52 uker med idéstartere for bloggen din

Hvis du vil at besøkende skal returnere til bloggen din ofte, må du gi dem nytt materiale å lese. De trenger å vite at de kan stole på deg for å gi dem gode råd og gi det til en regelmessig plan. Du lurer kanskje først på hvor ofte du faktisk trenger å opprette et nytt blogginnlegg.


Selv om det ikke er et snitt og tørket svar på dette spørsmålet, er det noen tanker du kan vurdere for din egen blogg.

John Rampton, hjelper for oppstartsselskaper, skrev på Forbes at “mer er alltid bedre.” Deretter fortsetter han å hente inn noen statistikker fra HubSpot om blogger som legger ut ofte.

Et selskap som poster mer enn 16 innlegg i måneden, får minst tre og en halv ganger trafikken som et innlegg som bare poster noen ganger i måneden. Så hvis du vil bruke den modellen, må du publisere originale innlegg omtrent fire ganger i uken i gjennomsnitt.

Fortsetter med hyppige innlegg

Fire innlegg i uken høres kanskje ikke ut som mye, men livet har en tendens til å komme i veien. Du har en virksomhet å drive, en familie å følge med, og sannsynligvis noen få andre personlige og forretningsinteresser som tar deg tid. Å skrive er kanskje ikke noe, og det kan være skatterende å komme med fire nye ideer hver uke.

Når du blir bedt om å legge ut det ofte, er det veldig enkelt å komme inn i forfatterblokk. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å arbeide gjennom skribentens blokkering, komme med nye ideer og holde seg til en tidsplan.

HuffpostSkjermbilde av Huffington Post Lifestyle Page

Tenk på et av de mest populære nyhetsnettstedene på Internett, Huffington Post. Deres hyppige innlegg er sannsynligvis en del av grunnen til at de får rundt 110 millioner besøkende hver måned. Det er noen spesifikke trinn du kan ta for å lage en publiseringsplan som er hyppig, men som fungerer for deg.

Tips 1. Opprette en tidsplan

Det første du trenger å gjøre er å sette deg ned og lage en tidsplan for innlegg på nettstedet ditt. Selv om fire innlegg i uken ville være ideelle, er du kanskje på et punkt der du ikke helt klarer det ennå. Det er greit. Hvis en gang i uken er alt du kan takle, må du lage en tidsplan for oppslag en gang i uken.

Innleggene dine skal være noe forutsigbare for leserne dine, slik at de vet når de skal se etter innlegget. Så for eksempel kan du planlegge å legge ut på fredager kl. og del på sosiale medier samtidig. Leserne og tilhengerne dine vil forvente dette, så hold noen få innlegg i køen for å oppfylle disse forventningene.

Tips nr. 2. Kommer med nye ideer

Det er ikke alltid like enkelt å komme med nye ideer. Når du har gått igjennom det grunnleggende i din nisje, kan du finne deg selv sliter eller friskt innhold. Heldigvis er det en rekke ting du kan gjøre for å komme med unike innlegg.

 • Bruk idéstartere (jeg vil gi deg 52 på et minutt)
 • Les konkurrentenes blogger. Ikke kopier. Du henter ganske enkelt inspirasjon og ser hva de ikke har dekket eller hvilke behov dekket mer dyptgående.
 • Les blogger utenfor din nisje. Noen ganger kommer de beste ideene fra områder utenfor ditt eget interesseområde.
 • Snakk med andre bloggere om hvordan de kommer på ideer.
 • Bruk litt tid på å gjøre andre kreative aktiviteter for å fylle den “kreative brønnen.”
 • Lytt til musikk for å få inspirasjon.

Tips nr. 3. Sette fremtidige mål

Når du har en bloggplan, kan du se på målene du vil sette deg. Når nettstedet ditt vokser og inntektene vokser, bør du kunne ansette forfattere eller øke tiden du legger inn i bloggen selv.

Så hvis du skriver 1 innlegg i uken, kan du sette deg et mål om å skrive to ganger det halvveis gjennom året og skrive 2 innlegg i uken. Bare fordi du oppretter en tidsplan, betyr ikke det at du heller ikke kan legge til den. Begynn med et oppnåelig mål, og du kan alltid øke dine mål senere.

Studerer vellykkede blogger for inspirasjon

En måte å finne ut hvordan du kan gjøre din egen blogg mer vellykket og holde ideene flyter, er å studere andre vellykkede blogger.

Huffington Post

La oss gå tilbake til dette nettstedet og se på det igjen. Det er en grunn til at jeg fortsetter å nevne dette nettstedet – det er vellykket.

HP publiserer et nytt innlegg omtrent hvert 58. sekund.

Wow! Selv om du sannsynligvis ikke kan begynne å berøre det publiseringsnivået med et mindre (eller til og med et noe stort) nettsted, viser det seg hvor viktig det er å publisere ofte.

Neil Patel

Neil Patel er en suksessfull blogger som studerer hva andre bloggere gjør godt. Du har sannsynligvis hørt navnet hans hvis du har vært i bloggingskretser veldig lenge. Patel påpeker at mens nettsteder som Huffington Post er vellykkede, at det er mange andre vellykkede blogger som bare legger ut en gang i uken. Nøkkelen, påpeker Patel, er å lage ikke bare innhold, men innhold av høy kvalitet.

