6 ting du må gjøre for å gjøre bloggen din til en bedrift

Du har bestemt deg for at det er på tide å gjøre bloggen din til en bedrift og lurer på “hva er det neste?” For å få det tatt på alvor som en virksomhet, må du endre mer enn bare tankesettet ditt. Slik gjør du bloggen din til en bedrift:


6 ting du må gjøre for å gjøre bloggen din til en bedrift

1. Definer merkevaren din

Bedrifter må etablere et unikt merke som kan tiltrekke seg kunder. Hvis du allerede er en blogger med noen trekkraft eller følgere, kan du ha et rykte etablert – bra eller dårlig. Det er på tide å lage en profesjonell persona. Fortsett med din unike stil og stemme, men rydd opp i interaksjonene dine for å skape en positiv eller attraktiv oppfatning av merkevaren din for ditt ideelle publikum. Dette vil bety å gå tilbake og til og med verve hjelp til å finne ut hvordan omdømmet ditt ser ut nå og hvordan du bør endre det.

I sommer, på et merkevarebyggingsverksted som ble arrangert av Rebecca Parsons fra Cre8tive Compass på iRetreat Conference 2015, jobbet jeg gjennom dyptgående, hender på øvelser for å avgrense merket mitt. Et kritisk skritt som ofte er savnet var å prioritere de viktigste personlige verdiene mine. De inkluderte ærlighet, familie og håpefullhet – en god passform for en blogg som hjelper mødre å oppdra barn med spesielle behov. Disse verdiene måtte fremgå av bloggen min og sosiale medier.

I stedet for å posisjonere bloggen min som en som vil løse alle utfordringene med å oppdra et barn med spesielle behov, tilbyr Embracing Imperfect mødre et eget sted også, noe mitt publikum ønsker. Jeg snakker med publikum som om de var en kvinne som oppdrar barn med mange interesser, og taglinjen min brettet pent inn i det:

“En livsstilsblogg for mødre som oppdrar barn med spesielle behov.”

Den setningen er en enkel, kort forklaring av mine verdier, publikum og bloggen min. Jeg har allerede blitt fortalt at dette er en “ny” nisje – som er nyheter for meg! Lite brainstorming av merkevarene dine og publikummet ditt vil hjelpe deg med å lage en autentisk tagline. Lær mer måter å merke bloggen på.

2. Risiko Svikt

Også på iRetreat 2015 delte gjestetaler Holly Homer, som eier Kids Activity Blog og er grunnleggeren av Business 2 Blogger, at “fiasko er den raskeste veien til kunnskap.”

Nå som en suksessfull blogger og gründer, delte Holly 50% virksomhetssviktprosent med oss, men avslørte at det gode med å drive en bloggvirksomhet er at den nesten ikke krever noen investering. Du kan prøve på mange forskjellige prosjekter med veldig lite kapital – alt du trenger er en god webhotellkonto og noen få dollar i året for å sikre nettadresser.

Hun rådet til å begynne med babytrinn – “bare ring det og begynn et sted.”

Dette har vært min måte å gjøre forretninger på i mange år. Jeg eksperimenterer fortsatt med nye inntektsformer. For eksempel ønsket jeg å utvide bruken av Instagram til sponsede kampanjer, så jeg godtok en som passet godt for publikum. Dessverre skjønte jeg ikke før etter at jeg forpliktet meg til at jeg måtte bruke annonsebildet deres. Den annonsen utvannet merkevaren min, og jeg lærte å unngå slike kampanjer.

Det er greit å feile så lenge du lærer av det!

3. Kjenn til reglene og lovene som berører deg

Sponset innleggsspråk for toppen av innleggetEksempel på sponsing nevnt før og nær produktlink. Inkluderer “#ad” i tittelen for automatisk markedsføring av sosiale medier.

En ting jeg gjorde ordentlig med den Instagram-kampanjen, var riktig avsløring, noe selv store merkevarer sliter med. Denne våren er moteforhandler Lord & Taylor kjørte en Instagram-kampanje uten avsløringer, og risikerte et utbrudd av FTC.

Så om sommeren kom Kim Kardashian under ild av FDA av en annen grunn. Mens hun avslørte ordentlig, utelot hun at godkjenningen av produktet hennes ikke var medisinsk bevist for å oppnå resultatene hun fikk.

