Hur man skapar effektiva innehållsunderhåll och ökar din trafik

När du arbetar med en roundup-bit för din blogg eller nyhetsbrev, kanske du tänker något på följande sätt:


“Det här stycket kommer att generera mer trafik och / eller prenumeranter än mina andra inlägg eller e-postmeddelanden, eftersom det sprider idéer och uppmuntrar konversation.”

Det är verkligen sant. Inget slags innehåll kan ge upphov till konversationer, sociala aktier och sprida idéer som en bra rundstycke.

Men här är fången: ditt innehåll fungerar bara på det sättet om du skapar en roundup som du vet att dina läsare kommer att älska, annars kommer det att bli slöseri med tid.

Vad gör en bra och effektiv roundup?

Bra fråga – det är därför denna guide är här!

Det korta svaret är: en roundup som–

 • Håller bloggtrafik och prenumeranter kommer
 • Matar kontinuerligt lojala användare med intressant innehåll
 • Utlöser intresset från nämnda källor (och deras sociala andelar)
 • Skapar anslutningar och skapar gemenskap
 • Knuffar alla källor, nyligen intervjuade eller citerade och de från äldre inlägg

I den här guiden ska jag täcka:

Två typer av roundup

Det finns två typer av roundup som du kan hälsa eller underhålla dina läsare med:

 • Från bloggarkiven – välj dina bästa bitar från arkiven och sammanställ en lista
 • Sammanfattning av experter – få läsarna auktoritativt innehåll med intervjuer

Jag kommer att förklara senare i guiden hur man sätter ihop de två typerna av roundup – det vill säga hur du kan använda expert-roundups för att utöka ämnen som du tidigare skrev om och producera en “content upgrade”.

Typ # 1 – Samla gammalt blogginnehåll

Vad vill du få med din roundup?

Svaret på den frågan måste vara tydligt i ditt sinne.

Säg till exempel att du åker på semester och vill ge läsarna en gratis guide för ett specifikt ämne som täcker vintergrönt material från arkiven – du väljer de inlägg som ger de mest praktiska råden, inte de där du knappt nämner ämnet alls.

Vårt bästa av WHSR: A-till-Z-bloggguide är ett bra fall att titta på: de inlägg som valts för detta ”bästa av” är alla vintergröna inlägg som kommer att hjälpa nya läsare ett decennium från och med nu som de gör i år.

Som ett annat exempel, om du ville uppdatera ett parti gammalt inlägg med aktuell information och sedan använda dessa inlägg för att skapa nya konversationer med dina e-postprenumeranter, kan du skapa en e-post-roundup som täcker både uppdateringarna och varför du skapade dessa gamla inlägg i första plats.

Det är viktigt att välja väl bland dina gamla inlägg: lita inte bara på din bedömning av vad som kan vara mer intressant för dina läsare, men kolla också din analys för att se vilka delar som får mer (eller mindre) trafik – ibland kommer du vill återcirkulera bara inlägg som får lite trafik för att ge dem nytt liv, andra gånger kanske du vill försöka öka dina mest populära inlägg för att tjäna pengar på dem eller använda dem som lanseringsblock för nytt innehåll.

I den här e-postavsnittet som jag skickade till mina elitabonnenter, listar jag 3 inlägg från olika karaktärsbloggar jag kör som lägger till huvudhistoriken berättas som novellepisoder på min huvudblogg:

Roundup-e-post för nyhetsbrevet om Robocity World elit

Sammanfattningen är avsedd att generera trafik till äldre teckenposter och uppmuntra mina prenumeranter att interagera med karaktärerna på bloggarna.

Kelvin Jiang, CFA och grundare av Buyside Focus, säger:

Curat [ing] ditt gamla innehåll i ett visst ämne tjänar två syften:

1. Hjälp dina nya läsare att upptäcka ditt gamla innehåll

2. Ge struktur och länkar kring ett viktigt ämne

Till exempel skriver jag mycket om finansintervjuer. Jag skapade ett roundup-inlägg om de vanligaste intervjufrågorna och länkade till mina gamla inlägg på varje intervjufråga. Detta ger mina läsare ett sätt att upptäcka mina inlägg från år tillbaka och ger en definitiv guide för att hantera finansintervjuer.

Nedersta raden: använd roundup-inlägg för att marknadsföra dina gamla inlägg och skapa länkar till dem.

