20 Instrumente obligatorii pentru întreprinderile mici online

În calitate de proprietar de afaceri mici, executarea ideilor dvs. de afaceri înseamnă a face mai eficientă și a găsi instrumente care pot ajuta la înlocuirea sutelor de personal pe care nu le aveți și nu vă puteți permite să le angajați. Din fericire pentru proprietarul afacerii online, există o serie de lucruri care vă vor ajuta de la toate, de la gestionarea timpului până la facturare până la marketing. WHSR v-a economisit timpul și efortul de a căuta aceste instrumente; ne-am uitat la unele dintre cele mai populare instrumente de acolo și am ales cele mai bune 20 de instrumente indispensabile.


În lista sa cu cele mai bune 20 de instrumente de pe Forbes, Tanya Prive a împărtășit:

„Timpul limitat, forța de muncă și bugetele pot fi toate un factor pe măsură ce volumul de muncă începe să se acumuleze și facturile încep să se încadreze. Cu o echipă solidă și instrumentele potrivite, vei fi în curând pe cale de a-ți atinge potențialul de afaceri. .“

20 Instrumente obligatorii pentru afacerea dvs.

1 – Demandbase

Baza de cerere

Postarea pe blog a lui Inc pe 12 Instrumente Web Cool pentru Întreprinderi Mici are o privire la Demandbase ca un instrument cu adevărat valoros pentru proprietarii de site-uri web.

Demandbase aruncă o privire mai atentă celor care vă vizitează site-ul, luându-și IP-ul și comparându-l pe mai multe surse de informații, cum ar fi Dun & Bradstreet și LexisNexis. Demandbase nu numai că vă spune pentru ce companii pot lucra vizitatorii site-ului dvs., dar vă va stabili informațiile de contact pentru șeful companiei, astfel încât să vă puteți vinde în continuare serviciile. Acesta este un mod minunat de a comercializa către un demografic deja interesat de produsul dvs..

2 – Inky Bee

albină încremenită

Într-o postare de blog pe Blogging Wizard, Jerry Low sugerează utilizarea Inky Bee pentru a vă conecta cu alți bloggeri.

Rețeaua cu alți bloggeri este esențială pentru a scoate cuvântul despre propriul blog. Unele lucruri în marketingul blogurilor nu s-au schimbat de la începerea bloggingului, iar rețeaua cu alți bloggeri este una dintre ele. Cu toate acestea, modul în care facem rețea una cu cealaltă s-a schimbat și Inky Bee este un instrument excelent care vă ajută să vă conectați cu ușurință, economisindu-vă timp și potrivindu-vă cu bloggerii cu interese similare.

3 – Pivotal Tracker

verificator pivotal

Acesta este un instrument despre care nu mai auziți până acum, dar Pivotal Tracker vă va ajuta să vă mențineți programul ocupat. Într-o privire la 40 de întreprinderi mici și instrumentele online de care nu pot trăi, Michael P. Daugherty, de la Bespoke Row, spune că acesta este instrumentul său preferat. Se poate vedea cu ușurință de ce. Este un instrument ușor de utilizat de gestionare a proiectelor, care va face pe toți cei din echipa implicată într-un mediu online în timp real. Configurați o programare pentru momentul în care sarcinile ar trebui să fie finalizate, permiteți altora să încarce actualizări și să lase note și să interacționeze cu clienții din același tablou.

 4 – Dropbox

cutie picătură

Aceste soluții ușoare de stocare online sunt perfecte pentru a urmări cele mai importante documente. Dacă se întâmplă de neconceput și computerul dvs. se prăbușește sau se declanșează un incendiu în biroul de acasă, puteți recupera toate datele de pe Dropbox. Compania oferă mai multe soluții, inclusiv o opțiune gratuită cu 2 GB spațiu de stocare. De asemenea, puteți utiliza Dropbox pentru a partaja fișiere cu colaboratorii.

