Carane Blogg Kaya Kaya Eiendommer i 2015

Sifat web mirip eiendommer fast eiendom ing wong sing duwe. Nalika nerangake eiendom web, syng cetha isi lan rancangan syng digawe dening wong utawa perusahaan ing domain, media sosial lan in dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, blogg kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong syng saben dina utawa in jumlah inntekter syng dette. Ing donya syng sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat Internett-eiendom

Panentu sing duwe situs online biasane cukup gampang. Sapa gratis gratis domenet som dibayar biaya hosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan syng ketok yen syng nduweni nettsted kudu banget ati-ati kanggo netepake og njaga kepemilikan sawijining blogg lan kaca media sosial syng diikat karo blogg kasebut.

phonedog

PhoneDog kontra Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun syng dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

ørn vs morganØrn kontra Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan syng tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn syng nggunakake Eagle syng diikat karo perusahaan og kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan har ikke tilgang til LinkedIn, men du kan ikke se Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu egenskaper perusahaan og kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni med LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga inntekter akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane synge mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensielle amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Propertyi?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai syng bener saka eiendomi online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web synger blekende larang ing donya wis diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana synge gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa syng dadi verdt, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku koster $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki domain nggawa babagan $ 11 år siden 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tuku domain kanthi $ 35 yuta mung supaya ora ana tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng domain dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa syng luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung synge teka in situs kasebut og potensielle kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

bloggingKaya ing eiendommer, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blogg sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blogg sampeyan. Ing eiendom, regane omah diukur wong syng tuku tuku eiendomi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah sing apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga syng maca lan maca apa syng diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blogg sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kiriman blogg
  • Jumlah tilbakekoblinger

Sawise sampeyan ngerti pangukuran syng sampeyan hargai blogg sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blogg sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab syng sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blogg sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan Salg: Entuk pengunjung ing blogg sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin tjene penger på bloggen sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klikk på koblingen lang bulgan utawa tuku product. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elements of User Engagement – UX, Konversions, Loyalty kanggo gagasan babagan aspek blogg iki.
  • Tambah rangering: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut real estate. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enem situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas engel. Google ngganti apa syng dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab synge bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten synge apik banget.
  • Tambah-tilbakekoblinger: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar in blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs syng nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Oppgrader Siklus

Ing real estate, ana limang taun aturan sing nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah synge luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus oppgradering menyang situs web uga, nanging elinga yen Internett gerakane ing kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blogg saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analyser sider. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu synge anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk badekar spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran syng bisa nambah ora ana wong liya syng lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah syng luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blogg 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blogg kaya eiendom. Iki minangka syng sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blogg sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me