GoDaddy gjennomgang

GoDaddy ble grunnlagt i 1997 og er verdens største domeneregistrator, med over 13 millioner kunder.


Selskapet tilbyr hostingplaner til små bedrifter, fagpersoner i webdesign og enkeltpersoner og har kontorer i noen av verdens hotteste teknisk korridorer, inkludert Silicon Valley, Cambridge, Seattle, Hyderabad, Belfast og Phoenix.

Selv om du ikke er kjent med hosting / domeneregistreringsbransjen, har du sannsynligvis hørt om GoDaddy via en av Super Bowl- eller NASCAR-reklamene.

Interessant er at GoDaddy også er opptatt av å støtte en rekke filantropiske årsaker – I Phoenix, der GoDaddy har et anlegg på 270 000 kvadratmeter, har selskapet gitt betydelige donasjoner til Phoenix Children’s Hospital, Arizona Humane Society og Phoenix Zoo.

GoDaddys børsnotering samlet inn 460 millioner dollar i april 2015.

I juni 2014 søkte GoDaddy Inc. om sin børsnotering i juni 2014 med en plassverdi på 100 millioner dollar på avtalen. Selskapet samlet til slutt 460 millioner dollar fra børsnoteringen 1. april 2015.

Mer om GoDaddy-virksomhet

godaddy ipo

Hvis du ser på GoDaddy’s ikke-reviderte økonomiske resultater fra ni måneder som ble avsluttet, kan du se at selskapet fokuserer på tre virksomheter:

 • Domener – 55,5% av den totale omsetningen
 • Hosting og tilstedeværelse – 36,5% av de totale inntektene
 • Forretningsapplikasjoner – 8,0% av den totale omsetningen

Selskapet tjente 1,01 milliarder dollar i omsetning (i henhold til de økonomiske resultatene), men det taper fortsatt penger (selskapet tapte nesten 200 millioner dollar i regnskapsåret 2013).

domener

Den største delen av GoDaddys inntekter består av domenenavnsregistrering og domenenavnfornyelser.

I løpet av de første ni månedene av 2014 ga domene kategorien tjenester inntekter på 564 millioner dollar.

Inntektene GoDaddy får fra en registrering kan variere betydelig. Selskapet belaster forskjellige priser for forskjellige typer domener. For eksempel koster en ny .com-registrering i skrivende stund $ 8,99 per år for en 2-års periode. Interessant nok koster .net og .org-domener det samme, mens. I dag koster $ 24.99 per år.

Hosting og tilstedeværelse

Den nest største delen av GoDaddys inntekter er hva de får fra å tilby hosting- og nærværstypeprodukter.

Hosting and Presence-delen av GoDaddy samlet inn nesten 370 millioner dollar i løpet av de første ni månedene av 2014.

Inntektene kjørte fra “Hosting and Presence” -delen inkluderer byggeprodukter for nettsteder, SEO, SSL-sertifikater, SiteLock-websikkerhet, private IP-er og mye mer. Når det gjelder hosting tilbyr GoDaddy delte, VPS og dedikerte servere til priser som starter på bare noen få dollar i måneden per domene. I tillegg inkluderer vertsbyggingen verktøy for bygging av nettsteder, slik at selv nybegynnere kan finne ut hvordan de kan få et nettsted raskt opp.

Forretningsapplikasjoner

Business Applications-delen av GoDaddy samlet inn en omsetning på rundt 81,6 millioner dollar i løpet av de første ni månedene av 2014.

GoDaddys “Business Applications” inkluderer elementer som e-postkontoer, online bokføring, online datalagring, e-postmarkedsføring og et online betalingssystem.

Noen av de spesifikke produktene som integreres i forretningsapplikasjoner inkluderer:

 • Microsoft Office 365, som starter til en pris av $ 4,99 / måned per bruker
 • E-postmarkedsføringstjeneste, som starter til en pris av $ 9,99 / måned for opptil 1 000 abonnenter. Den har lignende muligheter som MailChimp og GetResponse.

