Chatbot pentru afacerea dvs.: Chatfuel, Verloop, multe chat-uri și Gupshup în comparație

Datorită unor nume proeminente precum SIRI și Cortana, mulți dintre noi s-au familiarizat cu modul în care se simte că interacționează cu mașinile. Anul recent a constatat creșterea Chatbot la o proeminență mult mai mare. În mare parte, chat-urile sunt scripturi automatizate care răspund la întrebări.


Luăm, de exemplu, Facebook Chatbot-ul CNN.

Când trimiteți mesaj CNN pe Facebook, veți primi un script de bun venit care vă invită să întrebați Chatbot despre lucrurile care se întâmplă. După ce introduceți ceva, Chatbot extrage link-uri de știri legate de subiectul solicitat care au fost postate pe CNN.

Acest lucru adaugă o nouă dimensiune capacității CNN pe spațiul social media, în termeni de utilizare, interacțiune, precum și viteză.

CNN Chatbot în acțiune.

În acest moment, probabil că vă veți gândi deja la milionul și la una dintre posibilitățile pe care acestea le pot deschide pentru dvs. și pentru afacerea dvs. Răspuns rapid către clienți – da; Proceduri automate – verificare; s-ar putea să fiți capabil să obțineți un Chatbot care să vă ajute să vă vindeți produsele – iad, DA!

Dar doar cu o secundă înainte să fugi și să începi să lovești Google. Luați în considerare acest lucru mai întâi:

Care este obiectivul pe care îl va avea Chatbot-ul tău?

Chatbots astăzi sunt extrem de versatili și pot face practic orice. De fapt, unii sunt atât de buni încât sunt capabili să învețe singuri și să-și crească capacitățile din mers. Cu toate acestea, cu o funcționalitate deosebită are o dificultate mai mare (și de multe ori un preț mai mare).

Țineți cont de premisa de bază de a avea Chatbot și că este să acționați ca unitate de sprijin pentru afacerea dvs. Chatbot-ul este acolo pentru a vă ajuta clienții, pentru a vă oferi asistență mai rapidă, personalizare mai mare sau extinderea atenției dvs..

Cea mai bună parte a acestui rol de sprijin este că îți creează foarte mult afacerea. Veți putea avea Chatbot să răspundă mai multor clienți simultan în orice moment al zilei.

După ce ne-am gândit, să avem în vedere patru chatbots populari și furnizorii lor. Vom împărtăși cu voi câteva informații de bază, precum și în ce zone fiecare dintre acești Chatbots sunt utilizați cel mai bine.

1. Chatfuel

Vezi Chatfuel în acțiune

Mesaj de acces pe pagina de Facebook Tech Crunch.

2. Verloop

Site-ul: manychat.com / Preț: Freemium

ManyChat are o natură foarte asemănătoare cu Chatfuel, deși în detalii puțin mai mari. Este livrat cu un tutorial extrem de de bază care vă ghidează în configurarea unui mesaj de bun venit. Este disponibil gratuit, dar limitează numărul anumitor funcții, dacă nu este actualizat la o versiune PRO. Prețurile apoi trec la scară în funcție de numărul de utilizatori activi pe care așteptați să o gestioneze o lună, începând de la 5 USD pe lună pentru 500 subsciber.

Cum functioneaza

Funcționalitatea bot de bază aici este la fel ca în cazul celorlalte similare în care se bazează pe mesaje prestabilite pe care le furnizați. Acestea sunt apoi prezentate utilizatorilor dvs. urmând secvențe care sunt stabilite în prealabil de dvs. Un lucru bun aici este că există mai multe șabloane de bază pentru mesaje și secvențe care să vă ghideze.

ManyChatManyChat are o interfață plăcută și curatăManyChatDe asemenea, are câteva mesaje simple predefinite pe care le puteți folosi ca ghid

Ce altceva poate face ManyChat?

Pentru majoritatea paginilor de afaceri, acesta este un domeniu în care ManyChat ar străluci probabil. Ca instrument de asistență pentru afaceri, ManyChat oferă instrumente de creștere care vă pot ajuta să generați și să capturați oportunități.

În loc să te bazezi doar pe un mesaj standard de bun venit, poți folosi aceste instrumente pentru a-ți segmenta utilizatorii și a le oferi informații mai relevante încă de la început. Fiecare instrument de creștere pe care îl creezi și îl implementezi poate fi, de asemenea, urmărit individual pentru a vedea cum funcționează.

Pentru planificarea în avans, botul vine și cu secvențarea mesajelor. ManyChat face acest pas mai departe, permițându-vă să postați mesaje automate de pe alte canale, inclusiv YouTube și Twitter.

O caracteristică interesantă a ManyChat este „Live Chat” care vă permite să vedeți exact cum interacționează publicul dvs. cu diferitele secvențe pe care le-ați configurat. De asemenea, oferă imagini de profil și alte informații pe care Facebook le pune la dispoziție.

ManyChat este încă un popular Chatbot ușor de utilizat. Este rapid să vă configurați și să vă conectați la pagina dvs. și oferă o informație bună despre informații, astfel încât să vă puteți optimiza cu ușurință botul.

A sustine:

ManyChat funcționează pe sistemul de bază standard de cunoștințe ca primă linie de asistență. Dacă puteți găsi ceea ce căutați, reveniți la un sistem de ticketing prin care trimiteți solicitarea. Răspunsurile pot dura până la 3 zile și chiar atunci, poate dura un timp pentru a rezolva pe măsură ce mesajele merg înainte și înapoi.

  • Potențial bun pentru generarea de plumb
  • Este necesară codarea zero
  • Fără potențial de integrare cu amănuntul
  • Nu se joacă bine cu Chrome

Vedeți ManyChat în acțiune

Mesaj de acces pe pagina de Facebook ManyChat.

4. Gupshup

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me