Hvordan lage effektive innholdsunderholdninger og øke trafikken

Når du jobber med et rundstykke for bloggen eller nyhetsbrevet ditt, tenker du kanskje på noe slik:


“Dette stykket vil generere mer trafikk og / eller abonnenter enn mine andre innlegg eller e-postmeldinger, siden det sirkulerer ideer og oppmuntrer til samtale.”

Vel, det er absolutt sant. Ingen type innhold kan vekke samtale, sosiale aksjer og sirkulere ideer som et godt rundstykke.

Men her er fangsten: Innholdet ditt fungerer bare på den måten hvis du oppretter en roundup som du vet at leserne dine vil elske, ellers vil det være bortkastet tid.

Hva er det som gjør en god og effektiv roundup?

Godt spørsmål – det er derfor denne guiden er her!

Det korte svaret er: en roundup som–

 • Holder bloggtrafikk og abonnenter kommer
 • Mater kontinuerlig lojale brukere med interessant innhold
 • Utløser interessen til nevnte kilder (og deres sosiale andeler)
 • Bygger forbindelser og skaper fellesskap
 • Nikker alle kilder, nylig intervjuet eller sitert, og de fra eldre innlegg

I denne guiden vil jeg dekke:

To typer roundup

Det er to typer roundup du kan hilse på eller underholde leserne dine med:

 • Fra bloggarkivene – velg de beste brikkene dine fra arkivene og sett sammen en liste
 • Ekspertoppdateringer – ta leserne autoritativt innhold med intervjuer

Jeg skal forklare senere i veiledningen hvordan du kan sammenstille de to typene av roundup – det vil si hvordan du kan bruke ekspertoppdateringer for å utvide emner du tidligere har skrevet om og produsere en ‘innholdsoppgradering’..

Type nr. 1 – Skriv inn gammelt blogginnhold

Hva vil du få med din roundup?

Svaret på det spørsmålet må være klart i tankene dine.

Si for eksempel at du drar på ferie og vil gi leserne en gratis guide for et spesifikt emne som dekker eviggrønt materiale fra arkivene – du vil velge innleggene som gir de mest praktiske rådene, ikke de der du knapt nevner temaet i det hele tatt.

Vårt beste av WHSR: A-to-Z Blogging Guide er en god sak å se på: innleggene som er valgt for dette “beste av” stykket er alle eviggrønne innlegg som vil hjelpe nye lesere et tiår fra nå som de gjør i år..

Som et annet eksempel, hvis du ønsket å oppdatere en gruppe gamle innlegg med gjeldende informasjon og deretter bruke disse innleggene til å vekke nye samtaler med e-postabonnentene dine, kan du opprette en e-postoppdatering som dekker både oppdateringene og hvorfor du opprettet de gamle innleggene i første plass.

Det er viktig å velge godt mellom de gamle innleggene dine: ikke stole bare på din vurdering av hva som kan være mer interessant for leserne dine, men sjekk også analysene dine for å se hvilke stykker som får mer (eller mindre) trafikk – noen ganger vil du ønsker å sirkulere bare innlegg som får lite trafikk for å gi dem nytt liv, andre ganger kan det være lurt å prøve å øke de mest populære innleggene dine for å tjene penger på dem eller bruke dem som lanseringspute for nytt innhold.

I denne e-postoppdateringen jeg sendte til mine eliteabonnenter, lister jeg opp 3 innlegg fra forskjellige karakterblogger jeg kjører som legger til hovedhistorien som er fortalt som novelle-episoder på hovedbloggen:

Roundup e-post for nyhetsbrevet til Robocity World elite

Roundup er ment å generere trafikk til eldre karakterinnlegg og oppmuntre abonnentene mine til å samhandle med karakterene på bloggene.