Dustin Sklavos din Notebook Review subliniază cât de simplu este utilizarea Dropbox:

„Nu pot sublinia cât de ușor este să folosesc efectiv, pentru că asta m-a câștigat. Oricare dintre noi ar putea modifica conținutul folderului nostru partajat în orice moment și (lățimea de bandă pe internet permitând) fișierele se vor actualiza automat între noi. Serviciul este un lucru extraordinar pentru tipurile de creativitate care trebuie să partajeze fișiere destul de substanțiale între ei, să nu mai vorbim de mai mulți consumatori de bază care doresc doar să partajeze fotografii și videoclipuri de familie. Este destul de ușor să lucrezi și fiecare dosar are un fișier cu documente minuscule care explică exact cum să-l folosești. “

5 – Appy Pie

captură de ecran appy pie

Appy Pie este o platformă care permite companiilor să își proiecteze propria aplicație și să se încarce pe iTunes sau Google Play. Clienții pot descărca aplicația și apoi puteți trimite notificări push zilnice. Appy Pie este în proces de a adăuga și capacitatea de a vinde produse prin intermediul aplicației.

6 – Hootsuite

HootSuite

Hootsuite are un scop de două ori pentru proprietarul micului business. În primul rând, pe tabloul de bord Hootsuite, puteți vedea ce subiecte sunt în trend în nișa dvs. de afaceri. Despre ce vorbesc oamenii? Cum poți folosi asta într-o postare pe blog sau în ofertele de produse? Dacă oamenii vorbesc despre moartea unei vedete de film, aveți vreun produs legat de acea stea pe care l-ați putea prezenta pe pagina produselor? Puteți utiliza, de asemenea, Hootsuite pentru a programa postări de social media pentru propria afacere.

Federația Națională a Afacerilor Independente (NFIB) sugerează acest lucru ca fiind cei mai buni 6 instrumente online Proprietarii de întreprinderi mici și ar trebui să folosească și prezintă următoarea recenzie:

„Există și alte servicii similare cu Hootsuite, dar am descoperit că le depășește pe toate la aproape toate nivelurile.” —Kari DePhillips, Fabrica de conținut, Pittsburgh

7 – Valul

val

Ținând pasul cu facturile, conturile plătite, plățile primite și chiar salariile pentru o întreprindere mică pot părea copleșitoare uneori. Wave este o soluție all-in-one pentru proprietarul întreprinderii mici și software-ul trăiește într-un mediu online. Quickbooks Pro online este o altă opțiune, dar Wave este puțin mai accesibil pentru cel mic, deoarece este gratuit.

Blogger-ul Small Business Doer, Greg Lam, a avut câteva idei interesante despre argumentele pro și contra acestui software. În timp ce el a considerat că este limitat pentru afacerea sa, pentru cineva care își conduce afacerea ca unic proprietar, fără o mulțime de cheltuieli în fiecare lună, acest software va funcționa bine. Una dintre cele mai bune părți ale articolului său este însă la sfârșitul ei, unde oferă o listă cu diverse programe de contabilitate online, pe care proprietarii de afaceri le pot utiliza.

 8 – Programare

schedulity

Dacă conduceți o afacere în care vă întâlniți cu clienți online sau personal, atunci veți dori să consultați Schedulicity pentru programare automată.

Acest software permite clientului dvs. să viziteze un site și să vadă ce zile și ore aveți disponibile pentru programări. De exemplu, dacă oferiți antrenament individual, introduceți orele disponibile și anunțați clienții că pot merge pe site pentru a programa o întâlnire. Schedulicity vă va trimite prin e-mail atunci când aveți o programare, va arăta acel anumit interval de timp rezervat și chiar va trimite memento-uri automate clientului dvs. înainte de programare.

