30 Blogger-tips om hvordan du kan vokse bloggleserskap

Å lage en blogg som tiltrekker lesere fra å komme tilbake er alle bloggers mål.


Vi alle klar over å skrive blogginnlegg alene, vil ikke gi oss resultater. Bloggen vår trenger å ha et publikum som leser og engasjerer seg med innholdet.

Hvorfor tiltrekke seg lojale blogglesere noe? Det er 73,9 millioner innlegg på WordPress.com på bare en måned (desember 2016, kilde).

Heldigvis er det mange ting vi kan gjøre for å sikre at besøkende kommer tilbake for mer. Vi kan skrive lengre innhold, integrere innholdet med sosiale medier, markedsføre bloggen vår, tilby unike funksjoner osv.

I forrige blogginnlegg har vi også foreslått noen få ut av boks-metodene for å øke bloggleserne:

 1. Utvikle din historiefortellingsteknikk for å hekte leserne.
 2. Bruk gratis telefontjeneste for å tiltrekke lyttere.
 3. Kom i gang med videomarkedsføring for bloggen din.

Men hvilken er den mest effektive eller kostnadseffektive måten å begynne med?

Ekspertips for å øke bloggleserskapet

For å få et bedre bilde har jeg nådd ut til 30 bloggere med ett spørsmål:

“Hvordan utvider du bloggleserne?”

Svarene var opplysende. Det er mange nyttige tips jeg lærte da jeg begynte å samle tilbakemeldingene.

Her er listen over bloggere i ingen spesiell rekkefølge:

Michael Pozdnev / Lisa Sicard / Kulwant Nagi / Ashley Faulkes / Sharon Hurley Hall / Chris Well / Nate Shivar / Daren Low / / Brian Jackson / Harleena Singh / David Hartshorne / Amanda Menzies / Jasper / Stuart Davidson / Mike Allton / Tereza Litsa / Cent Muru / Kathryn Trainor / Chris Makara / Marina Barayeva / Bill Achola / Patricia Weber / Michael Karp / Jason Quey / Lorraine Reguly / Viktor Egri / Dante Harker / Susan Payton / Justice Mitchell / Julie Blakley

Så bli deg komfortabel og la oss komme til det!

Michael Pozdnev – IWannaBeABlogger

Pozdnev delte at når det er intens konkurranse, er det veldig viktig å velge riktig strategi for å øke antall lesere.

Jeg valgte måten å bygge relasjoner til andre bloggere på. Veien til vennskap, ”delte han. “Jeg valgte fremtidige venner fra kommentatorer. De som kommenterte artiklene som er relevante for mitt emne.

Dette er hvordan Pozdnev kom med sin blogger-oppsøkelsesteknikk – BFF Commenter Technique.

“Hvis du ser nærmere, vil du se at hver av artiklene mine får mer enn 90 kommentarer og 1 000 sosiale aksjer. Alt som ble mulig takket være vennskap. ”

Når Pozdnev hadde venner, begynte trafikken fra både sosiale medier og søkemotorer å vokse. “Det viktigste var at jeg fikk støtte fra likesinnede!”

Lisa Sicard – InspireToThrive

Lisa Sicard lærte å utvide bloggleserskapet sitt ved å kommentere andres blogginnlegg regelmessig. Hun råder å bli kjent som en toppkommentator i din spesielle nisje.

En annen måte å utvide bloggpublikummet vårt til å utvide e-postlisten din. Tilby et gratis eBok eller produkt. Ikke selg e-postene og gi god informasjon til leserne dine. Sørg for å markedsføre den på bloggen din og på slutten av innleggene dine.

Sicard mener også at en annen måte å bygge leserskapet ditt på er å ikke gjøre pausene dine for lange (30+ dager).

Hun la til: “Mange mennesker begynner og slutter hele tiden, så listen din er som en roterende dør. Vær alltid der ute et eller annet sted for å bli lagt merke til. Ikke vær på hvert sosiale nettverk, velg de du føler deg komfortabel med og som fungerer for deg! ”

Kulwant Nagi – BloggingCage

Kulwant Nagi delte at gjesteblogging kan være en av de beste måtene å vokse et blogglesertall på. Ved å blogge gjester, kan du etablere din tilstedeværelse foran et relevant publikum som allerede besøker gode blogger.