Typ # 2 – Expert Roundups

Du kommer att vilja läsa läsarna verkliga råd och expertis från auktoritära och tillförlitliga källor i dina inlägg, och det finns inget bättre sätt att göra det än att hålla roundup-intervjuer med experter.

Det finns två sätt att göra detta:

 1. Samla expertartiklar och intervjuer från webben och sammanställ ett inlägg där du länkar till och kommenterar varje resurs
 2. Låt din blogg fungera som ett runt bord där du sitter med experterna och ställa frågor som behandlar de viktigaste smärtpunkterna i din nisch

Du kan också göra detta live, spela in en video och dela den i ditt inlägg tillsammans med ett transkript.

Det som är avgörande är att dina roundups inte är generiska, så ha inte experter som talar om något möjligt ämne du kan täcka på din blogg, men välj ett smalt ämne eller vinkel och fråga sedan experter om detta – dina läsare behöver specifika råd som hjälper dem löser sina problem och hanterar deras viktigaste smärtpunkter, inte allmän chatt om något marginellt ämne i din nisch.

Helst vill du att roundups ska vara något av ditt mest värdefulla innehåll, länk- och citeringsvärt under de kommande månaderna, åren till resursen och en pärla till bokmärket.

Här är ett exempel från Content Marketing Conference:

Exempel på Roundup-inlägg från ContentMarketingConference.com

Sammanfattningen fokuserar på de olika stadierna i innehållsmarknadsföring – planering, skapande, optimering, distribution, prestanda och förutsägelser – och länkar till framstående guider från auktoritära källor (Copyblogger, Forbes, Inc, Advertising Age och andra) med kommentarer om varför detta resursen valdes och varför den är den bästa.

Helst, någon som letar efter en allomfattande resurs för innehållsmarknadsföring och dess stadier kommer att bokmärka denna roundup för att komma tillbaka till efter behov.

Diane Ellis Scalisi, tillväxtmarknadsförare och bloggare för CanIRank, säger: “Roundup-inlägg fungerar som en form av resurssida, och de är värdefulla för läsarna eftersom du har tagit benen på att undersöka ett ämne av intresse och sammanställa en lista av de största träffarna i ämnet. På grund av detta värde kan roundup-tjänster ofta fungera bra när det gäller att locka länkar eller sociala aktier. ”

Scalisi delar några tips:

1. Fokusera på ett ämnesområde eller nyckelord per roundup.

När du samlar en eklektisk lista med länkar till intressanta artiklar om slumpmässiga ämnen kan intressera dig kommer det att ha mindre värde som en resurs för dina läsare. Att fokusera på ett enda ämne eller ett nyckelord kommer att hjälpa dina läsare och sökmotorerna att få mer ut av sammanställningen.

2. Låt andra veta att du har inkluderat dem i din roundup.

Att nå ut till bloggarna och författarna som du inkluderar i din roundup för att tacka dem för deras tankeväckande verk och att låta dem få veta att du har presenterat deras arbete i ditt senaste inlägg är ett bra sätt att bygga upp en god vilja. Och ofta delar de människor du inkluderar i roundup mer än gärna ditt roundup-inlägg på sociala medier.

3. Håll din roundup-post så gröngrön som möjligt.

Ibland kommer bloggare att titta på sina roundup-inlägg som ungefär som roundup-inlägg för veckan den 10 oktober 2009. För att uppnå en längre hållbarhet ska du undvika denna praxis och istället titta på roundup med något som beskriver vilken typ av innehåll som läsarna kommer att hitta som kuraterade i inlägget..

Det sista tipset är särskilt värdefullt för att säkerställa att din roundup-post förblir en eviggrön resurs över tid.

Om du letar efter effektiva sätt att nå ut till experter för att bjuda in dem till roundup, låt dem veta att du kopplade dem i en roundup eller för att tacka dem för att du deltog i en ny, har Lori Soard täckt med tips om var och hur hitta experter att intervjua, och jag delade flera exempel på framgångsrika e-postmeddelanden i det här inlägget.

Expertrundup-typer och hur man gör dem effektiva

Blogg och nyhetsbrev Roundups

Bloggar och nyhetsbrev är två huvudplattformar som bloggare använder för att publicera roundup-innehåll.