9 – MailChimp

MailChimp

Dacă conduceți o afacere online, veți dori să începeți un buletin informativ pentru a rămâne în legătură cu vizitatorii site-ului dvs. Un buletin informativ servește mai multor scopuri, inclusiv care vă permite să notificați abonaților despre vânzări speciale sau produse noi. În articolul WHSR 15 Perle de înțelepciune Web Hosting, Luana Spinetti subliniază:

„Instalați un software de newsletter pe contul dvs. limitat de găzduire web și acesta va începe să mănânce pe disc și lățimea de bandă. Din păcate, nu există prea multe lucruri de făcut în acest sens, iar cel mai mic script de buletin informativ disponibil – OpenNewsletter – este încă de 640Kb și va trebui să vă numărați și în toate problemele stocate. “

MailChimp este soluția perfectă. puteți începe cu un cont gratuit și pe măsură ce baza dvs. de abonați crește, treceți cu ușurință într-un cont plătit. MailChimp oferă șabloane de știri gata făcute sau puteți crea un aspect personalizat pentru afacerea dvs..

10 – Google Drive

Google Drive oferă un mod convenabil de a urmări documentele. Puteți partaja cu colaboratorii. Una dintre caracteristicile mai bune ale unității este că puteți seta fișierul numai pentru citire sau permite altor persoane să editeze fișierul. Mediul acceptă documente de procesare a textului, precum și documente bazate pe baze de date. În plus, puteți descărca șabloane create de alții care au deja formule în vigoare. Să zicem că doriți o bază de date care să vă ajute să urmăriți orele lucrate de angajații dvs. contractuali. Se pot conecta la șablon, își pot adăuga orele și pot economisi. O soluție simplă pentru multe sarcini diferite de partajare.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare vă permite să încărcați o prezentare și să ajungeți la clienți noi printr-un format tip PowerPoint. În utilizarea SlideShare pentru a atinge clienții noi, am vorbit despre această piață în creștere, care primește deja aproximativ 120 de milioane de vizualizări pe lună. Unul dintre cele mai mari avantaje la adăugarea acestui instrument online la modelul dvs. de marketing de afaceri este că veți îmbunătăți automat poziția site-ului dvs. web în motoarele de căutare.

12 – Instrumente Google Webmaster

Dacă doriți să îmbunătățiți plasarea site-ului dvs. în motoarele de căutare și să îmbunătățiți capacitatea de utilizare a site-ului dvs., singurul lucru cel mai bun pe care îl puteți face este să folosiți Instrumentele pentru webmaster Google. Pe lângă faptul că veți vedea cum se clasează site-ul dvs. pe Google, veți afla și câteva informații importante despre demografia vizitatorilor site-ului dvs. web. De exemplu, dacă descoperiți că majoritatea vizitatorilor dvs. vin pe site-ul dvs. între orele amiezii și trei p.m. în fiecare vineri, atunci puteți oferi vânzări în acea perioadă sau alte stimulente pentru a vă ajuta să creșteți rata de conversie. Pe de altă parte, dacă vizitatorii pleacă din partea a doua, aceștia aterizează pe o anumită pagină, probabil că pagina respectivă trebuie reamenajată și făcută lipicioasă.

13 – Infografie

În crearea și utilizarea infografiei simple pentru a crește traficul site-ului, am scris:

Potrivit rețelei de cercetare socială, aproximativ 65% dintre oameni sunt studenți vizuali. Cu statistici de genul acesta, puteți vedea de ce infografiile cresc în popularitate.

Adăugarea infografiei poate face două lucruri pentru mica afacere. În primul rând, poate face ceea ce oferiți mult mai clar spectatorului. În al doilea rând, dacă acea infografie este valoroasă, vizitatorii o vor fixa pe Pinterest, o vor împărtăși pe Facebook și o vor Tweet. Aceasta înseamnă că potențialul tău potențial crește exponențial cu numărul de prieteni pe care fiecare persoană îi are în cercul său de socializare.

14 – Toggl

toogl

Timpul dvs. este prețios și Toggl vă ajută să urmăriți cât timp cheltuiți pentru fiecare sarcină. Toggl oferă opțiuni gratuite și plătite. Pur și simplu trageți instrumentul online, conectați-vă și urmăriți timpul în funcție de client, proiect sau sarcină finalizată. Dacă aveți clienți care vă plătesc în funcție de oră, utilizarea Toggl pentru a urmări timpul petrecut pentru fiecare sarcină poate face și facturarea mai ușoară.