Nagi sa: “Skriv et grundig EPIC innhold og send det inn på kvalitetsblogger. Hvis du kobler publikum med ordene dine, er det mest sannsynlig at de besøker bloggen din gjennom forfatterens biograf. “

Nagi oppfordret også bloggere til å engasjere seg i lyd-, video- og tekstintervjuer på andre nisjespesifikke blogger. “Del historien din med verden. Del unike tips som gir gode resultater. Dette kan du trykke på flere mennesker og tiltrekke dem til bloggen din. ”

Ashley Faulkes – MadLemmings

Ashley Faulkes deler at en av de beste måtene å imponere mennesker og lokke dem til å bli fan og leser er å skape fantastisk innhold.

“Jeg vet, det alene hjelper deg ikke. Så la meg gi deg et eksempel sammen med noen grunner … ”tilbød hun.

Du kan skrive 10 ganske interessante blogginnlegg om temaer som blir slått i hjel (som er nesten uunngåelig i dag) ELLER du kan skrive noe fantastisk som er “utover det” som allerede finnes der ute. Jada, det tar 5x like lang tid, men du vil definitivt skille deg ut og få mange flere lesere.

Vil du ha et eksempel?

Jeg skrev et innlegg om hvordan du kan lage det beste SEO-innholdet for bare noen måneder siden. Det brøt sammen alle aspektene ved å skrive innhold og optimalisere det for SEO.

Det inkluderte så mange detaljer og eksempler som jeg kunne finne. Den hadde bilder, sitater, videoer, og jeg opprettet til og med en infographic for å følge med den.

Faulkes føler at ved å lage så fantastisk innhold vil du oppdage at det ikke bare blir delt og koblet til langt mer, men du vil få mye mer oppmerksomhet og lesere som et resultat. Innlegget hun omtaler for eksempel har allerede 2300 aksjer på sosiale medier.

“Bare sørg for å finne det rette emnet (for din nisje og publikum) og noe du først kan slå konkurransen.”

Sharon Hurley Hall – SharonHH

Den viktigste måten Sharon Hurley Hall utvider bloggleserne på, er via smart sosial deling.

Jeg bruker Twitter mye, men det er så travelt at det er lett for folk å savne det du deler. For å motvirke det, må jeg få innholdet mitt foran forskjellige mennesker til forskjellige tider. Jeg bruker to verktøy for dette: Missinglettr og Buffer. Når du kobler bloggen din til Missinglettr, oppretter den en kampanje med tweets for bilde og tekst for å løpe over året etter. Du kan legge til og redigere hashtags og slette oppdateringer du ikke liker, og deretter godkjenne kampanjen.

Siden Hall også skriver på mange blogger (med lenker tilbake til sin egen side), ønsker hun å markedsføre det innholdet også. Hun delte: “Det er her Buffer kommer inn. Jeg Buffer innlegget, bruker Power Scheduler-funksjonen til å legge ut litt forskjellige oppdateringer over en måned eller mer. Jeg sjekker også Buffer Analytics for å se hvilke oppdateringer som har gjort det bra, så jeg kan dele dem igjen senere. ”

“Ikke bare utvider denne strategien leserkretsen til min egen blogg, men den tiltrekker også kunder som vil at jeg skal blogge profesjonelt for dem – en dobbelgevinst!”

Chris Well – BuildYourBrandAcademy

Chris Well har et unikt mål å bringe flere lesere til bloggen din. Han promoterer eviggrønne artikler på sosiale medier. Som han sa det, promoterer han dem “gjentatte ganger.”

