Hvor finner du betalte Blogger-muligheter

Når du begynner å markedsføre og tjene penger på bloggen din, må du finne muligheter for å jobbe med merkevarer. Heldigvis finnes det en rekke grupper som lar deg søke og bli forlovet med merkevarer. Disse programmene beskytter deg ofte som blogger, inkludert å sikre at du får betalt og har en kontrakt. Jeg kommer til å gi deg et innblikk i mine favoritt – og mest lønnsomme – influencer og tilknyttede markedsføringsprogrammer.


Influencer-programmer og sponsede kampanjer

I et sponset kampanjeprosjekt engasjerer et merke deg å skrive et innlegg til deres spesifikasjoner, administrere et Twitter- eller Facebook-parti eller sende ut sosiale aksjer i retur for et gebyr og / eller et produkt. Merker og PR-representanter vil generelt sett ikke se mer enn 20% sponsede innlegg på bloggen din, men det kan være noe vrirom innenfor det, spesielt hvis du er en blogg med ordentlig avtale.

Sponsorpriser

Sosiale aksjer kan tjene deg mellom $ 3-10 per aksje (en veldig god grunn til å bygge din tilstedeværelse på sosiale medier) og sponsede innlegg kan løpe fra $ 25 til $ 300, avhengig av sidevisninger, ferdigheter, kompetanse og rekkevidde. Følgende er noen av de beste influencer-programmene jeg har jobbet med:

Nye og lave trafikkbloggerprogrammer

 • IZEA: Dette er en flott tjeneste som har 3 rimelige prisnivåer: gratis; $ 1 i måneden; og 5 dollar i måneden. Jeg bruker for øyeblikket $ 1 i måneden, og det er allerede inntektene mine flere ganger tilbake. Det er ingen andre kriterier, bare meld deg på og gjennom tilbudene, de fleste er tweets og ganske enkle å gjøre.
 • Aktiver: Dette er både et influencer-program og bloggersamfunn. Du tjener en Activate-score basert på din sosiale innflytelse, din bloggpåvirkning (for eksempel Google Analytics) og din Activate-innflytelse, anskaffet ved å få påtegninger og legge ut artikler som hjelper andre. Selv om Activate ikke tilbyr mange kampanjer, gir det deg en sjanse til å bygge ditt omdømme og fellesskap, noe som er avgjørende hvis du blir valgt til en kampanje..
 • Tomoson: Noen av kampanjene deres betaler først og fremst for gjennomgangsartikler. Mange av produktene deres er kjente merkevarer, og ofte er kravene lave, for eksempel 100 Twitter-følgere. Det er en fin måte å komme i gang med merkevarer du kanskje allerede elsker.
 • Moms Meet: Med fokus på allergenfri og organisk mat, tilbyr Moms Meet et alternativ for bloggerprøvetaking og et alternativ for hjemmeværende vert. Du får bare produkter til å gjennomgå, men utvalget er stort. Du tjener poeng mot belønningsprogrammet deres. Dette er en fin måte å engasjere seg med merkevarer for spesialiteter på store navn.
 • Hun snakker Blogger Society: Dette er et annet samfunn og bloggerforum. Selv om kampanjene ikke betaler så høyt som noen andre, er She Speaks en fin måte å komme i gang, og du kan dele produktanmeldelser. Selv om det ikke er mange tilbud på denne tjenesten, har de store navnemerker.
 • Divas Dual: Drevet av to herlige damer som også leder iRetreat-konferansen, Divas er et støttende nettverk som fungerer med store merkevarer som P&G i tillegg til å kjøre sponsede kampanjer og Twitter-fester.
 • BlogHer Influencer Network: BlogHer er en flott publiseringsplattform for bloggere å våte føttene, men de har også influencer nettverk. Hvis du kvalifiserer deg, kan du komme på noen veldig gode delingsprogrammer for sosiale medier eller for myren din.

Over 10.000 sidevisning Blogger-programmer

 • Influence Central: Tidligere MomCentral, har dette influencer-programmet et stort fokus på babyprodukter. Jeg har gjort en rekke kampanjer for dem de første dagene. De kan kompensere i Amazon eller klientgavekort sammen med produkt.
 • Real Clever: Jeg har hatt stor suksess med Real Clever-kampanjer. De betaler godt og tilbyr en rekke sponsede innlegg og kampanjer på sosiale medier per måned. De betaler i tide og som en bonus, holder du oversikt over tidligere programmer og inntekter.
 • MassiveSway: Dette er bloggerprogrammet for SITS Girls. De betaler godt og har gode sjeldne kampanjer, noen er regionalt basert. De er svært selektive.
 • TapInfluence: Tidligere BlogFrog, TapInfluence var programmet som inviterte meg til å være silkeambassadør i fjor. Du kan konfigurere mediesettet og prisene, men husk at programmer bare er invitasjon.

