Hvordan tjene penger på blogging: Bli en produktanmelder

Sammendrag (TL; DR)


Lær komponentene i en god anmeldelse og hvordan du sammenstiller de første par spillejobbene dine for gratis produkter, turer eller tjenester i bytte mot dine ærlige anmeldelser.

FTC-avsløring: Tilknyttede lenker brukes i denne artikkelen. WHSR mottar henvisningsgebyr fra noen av selskapene som er oppført på dette nettstedet.

En av de største gledene ved å være blogger er å skrive produktanmeldelser. Spenningen ved å få pakker i posten, spenningen med å finne et nytt produkt som hjelper familien min, og gleden ved å tjene penger på komforten i hjemmet mitt har ført til karrieren min innen profesjonell blogging.

Så hvordan kan du komme i gang? Denne primeren vil vise deg hvordan du kommer i gang som produktanmelder.

ferie gaveguideFeriegaveguide med anmeldelser & tilknyttede lenker

Velge elementer som skal gjennomgå

Det første du må vurdere er publikum. Er dette noe som bare gagner deg, eller vil du naturlig anbefale dette produktet til en venn som matcher ditt målgruppe? Du kan absolutt se gjennom hvert produkt som kommer din vei, men sørg for at produktene dine passerer alle disse tre punktene:

  • De er noe du vil og kan bruke;
  • Er av interesse / bruk for leserne eller ønsket publikum; og
  • Passer temaet til bloggen din.

Hvis ikke, virker anmeldelsen din for selvbetjenende.

Du er en influenser

Begynn å tenke på deg selv som en påvirker: du kan påvirke publikums oppførsel og kjøpsvaner.

Når leserne vokser til å stole på deg, vil du naturlig nok anbefale ting som er nyttige for dem. Hvis det er produkter, tjenester eller til og med destinasjoner du allerede har hatt glede av som passer med bloggens fokus, kan du fortsette og skrive et stykke om dem. Når du har gjort det, er du en påvirker – det er så enkelt som det.

Til å begynne med får du ikke betalt eller får gratis produkter, men du kan tjene penger på anmeldelsene dine.

Lag et blogginnlegg som anbefaler produkter og legg i tilknytningslenkene dine fra programmer som Amazons filialprogram, Commission Junction eller Del et salg. Ideene inkluderer guide til feriegave, oppskrifter med ingredienser til tilknyttet kobling, reiseturer, verktøy for nettpublisering, hosting, blogg-plugins eller “må ha” -innlegg som inneholder ting som toppteknologi, sesongmessige moter eller tilbake til skoleartikler.

Et eksempel er gaveguide jeg opprettet for leserne mine forrige jul (se høyre bilde). Gaveguider er gode fordi når du vokser, kan du belaste selskaper for å delta i guiden din.

Finne og velge elementer som skal gjennomgås

En blogg om generell foreldreskap vil ha et bredt utvalg av produkter å velge mellom. Imidlertid vil en blogg om “grønt å leve med barn” ha et mindre utvalg relevante produkter og tjenester – bare miljøvennlige barneartikler. Et innlegg på den nyeste teknologimodulen der vil ikke fly med det publikum.

Et annet spesielt produkt som er ganske bra å gjennomgå og markedsføre er webhotelltjenester. Hvorfor? Fordi det er et “mykt” produkt som har stor etterspørsel – hver person som ønsker en online tilstedeværelse trenger en webvert. DU trenger det og bruker en. Så hvorfor ikke anmelde din egen webhotell?

Familieprodukter tilgjengelig for markedsføring på ShareASale. I See Me, en personlig babyboksselger, betaler 10% for hvert salgspartnere som refererer. Det er for øyeblikket 152 familierelaterte selskaper notert på ShareASale (registrering).

Komponentene til en flott anmeldelse

Det er flere deler å skrive en anmeldelse som både er engasjerende for publikum og som er fordelaktig for potensielle kunder som kommer din vei.

1. Et øyeblikkelig bilde

Merker ELSKER det når du får produktet til å se bra ut, så ta masse bilder og gjør alt du kan for at bildet skal se bra ut.