Han delte, “For ofte vil bloggere sende ut en enkelt melding om det. Men bare en prosentandel av følgere vil se et innlegg. Derfor er idealet å sende ut flere innlegg til forskjellige tider på forskjellige dager, for å nå flere av dine følgere. ”

Vel tilbyr en enkel tretrinnsplan for å hjelpe deg med å markedsføre eviggrønne artikler:

 1. Lag tre eller fire måter å beskrive innholdet på. Prøv å nærme deg innlegget fra forskjellige vinkler, eller finn forskjellige interessepunkter.
 2. Lag passende grafikk på sosiale medier for å følge disse innleggene. Bruk gratis verktøy som Pablo eller Canva.
 3. Planlegg disse innleggene til å sykle uendelig med gratis verktøy som Recurpost eller Social Jukebox.

Nate Shivar – ShivarWeb

Nate Shivar fokuserer på brukerpersonligheter for å finne ut hvem som vil være en god leser for bloggen hans og hvordan du kan målrette mot disse leserne.

“Jeg har 3 brukerpersoner som representerer folk som vil være bra for bloggen min. Jeg har utviklet innholdstemaer som tar opp bekymringene deres. Innenfor disse innholdstemaene gjør jeg dypt innhold & søkeordforskning for å finne ut nøyaktig hvilket innhold de vil ha & hva de vil se innenfor det innholdet. ”

Etter publisering utfører Shivar standard sosiale, e-postkampanjer og betalte sosiale annonser. “Men de to viktigste tingene er at jeg holder meg konsekvent over tid, og holder mitt mest vellykkede gamle innhold oppdatert og friskt.”

Over tid er å bygge et lesertall som å bygge en vegg – legg til murstein for murstein, og ikke la det falle ned.

Daren Low – Bitcatcha

En av metodene som Daren Low bruker for å utvide lesertilværelsen, er ved å tilby muligheten for gjester å legge ut på nettstedet sitt.

Det høres rart ut til å begynne med, fordi det ser ut til at jeg i stedet for å utvide leserkretsen, lekker ut dem. Imidlertid tenker jeg annerledes fordi med gjestebloggere rundt, ikke bare jeg møter flere mennesker (gjestebloggerne selv), får jeg gratis kampanjer for bloggen min.

Metoden fungerer bra fordi det er en gevinst / gevinst. Gjestebloggere når publikum på Lovers nettsted, men også bloggen hans får eksponering når de deler gjesteposten til sosiale mediekanaler.

“Som et resultat får vi begge muligheten til å benytte oss av hverandres lesertall. Jeg ser på dette som en vinn-vinn-situasjon. På toppen av dette er det å få Facebook-annonser en effektiv måte å utvide rekkevidden for. Boost-post kommer godt med for å markedsføre bloggposter til mye større publikum. Imidlertid fungerer disse to metodene bare hvis det aktuelle spørsmålet er av topp kvalitet. “

Brian Jackson – BrianJackson

Brian Jacksons blogg vokste på en unik måte. Han startet med personlig merkevarebygging på brianjackson.io og migrerte den til slutt til woorkup.com-merket slik det er nå.

“Jeg synes at selv på woorkup-merkevaren, hvis jeg holder tingene mer personlige, har jeg mye mer engasjement fra folk. Jeg tror at vi som samfunn bare naturlig forholder oss bedre til mennesker, heller enn et merke. Derfor skriver jeg alltid i første person. ”

En annen ting Jackson gjør er å prøve å dele tips og strategier som han har vanskelig for å finne på Google. Han la til: “Selvfølgelig gjør jeg nøkkelordundersøkelser, men delingstips som ikke har blitt hashet tusen ganger på nettet tror jeg har gitt meg fordelen på noe av innholdet mitt. Hvis jeg googler noe og ikke finner svaret på under 5 minutter, tenker jeg umiddelbart å gjøre det om til et blogginnlegg. Dette øker påmeldinger til nyhetsbrev og skaper også noen gode samtaler fra leserne, ettersom de mest sannsynlig ikke har kommet over innholdet noe sted ennå. “

Jackson føler at # 1-måten å vokse bloggen din på er gjennom konsistens og disiplin.

Det er ingen rask vei til suksess med en blogg, du må legge inn tid og krefter, og etter hvert vil du se avkastningen. Og hvis du bare begynner, hold deg med det i minst 6 måneder. Jeg har funnet på nye nettsteder, 6-månedersmerket ser ut til å være det søte stedet der ting begynner å skje.

