9 strategier for å få de første 1000 sidevisningene dine

Å starte en blogg for over 10 år siden hadde fordelene: det var ikke mye konkurranse, og hvis du kunne finne den rette nisjen, kan du lande et søtt sted som ville vare.


Måten å bygge lesertall på var enkel – bare kommenter andre blogger. Siden det ikke var så mange, var det en enkel måte å samle følgere.

I dag er ikke seilingen like jevn. Det er over 4 millioner morsblogger i USA alene. Dagens bloggere må være kyndige og kompetente. Den gode nyheten er at hvis du legger de første 1 000 månedlige sidevisningene, er du langt foran pakken. Her er en liste over ressurser som kan hjelpe deg med å ta bloggen fra side 1 til 1000 sidevisninger.

1. Del, del, del!

sosiale medier deler

“Delt og gjort” er ikke lenger navnet på spillet.

Du må kontinuerlig dele innleggene dine, om og om igjen. Hvis du blir invitert til å være med på et Pinterest-tavle som matcher din nisje, kan du registrere deg og dele og kommentere ofte. Hvis du blir med på en liste over likesinnede bloggere, er oddsen at de vil dele hverandres innhold regelmessig – ukentlig eller daglig. Dette vil virkelig bidra til å øke leserskapet og engasjementet ditt. Når det er sagt, vær oppmerksom på statistikken din på sosiale medier. Ikke kast bort tiden der innsatsen din ikke lønner seg. Invester dem i stedet der du ser engasjement.

Last ned “Growing Your Blog as a Business” på nettstedet SITS Girls for en utmerket sjekkliste for deling daglig.

2. Forskning!

forskning

Du må vite de nyeste trender og tips for engasjement i sosiale medier, SEO, domene autoritet og siderangering. For eksempel har det blitt vanskeligere å få ordentlig engasjement på fanesidene på Facebook, men dette uttaket for sosiale medier er ikke død – ennå. Og hvis du vil delta i kampanjer, må du være aktiv på dette området. “Øke Facebook-sideavtaler – The One-Two Punch” av forfatter og nettutvikler S.J. Pajonas, forklarer hvordan du kan få Facebook til å fungere for deg mens du beskytter siden din mot fremtidige algoritmeendringer. I tillegg har alle sosiale medier-verktøy verktøy for å spore engasjement, og du bør bruke Google Analytics for å se hvordan bloggen din vokser. Det er ikke bare viktig å forstå disse, men sjekk ut de siste trendene.

Selv om Googles Page Rank for eksempel ikke er død, blir Domain Authority, av MOZ.com, en raskt voksende erstatning. Lær mer om Domain Authority på Moz.com.

3. Sett opp innhold på en måte som er lett å lese.

format

Jeg blir veldig frustrert når jeg finner en blogg med en tittel jeg er helt spent på bare for å finne 1000 ord, med få avsnitt, ingen overskrifter eller kuler og bittesmå skrifter. Dette vil fjerne leserne. I tillegg må du ikke belaste folk med svingninger av klikk, lenke direkte til artikkelen din. Selv om den er populær blant magasinartikler, men kan kaste bort tidenes leser. Kjenn lesernes tidsbegrensninger og hva som får dem til å bli på nettstedet ditt.

Sett opp innholdet ditt på en måte som adresserer det: biter med fordøyelig informasjon adskilt av bilder, kuler og overskrifter.

4. Ikke glem design.

format og webdesign

Dette går hånd i hånd med den siste kulen. Design er ikke det viktigste elementet, men det er viktig å skreddersy det slik at publikum enkelt kan lese innholdet ditt, finne gode ting eller inntektslenker raskt og dele innholdet ditt enkelt. Du vil også at nettstedet ditt skal være mobilvennlig, så jeg anbefaler at du ser etter responsive temaer.

Hold nettstedet ditt rent, leselig og tilgjengelig.

Det betyr at du sørger for at lastetidene dine også er raske. Googles verktøy for sidehastighet kan hjelpe deg med å fikse feil. Hvis verten bremser deg, er det på tide med en endring.

I tillegg bør nye besøkende øyeblikkelig forstå hva nettstedets tema er, og raskt finne det mest interessante innholdet og hvordan de kan abonnere. Forsikre deg om at du har både e-post- og RSS-feeds, så vel som tjenester som BlogLovin ‘. Sett koblinger til alle sosiale medier i en fremtredende posisjon for å gjøre det til en intet brainer for leserne å følge deg.

