9 strategier för att få dina första 1000 sidvisningar

Att starta en blogg för mer än 10 år sedan hade sina fördelar: det var inte mycket konkurrens, och om du kunde hitta rätt nisch kunde du landa en söt plats som skulle hålla.


Sättet att bygga läsekretsen var enkelt – bara kommentera andra bloggar. Eftersom det inte var så många, var det ett enkelt sätt att samla följare.

Numera är seglingen inte lika jämn. Det finns över fyra miljoner mamma-bloggar bara i USA. Dagens bloggare måste vara kunniga och kompetenta. Den goda nyheten är att om du gör dina första 1 000 månadsvisade sidvisningar så är du långt före paketet. Här är en lista över resurser som hjälper dig att ta din blogg från sid 1 till 1000 sidvisningar.

1. Dela, dela, dela!

sociala medier delar

“Shared and done” är inte längre namnet på spelet.

Du måste ständigt dela dina inlägg, om och om igen. Om du är inbjuden att gå med i en grupp Pinterest-tavla som matchar din nisch, registrera dig och dela och kommentera ofta. Om du går med i en lista med likasinnade bloggare är oddsen att de delar varandras innehåll regelbundet – varje vecka eller dagligen. Detta kommer verkligen att hjälpa till att öka din läsare och engagemang. Som sagt, uppmärksamma din statistik på sociala medier. Slösa inte tid där dina ansträngningar inte lönar sig. Istället investerar du dem där du ser engagemang.

För en utmärkt checklista över hur du delar dagligen, ladda ner “Growing Your Blog as a Business” på SITS Girls webbplats.

2. Forskning!

forskning

Du måste känna till de senaste trenderna och tipsen för engagemang i sociala medier, SEO, domänmyndighet och sidrankning. Det har till exempel blivit svårare att få ordentligt engagemang på Facebook-fansidorna men det här sociala medieuttaget är inte dött – ännu. Och om du vill delta i kampanjer måste du vara aktiv på det här området. “Öka Facebook-sidengagemang – The One-Two Punch” av författare och webbutvecklare S.J. Pajonas förklarar hur du kan få Facebook att fungera för dig samtidigt som du skyddar din sida mot framtida algoritmförändringar. Dessutom har alla sociala medier verktyg för att spåra engagemang, och du bör använda Google Analytics för att mäta hur din blogg växer. Det är inte bara viktigt att förstå dessa, utan kolla in de senaste trenderna.

Till exempel, medan Googles sidrankning inte är död, blir Domain Authority, av MOZ.com, en snabbt växande ersättning. Läs mer om Domain Authority på Moz.com.

3. Ställ in innehåll på ett sätt som är lättläst.

formatera

Jag blir riktigt frustrerad när jag hittar en blogg med en titel som jag är helt upphetsad bara för att hitta 1000 ord, med få stycken, inga rubriker eller kulor och små teckensnitt. Detta kommer att driva läsarna bort. Dessutom bör du inte belasta människor med klickomvandlingar, länka direkt till din artikel. Även om det är populärt för tidningsartiklar, men kan slösa bort en läsares tid. Känn dina läsares tidsbegränsningar och vad som får dem att stanna kvar på din webbplats.

Ställ in ditt innehåll på ett sätt som hanterar det: bitar av matsmältbar information separerade med bilder, kulor och rubriker.

4. Glöm inte design.

format och webbdesign

Detta går hand i hand med den sista kulan. Design är inte det viktigaste elementet men det är viktigt att skräddarsy det så att publiken lätt kan läsa ditt innehåll, hitta bra saker eller inkomstlänkar snabbt och enkelt dela ditt innehåll. Du vill också att din webbplats ska vara mobilvänlig så jag rekommenderar att du letar efter lyhörd teman.

Håll din webbplats ren, läsbar och tillgänglig.

Det betyder att se till att dina lasttider också är snabba. Googles verktyg för sidhastighet kan hjälpa dig att åtgärda fel. Om din värd bromsar dig är det dags för en förändring.

Dessutom bör nya besökare omedelbart förstå vad din webbplats tema och snabbt hitta det mest intressanta innehållet och hur man prenumererar. Se till att du har både e-post- och RSS-flöden, såväl som tjänster som BlogLovin ‘. Sätt länkar till alla dina sociala medier i en framträdande position för att göra det till en bra idé för läsarna att följa dig.