Harleena Singh – Aha-Now

Harleena Singh råder til å ta en mangesidig tilnærming når det gjelder å øke bloggleserne. Hun sa: “Du kan utnytte kampanjer på sosiale medier og bygge relasjoner, bruke bloggkommentarer og bidra med gjesteposter på høye trafikkområder, bli med på bloggsamfunn og gjennomføre interessante hendelser på bloggen din.”

Hun legger til at alt du trenger å gjøre er å være kreativ og produsere kvalitetsinnhold som er nyttig for leserne – gi verdi og gjøre leserne verdifulle.

Hvis du fokuserer på CRUX for blogging, det vil si innhold + relasjoner + brukeropplevelse, vil du definitivt se en bølge i bloggleserne.

David Hartshorne – ByteOfData.com

David Hartshorne peker på en viktig ting å starte: “Du må markedsføre blogginnlegget ditt. Jepp. Publisering er bare starten. ”

Organisk trafikk fra søkemotorer vil ta lang tid å materialisere seg på en ny blogg, slik at annonsering kan være viktig.

Så her er noen få ting du kan gjøre akkurat nå for å få litt trafikk til bloggen din i følge Hartshorne:

 1. Spør vennene dine – det er ingenting galt i å sende e-post eller tweete kameratene dine og be dem om å “like og dele” innlegget ditt. Hver bit hjelper.
 2. Send e-post til listen din – Hvis du har folk på e-postlisten din, så gi beskjed om de nye innleggene dine. Hvis du ikke har en e-postliste, kan du begynne å bygge en.
 3. Innlegg på sosiale medier – Legg ut på hver av dine sosiale mediekontoer for å få ballen til å rulle der. Legg deretter til i Buffer slik at meldingen blir gjentatt et par ganger i løpet av de kommende timene / dagene.
 4. Gi beskjed til influencere – Hvis du har nevnt en person eller et selskap i innlegget ditt, kan du gi beskjed om det. Og be dem dele det til publikum.
 5. Bloggkampanje – Prøv disse kanalene for det første: JustRetweet, CoPromote og Triberr.
 6. Bloggkommentarer – sist, men ikke minst, prøv å fortsette å kommentere relevante blogger. Dette er en flott måte å bygge relasjoner i din nisje og tiltrekke lesere til bloggen din.

“Jeg håper at disse tipsene hjelper deg med å øke bloggleserne. Vær tålmodig og vedvarende. Det tar tid. Men det vil være verdt det til slutt, oppfordret han.

Amanda Menzies – MakeupAndSkjønnhet

Amanda Menzies føler det beste rådet hun kan tilby er å samhandle med mennesker på sosiale medier. Ved å vise interesse for andre mennesker vil de begynne å vise interesse for deg og (forhåpentligvis) bloggen din.

“For den type blogger jeg skriver synes jeg det er en utmerket måte å få navnet / bloggen din til å bli sett av et mye bredere publikum å koble til merkevarer. Jeg har alltid merket et merke jeg har snakket om i bloggene mine, og håper de liker det, kommenterer det eller deler det på sosiale medier, så blir det sett av deres enorme publikum, og fordi de har interaksert med deg, vil folk tenke det må være verdt å se på. ”

Jeg hadde en merkepinne til bloggene til Pinterest, og det økte bloggtrafikken min med enormt bare fra ett bilde.

Jasper – OpportunityBuilding

Jasper delte sine tanker om å øke et lesertall.

Den beste måten å vokse leserskare på er å være interessert i andre mennesker. Vær den første til å nå ut, bygge relasjoner med leserne og andre bloggere. Ja, det er mye jobb. Men det er også morsomt og veldig lukrativt.

Hva kan du forvente hvis du følger Jaspers råd?

 • Mer trafikk
 • Gjestepostmuligheter
 • Til og med betalt arbeid

Dette kommer fra konsekvent nettverk på nettet. “Jeg anbefaler bloggkommentarer på det sterkeste som utgangspunkt. Selv i 2016 er bloggkommentarer fortsatt en veldig kraftig måte å bygge og opprettholde relasjoner på, ”delte han.

