Hvorfor en golfblogg kan være mer lønnsom enn du tror (og hvordan du starter en)

Golf er en sport som kan spilles av alle i alle aldre, noe som gjør den populær blant både store og små, og alle aldre derimellom. I følge Statista var det fra og med 2014 omtrent 26,88 millioner golfere i USA alene. World Golf Foundation anslår at rundt 84,1 milliarder dollar pumpes inn i den amerikanske økonomien via golf hvert år.


I et CNN-intervju delte administrerende direktør for World Golf Foundation, Steve Mona, at golfindustrien er større enn både tilskueridrett og scenekunst sammen.

Golf er en av de mest populære idrettene rundt, og er et penger å tjene kraftverk. Hvis du er glad i golf og leter etter et tema å blogge om, har denne nisjen et bredt publikum med noe dype lommer.

Casestudier av vellykkede golfbloggere

Hooked on Golf Blog

hekta på skjermbildet til golfbloggen

URL: http://armchairgolfblog.blogspot.com/

Neil SagebielNeil Sagebiel – Armchair Golf Blog

Neil Sagebiel, forfatter og blogger på Armchair Golf Blog, hadde noen tips å dele med leserne våre også.

Gjennom bloggen sin begynte Neil å møte golfinteresser som Jack Fleck. Deretter fortsatte han å snakke med mange golflegender, som Errie Ball, Billy Casper og Doug Sanders. Han delte disse historiene i sin bok “Draw in the Dunes: The Ryder Cup 1969 (1969) og avslutningen som sjokkerte verden.”

Da Neil startet bloggen sin i 2005, hadde han et enkelt mål. Han ville bare lære om blogging.

“Å velge [å blogge på] golf var sekundær den gangen – en sport og et tema jeg visste om fra ungdommen. At det vokste til noe betydelig var absolutt en overraskelse. ”

Neils tilnærming var smart av et par grunner. Først fokuserte han på å skrive om det han visste og hva han visste godt. For det andre fokuserte han på å lære seg håndverket sitt og om blogging generelt.

Å lære seg håndverket er helt avgjørende hvis du vil få et ben på konkurransen. For eksempel er noe av det første du vil mestre hvordan du fanger og holder leserne oppmerksomhet.

På spørsmål om hvorfor det er viktig å blogge å finne en unik vinkel, delte Neil dette rådet:

For det første er det mange blogger i disse dager, så du trenger en unik nisje eller stemme for å skille deg ut. Min mening er at det å ha en viss bloggpersonlighet og tilnærming er det som hjelper med å bygge et lesertall og hvorfor folk fortsetter å komme tilbake. Jeg tror leserne føler at de blir kjent med deg og liker det du deler [på] bloggen din.

Neil har rett. Dette er en annen grunn til at det er viktig å stikke av for blogging i lang tid. Over tid blir leserne kjent med deg. De forstår skrivestilen din, hvilke emner du kan dekke og din unike sans for humor. Akkurat som med mennesker i det virkelige liv, tar det tid for folk å bli kjent med hverandre.

Bare å se på bloggen til Neil, det er flere ting som gjør at en blogglesere vil komme tilbake til. Navigasjonen hans er ren og enkel. Leseren kan tydelig se hvilke bøker som er tilgjengelige av Neil, lære mer om ham eller kontakte ham.

En annen smart ting Neil gjør er å la leserne registrere seg for RSS-oppdateringer og få nyheter om hva han legger ut. Dette er så enkelt som å skrive inn e-postadressen din og trykke “Abonner”. I tillegg har han sin Twitter-kobling opp foran og midt. Han sier også at hemmeligheten bak suksessen er:

Bare hold på det, for en ting. Jeg fortsatte å legge til [bloggen] og skrev om golf. Jeg tror også stemmen og personligheten min kommer gjennom, at jeg har en følelse av moro og kjærlighet for spillet.

Finne din nisje

Det er mange golfblogger der ute, så hvis du vil ha en, må du:

  • Finn en unik nisje som ikke blir dekket eller ikke dekkes godt.
  • Finn stemmen din. Hvordan skriver du annerledes enn noen andre? Er du seriøs? Morsom? Sarkastisk?
  • Studer konkurransen din. Hvis du planlegger å skrive om golf for barn, så se på hva som blir gjort der ute på bloggene. Hva som ikke er dekket, og hvordan kan du dekke det bedre?

Når du har funnet ut fokuset på bloggen din, bør alt annet falle på plass. Du vil også bestemme oppdraget ditt med bloggen. Vil du tjene penger på det? Nå lesere? Hva er ditt overordnede mål.

Ideer for å tjene penger på golfbloggen din

Det er mange måter å tjene penger på golfbloggen (eller hvilken som helst blogg). Du kan bruke noen få eller alle disse, men det er lurt å legge til bare en ny ting om gangen. Se hvor mye av tiden din den tingen tar og hva tilbakebetalingen for tiden din er, og bestem deg så for å beholde den og legge til mer eller kaste den og prøve noe annet.

  • Skriv en bok og selg den. Du kan selge den på bloggen din og også selge på nettsteder som Amazon med deres selvutgivelsesplattformer.
  • Videobånd leksjoner og selge dem som en pakke.
  • Lag et medlemsområde med det virkelig unike innholdet. For å få tilgang til disse varene, må leserne betale et lite medlemsavgift.
  • Legg til tilknyttede lenker. Siden du snakker om golf, vil du søke etter tilknyttede programmer som betaler for å selge golfartikler. Men vær forsiktig her. Forsikre deg om at du har prøvd og liker produktet, eller at du kan miste lesernes tillit.
  • Godta private annonser. Er det en lokal golfbane som kanskje ønsker å annonsere på nettstedet ditt?

Dette er bare noen få av måtene du kan tjene penger på bloggen på. Det er også de typiske AdSense-annonsene og Amazon-lenker.

Er en golfblogg for deg?

Selv om det er et fullt felt, hvis du virkelig elsker golfspillet, er det alltid rom for en annen flott golfblogger. Som Neil Sagebiel sa: “Vær deg selv og ha det gøy. Det er tross alt bloggen din. Skriv og del om emner og historier som vekker din egen interesse og lidenskap. Dette vil være tydelig for andre og forhåpentligvis tiltrekke seg et publikum. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me