52 veckor med idéstarter för din blogg

Om du vill att besökare ska gå tillbaka till din blogg ofta måste du ge dem nytt material att läsa. De måste veta att de kan lita på dig för att ge dem goda råd och ge det på ett regelbundet schema. Du kanske undrar först hur ofta du faktiskt behöver skapa ett nytt blogginlägg.


Även om det inte finns ett snitt och torkat svar på den här frågan, finns det några tankekurser som du kan överväga för din egen blogg.

John Rampton, hjälper till nystartade företag, skrev på Forbes att “mer är alltid bättre.” Han fortsätter sedan att hämta in statistik från HubSpot om bloggar som publiceras ofta.

Ett företag som publicerar mer än 16 inlägg i månaden får minst tre och en halv gånger trafiken som ett som bara publicerar några gånger i månaden. Så om du vill använda den modellen måste du publicera ursprungliga inlägg ungefär fyra gånger i veckan i genomsnitt.

Fortsätter med ofta publicering

Fyra inlägg i veckan låter kanske inte så mycket, men livet tenderar att komma i vägen. Du har ett företag att driva, en familj att följa med och förmodligen några andra personliga och affärsintressen som tar dig tid. Att skriva är kanske inte ditt förskott och att komma med fyra nya idéer varje vecka kan vara beskattande.

När du är skyldig att publicera det ofta är det väldigt lätt att komma in i författarblock. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att arbeta genom författarsegmentet, komma med nya idéer och hålla dig till ett schema.

HuffPostSkärmdump av Huffington Post Lifestyle Page

Tänk på en av de mest populära nyhetssidorna på Internet, Huffington Post. Deras ofta utstationering är troligtvis en del av anledningen till att de får cirka 110 miljoner besökare varje månad. Det finns några specifika steg du kan vidta för att skapa ett publiceringsschema som är ofta men som fungerar för dig.

Tips 1. Skapa ett schema

Det första du behöver göra är att sätta dig ner och skapa ett schema för publicering på din webbplats. Medan fyra inlägg i veckan skulle vara idealiska, kanske du befinner dig i en punkt där du inte riktigt kan hantera det ännu. Det är okej. Om en gång i veckan är allt du kan hantera ska du skapa ett schema för inlägg en gång i veckan.

Dina inlägg bör vara något förutsägbara för dina läsare, så att de vet när de ska leta efter inlägget. Så till exempel kan du planera att posta på fredagar kl. och dela på sociala medier samtidigt. Dina läsare och följare kommer att förvänta sig detta, så håll ett par inlägg i kön för att uppfylla dessa förväntningar.

Tips # 2. Kommer med nya idéer

Att hitta nya idéer är inte alltid lätt. När du har gått igenom grunderna i din nisch kan du finna att du kämpar eller färskt innehåll. Lyckligtvis finns det ett antal saker du kan göra för att komma med unika inlägg.

 • Använd idéstarter (jag kommer att ge dig 52 på en minut)
 • Läs konkurrenternas bloggar. Vänligen kopiera inte. Du får helt enkelt inspiration och ser vad de inte har täckt eller vilka behov som täcker mer djupgående.
 • Läs bloggar utanför din nisch. Ibland kommer de bästa idéerna från områden utanför ditt eget intresseområde.
 • Prata med andra bloggare om hur de kommer med idéer.
 • Spendera lite tid på att göra andra kreativa sysselsättningar för att fylla din “kreativa väl.”
 • Lyssna på musik för att få inspiration.

Tips # 3. Ställa in framtida mål

När du har ett bloggschema på plats, titta på de mål du vill sätta upp för dig själv. När din webbplats växer och intäkterna ökar bör du kunna anställa författare eller öka den tid du själv lägger in i bloggen.

Så om du skriver ett inlägg i veckan, kan du sätta ett mål att skriva två gånger så halvvägs genom året och skriva 2 inlägg i veckan. Bara för att du skapar ett schema betyder det inte att du heller inte kan lägga till det. Börja med ett uppnåeligt mål och du kan alltid uppnå dina mål senare.

Studerar framgångsrika bloggar för inspiration

Ett sätt att ta reda på hur du kan göra din egen blogg mer framgångsrik och hålla idéerna flyter är att studera andra framgångsrika bloggar.

Huffington Post

Låt oss återvända till den här webbplatsen och titta på den igen. Det finns en anledning till att jag fortsätter att nämna den här webbplatsen – den är framgångsrik.

HP publicerar ett nytt inlägg ungefär var 58: e sekund.

Wow! Även om du förmodligen inte kan börja röra den publiceringsnivån med en mindre (eller till och med en något stor) webbplats, visar det sig dock hur viktigt det är att publicera ofta.

Neil Patel

Neil Patel är en framgångsrik bloggare som studerar vad andra bloggare gör bra. Du har förmodligen hört hans namn om du har varit i bloggcirklar mycket länge. Patel påpekar att medan webbplatser som Huffington Post är framgångsrika, att det finns många andra framgångsrika bloggar som bara publiceras en gång i veckan. Nyckeln, påpekar Patel, är att skapa inte bara innehåll utan “högkvalitativt” innehåll.