Stuart Davidson – StuartJDavidson

Stuart Davidson har en enkel strategi for å vokse blogglesere og det er søk. “Folk må først finne innholdet ditt før de kan konsumere det og til slutt handle etter det, så trafikk er det første elementet i lesertallene.”

Så mange mennesker bruker søkemotorer som Google for å finne innhold. Utvilsomt gjør det også dine ideelle lesere. Ved å rangere artikler høyt i søkeresultater for nøkkelord som har store søkevolumer laget av dine ideelle potensielle kunder, kan du tiltrekke deg jevn og bærekraftig trafikknivå til innholdet ditt.

Davidson anbefaler at når potensielle kunder finner innholdet ditt, må innholdet også overbevise dem om å iverksette tiltak. “Innhold av god kvalitet vil beholde oppmerksomheten og skape autoritet og troverdighet, mens det er behov for en klar og attraktiv oppfordring til handlinger for å oversette lesertall til resultater.”

Mike Allton – TheSocialMediaHat

Mike Allton har faktisk to (veldig forskjellige) teknikker for å vokse sitt publikum.

Den første er å lage flott innhold og sikre at det deles overalt. Høres enkelt ut, men det er selvfølgelig en enorm mengde arbeid. Jeg vil bruke tid på å lage artikkelen, publisere den og deretter gå gjennom min 30+ Point Blog Promovering sjekkliste for å dele den med alle de sosiale nettverkene mine, e-postabonnenter og andre medier. Når leserne kommer inn i artikkelen, vil de dele den med sine egne målgrupper, hvis de vil, og dermed utvide leserskaren min.

Den andre teknikken han bruker er å utnytte andres publikum gjennom gjesteblogginnlegg, podcaster og direktesendinger.

“Dette var spesielt effektivt for et par år siden ved bruk av Google Hangouts og de ukentlige showene som mange kringkastere satte opp. Jeg ville utvikle et forhold til en kringkaster, vanligvis ved å delta på showene sine og legge igjen smarte kommentarer, bli invitert til å bli med på et fremtidig show og deretter gjøre en så god jobb jeg kunne som gjest. Disse mulighetene til å demonstrere min ekspertise, live, hadde enorm innvirkning på seerne (og min virksomhet!). “

Tereza Litsa – TerezaLitsa

Hvis du vil øke bloggens leserskare, uttaler Tereza Litsa at du bør begynne med å analysere det eksisterende innholdet ditt og det nåværende engasjementnivået med publikum. Hvilke emner fungerer bedre, og hva får en leser til å dele innleggene dine?

Når du først har en klar forståelse av innholdet som gir best resultater, er neste trinn å lage en enkel innholdskalender for å organisere ideene dine i en plan. Dette hjelper deg med å skrive mer konsekvent, og det kan forbedre motivasjonen mens du tenker på de opprinnelige målene. “

Hun legger til at kvaliteten på innholdet alltid er viktig, men det er også distribusjon som betyr noe.

Hvordan vil potensielle lesere oppdage bloggen din? Hvilke kanaler bør du bruke for markedsføring av innholdet ditt? Smart og konsekvent distribusjon kan hjelpe deg med å tiltrekke et bredere publikum. Dessuten er det alltid en god idé å tenke utenfor boksen og eksperimentere med nye innholdstyper, formater eller distribusjonskanaler.

Litsa understreker at det viktigste imidlertid er å huske på at din personlige stemme og din autoritet fungerer som de beste verktøyene for bloggen din. “Det er ikke nødvendig å ofre disse for økt trafikk!”

Cent Muru – SocialMediaMarketo

Cent Muru påpeker at borte er de dagene hvor du ganske enkelt kan lage fantastisk innhold for å øke bloggens lesertall. “Flott innhold er et must, men det vil rett og slett ikke kuttes i den moderne verden uten litt ekstra hjelp.”

Muru tilbyr en 3-punch-kombinasjon for å øke bloggleserne:

 • Flott innhold
 • Lag visuell appell til innholdet ditt som infografikk
 • God innholdsmarkedsføringsplan eller en sjekkliste

“Bare å lage god infografikk og publisere på bloggen din, gjør det heller ikke; må du nå ut for å få den publisert på store nettsteder som SocialMediaToday, Inc, Forbes eller Entrepreneur for å få anerkjennelse og bygge ditt eget blogglesertall, ”sa Muru.

