Hvordan tjene mer penger på blogging: Nisjeideer og strategier

“Hei Jerry, hvordan kan jeg tjene penger på å blogge som deg?”

Noen ganger får jeg spørsmålene om å tjene penger på nettet fra venner og familie.


Noen ønsker å starte en blogg og gjøre noen sideinntekter på nettet. Andre, for å unnslippe rutinemessige trafikkork for å jobbe, eller for å utvide virksomheten online, eller for å si opp jobben fra 9 til 5, osv..

Jeg ønsker virkelig å hjelpe dem jeg kjenner til å oppnå dette. Men jeg kan bare dele så mye under personlige samlinger eller Whatsapp eller Facebook Messenger.

Derfor skriver jeg denne lange artikkelen for å dele leksjoner jeg har lært som en problogger de siste 15 årene.

Eksempler på det virkelige liv

Her er noen av gjestepostene mine i det siste.

 • 3 ting du kan gjøre akkurat nå for å forbedre bloggen din
 • Bloggvaner for å øke sjansene for suksess
 • Hoppe til tilknyttet markedsføring: Guiden for nybegynnere

2. Crowdsourcing-innlegg

Crowdsourcing-innlegg er en god måte å nettverk med andre bloggere i din nisje og dele hverandres oppmerksomhet på sosiale medier.

Jeg har fått (og har sett mange andre få) noen gode resultater via denne strategien. Dette publikummet på Triberr-markedsføring som jeg nylig slo fast i mer enn 1000 tweets i løpet av en veldig kort periode.

Eksempler på det virkelige liv

facebook annonseHer er noen få annonseprøver jeg gjorde på Facebook nylig.

Les også – 20 ikke-interessebaserte målrettingsideer for din neste FB-annonsekampanje.

4. Syndikat blogginnlegg til andre populære nettsteder

Markedsfør bloggen din til nettsteder som syndikerer andres innhold; selvfremmende, tigge, bestikke eller utpressing (OK, jeg tuller) redaktøren til å godta bloggfeedene deres i syndikering.

Forsikre deg om at de nye innleggene dine kobler tilbake til det gamle innholdet for å trekke inn trafikk. WHSR-bloggen er syndikert til en rekke populære nettsteder, inkludert sosiale medier i dag og Business 2 Community.

5. Delta på konferanser

websummit

Få nye bloggervenner og markedsfør hverandres blogger på nettet. Jeg liker ikke spesielt å snakke med fremmede (ærlig talt er jeg veldig dårlig på det).

Imidlertid ga mitt forrige besøk på WebSummit 2014 i Dublin meg noen nye opplevelser, og jeg må være enig i at det er en effektiv måte å markedsføre en blogg på.

6. Kommentarer til bloggen

Legg igjen konstruktive kommentarer til andres blogger (ikke spam!). Skriv på en måte som gjør at folk vil finne ut mer om deg.

Her er et flott eksempel på noen som har gjort det riktig.

møllerkommentarTil å begynne med går Mr. Miller inn på noen detaljer, og tilbyr et unikt perspektiv relevant for det originale innlegget, samtidig som han lar leserne få vite om ham og hans relevans for emnet. Ved å dele sin egen erfaring, viser han sin egen ekspertise innen søkefeltet, tjener min oppmerksomhet og trakk meg til å lære mer om ham… så mye at jeg klikket på Moz-profilen hans og nå følger ham på Twitter.

7. Foruminnlegg

Finn relevante fora i din nisje (Google-søk “søkeord” + inurl: forum), legg ut nyttig innhold / svar, promoter nettstedet ditt på signaturkoblinger eller slipp lenker i foruminnleggene, men bare når det er passende.

8. Google+ fellesskap

Google+ fellesskap fungerer stort sett på samme måte som forum – nøkkelen til suksess er å gi ut mye verdifull informasjon til medlemmene i samfunnet i bytte mot sosiale medier og bloggtrafikk.