Att välja ett eller annat kommer inte att påverka kvaliteten på din roundup-bit, men det finns några skillnader mellan de två plattformarna, och de handlar om mål:

 • Ett nyhetsbrev är kortare i längd och bättre lämpat för att generera personligt svar, så när du skickar ut en roundup-e-post lägger du till en relevant CTA och uppmuntrar prenumeranter att interagera direkt med dig (en-till-en-interaktion)
 • Ett blogginlägg är bättre lämpat för innehåll i lång form som genererar omnämnanden, sociala aktier, forumdiskussioner och bloggkommentarer, men inte nödvändigtvis en-till-en-interaktion

Sammanfattning av nyhetsbrevet

Med ett nyhetsbrev vill du verkligen generera ett omedelbart svar, så såvida du inte har offentliga nyhetsbrevarkiv är det viktigt att dina e-postmeddelanden är påverkande.

Säg till exempel att du har intervjuat ett antal experter inom mjukvaruindustrin – då är det en bra idé att skapa en serie e-postmeddelanden om ämnen som experterna har tagit upp (som du intervjuat eller från webbresurser)..

Du skulle dock vara klokt att tilldela högst 3-4 experter per e-post – det kommer att fortsätta mata läsarnas nyfikenhet i stället för en lång e-post som kan vara överväldigande att läsa.

Mozs Top 10 är ett bra exempel på e-post-roundup, som Abbey Brown, marknadschef på FM Outsource, säger: ”[de] är bra på det – du kan registrera dig för att få sina” topp tio “varannan vecka på marknadsföringsnyheter. Jag använder det hela tiden, jag behöver inte prenumerera på något annat och dessa killar filtrerar bort de tråkiga [eller] irrelevanta grejerna för mig. Älskar det.”

Sammanställningar på bloggposten

Å andra sidan kan ett blogginlägg innehålla alla dina intervjuer eller alla webbresurser du vill avrunda, vilket gör det till en resurs för ämnet.

Du kan också använda e-post och blogginlägg tillsammans och bjuda in prenumeranter att delta i diskussionen om ett uppföljningsinlägg på din blogg som berör de viktigaste ämnena som diskuteras i e-postmeddelandena.

Så länge du har en tydlig uppfattning om vad dina mål är (och dina nyhetsbrevmål kan väldigt skilja sig från din blogg), kan du bli kreativ.

Hur man ökar trafiken med roundups?

2015 skrev Lori Soard ett bra inlägg om att hälsa besökare med olika typer av roundup- eller nysider och jag förklarade här hur schemaläggning av roundup-e-postmeddelanden kan vara en bra idé att hålla trafiken uppe medan en bloggare är på semester.

Så du förstår – att hålla trafiken jämn med roundups är inte så svårt, trots allt, men trafiken du bygger med roundups måste vårdas för att fortsätta mata maskinen.

Så här kan du göra det

 • Ta kontakt med påverkare – om din roundup innehåller auktoritativa resurser eller expertinsikter kan de vara mer villiga att dela ditt innehåll
 • Länk till roundup från andra inlägg från er – naturligtvis nya inlägg, men alla relevanta inlägg från era arkiv som fortfarande får mycket trafik är bra kandidater
 • För e-postmeddelanden kan du dela roundupen igen med regelbundna intervall, särskilt när du ser att nya prenumeranter går med
 • Bjud in andra experter för att följa upp roundupen – du kan använda sociala medier för att göra detta eller e-postkontakt. i grund och botten, vad du vill att de ska göra här är att chimma in med sina överväganden (och – varför inte – lägga grunden för ett uppföljande inlägg eller e-post)
 • Dela artikeln på webbplatser som Inbound.org eller GrowthHackers och syndikera den på Kingged för att generera relevant trafik och diskussion

Michael Herman, grundare av Red Drop Digital och en 20-årig veteran inom digital marknadsföring, delar sin strategi:

Jag arbetade med en klient förra året och vi drog konsekvent trafik från källorna / påverkarna som nämns i roundups. Vi fick trafiken eftersom vi använde denna process:

1. Följ källan på Twitter en vecka innan deras roundup-omnämning går live (och om de inte har en ivrig, aktiv Twitter-publik, förmodligen vidarebefordra dem som källa). Påverkaren [kanske] följer dig tillbaka.

2. Skicka påverkaren ett direktmeddelande på Twitter, en dag innan roundup-inlägget går live, varna dem för det kommande inlägget med dem och nämna att du kommer att tweeta länken på morgonen.

3. Se till att inkludera influensorns handtag i slutet av tweeten (exempel: Blogginläggets titel + förkortad URL + 1-2 relevanta hashtags + @ InfluencersHandle

Tweet regelbundet om det här inlägget, inriktat på en mängd hashtags, men inkludera inte påverkarens handtag i varje tweet om det inlägget (nämna deras handtag 2-3x / månad för att ha bästa chans att bli retweetade varje gång.

