Hvordan bruke gratis telefonkonferanser for å bygge din online leserskare

Telekonferanser har eksistert i mange år. Siden flere enn en person kunne være på en linje, har folk brukt telefoner for å ha møter med hverandre. For å bygge et online lesertall, kan telekonferanser brukes til å tiltrekke lyttere, fremheve eksperter og sette merkevaren din foran folk som ellers ikke har hørt om virksomheten din..


Vi har snakket mye tidligere om forskjellige måter å trekke lesere til nettstedet ditt, inkludert bruk av Twitter-chats og salgsfremmende grupper. Telekonferanser er litt annerledes enn webinarer, fordi du ikke har de visuelle elementene du vil ha med et webinar, som er mer en videokonferanse.

En telefonkonferanse kan brukes på flere måter å nå ut til leserne dine:

 • Liten gruppeprat med eksperter i ditt nisjeområde. Ta opp samtalen og tilby den til besøkende når de melder seg på nyhetsbrevet.
 • Belønn topphenvisninger med en gruppechat der du svarer på alle spørsmålene dine innen ditt kompetanseområde.
 • Gjennomfør intervjuer og legg dem ut på nettet. Jeg gjør dette veldig ofte på kaffe med forfattere, ved å bruke Blog Talk Radio. I det siste har jeg brukt konferansesamtaler, spilt inn øktene og skjøvet sammen intervjuer med flere forfattere.
 • En-til-en coaching samtaler.

Tjenester å bruke

Gratis konferansesamtale

FreeConferenceCall.com er en tjeneste som jeg ofte har brukt. De har 100% gratis samtaler. Du kan ta opp disse anropene og laste dem ned senere. Andre funksjoner inkluderer:

 • Egendefinert hilsen du kan spille inn for å ønske folk velkommen til konferansen
 • Velg musikk for folk å lytte til mens de er på vent
 • Hvis du trenger skjermdelingstjenester, tilbyr dette selskapet også opp til 25 personer gratis og mer mot betaling.
 • Du kan streame en konferanse live, ligner på en radiosending.

Jeg har personlig funnet at denne tjenesten er veldig pålitelig og statisk gratis, selv når jeg har blitt tvunget til å bruke en mobiltelefon, som regnes som et stort nei-nei for moderatoren.

Bli med meg

Join.me er et annet alternativ for telekonferanser. Du kan få ubegrenset lydkonferanse med dette systemet. De ringer bare nummeret du gir dem og oppgir en 9-sifret ID. Dette er også en flott måte å begrense antall mennesker som kan delta på konferansen din. Du gir bare ut IDen til de du vil delta.

 • Ingen nedlastinger av programvare
 • Du kan sende invitasjoner på nettet og få samtalen i gang fra planleggerpanelet.
 • Du kan også bruke en smarttelefon eller iPad for å være vert for mobilkonferanser.

Som de fleste av disse konferansesystemene, er prisstrukturen i en skala som glir opp, jo flere deltakere er involvert. For lydkonferansen trenger du en Pro-konto, som starter på $ 20 / month og går opp derfra.

UberConference

UberConference tilbyr noen virkelig pene funksjoner som hjelper deg med å se ut som den profesjonelle du er. Ved å bruke datamaskinen og telefonen din, kan du enkelt dempe støyende innringere (du vet, den med hunden som glir i bakgrunnen), eller legge til en annen person, for eksempel en gjest.

Du kan gjøre det til et webinar ved å dele skjermen din også, hvis det er et ønske fra deg. UberConference tilbyr også muligheten til å se hvem som snakker i stedet for å måtte spørre eller insistere på individuelle pinkoder.

Hvis du begrenser samtalene dine til 10, kan du bruke denne tjenesten gratis. Ellers er det $ 10 / måned for opptil 100 deltakere om gangen.

Helt gratis konferansesamtaler

Helt gratis konferansesamtaler har noen interessante funksjoner. Konferansesamtalene er gratis for opptil 250 deltakere, som er det meste av noen av ringetjenestene. Du kan betale for opptil 10.000 på en enkelt samtale, men det er sannsynligvis best å bare begrense antallet og spare noen få dollar (se nedenfor). Du får også:

 • Et telefonnummer og en pin som kan brukes til hver konferansesamtale. Dette er hyggelig når du har de samme deltakerne som blir med deg, og det er lett å huske.
 • Det er detaljerte rapporter om samtalene, slik at du kan se hvor forbedringer kan gjøres i fremtidige konferanser.
 • Start og stopp innspillingen fra moderatorens instrumentbord.