Kelvin Jiang, CFA og grunnlegger av Buyside Focus, sier:

Å kuratere det gamle innholdet ditt på et bestemt emne tjener to formål:

1. Hjelp de nye leserne med å oppdage det gamle innholdet

2. Gi struktur og koblinger rundt et viktig tema

For eksempel skriver jeg mye om finansintervjuer. Jeg opprettet et roundup-innlegg på de vanligste intervjuspørsmålene og lenket til mine gamle innlegg på hvert intervjuspørsmål. Dette gir leserne mine en måte å oppdage innleggene mine fra år tilbake og gir en definitiv guide til å takle finansintervjuer.

Hovedlinjen: bruk roundup-innlegg for å markedsføre de gamle innleggene dine og bygg lenker til dem.

Type # 2 – Ekspert Roundups

Du vil ønske å gi leserne ekte råd og ekspertise fra autoritative og pålitelige kilder i innleggene dine, og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn å holde runde-intervjuer med eksperter.

Det er to måter å gjøre dette på:

 1. Samle ekspertartikler og intervjuer fra nettet og sett sammen et innlegg der du lenker til og kommenterer hver ressurs
 2. La bloggen din fungere som et rundt bord som du sitter sammen med ekspertene og stille spørsmål som tar for seg de viktigste smertepunktene i din nisje

Du kan også gjøre dette live, spille inn en video og dele den i innlegget ditt sammen med en transkripsjon.

Det som er avgjørende er at roundupsene dine ikke er generiske, så ikke ha eksperter som snakker om et hvilket som helst tema du kan dekke på bloggen din, men velg et smalt emne eller vinkel og spør deretter eksperter om det – leserne dine trenger spesifikke råd som hjelper dem løser problemene sine og adresserer deres viktigste smertepunkter, ikke generell prat om noe marginale tema i din nisje.

Ideelt sett vil du ønske at roundups skal være noe av det mest verdifulle innholdet ditt, lenke- og sitasjonsverdig i månedene og årene, komme til ressursen og en perle til bokmerke.

Her er et eksempel fra Content Marketing Conference:

Eksempel på Roundup-innlegg fra ContentMarketingConference.com

Roundupen fokuserer på de forskjellige stadiene av innholdsmarkedsføring – planlegging, oppretting, optimalisering, distribusjon, ytelse og spådommer – og lenker til fremtredende guider fra autoritative kilder (Copyblogger, Forbes, Inc, Advertising Age og andre) med kommentarfelt til hvorfor dette ressursen ble valgt, og hvorfor den er den beste.

Ideelt sett vil noen som leter etter en all-inclusive ressurs innen innholdsmarkedsføring og dens stadier, bokmerke denne runden for å komme tilbake til etter behov.

Diane Ellis Scalisi, vekstmarkedsfører og blogger for CanIRank, sier: “Roundup-innlegg fungerer som en form for ressursside, og de er verdifulle for leserne fordi du har tatt benarbeidet ut av å forske på et emne som er interessant og samlet en liste av de største hits om emnet. På grunn av denne verdien, kan roundup-innlegg ofte fungere godt når det gjelder å tiltrekke lenker eller sosiale aksjer. “

Scalisi deler noen tips:

1. Fokuser på ett emne eller nøkkelord per roundup.

Selv om det å samle en eklektisk liste over lenker til interessante artikler om tilfeldige emner kan interessere deg, vil det ha mindre verdi som en ressurs for leserne dine. Å fokusere på et enkelt emne eller et nøkkelord vil hjelpe leserne og søkemotorene å få mer ut av oppslagsposten.

2. La andre få vite at du har inkludert dem i oppdateringen.

Å nå ut til bloggerne og forfatterne du tar med i samlingen din for å takke dem for deres gjennomtenkte stykke og for å gi dem beskjed om at du har omtalt arbeidet deres i det siste innlegget ditt, er en god måte å bygge god vilje på. Og ofte deler folk du inkluderer i roundup mer enn gjerne ditt roundup-innlegg på sosiale medier.