Hvis det er et kokeprodukt, viser du produktet og den resulterende retten du laget. Hvis du ikke kan ta et bra bilde, kan du be om et bilde fra klienten – bedre å ha noe som ser bra ut enn ingenting i det hele tatt, men du må lære å ta rimelig gode bilder .. Reisevurderinger egner seg til flotte bilder, men det kan hende du trenger å bli kreativ for en tjeneste.

Hvis du for eksempel anmeldte en rengjøringstjeneste, kan du skyte logoen på lastebilen, teamet og utstyret deres, og før / etter bilder av områdene de rengjør.

Skjermbilde nedenfor er en anmeldelse av bøker fra “Frozen.” Legg merke til at jeg har flere bilder som kan festes, så jeg kan repinere fra tid til annen, og bytte tavlekort og emne hver gang jeg gjør det.

Produktomtale - barnebøkerLag pin-stand bilder

Et annet eksempel – Hvis du ser på Jerry’s InMotion Hosting-anmeldelse – bruker han tonnevis med å legge til bilder og diagrammer for å komplettere oppskrivningen.

Animert GIF og bilder med høy oppløsning brukes til å beskrive detaljene.zarbees bildeBilde levert av klienten (Zarbee)

2. Fordelene med denne varen eller tjenesten

Skriv alt du elsker om dette produktet, men vær oppmerksom på hva merket markedsfører også.

Hvis det for eksempel er et allergiprodukt og det er våren, kan du plassere innholdet på hvor utfordrende denne tiden av året er for deg og andre allergikere.

Et ord av forsiktighet: vær ærlig! Ikke fyll opp ting; fremhev positive du likte som passer merkevarens kampanje hvis og når det er mulig, ellers bare hold deg til fakta. Sett opp så mange positive ting som du kan, og legg vekt på alt du elsket ved det.

I den sesongmessige annonsekampanjen min fra Zarbee’s – brukte jeg bildet deres siden jeg ikke hadde mottatt produktet ennå.

3. Manglene

På et konferanse ett år deltok jeg på et spørsmål&A med et panel av merker. Det kritiske borttaket jeg lærte av en merkevarerepresentant, var at ingenting er perfekt. Hvis du skriver en 100% positiv anmeldelse, vil ingen tro deg, og du vil miste troverdigheten.

Skriv om feilene, men vær forsiktig.

Husk at du prøver å få folk til å kjøpe dette produktet. Imidlertid, hvis produktet er søkk, eller manglene er for store til å faktisk anbefale det, og du mottok produktet mot betaling, må du umiddelbart kontakte leverandøren og spør dem hva de skal gjøre. De vil kanskje at du slutter å jobbe med gjennomgangen, de kan reparere feilen eller de vet kanskje ikke om problemet og ber deg om å utsette stillingen. Å snakke med dem er alltid svaret, og det gir dem et positivt perspektiv på deg.

SiteGround-gjennomgangIkke vær redd for å påpeke feilene i et produkt / en tjeneste – selv om du får betalt fra selskapet. Her er et skjermbilde fra Jerry’s SiteGround-anmeldelse – legg merke til ulempene han påpekte i anmeldelsen.

4. Din generelle mening og produktinformasjon

Når du har listet opp positive og mangler, kan du gi din generelle mening – være så kreativ som du vil. Lag et rangeringssystem, gir tommelen opp, vis et smilende barn – hva som fungerer best for deg.

Til slutt, gi detaljene om produktet, spesielt en lenke hvor du kan få det.

Silk Milk anmeldelseFortell en overbevisende historie om å inneholde merker i bloggen din.

5. En overbevisende historie å pakke dem inn alt sammen

I dag er historiefortelling den beste måten å skrive et godt eksemplar på. Dette er en annen ting merkevarer ELSKER.

Hvis den er god nok, kan de til og med dele anmeldelsen din med publikum – og det er en flott eksponering for bloggen din. Hvis du starter med en overbevisende personlig historie og hvordan produktet bidro til livet ditt, vil du også få bedre leserrespons. Hvis den er god nok, kan de til og med dele anmeldelsen din med publikum – og det er en flott eksponering for bloggen din.