5. Gi leserne noe av verdi.

Jeg starter opp et nytt program for å dele med leserne mine vanlige kuponger og andre ressurser som snakker til deres livsstil: rabatter på glutenfri, økologisk og giftfri mat og produkter. Siden jeg allerede jakter på disse tilbudene for meg selv, er dette ingen hjerner for samfunnet mitt. Jeg jobber også med en ebok for å koordinere alle ressursene mine og få dem sammen for å dele med leserne mine, akkurat som en bonus for å lese nettstedet mitt. Og jeg gir regelmessige gaver i nisjen min.

6. Ikke bare bli med i et samfunn; virkelig koble til.

Dette kan bety at du trenger å bli invitert til private Facebook eller andre grupper eller bare for invitasjoner. Nøkkelen er ikke bare å konsekvent oppsøke stammen din, men også å belønne andre medlemmer i den og kontakt med dem.

Hjelp på Twitter-fester. Kommenter andre blogger. Del artikler i nyhetsbrevene. Avslutt og belønn blogger du liker ved å ha en hver uke eller måned.

Spør hvordan du kan hjelpe noen med et gjestepost eller ved å tilby gjestepostplasser. Selg produktene deres, bruk tilknyttede lenker, markedsfør koblingene deres på sosiale medier mens du tagger dem. Når mulighetene til å rekruttere bloggere dukker opp, vil disse bloggerne huske din hjelp og invitere deg til å delta.

[Kommentere til andre blogger] resulterer gradvis i at folk oppdager deg (og bloggen din) naturlig og bygger et lojal følgende som et resultat. Dette er en ganske naturlig og effektiv måte å markedsføre bloggen din. – BloggingPros bloggtrafiktips.

7. Ikke bry deg så mye om kommentarer.

Jeg skriver en blogg om foreldreunger med spesielle behov. Mens tallene mine er gode, og jeg har et jevnt, betydelig publikum, har jeg veldig få kommentarer, bortsett fra kommentargruppene mine.

Det er fordi foreldrene som leser nettstedet mitt bare ikke har tid til å engasjere seg. De trenger hjelpsomt innhold med bitt størrelse, og så går de videre. Faktisk, på bloggen min, er det mer sannsynlig at de som ønsker å nå ut, e-post meg personlig og holde informasjonen deres trygg. I tillegg er det færre som kommenterer nettsteder generelt fordi de sannsynligvis vil dele på sosiale medier.

Er bloggkommentarer helt døde? Jeg tror ikke det, men de vises sjeldnere (annet enn spam). Du må imidlertid holde kommentarer aktive, hvis du søker på bloggkampanjer, fordi det er mer sannsynlig at du blir valgt hvis du har aktive kommentarer. Derfor er det viktig å delta i en gruppe som fokuserer på å støtte hverandres kommentarer.

8. Ikke glem søkemotoroptimalisering.

Jeg har nylig hørt at SEO kan være død – ikke tro det!

Det har imidlertid endret seg, og det er et must å skrive kvalitetsinnhold med søkeordene dine og integrere dem. I “5 SEO-trender hver gründer trenger å vite for 2014,” svarer Entrepreneur.com-bidragsyter Jayson DeMers på spørsmålet, “Er SEO død?” med noen veldig konkrete tips for å gjøre søkemotoren til nettstedet vellykket i dag.

9. Litt kontrovers går langt.

En blogger på et av nettverkene mine i morges mer enn tredoblet de vanlige sidevisningene sine på en natt ved å skrive om et veldig hett tema som er i pressen nå for tiden.

Det er ok hvis kontrovers ikke er din greie. Personlig bryr jeg meg ikke om dette for min egen blogg, det er bare ikke min stil. Hvis du imidlertid skriver noe som omfavner den ene siden av en kontroversiell sak som er i nyhetene, vil du trekke kommentarer – og muligens flammere! Det er en av de raskere måtene å bli viral på, så vurder det.

Bunnlinjen

Du kan gjøre det!

Hvis du er ny blogger, har arbeidet ditt kuttet ut for deg! Engasjement på sosiale medier, deltagelse av live events, kommentere / dele gruppemedlemskap, søkemotoroptimalisering: det er bare ingen unnskyldning for å la noe være lenger. Blogging er ikke lenger en rask hobby, det er en kontinuerlig innsats. Hvis dette høres overveldende ut for deg, kom deg inn i spillet ved å blogge en gang i uken eller noen ganger i måneden. Jobb veldig hardt med disse innleggene, og gjør deretter neste ting: Tweet, pin, Facebook, instagram, G +. I 2014 har du ikke råd til å være stillestående.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me