7 Fordeler med blogging og hvordan du oppnår dem i 2016

I april 2015 kunngjorde Heather Armstrong, AKA-bloggeren “Dooce”, en av de tidlige lederne innen blogging, at hun ikke kom til å blogge lenger. Innlegget vekket mye debatt om fremtiden for blogging og reiste spørsmålet: Er blogging død?


Fra mitt perspektiv er svaret et høyt “nei!” blogging kan hjelpe deg med å nå mange av dine mål i livet og i virksomheten. La oss se på hvordan blogging fremdeles kan hjelpe deg i 2016 og utover.

7 Fordeler med blogging og hvordan du oppnår dem

Fordel nr. 1: Lær gratis kvalifikasjoner

Når du starter bloggen din, er det mange ting du må “ikke må vite” om å kreditere kilder, redigere, fotografere, markedsføre.

Hvordan: 

 • Øvelse gjør mester
  Jo mer du jobber med håndverket ditt, jo mer vil du finne stemmen din, lære hva “ikke” å gjøre, oppdage hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Les arbeidet ditt høyt – du vil høre feilene. Ta mange bilder – du lærer teknikk.
 • Godta konstruktiv tilbakemelding
  Det er tider hvor publikum – eller mangel på en – eller en mentor kan hjelpe deg å forstå at du gjør noe galt. Vær oppmerksom og følg rådene deres.
 • Blogg drømmejobben din
  Skriv som om du allerede var i den jobben. For eksempel vil jeg coache foreldre på å helbrede barna sine naturlig, så jeg skriver om ekte mat, avrusning og naturlig helse. Hvordan passer jobben din til et bloggemne?
 • Finn støtte
  Bloggergrupper, ebøker, nettkurs og webinarer om beslektede emner er gratis og rimelige ressurser du bør bruke for å forbedre ferdighetene dine. Begynn med en vanlig online støttegruppe eller lokalt bloggersamfunn, og registrer deg for freebies fra eksperter. Så vurder en coach, en mastermind og full kurs for det du trenger å lære i dybden.

Fordel nr. 2: Bli en autoritet

Niched blogging hjelper deg med å laserfokusere bloggen din og ekspertisen raskt. Her er noen strategier for å bli en autoritet.

Hvordan:

 • Fokuser innholdet
  Velg relaterte emner for å fokusere energien din på å inkludere alt du allerede er ekspert på hvis det passer. Grav dypt inn i dem ved å følge ledere og dele innholdet. Jeg deler regelmessig Robyn O’Brien sitt arbeid på Facebook-siden min, og leserne mine engasjerer seg i det.
 • Finn troverdige, Niched Kilder
  Google lar deg ha øyeblikkelig undersøkelse innen fingertuppene, men du må lære hva som er en pålitelig ressurs for din nisje og hva som ikke er det. For eksempel er Mayo Clinic og CDC store ressurser for generell helseinformasjon, men ikke for det alternative helsesamfunnet. Støttegruppene dine kan veilede deg.
 • Arbeid med andre
  Enten du legger ut gjester, tar på deg din første betalte bloggjobb eller skriver for en venn, lærer du ferdigheter ved å jobbe for andre, for eksempel redigering. Disse vokser raskere når du har en annen profesjonell redigering av arbeidet ditt.

Fordel nr. 3: CV i sanntid

Hvis du har en blogg, vil potensielle arbeidsgivere og rekrutterere finne den og vise deg gjennom den. Du vil koble deg til og se bra ut på dem.

Hvordan:

 • Vis frem ditt beste arbeid
  Så lenge stemmen din er ekte og du lager de beste innleggene du kan, vil du kunne leies inn i din nisje. Tror bloggen din har for mye humor for en profesjonell jobb? Finn en jobb som krever humor. Ser du en annonse for en fotograf? Legg ut flere av bildene dine for å vise frem det beste arbeidet ditt.
 • Støtteutsikter
  På sosiale medier, finn selskapene du er glad i, og begynn å samarbeide med dem ved å støtte deres årsaker og merkevarer. Dette vil få deg til å skille deg ut, enten du vil ha en jobb eller å jobbe med dem på en kampanje.
 • Søk dem ut

Disse menneskene kan dukke opp på lokale virksomhets- og konferansearrangementer, så bli kjent med sine ansatte personlig og på sosiale medier når det er mulig. Bruk LinkedIn for å få kontakt med folk du kjenner i selskapet.

Fordel nr. 4: Business Inkubator

En tradisjonell virksomhet tar tusenvis av dollar å starte opp, men blogging er både lav risiko og lave kostnader. Blogging er en kostnadseffektiv måte å teste farvannet for en ny virksomhet.

