8 ting å se etter i en bloggmentor

Hvis du er en fan av filmer fra 1980-tallet, så du sannsynligvis kultklassikeren Wall Street.


Denne flikken kroniserer økningen og fallet til en ung aksjemegler i New York City i en periode med massiv økonomisk vekst

En av hovedpersonene i filmen – Gordon Gekko – sier:

Den mest verdifulle varen jeg vet om er informasjon.

Dessverre refererte Mr. Gekko til ulovlig innsidehandel, som han til slutt går i fengsel for.

Men som nybegynner eller sliter med blogger er dette sitatet den eksakte grunnen til at du trenger å ansette en bloggtrener eller i det minste følge 1 eller 2 respekterte bloggmentorer fra din nisje. Den mest verdifulle varen egentlig er informasjon til en farget i ullen, Young Turk-blogger eller til en sliter, frustrert, tapt blogger.

Å følge råd fra ikoner som Zac Johnson tok bokstavelig talt mange år av læringskurven min, slette mine kamper og fremskynde suksessen eksponentielt.

Erfarne, dyktige mentorer tilbyr deg verdifull informasjon som hjelper deg:

 • øke bloggtrafikken din
 • øke bloggfortjenesten din
 • leve drømmene dine gjennom blogging
 • identifiser feil du kan gjøre
 • avdekke grunnene til at du blogger for å hjelpe deg med å knive gjennom hindringer

Som bloggkonsulent har jeg hjulpet kunder med å få klarhet, løse opp hindringer og stadig utvide bloggene.

Jeg har vært på begge sider av gjerdet. Som noen som har lært av mentorer og har gjort en god del mentorarbeid meg selv, vil jeg hjelpe deg med å finne den rette bloggmentor for deg.

Se opp for disse 8 tingene i en bloggmentor.

Merk: for dette innlegg kan en mentor være enten en konsulent eller coach som tilbyr førsteklasses tjenester eller en blogger som hjelper deg gjennom deres gratis innhold og råd.

1: En velfylt blogg

De beste bloggmentorene har en tendens til å drive velfylte blogger som flommer over av gratis, lett tilgjengelig og brukervennlighet.

Darren Rowse hos Pro Blogger er et fint eksempel på en blogger som publiserer en rik ressurs.

Jerry Low av nettopp denne bloggen er nok et lysende eksempel på noen som har bidratt til å lage en utrolig grundig, grundig blogg med gratis innhold.

Generøse bloggere er vanligvis gode, gjennomtenkte, sjenerøse mentorer.

Massevis av nuggets på bloggen til Darren.

2: Kurs

Yrke mentorer som har laget 1 eller flere online-kurs.

Jeg opprettet tre kurs solo og et fjerde kurs med min kone Kelli for å hjelpe leserne mine mens jeg viste frem kunnskapen min.

Tenk på et kurs som en prøve for en potensiell mentor. Hvis noen kjøper et av kursene mine, kan de se hvor mye jeg vet om blogging, og hvordan jeg kan hjelpe dem med å takle bloggproblemene deres i en riktig formatert presentasjon.

3: e-bøker

Jeg har skrevet og egenutgitt 126 bittestore e-bøker til:

 • gi nyttig service til leserne
 • inspirere folk til å teste sine grenser
 • underholde leserne
 • etablere min autoritet
 • åpne en passiv inntektsstrøm

Gode ​​trenere bør ha minst 1 eBok i bloggbiblioteket for å demonstrere at de har nok kunnskap om disiplinen sin til å skrive en eBok..

Hvis bloggeren konverterte eBok til lydbok og pocketbok, viser det et godt tegn at de er på ballen, og når ut til potensielle lesere gjennom et bredere spekter av online og offline kanaler.

Mine e-bøker i stor størrelse på Amazon.

4: Tilkoblinger

Bla ned blogg-sidefeltet. Du vil raskt se at jeg har blitt omtalt på:

 • Richard Bransons jomfrublogg
 • Forbes
 • entreprenør
 • Fox News

Siden disse verdensberømte, respekterte nettstedene bare har nisjeledere, kjenner jeg sannsynligvis bloggstoffene mine.

Kompetente bloggmentorer er tilkoblede bloggere, som vises på høyprofilerte, populære nettsteder i sin nisje.

Tilkoblede mentorer kan lære deg den kritiske kunsten å bygge vennskap for å fremskynde bloggesuksessen din.