9. Å gi ut gratis verktøy og freebies

Alle elsker freebies. Tross alt som ikke liker å få noe gratis?

Husk imidlertid at ikke alle freebies er gode på egen hånd. Du må tilby noe etterspurt, slik at du gir publikum en grunn til å snakke og dele bloggen din på sosiale medier. Husk at hele poenget med dette handler om å få trafikk.

Min kjernevirksomhet hos Web Hosting Secret Revealed (WHSR) promoterer hosting-tjenester. Snarere enn å presse meg inn i den overfylte Google SERP, har jeg funnet bedre odds som er rettet mot webdesignere som sannsynligvis har bruk for mitt vertsråd. For å lande et sete med det publikummet, har jeg laget masse freebies.

De mange gratis ikonene? Jepp – freebies målrettet mot mitt primære publikum.

De gratis ikonene tjente faktisk betydelig oppmerksomhet fra blogosfæren, og hentet nye besøkende og sosiale følgere. Hvis du er interessert, er dette bare noen få av bloggene som inneholder freebies.

 • http://psdreview.com/free-icon-sets-free-flat-social-media-icons-sets/
 • https://www.buildthis.io/free-logos/

10. Twitter

Sosiale følgere korrelerer direkte med inntektene.

Inntekter vs Twitter-følgereInntekter vs Twitter-følgere

Mange bloggere lurer på hvilken beregning de skal stole på når det gjelder å øke inntektene. Gutta på Authority Hacker korrelerte inntektene med en mengde beregninger, og ingenting kom nærmere enn sosiale Twitter-følgere.

Hvis du vil øke inntektene dine, fokuserer du på å få kontakt med mennesker på sosiale medier og engasjere dem med innholdet ditt. Det er ditt beste skudd for å forbedre bunnlinjen!

Å vokse dine Twitter-følgere & trafikk 

Noen raske tips for å øke dine følgere og direkte trafikk fra Twitter:

 • Tweet ofte. For å få tilhengere dine til å retweet og klikke på tweet-koblingene, må du først vises på Twitter-veggen deres. For å gjøre dette bruker jeg en plugin som heter Revive Old Post og bruker 20 – 25 minutter annenhver dag på Commun.it for å samhandle med mine Twitter-følgere.
 • Koble virkelig med dine følgere. En enkel personlig melding er 100 ganger bedre enn å sprenge hundrevis av hermetiske meldinger.
 • Vær hyperaktiv – svar på andres tweets, delta i populære samtaler og tweet trending hashtags.

Monetiztion-ideer: 3 smarte måter å tjene penger på bloggen din

Vi er ikke ferdige ennå.

Fram til dette har du lært –

 1. Hvordan finne en lønnsom nisje, og
 2. Hvordan finne målrettet trafikk til bloggen din.

Nå er det tid for den siste delen av puslespillet vårt – hvordan du kan tjene penger på blogg besøkende.

I denne delen vil jeg fokusere på tre spesifikke måter å tjene penger på bloggtrafikken på lang sikt.

Når det er sagt, husk at det er utallige måter å tjene penger på nettet. Hvis du ser på Ashley Faulkes ‘artikkel, som han har dekket mer enn 100 forretningsidéer på nettet; vil du se at blogging bare er en del av det store bildet. Spørsmål å stille deg selv, ifølge Ashleys forslag, er:

 • hva kan du gjøre for å tjene penger raskt (erstatte jobben)
 • hva vil du gjøre på lang sikt
 • hvilke ferdigheter, kunnskap har du å tilby verden
 • hva er dine lidenskaper?

Ide nr. 1 – Skriv og selg en eBok

Å selge en ebok er en klassisk teknikk for blogg inntektsgenerering.

E-bøker gir massevis av fordeler:

 • For å lage dem er alt du trenger kunnskapen du allerede har
 • Betalte ebøker bygger din autoritet som ekspert
 • Du kan selge dem på flere plattformer (som Amazon og Payhip)
 • De kan bli gode kilder til passiv inntekt
 • De kan gjøre effektive tillegg til salgstrakten som tilbud med lavere verdi

Mange eksperter begynte å lage et navn for seg selv med en ebok. Remit Sethi, grunnlegger av I Will Teach You To Be Rich og en av de fremste ekspertene innen online virksomhet, solgte sin første eBok for 4,95 dollar.