Hvordan:

 • Brainstorm ideen din
  Tenk utenfor boksen og “gjør” jobben du ønsker online. Du kan lage et talkshow, lage et nettverksted eller filme en kreativ video. For å øke lidenskapen min for å hjelpe foreldre har kolleger for eksempel anbefalt at jeg oppretter webinarer og tilbyr en-til-en-coaching med en gang.
 • Shoppe rundt
  Hvem er dine konkurrenter og kolleger? Hva selger de? Hvordan tilbyr de produkter? Disse ideene har fungert for dem – hva fungerer for de du kjenner? Se etter ideer som får deg til å tenke: “Jeg har ikke sett det før!” og oversett det til bedriften din.
 • Få konstruktive tilbakemeldinger
  Spør pålitelige bloggere hva de synes om produktet eller ideene dine. Jeg har fått tilbakemeldinger om at bloggen min er noe som er sårt nødvendig, noe som førte til forretningsidéen min om coaching av foreldre.

Fordel nr. 5: Del god vilje

En av de gode gavene med å blogge er at ved å dele det du vet, kan du hjelpe andre og “betale det videre.”

Hvordan:

 • Tilby hjelp
  Begynn med å svare på spørsmål, tilby hjelp, lage opplæringsprogrammer osv. Rundt din nisje og ekspertise. Du kan stille spørsmål på sosiale medier – dette fungerer bra foran aksjer. Derfra kan du skissere en redaksjonskalender med din kompetanse. Da Twitter var mitt viktigste nettverk for sosiale medier, ville jeg stille spørsmål med en passende hashtagg, for eksempel: “Hvordan kan jeg hjelpe deg i dag? #parenting #autism. ”

 • Med så mange live-streamingalternativer tilgjengelig, er det ingen ting å begynne å snakke om ekspertisen din. Målene mine i år inkluderer Scoping om daglige råd om foreldreunger med spesielle behov, og blabbing om hvordan man lager mat og for dem.

Fordel nr. 6: Healing

Blogging er en flott måte å starte prosessen med å helbrede de smertefulle hendelsene i livet. For noen har det til og med ført til en full virksomhet.

Hvordan:

 • Del historien din
  Andre mennesker har gått gjennom det du har gått gjennom, og de trenger håp og oppmuntring for å se det gjennom. Dette er også en flott måte å være autentisk, men før du deler, må du sørge for å lage grensene for å beskytte dine kjære. I årenes løp har jeg brukt blogging som en vei for å helbrede smerten over funksjonshemningene mine.
 • Omfavn fellesskapet ditt
  Finn andre som har gått i skoene dine i Facebook-grupper, levende støttesamfunn, chatterom, konferanser, etc. Nettverk i din nisje for å bygge lesertall og sementere ditt unike perspektiv. Jeg er aktiv i flere grupper som fremmer økologisk mat, giftfri livsstil og naturlig helse. Lær hvordan sosialt gode kan hjelpe virksomheten din.

Fordel nr. 7: Merinntekt

Blogging kan tjene penger på mange måter og spre ferdighetene dine til andre yrker.

Hvordan:

 • Sponsede innlegg & Betalte sosiale aksjer
  Disse kan anskaffes av pitching-merker eller ved å bli med i blogger rep-grupper, som Social Fabric eller Influence Central. Jeg lager en anstendig leve for å lage 1-3 sponsede innlegg per måned og flere sponsede aksjer.
 • Annonseinntekter
  Du kan selge flekker på bloggen din hvis du har minst 5000 PV-er i måneden. Selg annonseplass for så lite som $ 5 per måned for en 125 × 125 annonse. Eller bli med i et tilknyttet program, for eksempel Del et salg for å finne disse fremfor å slå noen personlig. Jeg har gjort begge deler, men de forhåndsinnlagte annonsene er enklere å administrere.
 • Jobbe for utleie
  Bloggere kan selge ferdighetene sine på nettskriving, fotografering, sosiale medietjenester og jobbe som virtuelle assistenter. Hva er du best på? Jeg startet karrieren som profesjonell blogger ved å jobbe med venner i nød – mot betaling.
 • Selg produktene dine
  Det er mange gode produkter du kan selge ved å bruke bloggen din til å starte opp og markedsføre salget og begivenhetene. For eksempel kan motebloggere selge smykker.
 • Tilknyttet markedsføring
  Dette fungerer best når du anbefaler produkter i en artikkel. En guide for foreldreskap kan for eksempel fylles med bøker som hjelper en forelder å administrere disiplin, som jeg gjør på min nøkkelordrike side om autisme..

Blogging er IKKE død, men vi må se kreativt på mulighetene det kan gi for både profesjonell og personlig vekst i et nytt lys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me