Beste bloggpraksis for ideelle blogger

En blogg er mer enn bare en måte å legge ut statistikk og pressemeldinger om selskapet ditt. Brukt riktig, kan blogging for ideelle organisasjoner være et uunnværlig verktøy for å styrke merkevaren til bedriften din og injisere litt medmenneskelighet i tillegg.


Hvis du vil prøve å blogge for veldedighet, er det et par fremgangsmåter du må ta i bruk for å gjøre den til den beste bloggen den kan være.

Det burde ikke være en overraskelse at mange ideer til bloggen ikke ligner på blogger generelt. Det skyldes at til syvende og sist, uansett om du prøver å være en av ideelle blogger eller ikke, handler det om å lage innhold som gir gjenklang til leserne dine.

Så la oss komme i gang!

7 beste bloggpraksis for ideelle organisasjoner med eksempler

1. Kommunisere med brukerne dine

Den største bloggfeilen som folk flest for allmennyttige formål er å ikke engasjere seg med publikum / brukere. En blogg er ikke bare sted for deg å legge opp artikler om veldedighetsstasjonen og bedriftens prestasjoner, den kan også være et sted å kommunisere direkte med publikum.

Når du legger opp et blogginnlegg eller en artikkel, kan du spørre publikum hva de synes om det. Dette vil ikke bare starte en dialog mellom deg og brukerne dine, men det humaniserer også organisasjonen din. Hvis du blogger for veldedighet, kan det å gi dine ansatte stemme, minne det på å minne brukerne om at personene som driver organisasjonen eller virksomheten din er virkelige mennesker og ikke bare noen bedriftsmaskiner.

Eksempler på det virkelige liv

NonProfit Pro legger til et bilde i alle blogginnlegg for å vise forfatterne.

Nonprofit Pro er en flott ressurs for ideelle organisasjoner, men de må fremheve bidragsyterne deres er et flott eksempel på å vise frem forfatterne dine. Så snart du har lastet opp bloggsiden deres, ser du forfatterens bilde sammen med artikkelen. Rull nedover for å se hele stabsbloggerbildet, som du kan klikke på for å se mer informasjon.

Selv om du blogger for veldedighet, hvis leserne ikke kan se folkene som utgjør din ideelle organisasjon, vil det være vanskelig for dem å koble seg til en ansiktsløs organisasjon.

4. Del overbevisende historier

Hvis du vil at blogginnleggene dine skal koble seg til leserne dine, må de kunne påkalle kraftige følelser. Den beste måten å gjøre dette på er å dele personlige og overbevisende historier om ideen din.

Å fortelle disse historiene via video eller visuelt innhold er også en fin måte å inspirere og informere publikum også.

Eksempler på det virkelige liv

PAWS feirer sine frivillige ved å gi en side dedikert til dem.

PAWS er ​​et flott eksempel på hvordan du kan vise frem og fremheve frivillige dine. Ikke bare oppgir de hvem årets frivillige er, men de har også et frivillig takknemningsfest for å feire frivillige.

Du trenger ikke å gå så langt som et arrangement for å feire frivillige dine. Et enkelt blogginnlegg eller til og med en video (akkurat som denne av Pet Alliance of Greater Orlando) som takker og anerkjenner frivillige dine er mer enn nok.

6. Gjenbruk og ombruk innhold

Når du blogger for veldedighet, er det stor sjanse for at du vil komme over en rekke ofte stilte spørsmål fra besøkende. Det meste av tiden har disse spørsmålene sannsynligvis aksjesvar allerede, men publikum vet bare ikke hvor de kan finne dem.

Det er her gjenbruk og gjenbruk av gammelt innhold som nye blogginnlegg kan bidra til å løse disse problemene. Selv om en FAQ-side er nyttig for disse anledninger, kan du lage et blogginnlegg å svare på spesifikke spørsmål eller emner og gå inn i større detaljer.

Spørsmål som “Hvordan vokser jeg bloggen min?” eller: “Hvilke skrivestrategier skal jeg vite som en innsamler?” er ideelle bloggideer som du kan utforske. Du kan til og med skrive artikler som går i dybden om bransjen din ved å forklare terminologier, liste ut ressurser eller til og med fremheve eksperter eller bloggere.

Disse eviggrønne emnene er relativt enkle å skrive, og de kan eksistere for alltid på bloggen din. I tillegg, hvis du har den optimalisert for søkemotorer, vil det gjøre det lettere for brukerne å finne informasjonen når de leter etter den.

7. Ikke glem å velge en god webvert

Selv om den ideelle bloggen din kan ha overbevisende innhold og tilby massevis av informasjon til publikum, er det helt meningsløst hvis du ikke kan holde bloggen din (og nettstedet) konsekvent online.

En av de største feilene som mange ideelle blogger ofte gjør, er å ikke gjøre webhotell prioritert da de startet. Dette fører til mye hodepine nedover når hostingleverandøren ikke er i stand til å håndtere en økning i trafikken og / eller går ned ofte på grunn av forferdelig serverytelse.

Det er alltid en god idé å undersøke hvilke som er de beste vertsbedriftene for deg før du starter bloggen din.

Noen av de viktigste ingrediensene for en god webvert inkluderer jevnlige oppetidssatser (99,95% og over), spekket med funksjoner (SSD-lagring, 1-klikks installasjon, osv.), Vennlig brukergrensesnitt, anerkjent selskap og rimelige priser.

Som ideell virksomhet er du sannsynligvis avhengig av donasjoner for å hjelpe deg med å drive nettstedet ditt, men det betyr ikke at du bør velge den billigste verten rundt. Invester i en kvalitetshotellleverandør slik at du ikke trenger å bekymre deg for at ideell blogg skal gå offline.

Oppsummert

Å drive en blogg for veldedighet er en edel sak, men det vil være bedre hvis du også kan gjøre bloggen til en suksess. Les og følg de beste bloggpraksisene vi har listet opp over, så vil du sørge for å ta ideell blogg fra grasrot til bevegelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me