Scoopul interior pe site-urile de membru

Există multe moduri diferite de a genera bani cu un blog, dar ați avut în vedere crearea unei opțiuni bazate pe abonament? Site-urile bazate pe apartamente pot lua multe forme diferite. Acestea pot fi complet bazate pe membru, cu o pagină de destinație accesibilă decât dacă plătiți o taxă. Probabil mai frecvente sunt zonele unui site care se bazează pe apartenență și fie necesită o taxă pentru acces sau abonament la un site web sau forum. Federația Națională pentru Afaceri Independente (NFIB) afirmă că un site bazat pe membru este de obicei un site unde oamenii plătesc o „taxă lunară pentru a accesa conținut”. Unele tipuri diferite de site-uri de membru includ:


 • 100% bazat pe membru
 • Câteva articole gratuite și apoi conținut premium care este membru
 • Funcții speciale de membru, cum ar fi ateliere, conținut, videoclipuri
 • Un blog care se bazează pe apartenență sau are părți pe care le bazează un membru
 • Organizare la care trebuie să fiți membru pentru a accesa conținut suplimentar sau ascuns

Pro și contra site-urilor bazate pe membru

Ca și în cazul majorității modelelor, există atât avantaje, cât și contra, atunci când vine vorba de rularea unui site web bazat pe abonamente. Am experimentat aceste mana in urma cu ani in care am condus revista tiparita si online pentru cititori si scriitori intitulata Yellow Sticky Notes. Această revistă era plină de articole, povești, poezie și reclame. Versiunea online a oferit câteva articole gratuite pe care cei care le vizitează pentru prima dată sau trimestrial (a fost o revistă trimestrială) au putut citi. Cu toate acestea, pentru a accesa tot materialul, ei trebuiau să se aboneze fie la versiunea tipărită, fie la online a revistei. Au existat multe probleme legate de rularea unui site-model de apartenență care a făcut o sarcină mai dificilă decât rularea unui site standard. Cu toate acestea, au fost și recompense.

Pro-uri

 • Generează un venit
 • Puteți aduna o mulțime de informații despre publicul dvs. și puteți crea conținut foarte bine direcționat
 • Lista de corespondență automată / următoarele
 • Împiedică pirații să-ți fure operele tale și ale altor scriitori

Contra

 • Unii oameni vor părăsi site-ul dvs. frustrat
 • Arii dvs. protejate prin parolă ar putea fi hacked
 • Trebuie să păstrați conținutul proaspăt și interesant, deoarece oamenii îl plătesc
 • Vei avea nevoie de ajutor pentru a ține pasul cu postările și / sau conținutul forumului. Acest lucru este departe de un singur spectacol dacă rulați un site bazat pe membru.

Concluzia aici este că, dacă încărcați persoane sau dacă doriți să furnizeze informații pentru a accesa o parte a site-ului dvs., ar fi bine să vă asigurați că conținutul de membru este uimitor sau veți avea unii membri foarte supărați.

Site-uri de membru de succes

Bonnie Vanak

Există multe exemple de modele de site-uri de succes. Recent, am discutat cu un prieten al meu scriitor, cel mai bine vândut autor New York Times, Bonnie Vanak. O cunosc pe Bonnie de mulți ani și am știut-o mereu că este inteligentă și pricepută în ceea ce privește sfârșitul afacerii. Nu am fost surprins când i-am vizitat recent site-ul și am văzut că are o zonă destinată doar membrilor.

captură de ecran a site-ului Bonnie VanakCaptura de ecran a paginii de start a lui Bonnie Vanak. Notă doar butonul membrilor.

http://ediets.com eDiets are fluctuații de venituri, dar doar ca exemplu, în al doilea trimestru al anului 2012, compania a adus venituri de 5,63 milioane USD și a avut un profit brut de 2,81 milioane dolari. Poate fi greu de identificat ceea ce face ca un site să aibă mai mult succes decât altul, dar există câteva caracteristici ale eDiet-urilor care pot contribui la succesul continuu.

 • Totul se încurcă spre a-i determina pe oameni să se înscrie la serviciu. De la pagina de destinație, la articole, la oferte gratuite, sunteți încurajat să începeți cu eDiets și să începeți să slăbiți.
 • Un profil de dietă gratuit este oferit. Acestea îți oferă un profil gratuit, dar profilul chiar te îmbie până la înscrierea la acest serviciu. În plus, acum au e-mail și informații de contact pentru că le-ai dat în mod liber. Acest lucru este destul de genial într-adevăr.
 • Site-ul este luminos și ușor de navigat. Opțiunile sunt limitate, de aceea sunteți înrădăcinat și de aceste limitări.

ProBlogger

Dacă faceți bloguri de foarte mult timp, probabil că ați auzit deja despre acest site. ProBloggers oferă un buletin informativ și forumuri gratuite pentru a ajuta atât bloggerii cât și clienții să interacționeze între ei. Subiectele lor sunt oportune, aprofundate și bine cercetate. Darren Rouse este o autoritate în lumea bloggingului și s-a impus ca sursa de idei pentru blogging totul.

captură de ecran de probloggerProBlogger oferă conținut gratuit și apoi conținut „pro” contra cost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me