15 – Cutie cu pantofi

shoeboxed

Ai apucat vreodată o trântă de hârtie în timp ce te afli la magazin și pierzi imediat chitanța? Este destul de greu să urmărești acea cheltuială, deși una minoră, când nu găsești chitanța. Acesta este locul în care Shoeboxed intră în joc pentru a ține cont de proprietarul micului business. Aceasta este o aplicație pe care o descărcați pe telefonul dvs. inteligent. Puteți face apoi o poză cu chitanța dvs. și Shoeboxed face restul, păstrând o copie a chitanței și urmărind cheltuielile pentru dvs. Folosit cu diligență, programul vă va asigura că nu veți rata niciodată o altă deducere a cheltuielilor de afaceri pentru impozitele dvs..

16 – Conferință gratuită

În calitate de proprietar al unei afaceri online, este posibil să efectuați foarte multe comunicări prin telefon sau prin e-mail. Există ocazii în care ar fi util ca toți oamenii să lucreze la un proiect într-un apel telefonic. Acolo intră în joc apelurile de conferințe gratuite. Reuniți pe toți la telefon și sistemul va înregistra chiar și apelul pentru referințe viitoare. De asemenea, puteți utiliza acest sistem pentru un apel de tip informațional pentru clienții dvs. „Camerele” vor conține până la 1.000 de apelanți simultan. Ca moderator, puteți permite întrebări de la utilizatori anumiți sau să le păstrați în tăcere în timp ce vorbiți pe un anumit subiect.

17 – Când este bine

Dacă ai încercat vreodată să organizezi o întâlnire pentru mai mult de trei persoane, știi ce coșmar poate fi să-ți dai seama de o zi și de timp care funcționează pentru toată lumea. Când este bun este un instrument minunat pentru a afla când toată lumea se poate întâlni online sau prin telefon. Fiecare persoană își pune timpul disponibil și sistemul alege unul care să funcționeze pentru toată lumea.

18 – Spion cuvinte cheie

KeywordSpy

Unul dintre cele mai bune moduri de a învăța din competiția dvs. este prin spionarea lor – ei bine, oricum cuvintele lor cheie Acest instrument de analiză aruncă o privire asupra cuvintelor cheie care funcționează cel mai bine pentru concurenții dvs., astfel încât să puteți învăța din ceea ce fac. Pe blogul Salată de trafic, Ryan Cruz spune despre utilizarea cuvântului cheie spion:

„Regula mea generală este că, dacă oamenii fac publicitate (cheltuieli cu publicitate pe clic) pentru acel anumit cuvânt cheie sau expresie, atunci este un cuvânt cheie bun care trebuie vizat, deoarece există intenție comercială.”

19 – Helpdesk Mojo

mojohelpdesk

Piața de afaceri online este extrem de competitivă. Chiar dacă azi este singurul joc din acest oraș mondial, poți fi sigur că cineva îți va observa succesul și va copia ceea ce faci. După ce ai acoperit orice altceva (SEO, pagini de destinație bune, conversie solidă etc.), serviciul pentru clienți este singurul mod de a ieși în fața concurenței. Mojo Helpdesk este o modalitate de a păstra legătura cu clienții dvs. și de a vă asigura că problemele pe care le-ar putea avea sunt rezolvate rapid și cu succes. Deși există multe platforme de asistență disponibile, aceasta primește în mod constant recenzii mari. Comunitatea GetApp a examinat acest software și i-a acordat cinci din cinci stele.

20 – CrashPlan

Planul de prăbușire

CrashPlan este o soluție de backup cloud. Programul rulează în fundalul computerului, făcând backup în fișiere importante în caz de blocare a computerului. Dacă se întâmplă de neconceput, nu veți pierde proiecte importante sau informații de contact pentru clienți. În schimb, pur și simplu reinstalați aceste date din fișierele dvs. de rezervă pe cloud CrashPlan.

Varful icebergului

Acestea sunt doar câteva instrumente preferate pentru întreprinderile mici online. Când vine vorba de eficientizarea întreprinderilor mici, există posibilități nelimitate de instrumente care pot fi utilizate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me