Patel påpeker med rette at det er mye mer å publisere på nettet enn bare å kaste opp så mange innlegg du kan, og han snakker om viktigheten av en smart strategi for å gjøre det. Planen din er det første skrittet mot det.

Chris Hornak

Chris Hornak, eier av Blog Hands, delte noen av tankene sine om å komme med nye temaideer. Hornak sa:

Chris Hornak

Start med et nøkkelord og bruk søkeord / emne-forskningsverktøy for å avdekke et bredt spekter av potensielle emner.

Når du begynner å skrive et emne, kan du gå gjennom de ti beste resultatene for dette søket og se hvordan du kan gi noe av større eller unik verdi enn det som allerede er i søkeresultatene..

Hornaks forslag er et smart forslag, fordi du vil se på temaer som folk allerede søker etter.

52 Idéstartere

Og nå, uten videre, la oss komme til det du virkelig kom hit for. Disse idéstarterne for å få deg videre med blogginnlegg-ideer for nettstedet ditt.

Du kan bruke denne listen over 52 idéstarter på et par forskjellige måter. Du kan enten bruke hver idéstarter for ett innlegg hver uke. Eller du kan bruke idéstarteren og komme med en serie innlegg om emnet for uken. Mye vil avhenge av hvor mange blogginnlegg du planlegger hver uke.

Idestarter nr. 1:

Eksempel på det virkelige livet: Les reisen fra Grooves reise til $ 10 millioner inntekter.

Idestarter # 4:

Tenk på hvordan du kan dele en historie som er relatert til virksomheten din.

Hvis du eier en profesjonell golfbutikk, kan du fortelle en historie om det beste golfspillet som noen gang er spilt?

Ikke alle innlegg trenger å selge et produkt. Noen ganger må du selge merkevaren og hjertet bak merkevaren.

Idestarter # 5:

Tenk på det mest fantastiske som noen gang kan skje, men virke umulig, i din bransje. Nå, del tankene og drømmene dine med leserne. Dette er en slags fantasipost. I en ideell verden vil hver golfspiller få et hull i en.

Idestarter # 6:

Du kan ta en advarsel, bekymring eller urovekkende statistikk og gjøre den om til et blogginnlegg.

Hvis du for eksempel selger hundemat av høy kvalitet, kan du dele informasjon om noen av kjæledyrets tilbakekallinger de siste årene, og hvorfor leserens hund fortjener bedre.

Bare ikke gjør innlegget ditt for salg.

Nøkkelen er å gi informasjon og la leseren komme fram til at hun trenger produktet ditt.

Grav dypere: Få Jason innsidertips og jukseark i Twitter-analyse.

Idestarter # 11:

Noen ganger er en god gammeldags veiledning det beste du kan skrive. Du synes kanskje det er for enkelt, men noen som aldri har brukt produktet eller tjenesten din kan trenge trinnvis forklaringer.

Virkelighetseksempel: WP Kubes beste WordPress-ressurser for førstegangsbrukere.

Idéstarter nr. 13:

Ta en titt gjennom kommentarene, forumene eller på sosiale medier.

Hva er noen spørsmål som leserne ser ut til å stille om og om igjen? Du vil kanskje til og med gå gjennom gamle e-postmeldinger fra kunder. Hvordan kan du svare på disse spørsmålene i postform?

Virkelighetseksempel: Se hva som gjør at Jerry hater en blogg.

Idestarter # 16:

Åpne for leserne og fortell dem hva som skremmer deg om denne virksomheten du driver med.

Er du bekymret for at du vil mislykkes med kundeservice?

Del det og be dem om deres ærlige tilbakemeldinger om hvordan du har det. Vær forsiktig så du ikke høres ut som om du sutrer eller ber om validering, da leserne ikke vil svare godt på det.

Idestarter # 17:

Ta et ordinært element og relater det til emnet ditt. For eksempel kan du ta en tannbørste og snakke om hvordan dag inn og dag den tannbørsten hjelper deg med å holde deg frisk ved å fjerne bakterier fra tennene dine, hjelpe deg med å få lysere smil, osv. Deretter må du relatere det til emnet ditt. Så, kanskje du skriver at i likhet med tannbørsten, kan et medlemskap på din lokale golfbane tjene deg dag inn og dag ut og holde deg helse med rekreasjon osv..

Noen ganger må du kanskje strekke deg litt for å oppnå denne idéstarteren, men det er en god ting fordi du kanskje også tenker på andre ideer å skrive om.

Idea Starter # 18:

Er det noen du kan intervjue som vet mye om et beslektet emne som leserne dine vil være interessert i? Du vil kanskje legge merke til at vi her på WHSR gjør en rekke intervjuer med eksperter på ting som hosting, WordPress-plugin-skapere, markedsførere, osv..

Fordi alle har et unikt perspektiv.

Å intervjue andre kan få inn informasjon du kanskje ikke har tenkt på noe annet.

