Ekspertintervju: Hvordan bygge en lokal blogg med Jennifer Auer

I dag deler jeg intervjuet mitt med venn og blogger, Jennifer Auer som driver Jersey Family Fun. Startet i 2010, har Jersey Family Fun nå over 100 000 månedlige sidevisninger og mer enn 10.000 Facebook-fans. Jeg snakket med Jennifer for å lære hemmelighetene om bloggens suksess, og hva bloggere kan lære om å bygge en hyperlokal blogg.


Intervju med den vellykkede bloggeren Jennifer Auer

Spørsmål: Hvordan kom du i gang med Jersey Family Fun og hvordan etablerte du det som en go-to ressurs for familier i New Jersey?

For fem år siden søkte jeg aktiviteter med barna mine, men oppdaget at det var vanskelig å finne en liste over aktiviteter på ett sted. For eksempel ville du bare vite om Home Depot var vertskap for et barneverksted hvis du var i butikken. Jeg ville ha en liste alt på ett sted, så jeg opprettet den. Jeg startet med å liste opp hendelser på Facebook, men det forvirret publikum siden jeg trodde jeg var vertskap for hendelsene. Og siden Facebook ikke har noen kalenderfunksjon, var det vanskelig å administrere, så jeg opprettet bloggen. Opprinnelig var det en vanlig morsblogg med kalenderhendelser oppført, men så vokste det til en ressurs som dekker familievennlige hendelser over hele New Jersey.

Spørsmål: Plasserte du bloggen din for lokalt søk? Hvis ikke, hvordan vokste du bloggen din med SEO?

Nei det gjorde jeg ikke. Enkelte innlegg gjorde det veldig bra og kom opp i søkemotorene – som store høytidsbegivenheter: Halloween-triks eller godbittider, oppføringer av påskeegg. Besøkende kom også for å finne ut hva som gjør med barna deres på en lørdag morgen. Jeg har vært repeterende med innlegg – det tror jeg hjelper – som den årlige statlige listen over fyrverkeriarrangementer 4. juli, som er oppført av byen. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt med søkemotoroptimalisering; det vokste bare organisk.

Spørsmål: Hvilke sentrale oppgaver eller endringer gjorde du for å virkelig øke din lokale trafikk?

Den største endringen var en redesign vi gjorde i fjor for å gjøre nettstedet mer mobilvennlig. Før det måtte besøkende zoome inn på smarttelefonene sine for å se hendelsesfortegnelser og beskrivelser. Nå tilpasser designen seg for enheten, og det har vært en stor hjelp fordi mye av trafikken vår kommer fra smarte telefoner. Det har tredoblet eller firedoblet trafikken vår siden den endringen.

Spørsmål: Var det et sentralt “aha” -øyeblikk som gjorde at hyperlokalbloggen din var så suksessfull som den er??

Det er ingen “aha” øyeblikk. Du må kunne vokse og tilpasse deg underveis, som å lære ting for å gjøre arbeidet vårt enklere. Å bygge et team av mødre å jobbe med var en stor hjelp, men for det meste har nettstedet hatt godt av å prøve små tweaks og konstant læring. Du ser forbedring over lang tid, ikke umiddelbart. Noen viktige endringer, for eksempel å teste programvare for forskjellige kalendere, har gjort det generelle nettstedet enklere å administrere. For eksempel lar vi organisasjoner delta på egne arrangementer og godkjenne dem, og det har redusert arbeidsmengden vår kraftig. Det var ekstremt tidkrevende å delta i alle arrangementene selv, men nå har vi en mer effektiv [metode] som lar oss legge ut mer informasjon og ressurser.

Spørsmål: Jeg ser at du har mange ressurser på bloggen din som inneholder lokale arrangementer, alt fra rabatterte opptaksdager til når barna kan spise gratis. Hvordan håndterer du all den informasjonen?

Alle som gjør en blogg som dette, trenger et team fordi du ikke kan gå til alle arrangementer og områder selv. Det har gitt disse forfatterne en sjanse til å besøke steder de normalt ikke hadde vært i stand til. Å ha en mamma som dekker hvert fylke var min første idé, men det er 21 forfattere og det blir vanskelig å administrere og betale. Det største teamet jeg har hatt var 13 eller 14 forfattere, og i den størrelsen kommer du inn i politikk som hvem som vil gjøre hva. Jeg må også balansere størrelsen på teamet med inntektsgenererende aspekter, slik at jeg kan betale forfatterne mine.

