Găsiți cel mai bun serviciu de găzduire prin email și aflați cum să vă configurați e-mailul de afaceri

Pentru profan, e-mailul este de obicei asociat cu furnizori majori, precum Google sau Yahoo, deoarece este gratuit și practic nelimitat din punct de vedere al stocării..


Cu toate acestea, întreprinderile au adesea cerințe diferite și, în general, este o idee bună să vă orientați către serviciul de găzduire prin e-mail de afaceri.

Deși există versiuni gratuite disponibile cu multe companii de găzduire, multe companii profită de flexibilitatea și puterea serviciilor de e-mail profesionale. Găzduirea profesională de e-mail implică, de obicei, e-mailurile administrate de un server de e-mail separat sau dedicat.

Găsiți cele mai bune găzduire prin email

  • Interserver – 5,00 USD / lună
  • – 0,99 USD / lună
  • – începe de la 0,80 USD / lună
  • – începe de la 3,99 USD / lună
  • – începe de la 2,95 USD / lună
  • – începe de la 2,96 USD / lună

Tutoriale pas cu pas

Dezvăluire: WHSR primește taxe de trimitere de la unele companii de găzduire prin e-mail menționate în această pagină. Opiniile și recomandările noastre se bazează pe experiența reală a utilizatorilor și pe datele actuale ale pieței.

Înainte de a intra prea adânc aici, hai să discutăm mai întâi elementele de bază.

Cum funcționează gazduirea prin e-mail

Deși nu este un subiect pe vârful limbii joase medii, elementele de bază ale găzduirii de e-mailuri de afaceri nu sunt foarte complexe. Gazduire prin e-mail este de fapt un termen foarte generic și indică pur și simplu ce serviciu găzduiește e-mailurile. Gmail, de exemplu, poate fi considerat și ca gazduire prin e-mail.

Cu toate acestea, în sfera de aplicare a acestui articol vom presupune că vă uitați să găzduiți propriile dvs. e-mailuri. Aceasta înseamnă că veți avea un control deplin asupra e-mailurilor dvs., de la crearea de adrese și configurarea modului în care acestea sunt gestionate până la locul în care sunt stocate.

Când vă este trimis un e-mail, acesta conține diverse detalii, inclusiv adresa dvs. de e-mail. Pe baza acestei adrese, e-mailul este apoi trimis către un spațiu de stocare la care este configurat să meargă. Odată ce este acolo, îl poți deschide și citi în orice moment la alegere.

Dacă ați cumpărat orice pachet de găzduire web, este de obicei foarte probabil ca serviciul de găzduire prin e-mail să fie integrat în pachetul dvs. de găzduire web. Dacă nu aveți acest lucru, va trebui să căutați pachete de găzduire prin e-mail pentru a utiliza domenii personalizate pentru e-mailul dvs..

O adresă de e-mail personalizată va arăta astfel:

De ce ai nevoie de găzduire prin e-mail de afaceri?

Când folosesc termenul de e-mail de afaceri de afaceri, la care mă refer cu adevărat este să folosesc un domeniu personalizat pentru e-mailurile dvs. Există multe motive pentru a face acest lucru, de la profesionalism la securitatea datelor. Formați o perspectivă de afaceri, costul nu este prohibitiv, iar beneficiul depășește cu mult aceste costuri.

1- Profesionalism

Utilizarea unui domeniu personalizat vă va informa clienții cu exactitate cu cine au de-a face. Deoarece domeniul este deținut și administrat de dvs., ar fi dificil pentru cineva să se prezinte greșit ca aparținând companiei dvs..

Să luăm în considerare două scenarii în care o companie folosește găzduirea de e-mailuri de afaceri, în timp ce cealaltă folosește un serviciu de e-mail gratuit;

 • Compania A –
 • Compania B –

În cazul Companiei A, oricine se poate înregistra efectiv pentru acea adresă de e-mail atât timp cât este încă disponibil.

E-mailul Companiei B va fi însă unic pentru dvs., proprietarul domeniului. Adresa de e-mail a companiei B reflectă, de asemenea, profesionalismul și devotamentul față de activitățile sale pe care compania le are.

