Hur man startar en framgångsrik mamma-blogg, del 2: Främjande och intäktsgenerering

Läs också: 7 snabba sätt att marknadsföra din blogg


monetarisering

Hur tjänar du pengar på din mamma-blogg? Jag har samlat råd från olika bloggare om vad som har varit framgångsrikt för dem – från och med mig själv!

Sponsrade inlägg

Detta är ett av mina mest lönsamma sätt att tjäna pengar online även som blogg med låg trafik. Jag övergick till att skriva kompenserade inlägg efter att ha tillbringat tid som produktgranskare. Sedan skrev jag inlägg i utbyte mot presentkort.

När du börjar arbeta med varumärken för kompensation kan du höja din ränta när din erfarenhet växer. Jag rekommenderar att du ställer in priser – både per timme och per blogginlägg. Efter att ha jobbat med Silk förra året skriver jag nu regelbundet kompenserade inlägg, med förfrågningar som kommer till mig personligen såväl som via mina favoritbloggarnätverk.

För eventuella förfrågningar eller sponsrade inläggsansökningar ger jag alltid en unik vinkel eller en kreativ idé (inriktad på min egen publik) som gör att jag kan sticka ut från mängden.

solsken och sippiga koppar

Meagan Paulin från Sunshine och Sippy Cups sa –

”När man börjar tjäna pengar på din blogg tar många människor {och jag medger att jag själv inkluderade} bara alla erbjudanden som kommer i deras väg. Det är så spännande – $ 25 att skriva om någon slumpmässig produkt, som tar mig bara 20 minuter att skriva? Göra!

”Men i det långa loppet fungerar det inte. Dina läsare kommer till dig för äkthet och för att höra vad en annan riktig mamma tycker om produkter, märken och tjänster. Och du vill inte att din blogg ska bli en serie reklamfilmer. Du vill ha kvalitetsinnehåll. Precis som om du inte skulle prenumerera på ett tidskrift om det bara var annonser, ingen vill besöka din webbplats om det bara är annonser. Så håll alltid dina läsare i åtanke när du lägger till annonser, sponsrade inlägg osv. Om du inte skulle läsa det, skriv inte in det. ”

Att bli professionell bloggare

Blogger-nätverk kan också bli en kritisk källa till möjligheter eftersom de ofta hanterar alla administrativa uppgifter som att tillhandahålla ett kontrakt och betala inom en rimlig tidsram. Detta ger dig en nivå av komfort och säkerhet när du kommer in i fältet.

Dessutom måste du som professionell ha några verktyg till hands – och inte bara dina visitkort. Ett grundkontrakt är en bra idé för kunder som kontaktar dig utanför ett etablerat nätverk. Se till att du listar dina erfarenheter och färdigheter på din blogg och i ditt mediasats, med färdigheter och erkännanden.

grön prat

Anna Hackman, Green Talk –

”Skapa ett mediesats med din statistik tillsammans med några av dina bästa inlägg. Använd Amazon och dela en anknytningslänkar för produkter du tror på. Delta på Twitterchattar för att träffas som människor och gå med i samhällen! ”

Är du redo att gräva in och komma igång? I del 3 diskuterar vi strategiska nätverksmetoder för att förbättra marknadsföringen av din mamma-blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me