Hva popsensasjon Taylor Swift kan lære deg om å drive en vellykket blogg

Elsker henne eller hater henne, en ting er sikkert, du har sikkert hørt om Taylor Swift og vet at hun er country singer / songwriter.


Det er mange grunner til Swifts meteoriske økning i suksess, inkludert sanger som snakker til ungdom og noen mektige musikere som har hjulpet henne underveis.

Swift var den yngste låtskriveren som noen gang er ansatt av Sony og den yngste sangeren for å skrive og fremføre en sang som slo nummer én på hitlisten for Hot Country Songs.

Forbes rangerte henne som en av de 100 mektigste kvinnene i 2015 (# 64) og 2017 (# 85). Hvordan oppnådde hun så stor suksess i så ung alder?

Swift er definitivt dronningen av sosiale medier. Hun har 109 millioner Instagram-følgere og 85,6 millioner Twitter-følgere fra juni 2018. Det antallet fortsetter å vokse når hun når ut til fans, de når tilbake og tweets hennes deles rundt Twittersphere.

Det er noen viktige måter som Swift finner suksess.

Du kan absolutt gjenta disse elementene med din egen blogg, enten det handler om musikk eller bare om noe annet tema du kan tenke på.

Repu-hearsals ????

Et innlegg som ble delt av Taylor Swift (@taylorswift) 12. februar 2018 klokka 09:24 PST

1. Kjenn din nisje

Taylor Swift kjenner musikk. Hun kan spille gitar, hun skriver sine egne sanger, og hun synger. Du vinner ikke 7 Grammys, 11 American Music og 6 Country Music Association priser uten å vite noe eller to om musikk.

Som Swift, må du vite alt mulig om din nisje og om blogging. Hvis du planlegger å starte en blogg om vintage desserter, vet du bedre hvordan du lager en irsk eplekake samt gammeldags bananpudding.

Lessons

Hvordan kan du bruke dette i dine sosiale kampanjer for sosiale medier?

  • Varier innleggene dine. Ikke prøv å selge noe til dine følgere. Del i stedet et interessant tilbud, fortell dem en morsom historie om hvordan produktet ditt kom godt med, eller retweet dem på nytt.
  • Husk at sosiale medier bør være en toveis gate. De retweeter deg, du takker dem eller retweet dem på nytt.
  • Start en hashtag og favoritt når kundene bruker den.
  • Smi nye vennskap og vær mer tilgjengelig.

3- Nå ut til fans

I en verden der kjendiser ofte er utilgjengelige (og jeg klandrer ikke dem, de må beskytte seg mot vanvittige fans, når Taylor til fansen.

Fans er begeistret når hun gjør det hun kaller Taylurking. Dette er i hovedsak hun som leter etter omtaler av henne på sosiale medier og deretter kommenterer det på sine egne sosiale medier. Kan du forestille deg å være 14 år, og favorittsangerinnen din gjentar bildet ditt på nytt og siterer noen sangtekster?

Siden de fleste kjendiser ikke samhandler med ikke-kjendiser på denne måten, er det spennende og det blir mye oppmerksomhet.

Swift gjør også noe ganske unikt. Hun sender pakker til tilfeldige pasninger til fansen (se video).

Ikke lenge etter at 1989 ble utgitt, begynte noen av hennes sosiale mediefans å skaffe tilfeldige pakker. Dette var ikke bare salgsfremmende pakker, men personlige gaver skreddersydd spesielt for den personen. Det var mer som en gave fra en venn til en annen enn noe annet. Sosiale medier lyste opp med videoer og innlegg om gaveutdelingen. Fansen kalte det “Swiftmas” som det skjedde rundt høytiden.

Lessons

  • Hvert år se på forholdene dine til andre bloggere. Hvilke er gunstige for dere begge? Hvilke som bør være tidligere partnerskap fordi det er på tide å gå videre?
  • Se på webhotellfirmaet ditt hvert år. Er pakken du er på fremdeles tilfredsstiller dine behov som blogger? Tilbyr den verten en bedre pakke? Det kan også være lurt å be om rabatt hvis du har vært med dem i flere år. Hvis du føler at det er på tide å gå videre til et nytt vertsfirma, kan du sjekke vurderingene våre for noen ideer.
  • Se på tjenestene du betaler for. Bruker du dem alle? Er det en bedre service? For eksempel byttet jeg nylig ut en sosial medietjeneste jeg brukte for en annen, og resultatene har vært ganske gode. Den nye tjenesten er rimeligere og tilbyr flere interaksjoner per dag for den lavere prisen.

5 – Vær en superstjerne

Fra den gang Taylor Swift signerte den kontrakten i ung alder av 14 år, gikk hun inn i sin rolle som superstjernen hun visste at hun var. Hun er ikke redd for å være seg selv og er ofte veldig sløv om motivasjonene sine. For eksempel har hun fortalt media at hun ofte lager dumme ansikter slik at fansen hennes kan opprette memes for å være med på bildet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me