Kathryn Trainor – FuggsAndFoach

Kathryn Trainor delte: “Jeg husker egentlig ikke hvordan det hele startet, men da bloggleserskapet virkelig vokste da jeg gjorde følgende 4 ting.”

 1. Legg ut mer enn en på mer enn en måte – Du kan bruke nettstedet ditt, men bruke sosiale medier til å hjelpe deg også. Å holde dem aktive og legge ut et par ganger om dagen kan gi deg noen ekstra seere.
 2. Kjenner publikum – Har du en haug med travle mødre som bare sjekker på nettet kl 17 mens du lager middag? Har du forretningsinnstilte mennesker som er fokuserte hele dagen.
 3. Vær ekte, vær en person – Samhandling er en viktig måte å få lesertall på. Hvis de vet at du er ekte, og du snakker med dem, vil de komme tilbake. De ser på deg som en person, ikke bare en person som setter opp ord for å sette opp ord.
 4. Ha det gøy – Hvis det ikke er morsomt, vil det ikke fungere! Leseren din kan se det også!

Chris Makara – ChrisMakara

For Chris Makara kan voksende bloggleserskap gjøres på en rekke forskjellige måter. “En av favorittmåtene mine er å utnytte eviggrønt blogginnhold til resirkulerte innlegg i sosiale medier.”

Denne metoden gjør at Makara kontinuerlig kan markedsføre innholdet sitt igjen og igjen på sosiale mediekanaler. Han la til: “En god del av de sosiale følgene dine kommer ikke til å være ivrige lesere av bloggen din. Men hvis du er i stand til å dele innholdet ditt konsekvent på sosiale kontoer, vil du begynne å generere klikk på innholdet. “

Innenfor blogginnleggene dine er det best å ha en slags innholdsoppgradering for å hente e-postadressen deres. I tillegg kan du bruke overlegg, avslutte popup-vinduer, etc. (så irriterende som de kan være, men de fungerer) for å lage din e-postliste til nyhetsbrevet ditt.

Marina Barayeva – IntNetworkPlus

Marina Barayeva anbefaler at når du jobber med bloggen din, bør du begynne med å lage verdifullt innhold før du bekymrer deg for noe annet. Fokuser på innhold som folk leser og kan implementere i sitt arbeid eller liv og få resultater. “Når de ser at noe fungerer, vil de gå tilbake til nettstedet for de nye oppdateringene. Optimaliser innlegget ditt for SEO, men hold det likevel lesbart. “

Barayeva råder også til å markedsføre ditt eget arbeid så mye som mulig:

 • Del gjennom sosiale medienettverk.
 • Ta kontakt med andre bloggere og bygg et forhold til dem; senere kan du dele hverandres innhold.
 • Inkluder påvirkere i innleggene dine. Be om deres mening eller tillatelse til å legge til sitatene sine. Det kan være et roundup-innlegg eller bare et tilbud i artikkelen din. Etter publisering, skriv dem en e-post og takk dem for hjelpen. Noen av dem vil dele innlegget ditt.

Barayeva sier også å lete etter muligheter til å gjesteinnlegg på nettsteder der målgruppen din henger med. “Gå til et nettsted som helpareporter.com og se om noen er på jakt etter råd innen din ekspertise og vil kreditere nettstedet ditt med svaret.

“Kort sagt, bloggen vokser formelen: lag innhold, promoter overalt og skiller deg ut på de populære plattformene.”

Bill Acholla – BillAcholla

Bill Acholla har noen metoder som har fungert bra for ham for å utvide sitt eget bloggleserskare. Han deler:

 1. Jeg bruker den første dagen på å finne et emne som er unikt og ganske lite på konkurranse. Jeg sparker i gang med SEMrush.com for å finne de riktige nøkkelordene som folk faktisk søker etter.
 2. Når jeg har bestemt meg for nøkkelordet, bruker jeg de neste fire dagene på å lage riktig innhold. Før jeg begynner å skrive, må jeg sørge for at jeg har identifisert smertepunktene og støttende informasjon som hjelper meg med å skrive et engasjerende innhold.
 3. Jeg ville publisert innholdet på bloggen min.
 4. Da hadde jeg brukt en måned på å promotere det episke innholdet mitt gjennom Pre-Outreach Marketing og gjesteblogging.