I en betalt gjennomgangskampanje jeg gjorde for Silk – ble forfatteren min inspirert av min frustrasjon over hva jeg skulle gjøre med for mange bananer i huset mitt!

6. Full avsløring og riktig kobling

FTC-forskrifter krever at du avslører når du blogger med noen form for refusjon, inkludert kontanter, gratis eller rabatterte produkter, kuponger, gavekort, konferanse / arrangement opptak eller noen form for betaling.

Gjør dette øverst i innlegget ditt eller før lenker. Hvis du ikke fikk produktet gratis, men bruker dine egne tilknyttede lenker, MÅ du opplyse om det.

Bruk riktige hashtags for å avsløre på sosiale medier. Jeg bruker “#ad” for innlegg og sosiale medier, fordi det er kort og enkelt å koble til ethvert stikkontakt. Du kan legge innlegget ditt, “Jeg har mottatt dette produktet for en gjennomgang, men alle meninger er mine egne,” for produkter du har fått uten betaling.

Husk å opplyse om du mottok gratis produkt, selv om du bare fantasere om dem en annen gang. Det er forvirrende, men det beste rådet jeg noensinne har hørt er: “Når du er i tvil, avslør.”

Til slutt, velg alltid “ingen følge” for koblinger, tilknyttet eller på annen måte. Hvis merkevaren nekter å godta den retningslinjen, gå bort.

Dette er bare en del av listen over hva du trenger å gjøre for å forhindre at bloggen din blir saksøkt.

For produkter du allerede eier og ikke har mottatt noen kompensasjon for, kan du hoppe over dette – med mindre du vil røpe at du ikke har mottatt noe i bytte for innlegget.

Sponset innleggsspråk for toppen av innleggetEksempel på sponsing nevnt før og nær produktlink. Inkluderer “#ad” i tittelen for automatisk markedsføring av sosiale medier.

Hvor får du produkter du liker?

1. Pitching Merker

Det er helt akseptabelt å tone merkevarer å vurdere produkter du liker. Jo mindre virksomhet, jo mer sannsynlig vil du score noen vurderingsprodukter.

Du kan bli tilbudt kuponger i stedet for at produktet skal starte. Plasser tonehøyden din til hvorfor publikummet ditt passer godt for dem, hvordan de vil svare på produktet og hva du vil gjøre for dem. Lat som om du skriver et deksel for en jobbsøknad!

Husk å ta med statistikk og mediesett.

2. Tilknyttede nettverk

Affiliate marketing er en utviklet bransje og har blitt en viktig kilde til online inntekt for mange bloggere av mamma (blant andre). En tilknyttet markedsfører markedsfører et produkt eller en tjeneste som kan spores via lenker, koder, telefonnumre osv., Som er unik for deg. Du tjener deretter en del av inntektene når et salg skjer gjennom den unike lenken din.

Et tilknyttet nettverk er ofte plattformen som fungerer som en mellomting mellom et tilknyttet selskap og merkevarene (også kjent som selgere). Det er en del av den tilknyttede markedsføringsligningen som har en tendens til å bli utelatt, siden de fleste tilknyttede selskaper håndterer produktene / tjenestene direkte, men fortsatt er en viktig informasjon å vite.

Generelt brukes et tilknyttet nettverk ofte av selgere for å administrere tilknyttet program og fungerer også som en database for produktene sine. Utgivere kan deretter velge produktet de vil markedsføre, avhengig av deres marked.

Commission Junction og Share a Sale er to av de mest populære tilknytningsnettverk.

3. Produktvurderingssider

For nybegynnere anbefaler jeg Tomoson, som har mange kampanjer for bloggere med lite publikum. Personlig begynte jeg med BlogPRWire og SheSpeaks. Du kan også prøve MomSelect, MomItForward og Bloggy Moms.

Når du begynner å bygge et publikum, kan du registrere deg på steder som krever sidevisninger på høyere nivå, som MomCentral, Clever Girls eller Social Fabric.

Tomoson - betalte vurderingsmuligheterBetalte muligheter på Tomoson.

4. Invitasjoner til begivenheter

Det er her bloggerforhold og støttegrupper kommer til å komme godt med.