3. Hold roundup-posten din så eviggrønn som mulig.

Noen ganger bloggere vil tittelen sine roundup innlegg noe som roundup innlegg for uken 10. oktober 2009. For å oppnå en lengre holdbarhet, unngå denne praksisen og i stedet tittelen roundupen med noe som beskriver typen innhold lesere vil finne kuraterte i innlegget.

Det siste tipset er spesielt verdifullt for å sikre at roundup-innlegget ditt blir en så eviggrønn ressurs som mulig over tid.

Hvis du leter etter effektive måter å nå ut til eksperter for å invitere dem til roundup, gi dem beskjed om at du koblet dem sammen i en roundup eller for å takke dem for at du deltar i en ny, har Lori Soard dekket med tips om hvor og hvordan finne eksperter for å intervjue, og jeg delte flere eksempler på vellykkede e-postoppsøkende meldinger i dette innlegget.

Ekspert roundup-typer og hvordan du kan gjøre dem effektive

Blogg og nyhetsbrev Roundups

Blogger og nyhetsbrev er to hovedplattformer bloggere bruker for å publisere roundup-innhold.

Å velge en eller annen vil ikke påvirke kvaliteten på roundup-brikken din, men det er noen få forskjeller mellom de to plattformene, og de handler om mål:

 • Et nyhetsbrev er kortere og er bedre egnet til å generere personlig respons, så når du sender ut en roundup-e-post, legger du til en relevant CTA og oppfordrer abonnenter til å samhandle direkte med deg (en-til-en-interaksjon)
 • Et blogginnlegg er bedre egnet for innhold i lang form som genererer omtaler, sosiale aksjer, forumdiskusjoner og bloggkommentarer, men ikke nødvendigvis en-til-en-samhandling

Roundups på nyhetsbrev

Med et nyhetsbrev vil du virkelig gi et øyeblikkelig svar, så med mindre du har offentlige nyhetsbrevarkiver, er det viktig at e-postene dine er effektive.

For eksempel, si at du har intervjuet en rekke eksperter i programvareindustrien – det er en god ide å lage en serie e-poster om temaer som er hentet opp av ekspertene (som du har intervjuet eller fra nettressurser).

Du vil imidlertid være lurt å tildele ikke mer enn 3-4 eksperter per e-post – det vil fortsette å mate lesernes nysgjerrighet i stedet for en lang e-post som kan være overveldende å lese.

Mozs Topp 10 er et godt eksempel på e-postoppdatering, som Abbey Brown, markedssjef i FM Outsource, forteller: “[de] er gode på det – du kan registrere deg for å få deres‘ topp ti ’annenhver uke på markedsføringsnyheter. Jeg bruker det hele tiden, jeg trenger ikke å bli abonnert på noe annet og disse karene filtrerer bort de kjedelige [eller] irrelevante tingene for meg. Elsker det.”

Roundups på bloggposten

På den annen side kan et blogginnlegg inneholde alle intervjuene dine eller alle nettressursene du ønsker å avrunde, noe som gjør det til en go-to ressurs om emnet.

Du kan også bruke e-post og blogginnlegg sammen og invitere abonnenter til å delta i diskusjonen om et oppfølgingsinnlegg på bloggen din som berører hovedtemaene som er diskutert i e-postene..

Så lenge du holder en klar idé om hva målene dine er (og målene for nyhetsbrevet ditt kan være enormt forskjellige fra bloggene dine), kan du bli kreativ.

Hvordan øke trafikken med roundups?

I 2015 skrev Lori Soard et flott innlegg om å hilse på besøkende med forskjellige typer roundup- eller nysider, og jeg forklarte her hvordan planlegging av roundup-e-postmeldinger kan være en god ide å holde trafikken oppe mens en blogger er på ferie.

Så du skjønner – å holde trafikken jevn med roundups er tross alt ikke så vanskelig, men trafikken du bygger med roundups må pleies for å fortsette å mate maskinen.

Slik kan du gjøre det

 • Ta kontakt med påvirkere – hvis oppdateringen inneholder autoritativ ressurs- eller ekspertinnsikt, kan de være mer villige til å dele innholdet ditt
 • Link til roundup fra andre innlegg fra deg – selvfølgelig nye innlegg, men alle relevante innlegg fra arkivene dine som fremdeles får mye trafikk er gode kandidater
 • For e-postmeldinger kan du dele roundupen igjen med jevne mellomrom, spesielt når du ser nye abonnenter bli med
 • Inviter andre eksperter til å følge opp roundupen – du kan bruke sosiale medier til å gjøre dette, eller sende ut e-post; i utgangspunktet, hva du vil at de skal gjøre her er å kime inn med sine betraktninger (og – hvorfor ikke – legge grunnlaget for et oppfølgingsinnlegg eller e-postadresse)
 • Del artikkelen på nettsteder som Inbound.org eller GrowthHackers og syndiker den på Kingged for å generere relevant trafikk og diskusjon

Michael Herman, grunnlegger av Red Drop Digital og en 20 år gammel veteran innen digital markedsføring, deler sin strategi:

Jeg jobbet med en klient i fjor, og vi trakk konsekvent trafikk fra kildene / påvirkerne som ble nevnt i roundups. Vi fikk trafikken fordi vi brukte denne prosessen:

1. Følg kilden på Twitter en uke før deres omtale nevnes (og hvis de ikke har et ivrig, aktivt Twitter-publikum, kan du sannsynligvis gi dem videre som kilde). Påvirkeren [kan] følge deg tilbake.

2. Send influenceren en direkte melding på Twitter, et døgn før roundup-innlegget går live, og varsler dem om det kommende innlegget med dem og nevner at du vil tweete lenken om morgenen..

3. Sørg for å ta med påvirkerens håndtak på slutten av tweeten (eksempel: Blogginnleggstittel + forkortet URL + 1-2 relevante hashtags + @ InfluencersHandle

Tweet regelmessig om dette innlegget, målrettet mot en rekke hashtags, men ikke ta med påvirkerens håndtak i hver tweet om dette innlegget (nevn håndtaket deres 2-3x / måned for å ha den beste sjansen til å bli retweetet hver gang.

Gjør dette regelmessig for de andre tidligere rundoppslagene og innleggene som beveger seg fremover, for maksimal effekt, [og] gjør dette for hver av kildene som er nevnt i innlegget, så ser du trafikktallene dine sveve.

Bernard Meyer er også enig i at å varsle bloggere som du inkluderte i roundupen er et nødvendig skritt å ta.

“Jeg anbefaler ikke å gjøre det på Twitter, men send i stedet en enkel e-post med emnet [som] ‘Du har blitt inkludert!’ eller noe variasjon derav. På den måten vil de sannsynligvis sende det ut til sine sosiale mediefølgere, og du vil få mye god trafikk av det. “

Integrer Roundups i timeplanen din

Enten det er et blogginnlegg eller et nyhetsbrev, er det en god idé å planlegge roundup-innholdet i den måneden eller uken du vet at du vil være travelt, siden denne typen innhold er mindre tidkrevende enn en guide eller en tutorial.

Du ønsker imidlertid ikke å få det til å se ut som lat innlegg, så det er noen få planleggingshakk du kan bruke. Alina Vashurina, e-handelsmarkedsfører og blogger hos Ecwid, deler sine egne:

Vi publiserer fire innlegg per uke, og liker selvfølgelig å sammenstille. For å gjøre det oppretter vi minst 25 overskrifter så snart innlegget er klart. Fra de 25 velger vi 10-15 og planlegger innlegg under forskjellige overskrifter i løpet av 7-8 måneder fremover.

Bernard Meyer, markedssjef i InvoiceBerry, sier at de “har mye erfaring med roundups og har brukt dem mye når de driver mye trafikk” og deler strategien hans:

Vi innlemmer det på to måter: vi har en ukentlig fredagsoppdatering der vi viser de beste av ukens nyheter for små bedrifter og frilansere. Det andre er en runde to ganger i måneden som retter seg mot forskjellige markeder. Fordi vi er en faktureringsprogramvare, prøver vi å lage relatert innhold.

Sarah Hayes, prosjektleder på 21 Handshakes, bruker Paper.li for å lage en roundup for å sende til nyhetsbrevabonnenter:

Vi elsker hvor enkelt dette kurasjonsverktøyet gjør det for et ‘nyhetsbrev’. Den kuraterer din egen blogg, så vel som alle andre kilder du vil ta med i et nyhetsbrevformat. Når du blir proff-medlem, kan du ha en egen URL. Formatet kan deles automatisk til Twitter, og det inkluderer automatisk takk til bidragsytere og dermed øke rekkevidden. Det kan også deles automatisk til LinkedIn og Facebook – en annen måte å spare tid og spre nyhetene på. Den inneholder også koder hvis du ønsker å markedsføre den på bloggen din som et ‘innlegg’, og dermed sende det til abonnentbasen når du publiserer.

Vi elsker dette verktøyet. For en dedikert URL tar det litt konfigureringstid, men når den først er konfigurert er den veldig enkel å bruke, og du kan godkjenne ‘utkastet’ før den er publisert, slik at du fremdeles har kontroll over innholdet.

Se godt på bloggplanen din, og finn de beste stedene for roundup-innhold. Eller du kan gjøre det som Lori Soard på WHSR: ny måned, oppdateringsinnlegg med alt arbeidet vi publiserte forrige måned.

Roundups gir verdi med minimal investering

Roundup ROII motsetning til helt nytt innhold, krever roundups ikke så mye tid og energi og kan resultere i en veldig høy avkastning med minimal investering – spesielt hvis du spiller kortene dine.

Video- og ekspertoppdateringer er to av de ‘kortene’..

Video Roundups

Video roundups er en god ide hvis videoinnhold er det du gjør bedre.

Brown sier:

Vi har holdt på med videooppsummeringer en liten stund nå, av og på, og de har gått veldig bra sammen med publikum. Lesere / seere har så lite tid til å absorbere alt innholdet de får servert, og hvis du gjør noe nyttig som å gi sammendrag av deres interesseområde, vil de elske det. Selv om du avrunder innhold fra andre kilder, bygger du ditt eget rykte og synlighet fordi de kommer tilbake til deg neste gang de bare vil se overskriftene..

Ekspertene du velger

For at roundups skal være virkelig effektive, må du vite hva du gjør og hvem du bringer inn som ekspert. Bernard Meyer forklarer det

roundups tar ikke for mye tid, men det er viktig hvem du avrunder. Du vil sannsynligvis ikke se stort utbytte av å inkludere virkelig små bloggere med relativt få følgere, og du vil heller ikke tjene mye på å inkludere virkelig store navn som ikke bryr seg om at de er inkludert. Gå for den søte midten, så ser du gode avkastninger i trafikken din.

Hvis du fremdeles vil gi små og begynnende bloggere en sjanse i din roundup, kan du fremheve deres ekspertise fra tidligere bakgrunn, historiene og den unike visjonen bak bloggene deres – som vil gi leserne en grunn til å gi det de sier en sjanse og lese roundup til slutt.

Cornelia Klimek, inbound marketing manager hos Voices.com, gir en detaljert redegjørelse for hvordan selskapet hennes hadde godt av roundups:

Når vi lager gjennomtenkt innhold for publikummet vårt, vil vi ofte søke å gjøre en oversikt over meninger og råd fra tredjepart, spesielt når det er et tema vi selv ikke er eksperter på. Å gjøre dette er en fin måte å få flere utsiktspunkter om et emne, spesielt hvis det er noe vi ikke tenkte på før. Disse innleggene er en flott måte å boble opp gammelt innhold, raskt oppdatere det for inneværende år og åpne dører for pålitelige partnere og kunder for å bli hørt og omtalt. Vi har gjort oppdateringer for kunde nyhetsbrev og bloggen vår – som, underveis, påvirker og påvirker flere nyhetsbrev og selskapets sosiale mediekontoer – vanligvis rundt bransjens beste praksis for å bedre betjene våre kunder.

Fra roundups til innholdsoppgraderinger – en strategi

Det fine med innholdsmarkedsføring er at du kan bli kreativ, så her er en idé å eksperimentere med: slå sammen roundups og blogginnholdsgjenkalling for å produsere noe nytt og effektivt.

Det fungerer slik:

 • Velg ett eller flere innlegg fra arkivene du vil oppgradere
 • Bruk ekspertoppdateringer for å utvide emnene du skrev om i disse innleggene
 • Produser en “innholdsoppgradering”

La oss bruke et praktisk eksempel.

Si at du driver en blogg om praksis for programvareutvikling, og at du har dekket ekstreme programmeringstips og -saker flere ganger det siste året (merk: ekstrem programmering er en smidig metodikk for programvareutvikling som involverer hyppige utgivelser).

Nå vil du få tilbake disse innleggene med nye saker og tips etter hvert som erfaringene dine innen feltet vokste, men du vil også legge til mer innsikt fra erfaringene til andre programvareutviklere, og du har allerede noen få navn å nå ut til et intervju.

Du har to valg på dette punktet:

 • Skriv et oppfølgingsinnlegg med de nye sakene og intervjuene, lenke til dine gamle innlegg i det og oppdater de gamle innleggene med en lenke tilbake til dette oppfølgingen for å lese oppdateringene
 • Lag en gratis guide som inkluderer de nye sakene og samlingen av ekspertintervjuer for å gjøre tilgjengelig for nedlasting på de gamle innleggene, med et passende CTA (f.eks. “Klikk her for å finne ut hva Expert X og Y har gjort for å øke deres ekstreme programmeringsmetoder, pluss et par nye casestudier fra meg ”)

Det andre alternativet høres definitivt mer interessant ut for bloggen din, ikke sant?

Roundup til strategi kart for oppgradering av innhold (illustrasjon)Roundup til oppgradering av innhold – strategien i et nøtteskall

Vi har også en guide hos WHSR for hvordan du kan øke antall abonnenter med innholdsoppgraderinger, så det kan være lurt å bruke CTA for å oppmuntre leserne til å abonnere. Bill Acholla, forretningsblogger og en gründer, kommer også med en artikkel for å drive trafikk, engasjement og konvertering med strategi for innholdsskriving. Du kan bruke forskjellige typer skrivestrategier fra Acholla for å vinne spillet ditt.

Fallgruver å unngå

Blogger faller i 'p' av 'fallgruve' ... ugh!Husk at ‘p’ (itfall) – det er en faresone!

Roundups er definitivt enklere å undersøke og skrive enn andre typer innhold, men det betyr ikke at du jobber 5 minutter før du legger deg..

Amanda Murray, spesialist på innholdsmarkedsføring hos seoplus +, advarer mot noen ‘enkle veier’ du kan ta når du planlegger og bygger ditt roundup-innhold:

“Roundups er en flott kilde til innhold og ekspertinnspill, men jeg vil være forsiktig mot å se dem som enkle veier til suksess.”

1. Å komme uten å gi

“Du må gi noe som er verdifullt til eksperten, enten det er en tilbakekobling, eksponering, et spørsmål som fremkaller deres interesse, eller bare en hyggelig intervjuopplevelse. Vær respekt for bidragsyterne og hjelpen de gir. “

2. Slapper sitater og lenker i innlegget og kaller det en dag

“Bidragsyterne leverer innholdet, men du må fortsatt gjøre mye redigering og beskjæring. Ikke bare smekk svarene i et blogginnlegg og kaller det om dagen. Du vil ha bedre resultater hvis innlegget har en viss flyt, svarene bygger hverandre opp på en eller annen måte, og alt utenomliggende innhold blir fjernet. Innhold med lang form rocker, men det må fortsatt være tett. I tillegg går en liten innsats i formatering langt. ”

3. Få din kilde til å aldri høre fra deg igjen

”Den virkelige verdien i roundups er å bygge opp oppsøkende omgivelser. Forsikre deg om at du sporer kontaktinformasjonen til dine bidragsytere og når ut når innlegget er live, takker dem for bidragene og høflig ber dem dele med nettverket sitt hvis det er tilbøyelig. Avhengig av antall bidragsytere og tilpasningene du legger ut i oppsøkelsesområdet, kan dette ta flere timer. Det er verdt hvert sekund, spesielt hvis du er opptatt av å bygge et nettverk og nå ut til disse kontaktene igjen i fremtiden. “

Michael Herman, grunnlegger av Red Drop Digital og en 20 år gammel veteran innen digital markedsføring, sier at “for mange organisasjoner skaper roundup men ikke klarer å varsle kildene om deres omtale i roundupen,” som kan være veldig skadelig for forhold – du risikerer å aldri la dem gå med på å bli kontaktet igjen.

Sist men ikke minst,

4. Å gjøre din roundup lat og irrelevant

Fordi roundups er så enkle å skrive (spesielt hvis du ikke vet hva du skal blogge om), kan du bli fristet til å legge inn mindre arbeid for å finne relevante kilder du kan intervjue eller lenke til, og bare velge en haug med innlegg fra arkivene dine å resirkulere uten en klar idé om hva du vil oppnå med din roundup, eller uten et hovedtema.

Dette er ikke bare bortkastet tid, men en risikofylt prosess som kan føre til at leserne blir borte i stedet for å oppmuntre dem til å engasjere seg og abonnere, og som vil devaluere bloggen din i det lange løp, da det blir klart at det ikke alltid er en plan bak innholdet du deler.

Du vil ikke risikere det.

Ta bort

Du kan publisere en roundup som et blogginnlegg eller en e-post, og det kan være videoer, blogginnlegg, artikler eller ekspert sitater – alt som betyr noe er at du sørger for at leserne ikke bare vil lese det passivt, men engasjere seg i det.

Vi så at …

 • Ressursene og ekspertene du velger for din runde gjør for suksess eller fiasko av stykket ditt – velg med omhu
 • Roundup-brikken din må være fornuftig for leserne dine og falle inn i hovedtemaet i bloggen eller nyhetsbrevet – hjelp leserne til å gå unna med ny kunnskap, og de vil elske deg mer
 • Du må huske på plattformen din – målene for bloggen din kan avvike fra målene for nyhetsbrevet, og roundup-innholdet du publiserer, må passe inn i den ordningen
 • Det er enkelt å integrere roundup-innhold i plattformen din – velg den travleste uken! Roundups er så enkle å lage at du ikke trenger å bruke mye tid på å forske og skrive
 • Å sammenstille gammelt innhold som base for å produsere en saks- og kompetansebasert innholdsoppgradering kan være til nytte for bloggen og abonnentnumrene dine
 • Totalt sett bidrar roundup-innhold til helheten i bloggen din, noe som potensielt gir en høy avkastning og sparer deg dyrebar tid

Og vi så også hvor late utveier (fra å forsømme å takke kilder for deres tid til å produsere ‘filler’ innhold uten verdi) skader bloggens helse og ditt rykte, og hvordan det ikke er noen erstatning for nøye planlegging og kjærlighet for leserne dine når det gjelder roundup-innlegg (og egentlig alle innlegg).

Så – hva er et effektivt rundstykke? Det er en som hjelper deg å øke bloggtrafikken, e-postabonnenter og forhold til eksperter (intervjuet eller nevnt).

Var det siste oppslaget eller e-postmeldingen din en suksess? Del saken din med oss ​​på WHSR sosiale kanaler. Vi vil gjerne høre historien din!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map