Som en bonus kan de intervjue deg for nettstedet deres eller lenke tilbake til deg.

Grav dypere: Lær hvordan du lager vakker infographic.

Idea Starter # 20:

Hva er spennende med ditt firma eller produkt akkurat nå?

Del dette med leserne dine.

Idestarter # 21:

Har du et tilbud som du refererer til ofte for inspirasjon eller oppmuntring? For meg elsker jeg et dikt som ofte tilskrives Ralph Waldo Emerson med tittelen Success (noen kilder oppgir at dette ble skrevet av noen andre, men det høres ut som diksjonen hans, så jeg går med RWE som forfatter). Diktet er ganske langt, men delen jeg siterer ofte er mot slutten og går:

“Å forlate verden litt bedre, enten det er av et sunt barn, en hageoppdatering eller en innløst sosial tilstand; Å kjenne til og med ett liv har pustet lettere fordi du har levd. Dette skal ha lyktes. ”

Jeg kunne lett gjøre det til et blogginnlegg om filosofien min med klientene mine og prøve mitt beste for å hjelpe dem med å puste litt lettere. Å drive virksomhet er vanskelig og det er noe jeg elsker å gjøre sammen med dem som en partner for å ta noe av presset.

Så hva er favoritt sitatet ditt, og hvordan kan du gjøre det om til et blogginnlegg?

Idestarter # 22:

Lister er en rask, lettlest for besøkende. Hva kan du lage en liste over? Hvis du selger tee-skjorter, kan du lage en liste over de 10 tingene du kan gjøre med en gammel tee-skjorte.

Bli kreativ.

Gjør listen morsom for leserne dine.

Virkelighetseksempel: Pardeep Goyals historie om å gå fra Rs. 0 til 2.000.000 på 6 måneder.

Idestarter # 26:

Dekk noen av de grunnleggende emnene om nettstedet ditt, produktet eller bransjen, og del med leserne.

Å ha grunnleggende emner blandet med mer avanserte vil trekke nye kunder så vel som pågående kunder.

Virkelighetseksempel: Google SEO vs My Blog Guest.

Idea Starter # 38:

Mer enn sannsynlig har du noen kontoer på sosiale medier du følger, slik at du kan holde deg oppdatert om emnet ditt.

Hva er disse kontoene?

Følger du noen Twitter-chats?

Gjør en roundup slik at du lesere kan følge dem også. Som en ekstra bonus kan noen av disse påvirkere gi deg en rop på sosiale medier.

Idea Starter # 39:

Be kundene dine om en attest for å sette inn et høydepunkt om kundeservice og hvordan du prøver å glede kundene dine. Enda bedre hvis du kan fremheve et problem en kunde hadde, hvordan du løste det og deretter dele en attest. Dette kan gjøre at pålitelighetsfaktoren din går opp noen grader.

Idea Starter # 40:

Lager du podcaster eller videoer om emnet ditt. Ta deg tid til å transkribere en og dele den som et blogginnlegg. Ikke alle vil se en video, eller kanskje være på jobb der lyden er et nei nei. Når du har det i skriftlig form, kan du imidlertid enkelt dele det med alle.

Idea Starter # 41:

Kom med en fotoblog i stedet for skrevet tekst.

Selvfølgelig vil du beskrive bildene, men de kan være korte og søte.

Gikk ferie nylig? Forsøkt noe nytt? Del det i et fotoinnlegg.

Idea Starter # 42:

Del litt av favorittteknologien din og hvordan du bruker den i det daglige. Hvis du kan relatere det til din nisje, kan du forklare leserne dine hvordan de også kan dra nytte av denne teknologien.

Idea Starter # 43:

Hva er et tema som du synes er så viktig at du kan skrive en bok om det?

Forklar leserne dine hvorfor du synes dette emnet er viktig og hva du vil se dekket. Hvem vet, innlegget kan inspirere deg til å faktisk skrive en bok.

Idea Starter # 44:

Er det et tema du virkelig skulle ønske du visste mer om? Del den tanken med leserne dine og forklar hva du allerede vet og hvordan du kan bygge videre på det med denne nye kunnskapen du planlegger å oppsøke.

Idea Starter # 45:

Bruk et øyeblikk til å gi deg en viss anerkjennelse til mentorene dine. Ga en influencer deg råd i de første dagene av bloggen din ble født? Del denne informasjonen med leserne dine og oppmuntre dem til å finne sine egne mentorer.

Idestarter # 46:

Uansett hvilken type virksomhet du driver, når du har gjort det en stund, vil du lære snarveier og triks som hjelper deg å være mer effektiv. Hva er hakkene du har plukket opp underveis som kan spare leserne dine tid?

Idea Starter # 47:

Hva er noen ting du har gjort for å utvide virksomheten din som ikke fungerte?

Ikke bekymre deg, hver bedrift går gjennom de voksende smertene. Å dele dem med leserne viser at du er ekte og oppriktig. Del også hva du har gjort for å fikse det.

Idea Starter # 48:

Hvilken leksjon har du lært det siste året som har endret virksomheten din eller livssynet ditt?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map