Gör detta regelbundet för dina andra tidigare roundups och inlägg som går framåt, för maximal effekt, [och] gör detta för var och en av de källor som nämns i inlägget så ser du att dina trafiknummer ökar.

Bernard Meyer håller också med om att anmäla bloggare som du inkluderade i roundupen är ett nödvändigt steg att ta.

“Jag rekommenderar inte att göra det på Twitter, utan skicka istället ett enkelt e-postmeddelande med ett ämne [som]” Du har inkluderats! ” eller någon variation därav. På det sättet kommer de sannolikt att skicka det ut till sina följare på sociala medier och du får massor av stor trafik av det. “

Integrera Roundups i ditt schema

Oavsett om det är ett blogginlägg eller ett nyhetsbrev, är det en bra idé att schemalägga ditt roundup-innehåll den månad eller vecka som du vet att du kommer att bli upptagen, eftersom den här typen av innehåll är mindre tidskrävande än en guide eller en handledning.

Men du vill inte att det ska se ut som lat uppläggning, så det finns några schemaläggningshackar du kan använda. Alina Vashurina, e-handelsmarknadsförare och bloggare på Ecwid, delar sin egen:

Vi publicerar fyra inlägg per vecka, och gillar naturligtvis roundup. För att göra det skapar vi minst 25 rubriker så snart inlägget är klart. Från de 25 väljer vi 10-15 och planerar inlägg under olika rubriker inom 7-8 månader framåt.

Bernard Meyer, marknadschef på InvoiceBerry, säger att de ”har mycket erfarenhet av roundups och har använt dem i stor utsträckning när de driver mycket trafik” och delar hans strategi:

Vi integrerar det på två sätt: vi har en vecka fredagsavrundning där vi listar de bästa av veckans nyheter för småföretag och frilansare. Den andra är en sammanställning två gånger per månad som riktar sig till olika marknader. Eftersom vi är en faktureringsprogramvara försöker vi skapa relaterat innehåll.

Sarah Hayes, projektledare på 21 Handshakes, använder Paper.li för att skapa en roundup för att skicka till prenumeranter på nyhetsbrev:

Vi älskar hur enkelt detta kurationsverktyg gör det för ett “nyhetsbrev”. Den sammanställer din egen blogg liksom alla andra källor som du vill inkludera i ett nyhetsbrevformat. När du blir pro-medlem kan du ha en dedicerad URL. Formatet kan delas automatiskt till Twitter och det inkluderar automatiskt tack till bidragsgivarna och därmed ökar räckvidden. Det kan också delas automatiskt till LinkedIn och Facebook – ett annat sätt att spara tid och sprida nyheterna. Dessutom tillhandahåller den koder om du vill korsfrämja den på din blogg som ett ‘inlägg’, och därmed skicka det till din prenumerationsbas vid publicering.

Vi älskar det här verktyget. För en dedikerad URL tar det viss installationstid, men när den väl har installerats är den mycket enkel att använda och du kan godkänna ‘utkastet’ innan den publiceras, så att du fortfarande har kontroll över innehållet.

Ta en titt på ditt bloggschema och hitta de bästa platserna för roundup-innehåll. Eller så kan du göra det som Lori Soard på WHSR: ny månad, inlägg med allt arbete vi publicerade föregående månad.

Roundups tillför värde med minimal investering

Roundup ROITill skillnad från helt nytt innehåll kräver roundups inte så mycket tid och energi och kan resultera i en mycket hög ROI med minimal investering – särskilt om du spelar dina kort bra.

Sammanfattning av video och experter är två av dessa “kort”.

Video Roundups

Videouppsättningar är en bra idé om videoinnehåll är vad du gör bättre.

Brown säger:

Vi har gjort videouppsättningar en liten stund nu, av och på, och de har alla gått riktigt bra med vår publik. Läsare / tittare har så lite tid att absorbera allt innehållet som de serveras, och om du gör något användbart som att ge sammanfattningar av deras intresseområde kommer de att älska det. Även om du avrundar innehåll från andra källor bygger du upp ditt eget rykte och synlighet eftersom de kommer tillbaka till dig nästa gång de bara vill se rubrikerna.