Jeg prøver fortsatt å finne den balansen i teamet i riktig størrelse, men jeg har færre forfattere nå som dekker temaer som appellerer til flere fylker, for eksempel nasjonalparker. Vi administrerer også nyhetsbrevene våre slik at [brukere] kan registrere seg for å få innlegg som er spesifikke for fylket deres. Siden jeg dekker et stort område, er det viktig å målrette leserne mine på denne måten.

Spørsmål: Hvilken programvare og tjenester trenger du for at nettstedet ditt skal gå?

Teknisk support og webhotell:

Hvis du lykkes, må du investere penger og ansette hjelp – ikke bare forfattere! For meg var det viktig å ansette en teknisk supportperson som jeg kunne stole på, så jeg ikke måtte bekymre meg om nettstedets tekniske problemer. I tillegg kan et stort nettsted ikke bruke $ 5 i måneden hosting. Når du velger en webvert, er det viktig å snakke med dem om fremtidig vekst på nettstedet ditt og deres kundeservice. Jeg foretrekker live, 24/7 service. På en gang brukte jeg et selskap som ikke hadde live-tjeneste, og nettstedet mitt var nede i 2 uker på Halloween ett år – som du kan forestille deg er en høyt trafikksesong for meg. Du vil ikke gjøre en slik feil.

I tillegg er noen vertsfirmaer uklare med å fortelle deg hva du trenger for å opprettholde et voksende nettsted. Og hvis verten din ikke kan imøtekomme den veksten, vil nettstedet ditt krasje. Det betyr at du må tjene penger fordi jo mer nettstedet ditt vokser, jo mer vil du trenge å investere i support og hosting. Du vil ikke fortsette å bytte webhotell, som jeg gjorde først. Du bør ansette et selskap som kan vokse med deg. I utgangspunktet får du det du betaler for – du kan bare gå så langt ved å ha alt gratis.

Kalenderprogramvare:

Jersey Family Fun ble ganske raskt overveldet med e-postforespørsler fra steder som ønsket at hendelsene deres skulle være oppført, så vi trengte en fleksibel kalender-app som ville la steder å liste opp sine egne hendelser. Vi bruker for øyeblikket programvaren Time.ly-programtillegg, som sender meg en e-post når en [hendelse] legges til, slik at jeg kan godkjenne eller avslå den. Det er veldig SEO-vennlig, og lar deg også enkelt lage gjentagelsesarrangementer og utelate dager, for eksempel hvis du har et arrangement hver torsdag, men du vil utelate Thanksgiving. Å finne riktig kalenderapp er viktig for alle som oppgir hendelser.

Spørsmål: Hvilke råd vil du gi til bloggere som er interessert i å opprette en hyperlokal blogg?

Undersøk først – se på hva andre hyperlokale nettsteder dekker og hva som mangler. Vurder også hvor stort område du vil dekke. Hadde jeg vurdert hoveddelen av hvor mye informasjon det ville være, ville jeg begynt med en mindre region New Jersey, som et fylke, i stedet for hele staten. Jeg tror det er mer inntektspotensial for hyperlokale blogger som dekker et mindre område fordi du kan få annonsering fra lokale virksomheter, som ikke er et alternativ for en statlig ressurs. Det har også vært vanskelig å tjene penger på Jersey Family Fun med store bedrifter som har en rekkevidde i hele verden fordi reklameprosessen deres er for komplisert for oss. Salg og annonser har ikke fungert bra for å tjene penger på nettstedet, til tross for dets størrelse.

Jeg anbefaler også at du setter retningslinjer for hendelsene dine. Vi har fått lokale leverandører satt inn arrangementer som ikke er familievennlige eller som koster over $ 5, som er vår grense. Du trenger pålitelig webhotell, men jo mer lokal du er og flere retningslinjer du har, jo mindre minne trenger du for å lagre hendelser. Og hvis du nisje fint, vil det hjelpe deg å lage mer relevante blogginnlegg-emner.

Til slutt, vurder alltid din egen tidsplan. Å drive et nettsted som Jersey Family Fun innebærer et stort engasjement og jeg kunne ikke gjøre det uten hjelp. Før du begynner, tenk på hva du er villig til å investere i tid, hjelp og penger hvis nettstedet tar av.

Takk, Jennifer, for at du delte innsikten din med oss ​​om hvordan du bygger en hyperlokal blogg! Det er mange forskjellige måter du kan dekke lokale spørsmål på din egen blogg. Dette er ett vellykket eksempel som du kan bygge på basert på interessene dine og samfunnets behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me