Patel påpekar med rätta att det finns mycket mer att publicera på nätet än att bara kasta upp så många inlägg du kan och han talar om vikten av en smart strategi för att göra det. Ditt schema är det första steget mot det.

Chris Hornak

Chris Hornak, ägare av Blog Hands, delade några av sina tankar om att komma med nya ämnesidéer. Hornak sa:

Chris Hornak

Börja med ett nyckelord och använd sökord / ämnesforskningsverktyg för att avslöja ett brett spektrum av potentiella ämnen.

När du börjar skriva ett ämne, granska sedan de tio bästa aktuella resultaten för den sökningen och se hur du kan ge något av större eller unikt värde än vad som redan finns i sökresultaten..

Hornaks förslag är smart, eftersom du tittar på ämnen som folk redan söker efter.

52 Idéstarter

Och nu, utan ytterligare förtjänst, låt oss komma till det du verkligen kom hit för. Dessa idéstarter för att få dig att gå på blogginlägg för din webbplats.

Du kan använda denna lista med 52 idéstarter på ett par olika sätt. Du kan antingen använda varje idéstartare för ett inlägg varje vecka. Eller så kan du använda idéstartaren och komma med en serie inlägg om veckans ämne. Mycket beror på hur många blogginlägg du planerar varje vecka.

Idéstartare nr 1:

Exempel på verkligt liv: Läs resan från Grooves resa till 10 MUSD-intäkter.

Idéstartare 4:

Tänk på hur du kan dela en historia som hänför sig till ditt företag.

Om du äger en professionell golfbutik kan du berätta en historia om det bästa golfspel som någonsin spelats?

Inte varje post måste sälja en produkt. Ibland måste du sälja ditt varumärke och hjärtat bakom ditt varumärke.

Idéstartare # 5:

Tänk på det mest fantastiska som någonsin skulle kunna hända, men verkar omöjligt, i din bransch. Dela nu dina tankar och drömmar med dina läsare. Det här är ett slags fantasinlägg. I en idealvärld skulle varje golfare få ett hål i en.

Idéstartare # 6:

Du kan ta en varning, oro eller oroande statistik och förvandla den till ett blogginlägg.

Om du till exempel säljer hundmat av hög kvalitet kan du dela information om några av husdjurens påminnelser under de senaste åren och varför din läsares hund förtjänar bättre.

Gör bara inte ditt inlägg för säljande.

Nyckeln är att ge information och låta läsaren komma till slutsatsen att hon behöver din produkt.

Gräva djupare: Få Jasons insidertips och fuskark i Twitter-analys.

Idéstartare 11:

Ibland är en bra gammaldags hur man kan vägleda det bästa du kan skriva. Du kanske tycker att det är för enkelt, men någon som aldrig har använt din produkt eller tjänst kan behöva steg för steg förklaringar.

Exempel på verkligt liv: WP Kubes bästa WordPress-resurser för förstagenter.

Idéstartare nr 13:

Titta igenom dina kommentarer, forum eller på sociala medier.

Vilka är några frågor som dina läsare verkar ställa om och om igen? Du kanske till och med vill gå igenom gamla e-postmeddelanden från kunder. Hur kan du svara på dessa frågor i postformulär?

Exempel på verkliga livet: Se vad som gör att Jerry hatar en blogg.

Idéstartare # 16:

Öppna dina läsare och berätta vad som skrämmer dig om det här företaget du driver.

Är du orolig att du misslyckas med kundservice?

Dela det och be dem om deras ärliga feedback om hur du gör det. Var försiktig så att du inte kommer att låta som du gnäller eller ber om validering, eftersom läsarna inte kommer att svara bra på det.

Idéstartare # 17:

Ta en vanlig artikel och relatera den till ditt ämne. Till exempel kan du ta en tandborste och prata om hur dag in och dag ut att tandborsten hjälper dig att hålla dig frisk genom att ta bort bakterier från dina tänder, hjälpa dig att få ett ljusare leende osv. Då måste du relatera det till ditt ämne. Så du kanske skriver att som tandborsten kan ett medlemskap på din lokala golfbana tjäna dig dag in och dag ut och hålla dig hälsa med rekreation, etc..

Ibland kanske du måste sträcka dig lite för att uppnå denna idéstarter, men det är bra eftersom du kanske också tänker på andra idéer att skriva om.

Idéstartare # 18:

Finns det någon du kan intervjua som vet mycket om ett relaterat ämne som dina läsare skulle vara intresserade av? Du kanske märker att vi här på WHSR gör ett antal intervjuer med experter på saker som hosting, WordPress-plugin-skapare, marknadsförare, etc..

Eftersom alla har ett unikt perspektiv.

Att intervjua andra kan få information som du kanske inte har tänkt på något annat.

