citat de la PeoplesHost ToS

Clienți partajați (Linux & Windows)
Dacă sunteți un client de găzduire partajat, păstrăm zilnic copii de rezervă R1Soft ale contului. Aceste copii de rezervă nu costă suplimentar și face parte din pachetul de găzduire achiziționat.

Clienții VPS (Linux & Windows)
Pentru clienții noștri VPS rulăm săptămânal copii de rezervă R1Soft ale contului dvs. Aceste copii de rezervă nu costă suplimentar și face parte din pachetul de găzduire achiziționat.

Clienți dedicați
Avem backup zilnic off-site disponibil pentru o taxă suplimentară. Vă rugăm să contactați asistența dacă aveți întrebări în acest sens.

5 transferuri gratuite de site-uri web

Transferurile de site-uri gratuite sunt de asemenea un plus uriaș. Puteți transfera gratuit până la cinci site-uri web și include site-uri Windows. Deși majoritatea companiilor de găzduire vă oferă unul, este greu să găsiți o companie de găzduire care să vă ofere cinci, deci este un beneficiu uriaș dacă conduceți mai multe site-uri.

Preț de găzduire blocat

Prețurile de reînnoire a popoarelor rămân aceleași cu prețul de înscriere. Nu există un preț promoțional publicizat (ca mulți alți furnizori de servicii de hosting ieftine) de 3,95 USD / lună, apoi se ridică până la 9,95 USD / lună după primul ciclu de facturare.

PeoplesHost prețurile de pe fața site-ului sunt prețurile „la fel de mici” pe care clienții le pot aștepta dacă se angajează la un ciclu de facturare de 2 ani. Prețurile pentru fiecare plan sunt egale – cu cât ciclul de facturare este mai lung pe care îl poate aștepta clientul să aibă un preț mai mic pe lună.

De exemplu, defalcarea nivelurilor de prețuri pentru planul nostru de bază împărtășit prin ciclul de facturare:

 • Lunar: 12 USD / lună
 • Trimestrial: 11 USD / lună
 • 6 luni: 10 USD / lună
 • 1 ani: 9 dolari / lună
 • 2 ani: 8 USD / lună

Dacă un client se înscrie la un plan de gazdă de bază partajat pe un ciclu de facturare de 2 ani, care va fi de 8 USD / lună, clientul se va reînnoi la același preț pentru următorul ciclu de facturare..

Pentru a comanda sau vizita online PeoplesHost: https://www.peopleshost.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map