En samling av 10 Otroliga & roliga 404-felsidesdesign

En av de viktigaste aspekterna, som ofta försummas av webbplatsdesignarna, är korrekt hantering av 404-felsidan. Vi kan se att när besökare når på den här sidan har de utplånat förbindelsen med webbplatsen på grund av några skäl. Det kan vara möjligt på grund av HTTP-serverproblem, fel URL-sökväg, trasig länk eller borttagning av någon sida från webbplatsen.


Om du driver en helt fungerande webbplats eller bloggsida, var och en & varje sida på webbplatsen, även ogiltig sida, beaktas också. Felsidor är ett vanligt fenomen idag, så kom ihåg att en kreativt utformad felsida alltid hjälper dig att hålla inne besökare under lång tid eller rekommendera dem att hitta rätt väg igen. I själva verket erbjuder en kreativ såväl som en attraktiv design på 404 sidor en bekväm miljö för besökarna på webbplatsen. Därför bör du krydda denna sida med några innovativa komponenter i ett presentabelt format.

Som en skicklig grafisk formgivare ger jag alltid vikten av att underhålla varje sida på en webbplats. Trots att du inkluderar en uthärdad eller informativ 404-sida bör du huvudsakligen fokusera på att bygga en nyskapande sida som lockar besökare när de landar på den.

Viktiga skäl att bygga en anpassad 404-felsida

Att förbättra & Behåll förtroende

En trevlig & omfattande anpassat 404-sid-ID är mycket viktigt för att upprätthålla tittarnas förtroende. Den oinformativa felsidan 404 kan leda till att besökarna avslutar sin sökning med en viss webbplats. Jag har sett ett antal webbplatser som inte har anpassad felsida och det förlorar tittarnas förtroende genom att förvirra dem.

För att hålla användare engagerade

En kreativt utformad felsida kan uppmana besökarna att gå tillbaka till föregående sida och hitta rätt saker enligt deras behov. Det hjälper dig att bygga en läsare och förbli engagerad tittare med din webbplats eller blogg.

Att ha en bättre webbplatsdesign

Enligt den aktuella trenden räknas webbplatsen i dåligt utformade utan att ha anpassade 404-sidor. Så det är en tid att skapa en otrolig och inspirerande felsida för att överföra rätt meddelande.

Lista med 10 innovativa 404-felsidor för din inspiration

Acodez

404-felsidan på Acodez.in – baserat på en anpassad illustrerad karaktär – företagets maskot – ‘Acodie’.

CSSChopper

CSSChopper

Enkelhet är en nyckel i professionell webbdesign som hanterar all information på sidan på ett fantastiskt sätt för att göra en webbplats användarvänlig och öka webbplatsens trafik. CSSChopper är ett av de bästa exemplen på sådana typer av webbplatser, vilket är enkelt men ändå professionellt utformat. 404-sidan på denna webbplats innehåller en bild och förmedlar verkligen ett meddelande om att du kommer att tappa förbindelsen med oss, så gå tillbaka och leta rätt sida, annars klicka på “hemsidan” eller “kontakten”.

Metro

Metro

Metro 404-sidan är riktigt cool på grund av en söt björnbilder, som scatter. Den här bilden har bara “WoW” -effekt och desperata besökare att klicka & omdirigera på hemsidan på denna webbplats. De korrekta länkar ges på denna webbplats, men ett utrymme är mycket litet enligt sidan. Ett stort utrymme på denna sida är tomt, vilket gör den till en dålig design.

Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment

En otrolig design av 404-felsidor kan ses på Blizzard, vilket är mycket visuellt tilltalande. Fantastiskt användning av “trasig spegel” & de trasiga länkarna visar att webbplatsen har knäckt och fallit isär. Så, besluta att gå tillbaka med hjälp av några tillgängliga länkar och slutföra din sökning effektivt utan någon form av krångel. En lista med länkar hanteras korrekt. Användningen av bakgrund är allvarligt märkbar och passar perfekt med alla möjliga länkar.

Casual märkesbutik

Casual-Brand-Shop

Denna 404-felsidadesign är definitivt iögonfallande, vilket är det viktigaste för att engagera fler kunder & konvertera dem till försäljningssiffran. Genom att inkludera värdefulla resurser & länkar, denna sida förbättrar kundernas komfort & omdirigerar till rätt plats. Helt rolig men ändå målorienterad och visuellt tilltalande.

Högskolahumor

College-Humor

När du kommer till denna 404 sida i “College Humor”, kommer du att se några animerade bilder av människor & djur, som kämpar med varandra. Inget så mycket kreativt, men det intressanta med den här sidan är att den automatiskt omdirigerar till hemsidan efter några sekunder utan att klicka på någon länk. Jag gillar bara den här metoden, snarare än design.

Agens

Agens

En av de coolaste felsidadesignerna med illustration. På den första delen av sidan justeras en bild av en animerad person vackert. När du håller muspekaren över den här bilden och bläddrar markören rör sig bilden också med bakgrunden. Denna webbplats förmedlar ett meddelande om att du har tappat din väg. Så måste du hitta rätt sökväg för att slutföra din sökning. Enkel men ändå intressant idé används mycket smart och påverkar säkert besökare, antingen att klicka på länkarna eller gå tillbaka till hemsidan.

Jag är Will Wilki

I-am-Will-Wilki

Den här felsidan har en oskärpsbild som innehåller två personer som indikerar att det finns ett fel & “Väg inte hittad”. Den här bilden förklarar kreativt allt, du är på fel plats och behöver gå tillbaka. Bilden är väldigt enkel utan navigering & animering, men perfekt för den här sidan.

Mod Cloth

Mod-Cloth

“Mod Cloth” är en tygförsäljningswebbplats som använde en söt doggy-bild på 404 sida för att göra denna sida mycket visuell. Arrangemanget av länkar & menyfält är enastående och används smart med illustration. All relevant information kan hittas på denna felsida utan problem. Bortsett från bild är resten av delen densamma som hemsidan, menyerna & sidfoten. Definitivt är det en attraktiv sida att hålla besökare och engagera sig. Jag gillar sättet att representera Mod Cloths 404-sida.

Audiko

Audiko

Illustrationen av Audikos 404-sida täcker hela sidan med få länkar och en sökfält. Audikos huvudfokus ligger på att skapa illustrationer som inkluderar animerade människor & andra symboler. För tittarnas komfort är användningen av sökfältet bra för att återvända på rätt sida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map