I vår deltok jeg på Time to Play Magazines blogg-leketøyevent i New York City, der selskaper presenterer nye leketøysutgivelser og demoer mens de samler inn visittkort fra bloggere. Disse typene hendelser er vanligvis bare invitasjon, og det er derfor det lønner seg å registrere seg hos en lokal bloggergruppe, som ligner på nisjen din. To grupper jeg tilhører inkluderer Philly Social Media Moms og Green Sisterhood. Vi deler arrangementer, promotering, muligheter, profesjonell rådgivning og promoterer hverandres nettsteder.

Underpromise, overleverer og beskytt deg selv

Når et merke har engasjert deg, følg retningslinjene for gjennomgangsanmodningen.

Hvis de ber om noe uetisk, må du slå det av før du begynner. Anerkjente, bloggerkyndige merker vil sende deg lenker til nettstedet deres i stedet for spammy tekstkoblinger. Løfte det grunnleggende – for eksempel 500 ord innlegg, deling på Facebook & Twitter – og lever deretter ekstra, som ekstra deling eller festing. Merk alltid merket når du markedsfører anmeldelser.

Til slutt må du holde rede på dollarverdien til alle produkter og refusjon du mottar. Du må rapportere det som inntekt på skatten.

ofte stilte spørsmål

Tjener bloggere penger?

Dette avhenger av at det er mange blogger som eksisterer, og ikke alle genererer inntekter. Nøkkelen til kommersialisering er trafikk, og nettsteder med lite trafikk er vanligvis ikke i stand til å tjene penger. Her er noen handlingsrike tips for å øke bloggtrafikken.

Hvor mye penger kan du tjene på bloggtrafikk?

Som en tommelfingerregel er inntektene underlagt konverteringsregelen, noe som betyr at det vanligvis er en estimert prosentandel av trafikken din som vil kjøpe et produkt. Beløpet du tjener per konvertering avhenger av produkt (er) du markedsfører.

Eksempel: Ved en konverteringsfrekvens på 2,5% og en inntjening på $ 100 per konvertering, tjener du $ 2500 for hver 1000 trafikk.

Hvordan får jeg merke til bloggen min??

Bloggere har tilgang til en god del kanaler for bloggpromotering. Et av de mest populære virkemidlene er via sosiale medier, der stort innhold kan dra nytte av sosial deling. Som utgangspunkt kan du henvise til denne 5 grunnleggende strategien for å utvide bloggleserne.

Hvem tjener mer – Blogger eller Youtuber?

Youtube arbeider hovedsakelig på et annonseringssystem som ber brukerne om å ha mange synspunkter for å være kommersielt levedyktige. Bloggere som jobber med et tilknyttet system kan ha potensial til å tjene betydelig mer på et lavere volum av trafikk.

Hvis du leter etter alternative måter å tjene mer på nettet, har vi 50 forretningsidéer du kan følge.

Hvordan tjener nybegynnerblogger penger?

Dedikasjon og utholdenhet er nøkkelordene for dagen for nybegynnere. Det tar tid å generere nettstedstrafikk fra grunnen av, og i de tidlige periodene genererer mange blogger ikke mye inntekter. Å bygge et sterkt s vil bidra til å øke trafikken over tid – og det er da pengene vil begynne å strømme.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese vår detaljerte guide for å starte en blogg der vi har dekket alt fra A til Å.

Hva blir det neste?

Nå er det på tide at du hopper inn og kommer i gang. Øv på favorittartiklene dine, og bruk sosiale medier til å markedsføre innleggene dine, og merk merket du fant ut om. Ikke bare stopp ved et eller to innlegg – utholdenhet er nøkkelen. Fortsett å forbedre bloggen din, hvis du er ny – del bloggen din med venner og familiemedlemmer for å starte, lære og implementere god SEO og fortsette å publisere godt innhold.

Du klarer dette. Jerry Low, eieren av dette nettstedet, startet WHSR alene som en blogg for vertsomtale. Se hvor langt han og teamet hans har kommet i dag – WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) har blitt en av de beste hostingguidene der ute.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me