2- Securitatea datelor

Găzduindu-vă propriile e-mailuri de afaceri, aveți controlul deplin asupra comportării e-mailurilor care vă sunt trimise. De exemplu, dacă vă aflați într-o afacere unde există anumite reglementări, cum ar fi localizarea datelor, poate fi necesar să vă stocați e-mailurile pe servere în anumite locații.

3- Suport

Companiile de astăzi tind să comunice foarte mult prin e-mail. Este probabil ca unele dintre aceste e-mailuri să includă informații importante, precum facturare, facturare, contracte și altele asemenea. Prin utilizarea propriului dvs. de găzduire prin e-mail, veți fi mai bine echipat pentru a face față scenariilor care ar rezulta din probleme de e-mail.

E-mailurile pierdute sau corupte ar putea avea un impact grav asupra afacerii dvs., iar suportul care vine împreună cu găzduirea de e-mailuri de afaceri s-ar putea dovedi de neprețuit.

Ce face o bună găzduire prin e-mail?

Multe dintre trăsăturile pe care le are o gazdă web bună ar trebui să fie, de asemenea, prezente într-o gazdă de e-mail bună. Printre aceste trăsături, topul listei dvs. ar trebui să fie fiabilitatea și flexibilitatea. Alți factori includ:

Securitate

Ca afacere, clienții tăi trebuie să poată avea încredere în integritatea afacerii tale. Acestea vă încredințează informații confidențiale, cum ar fi nume, adrese de e-mail și, eventual, chiar date financiare. Securizarea e-mailului dvs. este importantă și ar trebui să aveți grijă de funcții integrate, precum securitatea datelor, anti-malware, anti-spam și altele asemenea într-o gazdă de e-mail.

Accesibilitate

Adesea verificăm e-mailul nostru prin intermediul diferitelor platforme, încât poate deveni ușor de uitat că fiecare dintre ele poate necesita configurații diferite. Când căutați un furnizor de găzduire e-mail, asigurați-vă că aveți acces la e-mail, POP și IMAP.

Webmail vă permite să utilizați un client de e-mail bazat pe web, care este foarte convenabil. IMAP vă permite să citiți e-mailul dvs. de pe orice dispozitiv fără a fi nevoie să le descărcați. POP, pe de altă parte, necesită să descărcați e-mailurile înainte de a le citi.

Lista neagră-Free

Dacă adresa dvs. IP este listată neagră este o modalitate sigură de a vedea activitățile companiei dvs. (în special cele legate de client!) Să se oprească rapid. Aceasta poate fi o problemă majoră pe măsură ce IP-ul dvs. este listat pe lista neagră, este nevoie de timp și efort pentru a-l face din nou curat. Evitați gazdele de e-mail care au reputația de a avea clienții pe listele negre, deoarece puteți ajunge la un IP reciclat și deja pe o listă neagră.

Puteți verifica starea listei negre a gazdei de e-mail folosind MX Toolbox.

Unde să vă găzduiți conturile de e-mail personalizate?

1- Gazduire pachetă (email + site-ul web)

Găzduirea prin e-mail pachet este atunci când primiți o găzduire prin e-mail care vine împreună cu (prin urmare, termenul „pachet”) de contul dvs. de găzduire web. În funcție de nevoile dvs., acest lucru se poate dovedi foarte util, deoarece nu va trebui să vă gestionați e-mailurile pe un cont separat sau să plătiți suplimentar pentru găzduirea prin e-mail.

Cu toate acestea, găzduirea prin e-mail în pachete este adesea limitată în spațiu de capacitatea totală a contului de găzduire web. Majoritatea pachetelor alocă o singură cantitate de spațiu care este distribuită între e-mailul dvs. și găzduirea web. În afară de spațiu, partajați și lățimea de bandă alocată contului.

Contra – Funcții limitate și stocare. Nu pentru întreprinderile mari.

Beneficii – Ușor de configurat, funcții avansate, găzduiește mai multe mici conturi de e-mail la un preț.

Cel mai bun serviciu dedicat de găzduire prin email? Nu toate companiile de găzduire web oferă planuri dedicate de găzduire prin e-mail, dar, ca exemplu, exemple clare de servicii de hosting de e-mail dedicate pot fi găsite la Hostinger și Liquid Web.