GoDaddy Hosting Plans

OK, nok selskapets bakgrunn og økonomiske tall. I denne gjennomgangen vil vi fokusere på GoDaddys hosting-tjenester. Selskapet tilbyr tre forskjellige hostingplaner til både enkeltpersoner og bedrifter:

 • Økonomi: 4,99 dollar per måned for 1 nettsted, 100 GB lagring, ubegrenset båndbredde og opptil 100 e-postadresser.
 • Deluxe: 5,99 dollar per måned for ubegrenset nettsteder, ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde og opptil 500 e-postadresser.
 • Ultimat: 7,99 dollar per måned for ubegrenset nettsteder, ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde og opptil 1000 e-postadresser.

Alle planer inkluderer et gratis domene med en årsplan, 24/7 sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse, og et brukervennlig kontrollpanel.

Husk at selv om alle planer teknisk kan skryte av ubegrenset båndbredde, og både Deluxe- og Ultimate-hostingplaner reklamerer for ubegrenset lagring, er det ikke teknisk ubegrenset. GoDaddy forbeholder seg retten til å varsle brukere hvis båndbredden deres bruk av lagringsbruk svekker GoDaddy-serveres stabilitet eller påvirker oppetid. I dette tilfellet vil brukerne bli bedt om å oppgradere til en virtuell privat server eller en dedikert privat server.

godaddy hosting tilbudGoDaddy Hosting Plans – Økonomi, Deluxe og Ultimate. Skjerm fanget fra GoDaddy nettstedet http://www.godaddy.com, vennligst referer til tjenestemenn for best nøyaktighet i prisen & hosting funksjoner.

GoDaddy vs andre lignende hostingtjenester

Rask sammenligning på GoDaddy med andre lignende webhotelltjenester.

FeaturesGoDaddyiPageBlueHostHostMetroA2HostingWebHostingHub
Planlegg i gjennomgangØkonomiViktigStarterMEGAMAXFortGnist
Oppbevaring100 GBubegrenset100 GBubegrensetubegrensetubegrenset
SSD?NeiNeiJaNeiJaNei
Data overføringubegrensetubegrensetubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
Tillatt domene1ubegrenset1ubegrensetubegrenset1
KontrollpanelcPanelvDeckcPanelcPanelcPanelcPanel
Prøveperiode45 dagerNår som helstNår som helst30 dager30 dager90 dager
Registreringspris (24-måneders abonnement)$ 3.99 / mo$ 2.25 / mo$ 3.95 / mo$ 2.45 / mo$ 4.90 / mo$ 3.74 / mo
AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

GoDaddy Hosting Brukeranmeldelse

Så er GoDaddy Hosting noe bra?

For å svare på pengespørsmålet – “anbefales GoDaddy Hosting?” vi ba GoDaddy-vertskap for brukere, Saurabh Tripathi fra Getting Geek, om å dele sine erfaringer. Saurabh har vært GoDaddy-kunde siden november 2014. Følgende seksjoner (om fordeler og ulemper, og bunnlinjen; uredigerte, notatene mine med kursiv) ble skrevet av Saurabh. 

Her går Saurabh.

For det første en liten bakgrunnshistorie

sharubah

Jeg meldte meg på den billigste planen på GoDaddy. Det koster rundt $ 3 – i pengene får du 512 MB RAM og ubegrenset båndbredde, det er det samme som andre hostings. Det er en stor forskjell: I motsetning til andre hostingtjenester, som tilbyr ubegrenset lagring, vil du få 30 GB lagringsplass. Du blir også lovet 99,9% oppetid.

 Hva jeg ikke liker med GoDaddy Hosting?