“Disse metodene fungerer. De har jobbet for meg, og de vil også jobbe for deg. ”

Patricia Weber – Patricia-Weber

Patricia Weber råder at nye bloggere bør gjøre det å vokse et lesertall til sin topp prioritet de første 90 dagene og deretter fortsette å overvåke lesertilveksten derfra.

I løpet av de syv eller åtte årene hun blogger, er det noen få taktikker som fortsatt er hennes favoritt:

 1. Samarbeid med andre bloggere ved å dele innleggene deres, kommentere innleggene deres og være med dem i lokalsamfunn.
 2. Publiserer innhold av høy kvalitet på bloggen min, slik at leserne fortsetter å ønske flere og andre høyprofilerte bloggere å be meg om å legge inn innlegg for den lignende emnebloggen.
 3. Fortsett å styrke min egenpromoteringsmuskel. I disse dager engasjerer jeg mer live-streaming fordi jeg som mer introvert lar meg snakke som om jeg snakker med et lite intimt publikum. Jeg har en webansvarlig for å gjøre alle bloggtekniske justeringer med små ting som plugins for å hjelpe med SEO. Men noe jeg tar med, mer i disse dager og antall
 4. Hashtags i innleggene mine, for å dra nytte av organisk rekkevidde. Med litt research for å finne den sterkeste, er min erfaring så langt mer engasjement og flere sidevisninger.

Michael Karp – Copytactics

Jeg bruker mye tid på å promotere innholdet mitt. Jeg bruker stort sett gratis metoder som disse på grunn av den langsiktige avkastningen og forholdene som er bygget. Jeg gjør vanligvis mye e-post når jeg publiserer et innlegg. Så jobber jeg med å bygge lenker for å få den rangert. Det er litt mer komplisert enn det, men jeg har kondensert det til en 7-trinns prosess som kan lastes ned her.

Jason Quey – CofoundersWithClass

I følge Jason Quey er det flere måter å utvide et blogglesertall på.

Min anbefaling er å fokusere på en markedsføringskanal som er bærekraftig (for en blogg som først og fremst er SEO, PPC, jungeltelegrafen og store partnerskap).

Deretter foreslår Quey å lære å bruke 1-2 andre markedsføringskanaler for å nå det endelige målet. “Bare når du har mestret disse kanalene, bør du vurdere noe annet.”

Lorraine Reguly – WordingWell

Lorraine gir jevnlig verdi til leserne sine og gir dem beskjed om at hun forstår deres kamp.

“Ved å behandle dem med respekt og hjelpe dem, har jeg vokst leserne. Jeg deler også relevant informasjon på sosiale medier-plattformene med dem. På den måten vet de at jeg ikke er spammy og IKKE promoterer KUN mitt eget innhold. De vet at jeg konsekvent tenker på dem og hva de er interessert i. ”

Som et resultat respekterer de meg mye.

Viktor Egri – Automizy

“Jeg driver blog.automizy.com og vi startet reisen vår i 2016. I dag har vi 3 000 økter månedlig på bloggen vår som ikke er stor, men likevel, den er svært målrettet og ikke dårlig, da vi startet med 100 økter i februar 2016.

