Var hittar du betalda Bloggermöjligheter

När du börjar marknadsföra och tjäna pengar på din blogg måste du hitta möjligheter att arbeta med varumärken. Lyckligtvis finns ett antal grupper som gör att du kan ansöka och engagera dig med varumärken. Dessa program skyddar dig ofta som bloggare, inklusive att se till att du får betalt och har ett kontrakt. Jag kommer att ge dig en inblick i min favorit – och mest lönsamma – influencer- och affiliate-marknadsföringsprogram.


Influencer-program och sponsrade kampanjer

I ett sponsrat kampanjprojekt engagerar ett varumärke dig att skriva ett inlägg till deras specifikationer, hantera en Twitter- eller Facebook-fest eller skicka ut sociala aktier i utbyte mot en avgift och / eller en produkt. Varumärken och PR-representanter vill i allmänhet se mer än 20% sponsrade inlägg på din blogg, men det kan finnas ett visst rum inom det, särskilt om du är en riktigt blogg.

Sponsorsatser

Sociala aktier kan tjäna dig mellan 3-10 dollar per aktie (en mycket god anledning att bygga din närvaro på sociala medier) och sponsrade inlägg kan gå från $ 25 till $ 300, beroende på dina sidvisningar, skicklighet, expertis och räckvidd. Följande är några av de bästa influencer-programmen jag har arbetat med:

Nya och låg trafikbloggarprogram

 • IZEA: Detta är en fantastisk tjänst som har 3 prisvärda priser: gratis; 1 $ i månaden; och 5 dollar per månad. Jag använder för närvarande $ 1 per månad och det har redan gjort min inkomst tillbaka flera gånger. Det finns inga andra kriterier, helt enkelt registrera dig och granska erbjudanden, de flesta är tweets och ganska enkla att göra.
 • Aktivera: Detta är både ett influencer-program och en bloggarsamhälle. Du tjänar en Activate-poäng baserat på ditt sociala inflytande, ditt bloggpåverkan (t.ex. din Google Analytics) och ditt Activate-inflytande, förvärvat genom att få godkännanden och publicera artiklar som hjälper andra. Även om Activate inte erbjuder många kampanjer, ger det dig en chans att bygga ditt rykte och gemenskap, vilket är avgörande om du blir vald för en kampanj.
 • Tomoson: Framför allt för granskningsartiklar betalar vissa av deras kampanjer ut. Många av deras produkter är välkända varumärken och kraven är ofta låga, till exempel 100 Twitter-följare. Det är ett bra sätt att komma igång med märken du kanske redan älskar.
 • Moms Meet: Med moms Meet med fokus på allergenfria och ekologiska livsmedel, erbjuder ett bloggprovtagningsalternativ och ett hemvärdalternativ. Du får bara produkter att granska, men provet är stort. Du tjänar poäng mot deras belöningsprogram. Detta är ett utmärkt sätt att engagera sig i matvaror med stora namn på specialiteter.
 • Hon talar Blogger Society: Detta är ett annat community och blogger forum. Kampanjerna betalar inte lika mycket som vissa andra, men She Speaks är ett bra sätt att komma igång och du kan dela produktrecensioner. Även om det inte finns många erbjudanden på den här tjänsten, har de stora varumärken.
 • Double Duty Divas: Drivs av två vackra damer som också hanterar iRetreat-konferensen, Divas är ett stödjande nätverk som fungerar med stora märken som P&G liksom att köra sponsrade kampanjer och Twitter-fester.
 • BlogHer Influencer Network: BlogHer är en bra publiceringsplattform för bloggare att våta sina fötter, men de har också influencer-nätverk. Om du är kvalificerad kan du komma på några mycket bra delningsprogram för sociala medier eller för din myr.

Över 10 000 sidvyer Blogger-program

 • Influence Central: Tidigare MomCentral, detta influencer-program har ett stort fokus på babyprodukter. Jag har gjort ett antal kampanjer för dem under de första dagarna. De kan kompensera i Amazon- eller klientpresentkort tillsammans med produkten.
 • Real Clever: Jag har haft stor framgång med Real Clever-kampanjer. De betalar bra och erbjuder ett antal sponsrade inlägg och kampanjer på sociala medier per månad. De betalar i tid och som en bonus, hålla reda på dina tidigare program och inkomster.
 • MassiveSway: Detta är bloggprogrammet för SITS Girls. De betalar bra och har stora sällsynta kampanjer, vissa är regionalt baserade. De är mycket selektiva.
 • TapInfluence: Tidigare BlogFrog, TapInfluence var programmet som bjöd in mig till Silk ambassadör förra året. Du kan ställa in ditt mediasats och priser, men kom ihåg att program bara är inbjudan.

