Sitejet: 6 pași simpli pentru crearea unui site web de afaceri

Constructorii de site-uri web sunt minunate. Este o linie introductivă, dar este adevărat. Pentru aceia dintre voi care sunt din timpuri preistorice precum mine, constructorii de site-uri sunt site-uri web ce înseamnă angrenajul automat pentru vehicule.


Există multe în jur și fiecare dintre acestea vă oferă ceea ce se reduce la același lucru – capacitatea de a crea un site web rapid și cu asistență minimă. Această capacitate este utilă în special pentru întreprinderile mici sau chiar freelanceri, deoarece reduce reducerea cheltuielilor aeriene inutile care pot fi mai bine angajate în altă parte (cum ar fi acel nou comunicator Bluetooth Star Trek minunat!)

Sper că Jerry nu va atrage atenția asupra comunicatorului Star Trek, dar ideea este că, ca afacere, știm cu toții că este important să ne concentrăm asupra propriilor noastre activități de afaceri. Construirea site-urilor web poate fi puțin departe, dar atunci când este simplificată în măsura în care economiile de costuri generate de realizarea noastră singură pur și simplu nu pot fi ignorate – este timpul să analizăm opțiunile.

De ce să folosiți un constructor de site-uri web?

Nu toate companiile vor putea planifica, proiecta și construi un site web pe cont propriu. De multe ori este nevoie de timp, resurse și experiență pentru a putea produce ceva de la zero. Gândiți-vă la acest lucru – pentru un programator, este de râs cât de ușor este să scrieți și să rulați un program „Hello World”, dar pentru un profan, ei nici nu ar ști de unde să înceapă.

Pentru a simplifica problemele în masă, companii precum Sitejet au creat un sistem de blocuri care vă permite să folosiți instrumentele disponibile pentru a vă construi propriul site. Gândiți-vă la acesta ca la utilizarea materialelor de construcție prefabricate și apoi să meargă sălbatic cu designul folosindu-le.

Este rapid, este ușor și necesită aproape zero abilități tehnice. Să ne uităm la cât de simplu ar fi să construim un site de afaceri cu Sitejet .

6 pași simpli pentru crearea unui site web de afaceri cu Sitejet

1. Alegeți șablonul

Fluxul normal pe care îl veți întâlni cu Sitejet este să vă înscrieți (care este gratuit), să creați un site web, să îl editați, apoi să îl publicați (pe care trebuie să îl plătiți). Aceasta este o metodă foarte lină și ușor de utilizat, deoarece dacă nu sunteți nemulțumit să o utilizați din orice motiv, nu vă va costa niciun cent.

Alegerea unui șablon pentru site-ul meu de testare.

După înregistrare, puteți crea un site web în tabloul de bord – procesul vă va solicita să furnizați un nume pentru site și să selectați un șablon. Există în jur de 20 de modele ciudate din care să alegeți. Acestea variază de la portofolii personale la companii imobiliare și afaceri de marketing.

Demo: Exemple de șabloane Sitejet

CarFix – șabloane de site-uri pentru activități de reparații și servicii auto.

Porter – Șabloane de site-uri pentru restaurante și baruri.

* Faceți clic pe imagine pentru a mări.

2. Adăugați conținut pe site-ul dvs.

După terminarea configurației, puteți începe editarea site-ului apăsând butonul Editare. Acest lucru vă aduce un aspect mai intimidant cu aspectul aratat ca o mulțime de opțiuni peste tot. Dacă nu sunteți familiarizat cu ceea ce vedeți este ceea ce obțineți (WYSIWYG), atunci vă recomand să luați câteva minute pentru a urma turul care apare la început. Totul este condus de meniu.

Toate paginile de pe șablon vor avea deja un text de marcaj pentru a vă arăta cum arată. Lucrurile pot fi la fel de simple ca să păstrezi totul „așa cum este” și să faci un dublu clic pe fiecare zonă de text, apoi să completezi pe cont propriu.

Sitejet WYSIWYG editor.

Chiar și bara de meniu de navigare de sus poate fi editată. Faceți dublu clic pe bara și, în stânga, puteți edita conținutul meniului de navigare.

Când spun editare, înseamnă că schimbarea textului este la fel de simplă. Selectați caseta și puteți modifica nu numai textul, ci și culoarea textului, dimensiunea fontului, tipul și aproape orice altceva – la fel ca în Microsoft Word, de exemplu.

3. Personalizarea suplimentară a site-ului dvs.

Secțiunea anterioară acoperă în principal textul, dar puteți ajusta aspectul site-ului dvs.. Din nou, faceți dublu clic pe orice vizualizare pe care doriți să o schimbați și în partea stângă veți putea modifica vizual, dimensiunea, adăuga linkuri sau aproape orice altceva.

Dacă doriți să schimbați o imagine în întregime, trebuie doar să faceți dublu clic pe ea și să vă puteți încărca propriile imagini pentru utilizare. Orice imagini pe care le încărcați vor fi păstrate în managerul media și sunt gata oricând pentru utilizare, astfel încât va trebui să le încărcați o singură dată.