Bilde 1 eBok 1Ramits første eBok – “2007 Guide to Kicking Ass”.

Den eboken førte til en New York Times bestselger og 14 forskjellige premiumprodukter som gjorde ham til en veldig rik person – alt fullstendig online og først og fremst solgt gjennom bloggen hans.

Her er prosessen du kan følge for å skrive en ebok:

 1. Velg et emne. Skriv om noe publikum ønsker å lære, men kan ikke læres i et enkelt blogginnlegg. Mange er villige til å betale for en one-stop-shop av denne informasjonen.
 2. Lag en disposisjon. Dette vil hjelpe deg med å organisere ideene dine mens du skriver.
 3. Blokkerer tid hver dag for å skrive. Ikke vær personen som starter en ebok og aldri fullfører den. Blokker en time hver dag, to timer, 15 minutter – det spiller ingen rolle hvor lenge. Bare skriv det.
 4. Overfør den til en pen eBokmal. Her er noen fra HubSpot.
 5. Design et deksel (dvs. Canva) eller betal en frilanser for å gjøre det (en frilansdesigner koster ~ $ 26 / time i gjennomsnitt i henhold til min kostnadsundersøkelse)
 6. Photoshop omslaget ditt til et 3D-ebook-bilde. Pat Flynn satte sammen en flott video om hvordan du gjør dette.

Du er ferdig! Nå promoter det til ditt hjerte innhold.

Ide nr. 2: Markedsfør tilknyttede produkter i forskjellige scenarier

Hvis du allerede diskuterer og anbefaler produkter og tjenester til publikum, hvorfor ikke tjene penger på personene du henviser?

Det koster ikke leserne noe, og du tjener en provisjon når en av dem kjøper produktet.

Affiliate markedsføring kan være en god inntektskilde for lite tilleggsarbeid. Sjekk ut disse ideene for å inkludere tilknyttet salg i inntektene dine:

1- Finn muligheter i ditt nåværende innhold

Gå først gjennom artiklene du allerede har publisert, og se etter produkter eller tjenester du har nevnt. Når du har funnet dem, bare gå til hvert nettsted og se etter en “tilknyttet side”.

Følg deretter instruksjonene for å bli tilknyttet. Når du er blitt en, vil du vanligvis få en unik sporings-ID for å plassere på slutten av hver URL.

Når en besøkende klikker på den URL-en med IDen din og kjøper produktet, vil du tjene penger.

2- Finn muligheter i produktene / tjenestene du bruker

Lag en liste over alle produkter og tjenester du bruker. Jeg bruker mye online programvare som er relatert til virksomheten min. Dette kan være gode muligheter for tilknyttede inntekter.

Siden du ikke har innhold til disse ennå, må du lage noe.

Her er hva jeg foreslår:

 1. Skriv ned hvordan du bruker produktet eller tjenesten. Hjelper det å effektivisere arbeidet ditt? Hjelper det deg med SEO? Hjelper det deg å nå ut til innflytelsesrike bloggere?
 2. Lag et blogginnlegg som lærer publikum hvordan du kan oppnå de samme resultatene ved å bruke det produktet eller tjenesten.
 3. Link til produktet eller tjenesten og legg til din unike sporings-ID.
 4. Markedsfør dette innlegget for publikum, på sosiale medier og alle nettbaserte nav som er fylt med folk som kanskje vil ha de samme resultatene.

Du lærer folk nyttig gratis informasjon og får penger i retur.

3- Finn muligheter i produktet / tjenestene du ønsker å bruke

Vil du bruke et bestemt produkt, men har ikke råd? Hva om du kan tjene pengene dine på relativt kort tid?