Blogger-programmer med høy trafikk (over 25 000 sidevisninger):

 • Mamma det fremover: De tilbyr noen veldig pene prosjekter, men jeg synes lønna er litt lav for de nødvendige visningene. Det er imidlertid enkelt å bli medlem og sortere mulighetene når de kommer.
 • Sosialt stoff: Dette er samfunnet for selskapet, Collective Bias, som jobber med veldig store navnemerker. Jeg kjenner mange bloggere som er fornøyde med dem, så hvis din rekkevidde kvalifiserer, gjelder du dem.

Naturligvis er det mange andre grupper, men det er de jeg har hatt litt erfaring med.

Affiliate Marketing Groups:

Affiliate markedsføring er avhengig av trafikk, nisje og blogg, men dette er noen som har vist seg å være vellykkede. Selv om du er en liten blogg, kan du få den til å fungere ved å være kreativ (lage en gaveguide) eller plassere relevante annonser over og under innleggene dine. Du kan velge hvilke selgere (merker) du jobber med. Det er ikke sikkert at du kvalifiserer for noen programmer på grunn av lov om plassering eller moms.

 • ShareASale: Dette er en av favorittene mine fordi de har gode merker som blir bra for mammablogger, som Zulilly og StudioPress. Veldig enkelt å jobbe med.
 • Amazon Associates: Enkelt å jobbe med, men jeg bryr meg ikke om koblingene. Når det er sagt, har du mange alternativer for å lage sidefelt eller se på widgeter eller andre verktøy med dem. Hvis du passer på bokanmeldelser, er dette programmet noe for deg.
 • Affiliate av Conversant: Dette er det mest populære tilknytningsprogrammet. Jeg liker det ikke så mye som Del et salg, men det er verdt å bli med for enda flere selgere.
 • ShopHer: I tillegg til tradisjonelle kjøpmannskampanjer, lar ShopHer deg legge ut dagligvarekuponger, noe som gjør dette til et veldig verdifullt program for avtalebloggere.

Du bør være forsiktig med å unngå disse – og husk på når du begynner å få direkte plasser: Hva du bør unngå

 • Betalt innhold: Jeg får ofte pitcher fra folk som vil betale meg penger for å legge inn hermetisk innhold. Leserne dine fortjener ferskt, originalt innhold fra deg selv og gjestebloggere som du kjenner og stoler på.
 • Tekstlenker: Innenfor et sponset innlegg er disse fine, men tilfeldige tekstkoblinger spredt om bloggen din ser uprofesjonelle ut og er misvisende. Bruk standard bildeannonser i stedet.
 • Uetiske kunder: Arbeid bare med kampanjer som overholder grunnleggende bloggeretikette: full avsløring av at innlegget ditt er sponset, “nofollow” -attributtet valgt på klientkoblinger, tydelige betalingsbetingelser og leveranser.
 • Å tape penger: Vi har alle hatt den tiden at en klient ikke betalte. Jeg anbefaler å få på plass vernetiltak (grunnleggende kontrakt, konsekvenser som å trekke et innlegg for ikke-betaling, etc.). Disse grunnleggende sikkerhetstiltakene kan hjelpe deg med å beskytte deg, eller i det minste få den kriminelle klienten til å forhandle med deg.
 • Mister rettighetene dine: Les hvert ord på kontrakter du signerer. Du logger vanligvis på copyright for det sponsede innlegget ditt, men det gjør du ikke vil signere bort rettighetene til hele bloggen din. Unngå å signere kontrakter som overlater rettigheter til “hvilket som helst” eller “annet” innhold som er lagt til i bloggen din når som helst. Selskapet prøver å gi seg rettigheter til hele bloggen din.

Avsluttende merknader

Husk at når du registrerer deg for noen av disse programmene, må du oppgi betalingsinformasjon, et W9-skjema og muligens personnummer. Derfor er det best å samarbeide med pålitelige grupper, noen av dem kan møtes på konferanser. Snakk med representantene for å se om du er en god passform – det kan dine sjanser for å få oppdrag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me