Bloggarprogram med hög trafik (över 25 000 sidvisningar):

 • Mom It Forward: De erbjuder några riktigt snygga projekt, men jag tror att lönen är lite låg för de visningar som krävs. Men det är lätt att bli medlem och sortera möjligheterna när de kommer.
 • Socialt tyg: Detta är samhället för företaget, Collective Bias, som fungerar med mycket stora namnmärken. Jag känner många bloggare som är nöjda med dem, så om din räckvidd kvalificerar sig, ansök om dem.

Naturligtvis finns det många andra grupper, men det är de som jag har haft lite erfarenhet av.

Affiliate Marketing Groups:

Affiliate-marknadsföring beror på trafik, nisch och blogg, men det är några som har visat sig framgångsrika. Även om du är en liten blogg kan du få den att fungera genom att vara kreativ (skapa en presentguide) eller placera relevanta annonser ovan och under dina inlägg. Du kan välja vilka handlare (märken) du arbetar med. Du kanske inte kvalificerar sig för vissa program på grund av lagar om plats eller försäljningsskatt.

 • ShareASale: Detta är en av mina favoriter eftersom de har fantastiska varumärken som vänder bra för mamma-bloggar, som Zulilly och StudioPress. Mycket lätt att arbeta med.
 • Amazon Associates: Lätt att arbeta med, men jag bryr mig inte om länkarna. Som sagt har du många alternativ för att skapa sidofält eller granska widgetar eller andra verktyg med dem. Om du tillgodoser bokrecensioner är det här programmet för dig.
 • Affiliate by Conversant: Detta är det mest populära affiliate-programmet. Jag gillar det inte så mycket som Share A Sale, men det är värt att gå med för ännu fler handlare.
 • ShopHer: Förutom traditionella handelskampanjer, tillåter ShopHer dig att posta livsmedelskuponger, vilket gör detta till ett mycket värdefullt program för dealbloggar.

Du bör vara noga med att undvika dessa – och ha i åtanke när du börjar få direkta planer: Vad du ska undvika

 • Betalt innehåll: Jag får ofta platser från människor som vill betala mig pengar för att posta konserverat innehåll. Dina läsare förtjänar nytt, originalt innehåll från dig själv och gästbloggar som du känner och litar på.
 • Textlänkar: Inom ett sponsrat inlägg är dessa bra, men slumpmässiga textlänkar spridda om din blogg ser oprofessionella ut och är vilseledande. Använd standardbildannonser istället.
 • Oetiska klienter: Arbeta bara på kampanjer som följer grundläggande bloggsetikett: fullständig avslöjande av att ditt inlägg sponsras, “nofollow” -attribut valt på klientlänkar, tydliga betalningsvillkor och leveranser.
 • Förlora pengar: Vi har alla haft den tiden som en klient inte betalade. Jag rekommenderar att säkerställa skyddsåtgärder (grundavtal, konsekvenser som att dra en tjänst för att inte betala, etc.). Dessa grundläggande skyddsåtgärder kan skydda dig eller åtminstone få din kriminella klient att förhandla med dig.
 • Förlorar dina rättigheter: Vänligen läs alla ord som du tecknar. Du registrerar vanligtvis upphovsrätt för ditt sponsrade inlägg, men du gör det inte vill skriva bort rättigheterna till hela bloggen. Undvik att underteckna kontrakt som överlåter rättigheter till “något” eller “annat” innehåll som läggs till din blogg när som helst. Företaget försöker ge sig själv rättigheter till hela bloggen.

Slutanmärkningar

Tänk på att när du registrerar dig för något av dessa program måste du lämna betalningsinformation, ett W9-formulär och eventuellt ditt personnummer. Det är därför det är bäst att arbeta med betrodda grupper, av vilka du kan träffas på konferenser. Prata med repetitionerna för att se om du passar bra – det kan dina odds att få uppdrag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me