Dette er en som ser vel verdt å sjekke ut.

Gjør konferansen vellykket

I en artikkel om CIO av Esther Schindler, foreslo webutviklingssjef Gerry Mann på forhånd å planlegge for teknologiproblemer du og dine innringere kan oppstå under konferansesamtaler eller virtuelle møter.

“Send ut varer for å gjennomgå i god tid.”

Hvis du skal sette av tid til å planlegge, promotere og arrangere en konferansesamtale, vil du få mest mulig ut av det. I tillegg til å ha informasjon som skal evalueres på forhånd, vil du sette noen få sikkerhetsforanstaltninger på plass.

 • Ha en co-moderator som kan trå til og fortsette møtet i tilfelle du blir slått av linjen. Med-moderatoren skal ha skriptet og notatene dine og full tilgang til møteprogramvaren din, slik at hun kan dempe støyende innringere og gjøre jobben du ville gjort hvis du var der. Det er klart at dette må være noen du stoler fullt ut på.
 • Hvis du går av et manus, gir dette deg et øyeblikkelig utskrift av konferansen. Bruk biter og brikker for å markedsføre det på sosiale medier. Hvis du stilte et spørsmål, still det samme spørsmålet på Twitter og følg deretter opp og fortell dine følgere at de kan få svaret ved å laste ned gratisopptaket til telefonkonferansen.
 • Oppfølging med deltakere til ditt arrangement og spør om det var noen spørsmål de ikke følte ble fullstendig besvart. Svar på disse spørsmålene i et blogginnlegg eller en andre telefonkonferanse.
 • Samle informasjon fra de som deltar, slik at du kan konvertere dem til vanlige kunder. Oppfordre dem til å registrere seg på nyhetsbrevet ditt for å lære om fremtidige konferansesamtaler.

Noen få sikkerhetstiltak

Det er lurt å sette noen få sikkerhetstiltak for å sikre at konferansen ikke blir et mareritt for deg.

 • Enten demp kommentarer, eller bare ta på deg så mange mennesker du kan snakke med på en gang. Hvis flere spørsmål skremmer deg, må du be folk om å sende dem inn på forhånd og deretter lese dem selv.
 • Forsikre deg om at deltakerne forstår at de er ansvarlige for langdistanseavgift. Påpek at tallet ikke er 1-800. Hvis det er 1-800-nummeret, må du være veldig forsiktig, da du kan belastes for alle som ringer.
 • La folk vite at du vil gjøre ditt beste for å spille inn konferansen, men det er ingen garantier. Innspillinger kan være feil. Hvis du er ny på konferansesamtaler, kan du tilfeldigvis rote det første innspillet eller to.
 • Øv på forhånd. Samle din co-moderator og kjør gjennom skriptet sammen.
 • Sørg for at gjesteforelesere klarer å komme seg gjennom linjen. Sett en tid til å øve med dem også, og sørg for at de helt forstår den generelle prosessen.
 • Ha en sikkerhetskopiplan i tilfelle telefonlinjene og / eller Internett går ned. Jeg måtte en gang bruke mobiltelefonen min, husker du? Det er fordi kraften min gikk ut. Jeg gjorde det jeg måtte. Det var ikke ideelt, men det fungerte.

Personlig ville jeg helt unngå enhver plan som krevde at jeg skulle betale for hver innringer og minuttene de bruker.

Hver innringer må være ansvarlig for sine egne avgifter for lang avstand. Dette er virkelig best i en tid der folk flest har minst lang avstand de kan bruke på mobiltelefonene sine. Ellers, hvis du betaler for en 800-tjeneste, kan du slutte å betale for hver person som ringer inn, og som virkelig kan spise i det generelle kampanjebudsjettet.

En annen Avenue for promotion

Det er noen mennesker som ikke føler at konferansesamtaler er veldig vellykkede.

Som med de fleste typer promotering, fungerer noen ting bra for noen og ikke andre. Målet mitt er å presentere forskjellige, kostnadseffektive ideer du kan prøve. Mange av dem har jeg testet selv og hadde i det minste noen suksess og positive tilbakemeldinger. Ellers kan det være andre som har prøvd det. Det er smart å begrense monetære investeringer til du ser hvor bra en bestemt kampanje fungerer for deg og merkevaren din. Å tilby en konferanse når konkurransen ikke er, kan bare føre deg foran dem med store sprang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me