Hvis produktet har et tilknyttet program, er dette en reell mulighet.

Lag først en liste over produktene / tjenestene du vil bruke. Gå deretter til hjemmesidene deres og se om de har et tilknyttet program.

Hvis de gjør det, kjøp produktet og registrer deg. Bruk deretter den, lag en case study / tutorial, og promoter innlegget for publikummet ditt som du gjorde før.

Disse innleggene kan være aktive i lang tid, noe som gir deg passive inntekter i løpet av hver artikkel.

4- Markedsfør tilknyttede produkter i en e-post autosvar

E-post er et kraftig markedsføringsverktøy. Det er en av få kanaler som folk sjekker hver dag og er villige til å bli solgt til i.

En autosvarer fra e-post er en automatisert sekvens av e-postmeldinger som blir sendt til folk når de abonnerer på e-postlisten din.

Her er mine to favorittjenester:

 1. GetResponse
 2. MailChimp

Begge to lar deg konfigurere en autosvarer.

Akkurat som å markedsføre tilknyttede produkter på bloggen din, kan markedsføring av disse produktene i en autosvarer via e-post generere passiv inntekt for deg.

Du kan enten markedsføre dem direkte i e-postmeldingen eller lage opplæringsprogrammer for blogginnlegg og markedsføre dem. Uansett er det mulighet til å innbetale.

Her er hva jeg foreslår med autoresponderen din:

 • Start de første e-postene dine med nyttig innhold som ikke selger noe. Dette vil hjelpe deg med å etablere tillit hos nye abonnenter.
 • Dryss i forhold til å bygge e-post, som å spørre abonnentene dine om du kan hjelpe dem med noe. Dette vil også bygge tillit og redusere abonnement.
 • Når du markedsfører produktet, fokuser du på resultatene de kan få, og ikke på selve produktet. Hvis du har fått resultater ved å bruke det, må du huske å forklare dem i detalj. Dette vil selge for deg.

Ide nr. 3: Vert et jobbtavle

Jobbstyrer matcher jobbsøkere med arbeidsgivere. De kan tilby spillejobber på heltid, deltid eller kontraktsarbeid.

For eksempel matcher Problogger jobbtavle bloggere med selskaper som ønsker å ansette noen for å lage innhold for dem.

Hvis du har autoritet på rommet ditt, og du kan matche arbeidssøkere med arbeidsgivere, kan du være vert for et jobbstyre og tjene penger hver gang en arbeidsgiver ønsker å legge ut en stilling som åpner.

Du kan også belaste arbeidssøkere for tilgang til styret.

Problogger jobbrettProblogger jobbrett

TL; DR / Innpakking

Hvis du bare kan fjerne tre viktige punkter fra denne artikkelen:

 1. Ja, du kan tjene til livets opphold via blogging. Noen toppbloggere tjener nærmere seks tall i måneden regelmessig.
 2. De beste måtene å tjene penger på bloggen din: Annonsering, tilknyttet markedsføring, salg av egne produkter og tjenester.
 3. Innholdets kvalitet på bloggen din er avgjørende. Men for å begynne å tjene penger, må bloggen din også være i en lønnsom nisje og få tilstrekkelig målrettet trafikk.

Gjør noe!

Jeg har delt mer enn et dusin personlig blogg-taktikker, tips og ideer i dette innlegget. Jeg ville være veldig, veldig glad hvis dette inspirerer noen av dere til å ta neste steg og begynne å tjene penger på bloggen din ved å bruke de nevnte strategiene.

Her er en siste påminnelse før jeg avslutter dette innlegget: Resultater kommer fra handling.

Mange som kom til meg i det siste hadde tilstrekkelige ressurser (ferdigheter, kunnskap, tid) til å starte en blogg og tjene penger. Men de mislyktes – fordi de også hadde flere unnskyldninger for å utsette planene sine og vente på at stjernene skulle innrette seg.

Jeg kan bare vise deg veien og fjerne noen få hindringer underveis. For å lykkes, må du gå veien selv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me