Du må kjenne til disse reglene hvis du skal drive en profesjonell blogg for å unngå rettslige handlinger:

 • Gi alltid beskjed om kompensasjon – til og med produkter eller rabatter – mottatt på alle kampanjeposter og -andeler – dette inkluderer tilknyttede lenker. Les FTC’s Q&A for å sikre at du er kompatibel (oppdatert mai 2015).
 • Kjenne reglene for gaver på bloggen din og sosiale medier, spesielt for staten din. Du kan også trenge å tjene penger på premier, selv om leverandøren ikke gjør det.
 • Forstå hvilke bilder du kan bruke gratis, hva du trenger å kjøpe og hva som utgjør rettferdig bruk for bilder.
 • Spør før du refererer til noens innhold, eller sjekk retningslinjene for en publikasjon for å forsikre deg om at du ikke stjeler. Krediter alltid forfatteren og kopier ikke mer enn 2-3 setninger i innlegget ditt.
 • Vet når og hvordan du bruker “nofollow” -koden for kompenserte koblinger og annen god praksis for Google.
 • Hvis du markedsfører helseprodukter som ikke er godkjent av FDA, som essensielle oljer, må du sørge for at du røper riktig at dette er din mening og at resultater ikke er bevist eller FDA-godkjent.

4. Opprett en forretnings entitet

For øyeblikket driver jeg et enkeltpersonforetak, men når jeg omdirigerer og omplasserer online virksomheten, vurderer jeg å endre det.

På et lokalt verksted med advokat og PR-profesjonell Danielle Liss fra FitFluential blogger-nettverket, lærte han om lov for bloggere. Realiteten er at bloggere lett kan bli saksøkt selv om de ikke tror de har brutt noen lover.

Jeg budsjetterer nå noen hundre dollar for å opprette en LLC, et aksjeselskap, som kan beskytte de viktigste eiendelene mine (for eksempel huset mitt eller bilen) hvis jeg vil bli saksøkt. Hyppigheten av useriøse søksmål gjør dette til et lurt valg. Ta den beste beslutningen for bedriften.

5. Få kontoene dine i orden

Jeg anbefaler et enkelt regneark for å holde kontoer i orden: produkter mottatt for gjennomgang og datoer, sponsede innlegg eller frilansinnlegg, faktureringsdatoer, betalingsdatoer, forretningsutgifter.

Fakturering via PayPal er bra fordi du kan laste ned fil med transaksjonene dine for regnskapsmessige formål. Det kan også være lurt å vurdere en online faktureringstjeneste for klienter du trenger å fakturere. Mange starter på $ 10-20 per måned.

0916-Project-sporingEt enkelt Excel-ark hjelper meg med å holde rede på prosjektene mine.

Ved skattetid bør du ansette en pålitelig regnskapsfører. Ikke bare gå til et av de populære regnskapsbedriftene eller til en regnskapsfører som ikke aner hva en “blogg” er.

Forrige gang jeg prøvde det, ga kvinnen meg mye sorg over inntekter verdt $ 29 som jeg fikk fra et tilknyttet salg. Det spesielle selskapet kalte det en “royalty”, og regnskapsføreren spurte meg ved flere forskjellige anledninger hvilken bok jeg hadde skrevet og hvor var det andre salget mitt. Fordi hun ikke forsto virksomheten, kunne hun ikke forstå noe av det. Kontakt andre profesjonelle bloggere i ditt område for en anbefaling.

6. Dyrke profesjonalitet

Noen ganger i vår søken etter å hjelpe bloggen vår til å skille seg ut fra mengden, jobber vi for hardt for å generere kontroverser. Leserne dine vil ikke det – og gjett hva? Andre bloggere vil ringe deg ut på det.

Nylig gikk en artikkel rundt på Facebook skrevet av en mor som protesterte peanøttallergier på skolen. Det var sterkt inflammatorisk, og mens det genererte MYE sidevisninger, gikk det også rundt bloggergrupper. Den generelle oppfatningen om hennes “klikk agn” -innlegg var veldig negativ. Vi oppfordret publikum til ikke å lese den. Tenk på hva merkevarer, annonsører og forhandlere også vil tenke på den bloggeren. Vil du jobbe med henne?

Hva kan du gjøre for å opprettholde profesjonaliteten? Det kan være lurt å tenke på bloggen din som kontoret ditt.

 • Hvis du hadde en jobb i bedriftsverdenen, hva ville være upassende oppførsel?
 • Hvordan ville du oversatt det til skriving?
 • Ikke blogg eller del mens du er beruset.
 • Ikke del risque-bilder på sosiale medier.
 • Hold det rent rundt barna.

Du kan også være profesjonell ved å behandle bloggingen din som en virkelig jobb. Hvis du hadde en HR-sjef, ville du fått en kampanje eller en advarsel?

 • Behandle andre bloggere, alle merker og PR-personer med respekt og høflighet.
 • Oppfyll tidsfrister for gjennomgang og kampanje.
 • Ta de beste bildene du muligens kan, og lær å forbedre.
 • Vær oppmerksom på grammatikk og skrivemåte når du skriver.
 • Delta på bloggerarrangementer for å etablere merkevaren din, lære av erfarne bloggere og utvide virksomheten din.

Hvis du har blogget som en hobby og ønsker å gjøre bloggen din til en bedrift, er det på tide å bli seriøs og ta disse grep for å få den fra bakken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me