Det er utfordrende å komme i gang med en blogg, og består av mange komponenter. Hvis du savner noe, vil du ha en vanskelig jobb:

 1. Ideell leserprofil (kjøperpersonligheter for bedriften din)
 2. Innhold som virkelig hjelper dem (god innholdsstrategi)
 3. Hyppig oppslag
 4. En god og målt innholdsfremmende prosess

Prosessen vår ser slik ut:

 1. Samler emner og setter inn i innholdskalender
 2. SEO-forskning for den kommende artikkelen
 3. Skrive innholdet med nøkkelordene i tankene
 4. Legger til “bonusinnhold”, nedlastbart gratisinnhold til artikkelen
 5. Oppslag alltid på samme dag på samme tid
 6. Markedsføring: Genererer UTM-koder, deler innholdet med abonnenter, i fora og lokalsamfunn der leserne våre er, deling på sosiale medier ved hjelp av CoPromote
 7. Analysere kanalenes forestillinger i Google Analytics

Dante Harker – DanteHarker

Dante Harker peker på noe programvare som kan hjelpe deg med å utvide bloggleserne.

Jeg gjør mange ting for å øke bloggleseren min, men en av de mer oversettes bruker programvaren Massplanner. Dette er utmerket planleggingsprogramvare som kan gjøre mer enn stort sett noe annet. En av de fantastiske funksjonene er å dele bloggen din på tvers av Facebook-grupper som er i din nisje. Det er vel verdt å sjekke ut.

Susan Payton – Eggmarkedsføring & kommunikasjon

Når det gjelder å bygge et publikum, liker Susan Payton å jobbe smartere, ikke hardere.

En måte som krever veldig liten innsats for å øke en bloggs lesertall, er å bruke WordPress-pluginen Revive Old Post. Ikke bare peprer den sosiale mediestrømmen din med nyttig innhold som vil tiltrekke seg nye lesere, men det lyser også lys over eldre innhold som du kanskje ikke markedsfører aktivt. Bare sett det opp og glem det! Det er alltid en av de største trafikkhenvisningene til bloggen min.

Justice Mitchell – JusticeMitchell

Justice Mitchell understreker at å bygge et lesertall handler om å lage innhold som har en posisjon, eller mening, med vilje til å utvikle det hos publikum. “Jeg avsky guruer som sitter på såpeboksene og samtaler som ikke faller i kø.”

Jeg kommer fra et kreativt sted der ideer blir større og bedre (eller søppel), jo mer raffinert. Hvis innholdet ditt ikke lar dørene være åpne, tiltrekker du deg en publikumstype som vil bli fortalt – “saue” hvis du vil. Det er bra for narsissistiske sykofanter som trenger å være riktig hele tiden, men det er ingen utfordring eller vekst i det. Publikum ønsker å lære OG bidra; Hvis du ikke er en student av ditt eget spill – drikker du bare din egen pisse.

Julie Blakley

Jeg kom over Julies innlegg om 7 måter å vokse bloggpublikum da jeg forsket på dette emnet. Jeg syntes det var nyttig og bestemte meg for å dele et av tipsene hennes her.

Syndiker innholdet ditt til tredjepartspublikasjoner – Det er en av de enkleste og raskeste måtene å øke publikum og eksponering for innholdet ditt. Disse nettstedene blir ofte sitert av et bredt utvalg av mennesker, og innholdet ditt som legges ut der vil sannsynligvis få mange flere sosiale aksjer. Disse nettstedene kan også eksponere navn, lenker, selskap og tankeledelse for et mye større publikum, og kan igjen styre flere tilbake til ditt eget nettsted.

TL; DR: Seks takeaways for skyndte lesere

Det er mye verdifull råd i dette innlegget fra bloggere i skyttergravene. Dette er de vanlige temaene som så ut til å komme fra det flertallet av vellykkede bloggere:

 1. Bygg ekte forhold til andre bloggere.
 2. Del og samhandle med andre på sosiale medieplattformer.
 3. Lag bedre og handlingsbart innhold for å hjelpe leserne dine.
 4. Optimaliser innlegget ditt for bedre rangering av søkemotorer.
 5. Bruk de riktige verktøyene for å hjelpe deg med å gjøre bedre forskning og markedsføring.
 6. Gjør handlingen din til en repeterbar prosess.

En stor takk til alle vennene våre for at du tok deg tid til å dele tipsene deres om hvordan du kan utvide bloggleserskapet.

Jeg håper disse tipsene gir noen solide ideer og grunnlag for hvordan vi kan utvide bloggleserne. Hvis du har noe spesifikt som fungerer bra for deg, kan du dele med oss ​​på Twitter eller Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me