Som en bonus kan de intervjua dig för sin webbplats eller länka tillbaka till dig också.

Gräva djupare: Lär dig att skapa vackra infographic.

Idéstartare # 20:

Vad är spännande med ditt företag eller produkt just nu?

Dela detta med dina läsare.

Idéstartare # 21:

Har du en offert som du ofta hänvisar till för inspiration eller uppmuntran? För mig älskar jag en dikt som ofta tillskrivs Ralph Waldo Emerson med titeln Framgång (vissa källor säger att det var skriven av någon annan, men det låter som hans diktion, så jag kommer med RWE som författare). Dikten är ganska lång, men den del jag citerar är ofta i slutet och går:

”Att lämna världen lite bättre, vare sig det är av ett friskt barn, en trädgårdslapp eller ett inlöst socialt tillstånd; Att känna till och med ett liv har andat lättare eftersom du har levt. Detta ska ha lyckats. ”

Jag kunde lätt göra det till ett blogginlägg om min filosofi med mina klienter och försöka mitt bästa för att hjälpa dem att andas lite lättare. Att driva företag är svårt och det är något jag älskar att göra tillsammans med dem som partner för att ta lite av trycket.

Så vad är ditt favoritcitat och hur kan du förvandla det till ett blogginlägg?

Idéstartare # 22:

Listor är en snabb, lättläst för dina besökare. Vad kan du skapa en lista med? Om du säljer tee shirts kan du skapa en lista över de 10 bästa sakerna att göra med en gammal tee shirt.

Bli kreativ.

Gör listan kul för dina läsare.

Verkligt exempel: Pardeep Goyals berättelse om att gå från Rs. 0 till 2 000 000 på 6 månader.

Idéstartare # 26:

Täck några av de grundläggande ämnena om din webbplats, produkt eller bransch och dela med läsarna.

Att ha grundläggande ämnen blandade med mer avancerade kommer att dra nya kunder såväl som pågående kunder.

Exempel på verkligt liv: Google SEO vs My Blog Guest.

Idéstartare # 38:

Mer än troligt har du några sociala mediekonton som du följer så att du kan hålla dig uppdaterad om ditt ämne.

Vad är dessa konton??

Följer du några Twitterchattar?

Gör en roundup så att du läsare kan följa dem också. Som en extra bonus kan några av dessa påverkare ge dig ett rop på sociala medier.

Idéstartare # 39:

Be dina kunder om en vittnesbörd för att sätta in en höjdfunktion om din kundservice och hur du strävar efter att behaga dina kunder. Ännu bättre om du kan lyfta fram ett problem som en kund hade, hur du fixade det och sedan dela ett vittnesmål. Detta kan få din tillförlitlighetsfaktor att gå upp några grader.

Idéstartare # 40:

Skapar du podcast eller videor om ditt ämne. Ta dig tid att transkribera en och dela den som ett blogginlägg. Inte alla vill se en video, eller kanske är på jobbet där ljudet är ett nej. Men med det i skriftlig form kan du enkelt dela det med alla.

Idéstartare 41:

Kom med en fotoblog istället för skriven text.

Naturligtvis vill du beskriva fotona, men de kan vara korta och söta.

Gick semester nyligen? Försökt något nytt? Dela det i ett fotopost.

Idéstartare 42:

Dela med dig av din favoritteknik och hur du använder den i ditt dagliga liv. Om du kan relatera det till din nisch kan du förklara för dina läsare hur de också kan dra nytta av denna teknik.

Idéstartare # 43:

Vad är ett ämne som du tycker är så viktigt att du kan skriva en bok om den?

Förklara för dina läsare varför du tycker att detta ämne är viktigt och vad du vill se täckt. Vem vet, kan inlägget inspirera dig att faktiskt skriva en bok.

Idéstartare # 44:

Finns det ett ämne du verkligen önskar att du visste mer om? Dela den tanken med dina läsare och förklara vad du redan vet och hur du kan bygga vidare med den här nya kunskapen du planerar att söka.

Idéstartare # 45:

Ta en minut för att ge ditt mentor ett visst erkännande. Har en influencer ge dig råd under de första dagarna av din bloggs födelse? Dela den informationen med dina läsare och uppmuntra dem att hitta sina egna mentorer.

Idéstartare # 46:

Oavsett vilken typ av verksamhet du driver, när du har gjort det ett tag lär du dig genvägar och knep som hjälper dig att bli mer effektiv. Vilka är de hackor du har plockat upp på vägen som kan spara dina läsare tid?

Idéstartare # 47:

Vad är några saker du har gjort för att växa ditt företag som inte fungerade?

Oroa dig inte, varje företag går igenom de växande smärtorna. Att dela dem med dina läsare visar att du är verklig och uppriktig. Dela också vad du har gjort för att fixa det.

Idéstartare # 48:

Vilken lektion har du lärt dig under det senaste året som har förändrat ditt företag eller din syn på livet?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map