44 måter å bli en autoritet i din nisje

Vil du bli en autoritet i din bloggs nisje? Å bli en autoritet ikke bare skaper omdømme og ekspertise, men det er en sikker måte å tjene penger på og tjene penger på bloggen din. Hvordan?


Svar på “Hvorfor”: Fordelene ved å være autoritet

Det er ingen bedre måte å bygge ditt rykte på som påvirker enn å bli en autoritet.

1. Tillit Forbrukere kjøper fra bloggere de stoler på, selv om de ikke kjenner dem. I 2012 gjennomførte Neilsen en studie som viste at 92% av forbrukerne stolte på anbefalinger fra enkeltpersoner over merker.

2. Myndighet Myndighetstall er invitert til podcaster og TV-serier på nettet. I løpet av de siste to årene har jeg blitt invitert til å snakke på webinarer og online show basert på min ekspertise innen min nisje.

3. Tjen et forskudd Bloggere og forfattere av ebook tilbys forlagskontrakter. For eksempel fikk Angela England tilbudt en kontrakt basert på henne tidligere gjennom bloggen og arbeidet med andre.

4. Få gratis TV-tid Lokale TV-serier inviterer eksperter på forskjellige temaer til å snakke. Fra en liten, lokal bloggervenn til meg til grunnleggeren av Naturally Savvy, blir bloggere bedt av lokale nettverk morgenshow eller invitert til show som Good Morning America for å gjøre segmenter og til og med vanlige brikker.

5. Å tale gebyrer Bloggere med autoritet kan lett snakke for å snakke på en konferanse, spesielt hvis du har forbindelser. Min første spillejobb snakket om SEO på iRetreat. Det hjalp at konferansen var ny, og jeg kjente lederne.

44 måter å bli en autoritet i din nisje

Hvordan bli en influencer i din nisje

Hvordan blir du en autoritet? Det er ikke bare en vei fremover. Her er 44 måter å bygge opp legitimasjon og bli en ekspert på din nisje.