 • Store problemer med WordPress: Ingen bufring tillatt, tilfeldige feil
 • Tilfeldige feil: Jeg har sett “Feil ved etablering av databasetilkobling” 3 ganger i løpet av de siste to månedene, selv om det er enkelt å reparere det, men likevel er det veldig irriterende.
 • GoDaddy selger alt holdning: Hver gang du prøver å fornye verts- eller domenenavnet ditt, prøver GoDaddy virkelig hardt å selge ekstra oppgraderinger. Når du klikker på “Forny hosting”, vil du se ekstra rot, den prøver å selge ekstra domenenavn og e-posthotell osv..

Mer om GoDaddy oppetid & serverfeil mareritt

Oppetidspost

Alt virker bra til å begynne med [da jeg først meldte meg på GoDaddy]. minnebruk av WordPress i hosting litt mer enn 150 MB. Hastigheten er ikke så rask, men du kan ikke kalle den treg heller. Jeg bruker Jetpack e-postoppdateringer for å overvåke oppetid på nettstedet. Den sjekker nettstedet regelmessig og sender deg varsel e-post når nettstedet er nede eller oppover. To eller tre ganger i uken får jeg varsel om at nettstedet er nede, og vanligvis er det oppe innen 10 minutter. Den lengste nedetiden jeg har sett er 39 minutter. Det gjorde vondt.

Serverfeil

I løpet av de siste tre månedene har jeg sett “Feil ved etablering av databasetilkobling” 4 ganger. Disse feilene er tilfeldige og jeg er sikker på at det ikke er noe galt med WordPress. Imidlertid er disse problemene enkle å løse. Selskapet lar ikke brukere bruke en hurtigbufring-plugin, og jeg fant ut at det på den harde måten. Etter å ha installert WPSuper Cache brøt nettstedet, og det tok meg mye arbeid å fikse dette. Noen ganger har jeg også hatt feil 520, og disse feilene er bare tilfeldige.

GoDaddy Uptime Review

godaddy oppetid 072016GoDaddy juni / juli 2016: Uptime for vert: 99,97%

Bunnlinje: Skal du gå med GoDaddy?

Det avhenger av to ting. Den første er: skal du bruke WordPress? Den andre tingen er budsjettet ditt.

GoDaddy-budsjett hosting er bra for folk som vil ha et lite nettsted og bare vil vise frem sin online tilstedeværelse (som et lite statisk nettsted som viser frem din offline virksomhet). Hvis du vil at du er god å gå. Imidlertid, hvis du planlegger å bruke CMS som WordPress, har GoDaddy mange begrensninger for deg. Det kan hende du må bruke mye tid på å fikse ting i cPanelen deres. Så hvis du vil være vert for WordPress-nettstedet, kan du enten gå med de administrerte WordPress-hostingplanene, eller se etter noen andre webhotell.

Min GoDaddy-vurdering – 3 av 5.

Sammenlign GoDaddy med andre

Slik stap GoDaddy sammen med andre hostingleverandører:

 • GoDaddy vs BlueHost
 • GoDaddy vs InMotion Hosting
 • GoDaddy vs A2 Hosting
 • GoDaddy vs SiteGround
 • GoDaddy vs DreamHost
 • GoDaddy vs Network Solutions

Viktig: Redaktørens notat om Saurabhs GoDaddy-gjennomgang

Merknad fra Jerry: Saurabh nevnte oppetiden for nettstedet som en av GoDaddys fordeler, men jeg var uenig. Nettstedet går ned en gang hver uke er ikke bra. Til sammenligning scoret iPage, som er ~ 50% billigere, 100% i mars og april 2015 (se detaljer). Og GoDaddys vertspris er faktisk ikke så billig når du stabler opp med andre (prisen økte siden Saurabh meldte seg, GoDaddys økonomiplan koster nå $ 4.99 / mo). Jeg sier ikke at GoDaddy ikke er noe. Men tilsynelatende er det andre bedre alternativer. I tilfelle du var ute etter et budsjetthotell, kan du også sjekke min billige hostingguide som er publisert her. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map