5. Erbjud dina läsare något av värde.

Jag startar ett nytt program för att dela med mina läsare regelbundna kuponger och andra resurser som talar till deras livsstil: rabatter på glutenfria, ekologiska och icke-toxiska livsmedel och produkter. Eftersom jag redan jagar efter dessa erbjudanden för mig själv, är detta en bra idé för mitt samhälle. Jag arbetar också med en e-bok för att samordna alla mina resurser och samla dem för att dela med mina läsare, precis som en bonus för att läsa min webbplats. Och jag gör regelbundna giveaways i min nisch.

6. Gå inte bara med i en gemenskap; verkligen ansluta.

Det kan innebära att du måste bli inbjuden till privata Facebook eller andra grupper eller bara inbjudningar. Nyckeln är inte bara att konsekvent söka efter din stam utan också att belöna andra medlemmar i den och kontakta dem.

Hjälp på Twitter-fester. Kommentera andra bloggar. Dela artiklar i dina nyhetsbrev. Avrunda och belöna bloggar som du älskar genom att presentera en varje vecka eller månad.

Fråga hur du kan hjälpa någon med en gästpost eller genom att erbjuda gästpunktsplatser. Sälj sina produkter, använd deras medlemslänkar, marknadsför deras länkar på dina sociala medier medan du taggar dem. När det finns möjligheter att rekrytera bloggare kommer dessa bloggare att komma ihåg din hjälp och bjuda in dig att delta.

[Kommentera på andra bloggar] resulterar gradvis i att människor upptäcker dig (och din blogg) naturligt och bygger ett lojalt följande som ett resultat. Detta är ett ganska naturligt och effektivt sätt att marknadsföra din blogg. – BloggingPros bloggtrafiktips.

7. Oroa dig inte så mycket för kommentarer.

Jag skriver en blogg om föräldrar med speciella behov. Medan mina siffror är bra och jag har en stadig, stor publik, har jag väldigt få kommentarer, förutom från mina kommentargrupper.

Det beror på att föräldrarna som läser min webbplats bara inte har tid att engagera sig. De behöver ett bra innehåll med bita storlek och sedan går de vidare. Faktum är att de som vill nå ut på min blogg är mer benägna att skicka mig personligen via e-post och hålla informationen säker. Dessutom kommenterar färre faktiskt webbplatser i allmänhet eftersom de är mer benägna att dela på sociala medier.

Är bloggkommentarerna helt döda? Jag tror inte det, men de visas mindre ofta (annat än skräppost). Du måste dock hålla kommentarer aktiva om du ansöker om bloggkampanjer, eftersom det är mer troligt att du kommer att bli vald om du har aktiva kommentarer. Det är därför det är kritiskt att gå med i en grupp som fokuserar på att stödja varandras kommentarer.

8. Glöm inte sökmotoroptimering.

Jag hörde nyligen att SEO kan vara död – tro inte på det!

Det har ändrats, och att skriva kvalitetsinnehåll med dina nyckelord och integrera dem är din sociala mediemarknadsföring ett måste. I “5 SEO-trender som alla företagare behöver veta för 2014”, svarar Entrepreneur.com-bidragsgivaren Jayson DeMers på frågan, “Är SEO död?” med några mycket konkreta tips för att göra din webbplats sökmotor framgångsrik i dag.

9. Lite kontroverser går långt.

En bloggare på ett av mina nätverk i morse tredubblade mer än sina vanliga sidvisningar på en natt genom att skriva om ett mycket hett ämne som finns i pressen nuförtiden.

Nu är det ok om kontrovers inte är din sak. Personligen bryr jag mig inte om det här för min egen blogg, det är bara inte min stil. Men om du skriver något som omfattar en sida av en kontroversiell fråga som är i nyheterna kommer du att kommentera – och eventuellt flammare! Det är ett av de snabbare sätten att bli virala, så tänk på det.

Slutsats

Du kan göra det!

Om du är ny bloggare har du ditt arbete klippt åt dig! Engagemang i sociala medier, deltagande av liveevenemang, kommentera / dela gruppmedlemskap, optimering av sökmotorer: det finns bara ingen ursäkt att lämna någonting längre. Blogga är inte längre en snabb hobby, det är en kontinuerlig strävan. Om detta låter överväldigande för dig, gå med i spelet genom att blogga en gång i veckan eller några gånger i månaden. Arbeta riktigt hårt på dessa inlägg, och gör sedan nästa sak: Tweet, pin, Facebook, instagram, G +. 2014 har du inte råd att vara stillastående.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me