Hvordan bygger du en motebutikk på nettet ved hjelp av WordPress

Det er et økende antall online moteforhandlere med verdsettelser av flere millioner dollar. I mars 2015 ble luksuriøse moteforhandler Farfetch verdsatt til 1 milliard dollar. Selv om verdsettelsen kan anses å være litt oppblåst av noen, er Farfetch ikke den eneste online moteforhandleren som har flere millioner verdivurderinger. Nasty Gal, The Lucky Group, Shoe Dazzle og mange andre har blitt finansiert av venturekapitalfond for titusenvis av millioner av dollar.


Så hvis du har en tendens til ideen, og at du kan starte en egen online motevirksomhetsvirksomhet, vil jeg peke deg på noen få ting som hjelper deg med å gjøre en online moteforhandler vellykket etter å ha beskrevet hva slags nettsted du bør se på å bygge.

Hvordan ser nettstedet for en god moteforhandler ut ?

Dette er landingssiden til Farfetch.

Farfetch

Nå, siden vi først og fremst har til hensikt å konsentrere oss om WordPress-nettsteder. La oss se på hvordan noen av de bedre WordPress-temaene er, og se hvordan de sammenligner seg med Farfetch.

Aurum

Forhåndsvisning av Aurum

mote

Preview For Fashion

Rosette

Forhåndsvisning For Rosette 

Et hvilket som helst av temaene vil fungere ekstremt godt for å lage en nettbutikk med middels trafikk for mote eller lignende detaljhandelprodukter.

Her er hva mange moteartikler har til felles og hva du bør være på utkikk etter mens du velger et motetema. 

 • Flere menyformater for god tilpasning
 • Stor visuell følelse av landingssiden
 • Ingen rot hva så noensinne og minimalt der det er mulig
 • Enkel bestilling og sjekk ut sider
 • Kompatibilitet med alle e-handel plugins og betalingsmåter

Det er en ting til du bør være klar over, noen motetemaer spesialiserer seg på en av to ting enten å blogge eller selge. Et godt mote-detaljhandelstema kan brukes til å lage kraftige blogger, mens du ikke går på bekostning av nettstedets mulighet til å selge produkter.

Alternativt kan du også starte en motebutikk med Shopify. Shopify er en flott alternativ rute for å opprette en hvilken som helst detaljhandelnettsted inkludert mote nettsteder.

hosting & De riktige pluginene

Jeg vil anbefale enten WPEngine (Managed WordPress hosting, få 20% ved å bruke kampanjekode “WPE20”) eller bruke Digital Ocean’s VPS. Og hvis du bestemmer deg for å gå med en virtuell privat server eller en delt hosting, trenger du en CDN-tjeneste som MaxCDN for å tjene bildene dine. Motesider har en tendens til å være media tunge, og en CDN vil bidra til å holde lynet raskt på nettstedet ditt.

Og bortsett fra det, trenger du et par plugins som alle WP-nettsteder vil finne nyttige. Jeg tror også søkemotoroptimalisering og hurtigbufring av nettsteder ville være veldig viktig. Jeg vil anbefale WP Rocket og Yoast SEO som hjelp til cache & optimalisering av søkemotorer.

Knakende motebransjen

Jeg konsentrerer meg om dette, fordi jeg ikke tror at det å etablere og lage en moteside er det mest utfordrende. Jeg føler at den største vanskeligheten med å skape et vellykket online motesalgsselskap ligger i å kjenne virksomheten og ha muligheten til å bygge et sterkt merke.

Blogging, markedsføring og utvikling av et organisk fellesskap av motel elskere

Hvis jeg skulle starte en moteblogg i dag, ville jeg mislyktes. Hvorfor ? Jeg mangler sårt kunnskap om motebransjen. Du kan si: “Vel! Dette gjelder for enhver bransje. Kan være det, men jeg tror det stemmer spesielt med motebransjen og er nær umulig å føle ekte interesse og lidenskap for mote.

Jeg opplever at triaden med å blogge, markedsføre og utvikle et samfunn er veldig viktig. Mange vellykkede online motebutikker skylder mye av nettstedets trafikk og inntekter til bloggene deres.

Nasty Gal ser ut til å ha en flott blogg.

NastyGalBlog

Folk kjøper ikke klær eller moteprodukter fordi de nødvendigvis liker dem. De kjøper klær og moteprodukter fordi de ønsker å motta et godkjenningsstempel fra naboene, vennene og deres kjære. Og mote kan i stor grad påvirke hvordan folk oppfatter deg.

Verdien knyttet til mote stammer direkte fra verdien av folks oppfatning.

Du kan øke omdømmet til merkevaren din ved å opprette positive assosiasjoner. Etter hvert som flere og flere mennesker forbinder merkevaren din som noe de ønsker å se sine egne identiteter assosiert med, blir merket ditt kraftigere. Hvert skritt du tar på denne reisen, bør utformes for å øke merkevarens markedsføringsverdi.

Maria Sharapova er en stor tennisspiller og hun tjente $ 22 millioner gjennom påtegninger og likevel bare mer enn $ 2 millioner via faktiske turneringer.

Hvorfor?

Fordi hun er en ekstremt salgbar idrettsutøver, og det er den samme grunnen til at hun tjener nesten hver annen kvinnelig tennisspiller som til og med kan være bedre enn henne på tennis. Jeg tar saken hennes fordi forskjellen i inntekt via primæryrket til inntekt via påtegninger er i forholdet 10: 1. Du vil oppdage at det samme gjelder omtrent alle andre markedsførbare idretter. Fotballspillere, verdensmestere i sjakk og olympiske idrettsutøvere tjener alle en god del penger gjennom påtegninger.

Et annet fellestrekk blant alle de suksessrike moteforhandlerne jeg har forsket på – de har alle en unik og ganske genuin historie å formidle. Å prøve å starte en motebutikk uten en historie og et merke som du kan skalere effektivt er som å prøve å skalere et fjell på krykker.

Les videre

Du kan også lese et nylig innlegg om WHSR av Gina Badalaty – “6 effektive måter å øke trafikken til motebloggen din”.

Til slutt vil jeg også peke deg i retning av to utmerkede artikler som viser hvor viktig markedsføring er, når det gjelder å skape en vellykket motebutikk online eller offline.

 • 34 ting som fantastiske moteforhandlere gjør. 
 • Slik bygger du en e-handelsvirksomhet med flere millioner dollar med nesten $ 0 som markedsføringsbudsjett. 

Hvis du eier en motebutikk eller planlegger å lage en online mote, vil jeg gjerne høre om det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map