Host1Plus gjennomgang

Siden 2008 har London-baserte Host1Plus levert premium hosting-tjenester over hele kloden.


Selskapet, grunnlagt av Vincentas Grinius og Andrius Kazlauskas, har i dag fem serverlokasjoner i Sør-Afrika, Brasil, Tyskland og USA (Los Angeles og Chicago). Fokus for selskapet er stabilitet og serverpålitelighet på tvers av alle sine tjenester, samtidig som det gir enkeltpersoner og bedrifter sikker hosting og kvalitet.

Tjenestene som tilbys av Host1Plus inkluderer webhotell, skyservere og VPS-hosting, der hver har flere pakkealternativer. Det Host1Plus er kjent for er påliteligheten, overkommeligheten og den ypperlige kundeservicen.

Testet og sporet siden mai 2017

For å se hvordan Host1Plus stabler seg, registrerte jeg meg for en konto (ved hjelp av gratis kreditter gitt av Host1Plus-ledelse) i mai 2017.

Jeg la øyeblikkelig merke til at de delte hostingpakkene inkluderer tilleggsdomener, underdomener, databaser og et gratis domene. En dedikert IP koster $ 2 mer med mindre du registrerer deg for Business Pro-planen, som inkluderer den dedikerte IP-en.

Det er seks skyserverpakker. Kostnaden for hver avhenger av antall CPU-kjerner og mengden diskplass, RAM og båndbredde som kreves.

VPS-hosting kommer også med seks alternativer, og kostnadene bestemmes av antall CPU-kjerner og mengden RAM, diskplass og båndbredde som trengs.

Jeg ble fascinert av de tilgjengelige alternativene. Det jeg trengte for å teste ut Host1Plus var en Business Pro webhotellkonto for et enkelt domene, som bare kostet meg $ 171 i 12 måneder. Jeg kunne til og med velge hvilken serverplassering jeg ønsket.

En nærmere titt på Host1Plus-vertsplaner

Delte vertsplaner

FunksjonerPersonligBusinessBusiness Pro
Lagring / dataoverføringubegrensetubegrensetubegrenset
Addon-domener310ubegrenset
Dedidert IP$ 2 / mo$ 2 / moGratis
Pris fra$ 5 / mo$ 10 / mo$ 15 / mo

Valg av serverplasseringer: 1) Los Angeles, USA, 2) Sao Paulo, Brasil, 3) Frankfurt, Tyskland, 4) Chicago, USA og 5) