Hvordan starte en vellykket morblogg, del 3: Nettverk i din nisje

Les også: Oppsøking via e-post for bloggere – 5 vellykkede meldinger som skaper forhold


2. Samarbeid med kjendiser og store navn i din nisje

Hva må du dele med tankelederne i din nisje som kan gjøre deg til en respektert autoritet?

Disse menneskene trenger ikke å være bloggere, men de må ha en sterk tilstedeværelse på sosiale medier. Og når jeg sier “sterk”, mener jeg ikke 1 million følgere.

Hvem å målrette?

Noen som har 5 – 10 ganger dine tilhengere, kan fortsatt høre deg ovenfor din, spesielt hvis du er en sterk talsmann for dem. Når du velger disse menneskene, må du ikke tenke deg først.

Du vil finne tankeledere på mellomnivå i din nisje som du er enig med de fleste (men ikke alle) i tiden, som gir informasjon som er verdifull og til og med overraskende for publikum. En liten uenighet fra tid til annen holder ting interessante og gjør deg unik.

Du bør naturligvis støtte disse sakene med blogginnlegg og sosiale aksjer. Mange advokatkampanjer som jeg har jobbet gratis tidligere har nå gitt inntekter. På det tidspunktet trodde jeg bare at dette var en viktig sak leserne mine burde vite om, men det etablerte omdømmet mitt i den nisjen. Aldri gi opp en mulighet til å hjelpe en tankeleder i et område du brenner for.

I tillegg er denne typen deling stor for de sosiale mediene dine. Med de siste endringene på Facebook-sider og eliminering av spam-kontoer, har de fleste av kollegene mine truffet en tilhenger av fansiden. Ved å dele kritisk informasjon som er relevant for min nisje fra ledende bloggere innen mitt felt, har imidlertid følgere, engasjement og synlighet faktisk vokst for meg de siste månedene..

grønt søsterskap

Karen Lee, grunnlegger av Green Sisterhood – 

“Jeg har blogget i flere år, og jeg synes det er viktig å forbedre trafikken min som å være rundt sinn. Jeg anbefaler nettverk med andre bloggere som skriver om lignende emner ved å bli med i grupper og lokalsamfunn i Facebook, LinkedIn eller Google Plus. Å dele ideer, innleggene dine og støtte hverandre er veldig viktig hvis du vil forbedre blogging. En annen flott måte å knytte nettverk på er å bli med i et bloggnettverk, som Green Sisterhood som jeg var med å grunnlegge. Jeg opprettet nettverket slik at vi kan styrke hverandre, lære av andre og støtte [hverandre] når det trengs. Det er en bloggfamilie [hvor] alle drar nytte av. Finn et bloggenettverk som passer til din bloggstil og tema. Og du vil ha nytte av det du legger ut i det. ”

3. Bygg et solid forhold til merker

Når vi tenker på merkevarer, tenker vi ofte på å få noe: et produkt, et sponsing og en bloggjobb. Dette er gode ting, men du trenger ikke noen av dem for å begynne å bygge et forhold til merkevarer.

Begynn å tweet, installere og tagge dine beste og favorittmerker. Hvis du for eksempel er en foodie-blogger, kan du legge ut et bilde av favorittmerket ditt og hvordan du bruker det til frokost, lunsj, middag osv. Skriv en attraktiv kommentar, trekk inn riktige hashtags og fantastiske bilder – og vær konsekvent!

Nærmer seg merker

Ikke bare rop ut. Velg i stedet en håndfull merker som du allerede elsker, og syng rosene deres. Endelig vil merker merke, men du vil sannsynligvis ikke være synlig for veldig store merkevarer. Disney vil kanskje ikke engang se deg komplimentere dem på Twitter, men den lille moren og popbutikken eller merkevaren du elsker?

De vil være mer oppmerksomme og kan vurdere å samarbeide med deg.

Det er derfor det er lurt å sjekke favorittproduktene dine om sider for å suge i bakgrunnen og hva som er nytt med dem. Jeg ble helt begeistret da Nutiva, et av mine aller favorittmerker, ga meg et rop på Twitter forrige uke. Sjekk ut disse beste praksisene for merkevarer og bloggere som kan samarbeide.

4. Delta på de rette konferansene

Jeg har snakket om dette før: hvordan en konferanse kan hjelpe deg med å bygge relasjoner, lage kontakter og mer. Du bør se etter de som er rettet mot din nisje, for eksempel reiseskribentene & Fotografikonferanse eller ShiftCon for det naturlige helseområdet. Imidlertid bør du også delta på konferanser om kunsten og håndverket blogging og sosiale medier.

Jeg vil ikke lenger anbefale BlogHer, men det er så mange flotte konferanser spesielt for mammabloggere: Type-A Parent Conference, Mom 2.0 Summit, Bloggy Conference. En av favorittene mine for sin intimitet er iRetreat, som er forberedt på det som ser ut som en av de BESTE konferansene i år. Jeg hadde mye innsikt fra i fjor iRetreat!

Lokale, mindre, intensive workshop-konferanser er også et bedre smell for pengene. Fra $ 100 til $ 250, disse sparer deg for kostnadene for en overnatting, er mer intime for å bygge relasjoner med andre bloggere, og gir intensiv, fokusert trening i et bestemt emne. Blogging Concentrated har for eksempel mange intensive en-dags workshops over hele verden til en fornuftig pris.

Type A er også vertskap for et dags verksted, og mange mindre arenaer dukker opp over hele blogosfæren. Ikke gå glipp av disse gode mulighetene hvis du ikke har råd til en 3-dagers tur til de større bloggerkonferansene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me