Carane Blogg Kaya Kaya Real Estate Property ing 2015

Sifat web mirip propertyi fastigheter ing wong sing duwe. Nalika nerangake propertyi web, sing cetha isi lan rancangan sjung digawe dening wong utawa perusahaan ing domain, media socialial lan in dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, blogg kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong sjung saben dina utawa in jumlah intäkter sjunga detta. Ing donya sjunga sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat internetfastighet

Panentu sjunga duwe situs online biasane cukup gampang. Sapa njupuk gratis jenengdomän och dibayar biaya hosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan sjung ketok yen sjung nduweni webbplats kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan sawijining blogg lan kaca media sosial sing diikat karo blogg kasebut.

phonedog

PhoneDog kontra Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media social. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

örn vs morganEagle kontra Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sjung tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn sjung nggunakake Eagle sing diikat karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu propertyi perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni med LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga intäkter akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sjunga mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potentiella amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Propertyi?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka properi online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs webbsång sjunger i ljusa ögon donya wis diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana sjung gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sjung ora apik. Sawetara situs web was wis didol kanggo apa sjunga dadi värt, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku kanggo $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki-domän nggawa babagan $ 11 år 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tuku-domän kanthi $ 35 yuta mung supaya ora ana tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng domän dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sjunger luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung sjunga teka in situs kasebut och en potentiell kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

bloggandeKaya ing fastigheter, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blogg sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blogg sampeyan. Ing fastigheter, regane omah diukur wong sjung tuku tuku eiendomi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah sjunga apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga sjunga maca lan maca apa sjunga diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blogg sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kiriman blogg
  • Jumlah bakåtlänkar

Sawise sampeyan ngerti pangukuran sjung sampeyan hargai blogg sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blogg sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab sjunga sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blogg sampeyan. Länk kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan försäljning: Entuk pengunjung ing blogg sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin tjäna pengar på blogg sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klicka på länken länge buletin utawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elements of User Engagement – UX, Konversions, Loyalty kanggo gagasan babagan aspek blogg iki.
  • Tambah ranking: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut fastigheter. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enem situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas ängel. Google ngganti apa sjung dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab sjunga bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten sjunga apik banget.
  • Tambah-bakåtlänkar: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar in blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs sjunger nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Uppgradera Siklus

Ing fastigheter, ana limang taun aturan sjung nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus uppgradering menyang situs webb uga, nanging elinga yen Internet gerakane ing kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blogg saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analysera sidor. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu sjunger anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk badkar spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran sjung bisa nambah ora ana wong liya sing lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah sjung luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blogg 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh specialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blogg kaya fastigheter. Iki minangka sjunga sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blogg sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map