3- Soluții Enterprise (SaaS)

Există furnizori de servicii, precum Google și Microsoft, care au soluții de găzduire prin e-mail, precum G Suite și Microsoft 365 Business. Acestea sunt servicii de e-mail dedicate, ușor de utilizat și puternice, dar trebuie gestionate separat de găzduirea dvs. chiar dacă pot utiliza numele dvs. de domeniu personalizat.

Dezavantajul este că serviciile pot ajunge să coste puțin, pe măsură ce numărul personalului crește. Ca exemplu, G Suite poate costa doar 5,40 USD pentru un plan de bază, dar acesta este prețul de plătit pe utilizator pe lună.

Contra – Lucrări administrative suplimentare. Scump – cost suplimentar pentru conturi de e-mail suplimentare.

Site web: https://www.interserver.com

InterServer are sediul în New Jersey și este în vigoare de mai bine de două decenii – o durată de viață incredibil de lungă pentru o gazdă web. A fost introdus pentru prima dată ca re-vânzător al contului de găzduire virtual, acesta acoperă astăzi aproape întreaga gamă a spectrului de servicii de găzduire web.

Servicii: pachet de găzduire e-mail dedicat.

Site web: https://www.namecheap.com

Chiar și în rândul gazdelor web orientate către buget, NameCheap vine la fel de ieftin (fără punct de vedere). Cu planuri de găzduire partajate care pornesc de la 1,44 USD, chiar și la reînnoire, se mândresc cu unele dintre cele mai mici prețuri din industrie. Pe lângă găzduire, NameCheap oferă și alte produse precum nume de domeniu și servicii de securitate.

În afară de planurile lor de început de găzduire web la prețuri considerabile, Namecheap are o gamă largă de servicii care include găzduire privată de e-mail. De la doar 0,99 USD / lună puteți obține nu doar găzduire prin e-mail, ci și ceva spațiu pentru stocarea fișierelor. Prețurile cresc în funcție de câte cutii poștale aveți nevoie.

Site web: https://www.hostinger.com

Hostinger are sediul în Kaunas, Lituania și oferă o mare varietate de planuri de găzduire. Cel mai bun lucru despre găzduirea lor web este că vine și cu găzduire de pachete de e-mail. Indiferent dacă vă înscrieți la planurile lor de găzduire partajate sau chiar la gazduirea VPS, acestea au acoperit găzduirea prin e-mail.

Servicii: pachet de găzduire e-mail dedicat.

Site web: https://www.inmotionhosting.com

Bazat atât în ​​Lost Angeles California, InMotion Gazduire este de peste 15 ani. Compania a fost mult timp una dintre gazdele noastre preferate din mai multe motive și chiar gazduirea lor partajată vine gratuit cu funcții de e-mail.

Servicii: pachet de gazduire prin e-mail.

Site web: https://www.tmdhosting.com

Cu un record de zece ani de service sub curea, TMDhosting a fost un partener de încredere pentru mulți proprietari de site-uri de-a lungul anilor. Are mai multe locații ale centrelor de date grupate în jurul SUA, plus una în Olanda. Cu prețuri începând de la 2,95 dolari pe lună, această alegere este cu siguranță un efect negativ dacă vă gândiți că include pachete de e-mail cu planurile de găzduire.

Servicii: pachet de gazduire prin e-mail.

Site web: https://www.a2hosting.com

Considerăm A2 Hosting ca una dintre cele mai bune gazde web din jur și are o bună răspândire a locațiilor centrelor de date din întreaga lume – în Amsterdam, Singapore, Arizona și, desigur, Michigan. Oferă seturi de funcții extrem de puternice și le combină cu o experiență excelentă pentru clienți, la prețuri rezonabile.

Servicii: pachet de găzduire e-mail dedicat.

Resurse relevante

De asemenea, am publicat o serie de ghiduri acționabile pentru cei care caută o gazdă.

 • Lista completă a furnizorilor de găzduire pe care i-am revizuit
 • Ghid: Când este momentul pentru a trece la VPS
 • Sondaj: Cât de mult trebuie să plătiți pentru găzduire web
 • Cele mai bune opțiuni generale de găzduire web
 • Cele mai bune servicii de găzduire pentru întreprinderile mici
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map