Pass på enhver potensiell bloggmentor som bare ser ut til å vises på bloggen. Disse ensomme ulvene er ikke utprøvde, testede bloggere, og mangler vetting fra etablerte bloggere på autoritetsnettsteder.

5: sosialt bevis

Lesere som skanner sidefeltet i skjemaet, kan se at jeg for øyeblikket har 60.000 medlemmer Blogging From Paradise-samfunnet gjennom mitt:

 • Twitter følger
 • Facebook vennenettverk
 • G Plus-medlemmers nettverk
 • e-postliste

Hvis en blogger har vokst et stort følge gjennom sosiale medier og e-postlisten deres, er de sannsynligvis dyktige, erfarne lærere. Det tar tid, tålmodighet og en hengivenhet til håndverket ditt å bygge et 10.000 medlemskap eller mer samfunn.

6: Profesjonell promptness

Med mindre jeg flyr fra New York til Bali eller Bangkok på en av mine rundt om i verden-fly, svarer jeg på hver e-postforespørsel innen 24 timer.

Å være profesjonell rask og lydhør hjelper meg å få kontakt med flere lesere som regner meg som deres mentor.

Hvis en blogger enten er superberømt offline eller kanskje super internettberømt, kan du få et e-post svar innen 2-3 dager, en uke eller kanskje aldri i det hele tatt. Tim Ferriss mottar 1000 e-poster daglig. Han og hans stab velger og velger hvem de vil svare på. Men hvis en relativt ukjent blogger ikke svarer på e-post i løpet av 1-2 dager, krysser du dem av din potensielle mentorliste.

Hold deg til lydhøre bloggere. Hvis de svarer på en riktig måte, er de sannsynligvis den profesjonelle, gjennomtenkte bloggeren du vil legge til overvåkningslisten din.

7: Sense of Community

Gravitere til blogging mentorer som har bygget lojale, blomstrende samfunn.

Disse personene har generelt medfølelse og empati for å være en hjertet filt, omsorgsfull mentor.

Jeg bryr meg virkelig om hver eneste av leserne mine, kommentatorene, e-postabonnentene, klientene og kundene. Hver av disse personene var med på å bygge Blogging From Paradise, en nettmurstein om gangen. Når jeg vet dette, uttrykker jeg takknemlighet ved å gi den mest nyttige tjenesten mulig gjennom både mitt gratis og premium innholdstilbud.

Hvis du ser en aktiv kommentar-seksjon på en mentors blogg og høyt engasjement i sosiale medier-profiler, har du sannsynligvis en vinner.

8: Resultater utover resultatene

Søk mentorer som har oppnådd resultater utover resultatene dine for å finne erfarne bloggere som kan legge et rammeverk for bloggingskarrieren din.

Velg respekterte eksperter i din nisje for å motta innsikt i hvordan du kan gjøre bloggdrømmen din til virkelighet.

Mine klienter ønsker generelt å bygge en heltidsinntekt gjennom blogging. Siden jeg har vært en problogger i mange år kan jeg vise dem hvordan de kan bli problogger på heltid.

Kanskje du vil øke engasjementet på bloggen din. Velg en bloggtrener som har en velprøvd merittliste i å motta et høyt volum av verdifulle, dyptgående, samfunnsbyggende kommentarer.

En unntak

Jeg liker alltid å dele denne hemmeligheten med klienter, lesere og kunder: din mentor trenger bare å være et skritt foran deg for å lære deg å ta det 1 skrittet.

Klienter mener feil at alle mentorer trenger års erfaring, et verdensberømt navn og iøynefallende prestasjoner for å være en dyktig, dyktig og passende mentor. Din bloggmentor trenger bare å ha kunnskap og erfaring utover ditt nåværende kunnskapsnivå og erfaring i området der du trenger coaching eller veiledning.

Eksempel; Hvis du bare vil vite hvordan du setter opp en WordPress-blogg fra bunnen av og publiserer ditt første innlegg, kan en nybegynner teknisk blogger sannsynligvis hjelpe deg med denne oppgaven.

Konklusjon

Å velge en mentor til å lede deg kan være en forvirrende opplevelse, men å barbere år fra læringskurven din er verdt den nødvendige nøye..

Du trenger ikke å sjekke hvert av disse poengene før du velger en bloggmentor. Forsikre deg om at du ser minst 1 eller 2 av disse forutsetningene før du velger en mentor som hjelper deg med å vokse en vellykket blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map