De experter du väljer

För att roundups ska vara verkligt effektiva måste du veta vad du gör och vem du sätter in som expert. Bernard Meyer förklarar det

roundups tar inte för mycket tid, men det är viktigt vem du ska runda upp. Du ser förmodligen inte mycket nytta av att inkludera riktigt små bloggare med relativt få följare, och du skulle inte heller få mycket av att inkludera riktigt stora namn som inte bryr sig om att de har inkluderats. Gå för den söta mitten, så ser du bra avkastning i din trafik.

Om du fortfarande vill ge små och början bloggare en chans i din roundup, markera deras expertis från deras tidigare bakgrunder, deras berättelser och den unika visionen bakom deras bloggar – som kommer att ge läsarna en anledning att ge vad de säger en chans och läsa roundupen till slutet.

Cornelia Klimek, inkommande marknadschef på Voices.com, ger en detaljerad redogörelse för hur hennes företag gynnades av roundups:

När vi skapar tankeväckande innehåll för vår publik kommer vi ofta att försöka göra en sammanfattning av åsikter och råd från tredje parter, särskilt när det är ett ämne som vi inte är experter på. Att göra detta är ett bra sätt att få flera utsiktspunkter om ett ämne, särskilt om det är något som vi inte tänkte på förut. Dessa inlägg är ett utmärkt sätt att bubbla upp gammalt innehåll, snabbt uppdatera det för innevarande år och öppna dörrar för pålitliga partners och kunder att bli hörda och presenterade. Vi har gjort roundups för kundnyhetsbrev och vår blogg – som, på vägen, påverkar och påverkar fler nyhetsbrev och företagets sociala mediekonton – vanligtvis runt branschens bästa praxis för att bättre betjäna våra kunder.

Från roundups till innehållsuppgraderingar – en strategi

Det fina med innehållsmarknadsföring är att du kan bli kreativ, så här är en idé att experimentera med: sammanslagning av roundups och blogginnehåll för att producera något nytt och effektivt.

Det fungerar så här:

 • Välj ett eller flera inlägg från dina arkiv som du vill uppgradera
 • Använd expertunderlag för att utvidga ämnena du skrev om i dessa inlägg
 • Skapa en “innehållsuppgradering”

Låt oss använda ett praktiskt exempel.

Säg att du driver en blogg om mjukvaruutvecklingsmetoder och att du har täckt extrema programmeringstips och fall flera gånger under det senaste året (Obs: extrem programmering är en smidig metod för mjukvaruutveckling som involverar ofta utgivningar).

Nu vill du ta tillbaka dessa inlägg med nya fall och tips när din erfarenhet inom området växte, men du vill också lägga till mer insikt från erfarenheterna från andra programutvecklare och du har redan några namn att nå ut till en intervju.

Du har två val vid denna punkt:

 • Skriv ett uppföljningsinlägg med de nya fallen och intervjuerna, länk till dina gamla inlägg i det och uppdatera dina gamla inlägg med en länk tillbaka till denna uppföljning för att läsa uppdateringarna
 • Skapa en gratis guide med de nya fallen och sammanställningen av expertintervjuer för att göra tillgängliga för nedladdning på de gamla inläggen, med en lämplig CTA (t.ex. “klicka här för att ta reda på vad Expert X och Y har gjort för att öka deras extrema programmeringsmetoder, plus ett par nya fallstudier från mig ”)

Det andra alternativet låter definitivt mer intressant för din blogg, eller hur??

Strategiöversikt för uppgradering till innehållsuppgradering (illustration)Roundup till uppgradering av innehåll – strategin i ett nötskal

Vi har också en guide på WHSR om hur du kan öka ditt abonnentantal med innehållsuppgraderingar, så du kanske vill använda CTA för att uppmuntra läsarna att prenumerera. Bill Acholla, affärsblogger och en entreprenör, kommer också med en artikel för att driva trafik, engagemang och konvertering med innehållsskrivningsstrategi. Du kan använda olika typer av skrivstrategier från Acholla för att vinna ditt spel.

Fallgropar som ska undvikas

Bloggare faller i Tänk på att ‘p’ (det faller) – det är en farazon!

Sammanställningar är definitivt lättare att undersöka och skriva än andra typer av innehåll, men det betyder inte att du gör 5 minuter innan du lägger dig.

Amanda Murray, specialist på innehållsmarknadsföring på seoplus +, varnar mot några “enkla vägar” du kan ta när du planerar och bygger ditt roundup-innehåll:

“Roundups är en bra källa till innehåll och expertinmat, men jag varnar för att se dem som enkla vägar till framgång.”

