20i anmeldelse

Hjertebarnet til grunnleggerne av WebFusion (nå TSO Host), 123-reg og Heart Internet, 20i er en relativt ny utfordrer innen webhotellbransjen. Likevel, med bare to år under beltet, har selskapet kommet til å tilby et bemerkelsesverdig spenstig utvalg av produkter.


20i er basert i Storbritannia og med de fleste, om ikke alle ressursene deres der. Selv om det har planer om å utvide andre steder, vil dette være ambisjoner for en senere dato. I mellomtiden er det fortsatt i stand til å tilby kunder ubegrensede ressurser på premium delt hosting planer. Dette dekker lagring, båndbredde, databaser, e-post og nesten alt annet også.

Contents

Omtrent 20i, selskapet

 • Etablert: 2016
 • Hovedkvarter: Storbritannia
 • Tjenester: Delt, administrert WordPress, forhandlervert, VPS

: Hva er i denne 20i-anmeldelsen

Ulemper: Det jeg ikke liker med 20i

   

  Merk: 20i Hosting Uptime – Re-Testing in progress (Beklager!)

  Dette ble kjørt i bakgrunnen en stund, og dessverre da jeg ville bruke det, oppdaget vi at vi hadde pekt det på feil URL! Unnskyldning, vi legger til denne delen senere når vi har samlet nok data.

  3 – God kundestøtte

  Selv om live chat ser ut til å være begrenset til salgsforespørsler, har 20i et veldig enkelt å bruke billettsystem og det hevder at supportpersonalet er eksperter i Storbritannia..

  @ hostedby20i wow! kan jeg bare si at jeg har vært med # 20i i 24 timer og tjenesten din er enestående .. Øyeblikkelig støtte og enkel overføring med funksjonspakket webhotell. Helt fantastisk.

  – Digital Sign Fx (@DigitalSignFx) 14. november 2018

  Jeg har hatt en så god opplevelse med gutta fra @ hostedby20i at jeg nå sportser deres varer i hele huset. Bare venter på hettegenser og sportshette nå… ???? pic.twitter.com/JTfBIbKGUA

  – Nettstedets høyre (@websiteright) 6. november 2018

  4- Wildcard SSL og automatisk malware skanning

  Gratis Wildcard SSL-sertifikat

  Med at netttrusler er det de er i dag, og Google som nå markerer ikke HTTPS-nettsteder er usikre, vil du gjerne vite at 20i gir deg et gratis SSL-sertifikat. Disse sertifikatene er med på å sikre at data fra en bruker som kobler seg til nettstedet ditt forblir trygt. 20i bruker Let’s Encrypt for sine gratis sertifikater.

  Auto Malware Scanning

  Malware er ikke bare skadelig, men det er også veldig vanskelig å bli kvitt. Selv om du fjerner det i dag, er det tilfeller der det kan komme tilbake igjen – om og om igjen. 20i kan hjelpe med dette siden det tilbyr daglig skanning mot skadelig programvare for alle kontoene. Dette kan være noe som lett blir oversett, men stol på meg – det er veldig nyttig å ha.

  10 GB postkasser100100ubegrensetPris£ 5.99 / mo£ 14.99 / mo£ 29.99 / mo

  20i delte vertsplaner

  StarterHomeBusiness
  nettsted114
  SSD-lagring10 GBubegrensetubegrenset
  Data overføring50 GBubegrensetubegrenset
  SSH-tilgang Tilbakemelding fra Richard Chambers

  Grense for akseptabel brukspolitikk er spesielt bundet til CPU og på hele plattformen. Vi har ikke noen gang håndhevet det til dags dato, til tross for at det er vertskap for nettsteder som håndterer flere millioner treff om dagen.

  Konklusjon: Hvem skal være vert med 20i

  Selv om jeg mange ganger har nevnt at 20i er veldig forhandlerfokusert, betyr det bare at de har funksjoner for å tilby forhandlere som er over normen. Det betyr ikke at planene deres for vanlige brukere av webhotell er mindre.

  Gitt den pris-balansen de har, ville 20i faktisk gi et veldig interessant utgangspunkt for nesten hvem som helst. Deres lastbalanseringsfunksjoner betyr at det ikke er noen reell øvre grense, og at selv bedrifter skal føle seg trygge her.

  Det er bare ett forbehold for alle fordelene jeg har sett på 20i så langt, og det er det faktum at selv på deres høyeste delte hostingplan (Business til £ 12.99 / mo) er du begrenset til å være vert for maksimalt fire nettsteder. Jeg vet at noen liker å være vert for en haug med små nettsteder alt etter en plan, så dette vil sannsynligvis ikke være ideelt for deg.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

   Back to Top

   Adblock
   detector