 1. Vær overalt. Konferanser, online, offline – jo mer synlig du er, jo bedre.
 2. Diversifiser innholdet ditt. Video, infografikk, artikkel i lang form, sosiale medier. Dette vil vise deg hva som fungerer og hjelpe deg med å vokse opp overalt.
 3. Snakk på nye, små arenaer i din nisje. Bruk Blab, Facebook Live eller Periscope for å bygge dine taleevner og portefølje.
 4. Gjestepost for andre. I vår la jeg ut en “blitz” -kampanje for flere venner som er tenkt ledende i min nisje om lignende temaer. Etter det begynte jeg å få mange toneleier!
 5. Champion andre. Når du har felles grunnlag med store ledere eller små bloggere, støtter du deres årsaker med tagger, rop outs, innlegg, delinger og kampanjer.
 6. Forbedre rekkevidden. Glem sidevisninger. Fokuser på å vokse og engasjere følgere via sosiale medier og e-post abonnenter.
 7. Lad det du er verdt. Influencere med autoritet deler gode råd, men jobber aldri gratis.
 8. Gi medfølende råd. Snakk fra erfaring uten å være påtrengende, eller la dem få vite hvordan du kan hjelpe.
 9. Ikke vær en rumpe. Hold vitsene dine i god smak, ikke dissér religioner og politiske kandidater, og unngå å kalle folk navn som “dumme.” Du vet aldri når noen vil ønske å ødelegge omdømmet ditt som svar.
 10. Skriv som en journalist. Krediter godt artikler, sjekk folks titler, korriger stavemåten og grammatikken og bruk pålitelige kilder. Dette er et must hvis du skriver om kontroversielle emner.
 11. Skap som en profesjonell produsent. Selv om bak kulissene dine er satt sammen, må video og bilder se feilfrie ut. Sjekk belysning, skygger, gjenskinn, lyd, bakgrunn osv., Som om du var i et profesjonelt studio.
 12. Ikke plagier. La deg inspirere av andre bloggere, men aldri stjele arbeidet deres. Krediter sitater og kjøp bilder. Plagiering vil ødelegge omdømmet ditt.
 13. Gi din inspirasjon offentlig. Når du er inspirert, kan du gi beskjed om det ved å merke på sosiale medier og takke ham.
 14. Del ditt sosiale bevis. Hadde et innlegg viralt? Har du fått med deg Huffington Post? Snakket eller organisert et arrangement? Lag et bilde av hvor du ble omtalt for å bygge din troverdighet.
 15. Delta på alle konferansene du kan. Når du deltar, kan du kontakte folk for å finne din stamme og holde kontakten. Husk å si “hei” til foredragsholdere og ledere også.
 16. For å forbedre deg selv og lære emnet ditt kontinuerlig. Det er ingenting verre enn å se et nylig innlegg med utdatert informasjon. Hold deg oppdatert om emnet ditt, så vel som de nyeste beste praksisene for påvirkere.
 17. Gjør talsmann i din nisje. Spre ordet om en sak. Å samle underskrifter, dele andragender, ringe og mer går langt for å gjøre deg til en effektiv talsmann og autoritet.
 18. Svar på spørsmål fagmessig. Gjør undersøkelsen din og sjekk svaret ditt, men ikke svar det du ikke vet. I stedet må du kontakte andre for svar du trenger.
 19. Samarbeide. Å jobbe med en annen influencer på eller over ditt nivå, bør være gjensidig fordelaktig.
 20. Rett opp feilene dine. Hvis du svarer noe feil, eller endret mening om et emne, må du erkjenne det.
 21. Lag tankelederlister. Hvis du kjenner andre ledere i din nisje som regelmessig legger ut informasjon som målet ditt trenger, tagg og del arbeidet deres.
 22. Hjelp bloggere bak deg. Kjenner noen opp og kommer i din nisje? Ikke bare tagg dem, og gi dem muligheter, som du ikke kan godta.
 23. Vær respektfull. Den ene tingen de fleste trodde ledere har felles er respekt for andre, til og med deres motbydere. Hold deg stilig i all din omgang.
 24. Ikke kritiser merkevarer. Merker du trodde du aldri ville jobbe med, kan være sammen med potensielle kunder. For klager, gå til kundeservice i stedet for sosiale medier.
 25. Unngå temaer med varme knapper utenfor din nisje. Vær deg selv og vær autentisk, men å hoppe på debatter som er fulle av vitriol, ser ikke profesjonelle ut selv om du prøver å være “fornuftens stemme.”
 26. Stå opp for urettferdighetene i din nisje. Lille fyren som blir knust av en stor organisasjon? Fellow blogger urettferdig smurt? Fant stjålet innhold som tilhører noen andre? Tal opp og hjelp din medmann.
 27. Ikke banke medbloggere eller påvirkere. Jeg har sett denne bloggerne skadet selv når alle var “enige”. Selv om det er bra å stille opp for noen, husk at du sannsynligvis ikke vet alle fakta.
 28. Ta kontakt med publikummet ditt ved hjelp av direktesendinger. Folk vil se deg i aksjon med Facebook Live, Periscope, YouTube eller Blab.
 29. Vær uselvisk. Ikke alle handlinger skal være til betaling eller vederlag. Ta deg tid til å hjelpe noen i nød.
 30. Vær snill mot alle. Hvis noen flammer deg, må du svare høflig. Det diffunderer ofte mennesker og får deg til å se bra ut. Hvis de fremdeles er uhøflige, slett eller blokker dem.
 31. Ikke bli spammy. Influencere er her for å tjene penger – ingen skam i det, men hvis du alltid prøver å selge noe, vil folk vende seg bort. Balanser bloggen din og sosiale medier med det ekte du, ikke bare salg.
 32. Overtal ikke selge. Ta kontakt med folk som har problemet du hadde og løst. De vil vite det og kanskje til og med kjøpe fra deg, men du må først bygge rapport.
 33. Ikke vær påtrengende. Du kan fjerne dem fra bloggen din og produktene dine. Hvis du ikke vet hvordan du overtaler noen til å bli en lojal etterfølger, kan du trene i markedsføring og salg.
 34. Snakk direkte til stammen din. Ikke kast bort tiden din på å snakke med alle. Målrett din ideelle leser eller kunde.
 35. Lag webinarer. Dette er gode muligheter til å dele kompetansen din og bygge et etter.
 36. Svar på spørsmålene ingen andre svarer. For mange år siden hadde jeg et viralt innlegg om hvordan du kunne flytte bloggen din fra Movable Type til WordPress fordi ingen hadde svaret.
 37. Vær unik. Hva får deg til å skille deg ut i din nisje? Det kan være din alder, beliggenhet, hvordan du gjør det, hvor du startet fra, din inntekt osv.
 38. Gjør det å tjene andre til din misjon. Når du har funnet din ideelle kunde, gjør du alt du gjør for å servere dem.
 39. Stol på tarmen din. Hvis noe ikke føles riktig, slå det ned. Du vil aldri føle deg riktig med det hvis du ikke gjør det.
 40. Vær autentisk. Nylig fikk jeg et merke som jeg hadde på badet mitt for god lønn. Jeg var ukomfortabel med noen av ingrediensene i nettopp dette produktet, så jeg slo prosjektet ned.
 41. Markedsfør ting du tror på. Etter å ha avslått prosjektet, la jeg merkevarer jeg likte for samme pris.
 42. Bor ned nisjen din. Nisje så tett som du kan, så lenge det er et betydelig publikum for dette.
 43. Tro på deg selv. For mange bloggere synes de er for små eller ikke er erfarne nok. Bygg ditt omdømme og erfaring på egen hånd.
 44. Gjør arbeidet. Suksess kommer ikke over natten, heller ikke for bloggere. Avvis ordningene “bli trafikk / bli raske” og legg inn innhold, markedsføring, kampanjer og nettverk.

Bruk disse 44 måtene for å bygge autoritet i din nisje, og du kan bli en bedre blogger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me