Sitejet nu oferă imagini pe care să le folosești, așa că va trebui să îți alimentezi unele singur. Dacă nu aveți, sau afacerea dvs. nu este fizică, este posibil să luați în considerare unele site-uri web cu stocuri, precum Getty Images, unde puteți cumpăra fotografii sau imagini individuale. Nu descărcați doar imagini de pe Google sau s-ar putea să vă descoperiți în justiție pentru încălcarea dreptului de autor.

Creează-ți identitatea de brand online

Chiar dacă sunteți un brand consacrat, mutarea online este ceva care ar putea schimba lucrurile un pic. S-ar putea să descoperiți că modul în care v-ați înregistrat marca este posibil să nu fie întotdeauna complet relevant online.

În aceste scenarii, puteți decide să mergeți pe una dintre cele două căi. S-ar putea să doriți să construiți o persoană web sau să re-marcați în mod cuprinzător. Din fericire, acest lucru nu trebuie să fie dificil. Există câteva servicii bazate pe web care vă permit să lucrați exact cu ce domenii de branding aveți nevoie.

Exemplu – Un logo pe care l-am creat pentru compania noastră folosind Logaster Free Logo Generator.

Logaster, de exemplu, poate începe doar cu un design de bază de logo, sau le puteți determina să construiască întreaga carte de marcă – chiar și până la noi modele de papetărie..

4. Adăugați conținut dinamic

Desigur, aceasta fiind era multimedia, de ce să vă bazați pentru text și imagini? Adăugați conținut dinamic pentru a încânta și încânta spectatorii. Puteți adăuga conținut video, precum și elemente de social media, precum o legătură în link-ul de pe pagina de Facebook de afaceri.

Sau de ce nu o hartă de navigare, prin care clienții dvs. pot primi indicații către afacerea dvs. direct de pe site-ul dvs. web? Toate acestea nu sunt doar pentru a le capta atenția, ci pentru a acționa ca un facilitator pentru afacerea dvs..

5. Marketing SEO

Cu literalmente milioane de site-uri web astăzi, este ușor de ratat. Ca o afacere mică, nu este ușor și nici ieftin să te ajute pe cineva să te ajute cu SEO-ul tău. Din fericire, puteți face unele SEO de bază pe cont propriu din Sitejet.

Pentru fiecare pagină a site-ului dvs. sau pentru linkurile selectate, veți putea specifica cuvinte cheie și descrieri care vă vor ajuta să aduceți site-ul dvs. în atenția crawler-urilor web, cum ar fi Googlebot.

Pentru a afla mai multe despre SEO și cum vă poate ajuta afacerea, aruncați o privire la articolul lui Jerry despre SEO 101 pentru a obține câteva idei pe care le puteți copia pe site-ul afacerii dvs. pentru o eficiență maximă..

6. Publicați-vă site-ul

După ce ați parcurs toate etapele de mai sus și sunteți mulțumit de noul dvs. site, este timpul să îl puneți la dispoziția lumii. Pur și simplu faceți clic pe un buton și puteți fi deschis pentru afaceri – odată selectat planul dvs. de plăți, desigur.

Sitejet publică un site web cu un singur utilizator pentru o taxă lunară de 5 USD – nu există nicio taxă pentru utilizarea Site Builder. Îți oferă 14 zile pentru a te juca cu interfața și pentru a-ți construi site-ul, de fapt. Pentru a construi cu adevărat un site de bază, este nevoie de 20 de minute dacă sunteți rapid și știți ce doriți – mai mult dacă vă luați timpul pentru a parcurge tutorialul sau a face un site complet diferit.

Ca ghid, aș spune că așteptați 25 de minute pentru doar modificarea unui șablon, 2 ore sau mai mult dacă doriți ceva special sau câteva zile pentru a reface complet un site de la zero..

Dacă sunteți un designer de site-uri web

Sitejet permite utilizatorilor săi să creeze mai multe proiecte (site-uri web) în tabloul de bord, astfel încât dacă sunteți un designer de site-uri care realizează site-uri pentru mai mulți clienți, acest lucru este deosebit de bun pentru dvs. Nu numai că vă permite să silozați mai multe proiecte, dar sunt construite și în funcții de colaborare care vă ajută să lucrați pe site-ul web cu feedback-ul clienților într-un singur loc..

Puteți, de asemenea, să lucrați cu un coleg – spuneți poate un designer grafic și lăsați note pentru ei, astfel încât să își poată construi partea în timp ce faceți a voastră. După ce toate acestea sunt făcute, controlul site-ului poate fi transferat către clientul dvs. cu propriul panou de control cu ​​autoservire. Își pot regla textul în orice moment!

Economisirea costurilor pe site-ul dvs. de afaceri

Acum, pentru a plăti pe cineva pentru a construi un site web de bază, vă va returna orice, de la minim 300 USD la mii de dolari – și veți rămâne oricum să plătiți taxe anuale pe numele de domeniu al afacerii dvs. și gazduire web.

Planuri sitejet și tarifePlanuri sitejet și prețuri – pentru a compara și alege planul care vi se potrivește cel mai bine.

De fapt, există companii de găzduire web, care vor percepe cu plăcere mai mult decât cei 5 dolari pe lună pe care Sitejet îi solicită. Știu că, ca afacere, te-ai concentra mai degrabă asupra a ceea ce ești bun, dar sitejet-ul face atât de simplu crearea propriului nostru site, de ce să pierzi banii în plus?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map