1. Komma utan att ge

”Du måste tillhandahålla något av värde för experten, oavsett om det är en bakåtlänk, exponering, en fråga som gnister deras intresse eller bara en trevlig intervjuupplevelse. Var respektfull för bidragsgivarna och den hjälp de ger. ”

2. Slappa citat och länkar i inlägget och kalla det en dag

“Bidragsgivarna tillhandahåller innehållet, men du måste fortfarande göra massor av redigering och beskärning. Smäll inte bara in svaren i ett blogginlägg och ring det en dag. Du får bättre resultat om inlägget har lite flöde, svaren bygger varandra på något sätt och allt främmande innehåll tas bort. Långformigt innehåll vaggar, men det måste fortfarande vara tätt. Dessutom går en liten ansträngning för formatering långt. ”

3. Få din källa aldrig att höra från dig igen

”Det verkliga värdet i roundups är att bygga upp outreach kring dem. Se till att du spårar kontaktinformationen för dina bidragsgivare och når ut när inlägget är live, tackar dem för bidragen och ber dem artigt att dela med deras nätverk om så är benägna. Beroende på antalet bidragsgivare och anpassningarna du lägger ut i uppsökningsområdet kan det ta flera timmar. Det är värt varje sekund, särskilt om du är intresserad av att bygga ett nätverk och nå ut till dessa kontakter igen i framtiden. “

Michael Herman, grundare av Red Drop Digital och en 20-årig veteran inom digital marknadsföring, säger att “för många organisationer skapar roundupen men inte effektivt varnar källorna för deras omnämnande i roundupen”, vilket kan vara mycket skadligt för relationer – du riskerar att aldrig låta dem komma överens om att bli kontaktad igen.

Sist men inte minst,

4. Att göra din roundup lat och irrelevant

Eftersom roundups är så lätta att skriva (särskilt om du inte vet vad du ska blogga om) kan du frestas att lägga in mindre benarbeten för att hitta relevanta källor att intervjua eller länka till, och bara välja ett gäng inlägg från dina arkiv att återcirkulera utan en klar uppfattning om vad du vill uppnå med din roundup, eller utan ett huvudtema.

Detta är inte bara ett slöseri med tid utan en riskfylld process som kan driva läsarna bort istället för att uppmuntra dem att engagera sig och prenumerera, och det kommer att devalvera din blogg på lång sikt, eftersom det blir tydligt att det inte alltid finns en plan bakom innehållet du delar.

Du vill inte riskera det.

Hämtmat

Du kan publicera en roundup som ett blogginlägg eller ett e-postmeddelande, och det kan vara videor, blogginlägg, artiklar eller expertcitationstecken – allt som är viktigt är att du ser till att läsarna inte bara läser det passivt, utan engagerar sig i det.

Vi såg att …

 • De resurser och experter du väljer för din sammanslagning gör att ditt stycke lyckas eller misslyckas – välj klokt
 • Din roundup-bit måste vara vettig för dina läsare och falla in i huvudtemat för din blogg eller nyhetsbrev – hjälpa läsarna att gå bort med ny kunskap och de kommer att älska dig mer
 • Du måste tänka på din plattform – dina mål för din blogg kan skilja sig från dem för ditt nyhetsbrev, och det sammanfattande innehållet du publicerar måste passa in i det schemat
 • Det är enkelt att integrera roundup-innehåll i din plattform – välj din livligaste vecka! Roundups är så enkla att skapa att du inte behöver spendera mycket tid på att forska och skriva
 • Att sammanställa gammalt innehåll som bas för att skapa en uppdaterad innehåll och kompetensbaserad innehåll kan gynna dina blogg- och abonnentnummer
 • Sammantaget bidrar roundup-innehåll till helheten i din blogg, vilket möjliggör en hög ROI och sparar dig dyrbar tid

Och vi såg också hur lata utflykter (från att försumma att tacka källor för deras tid till att producera “filler” -innehåll utan värde) skadar din bloggs hälsa och ditt rykte, och hur det inte finns någon ersättning för noggrann planering och kärlek för dina läsare när det gäller roundup-inlägg (och verkligen alla inlägg).

Så – vad är ett effektivt roundup-stycke? Det är en som hjälper dig att växa bloggtrafik, e-postprenumeranter och relationer med experter (intervjuade eller nämnda).

Var ditt senaste roundup-inlägg eller e-post framgång? Dela ditt fall med oss ​​på WHSR: s sociala kanaler. Vi skulle gärna höra din berättelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me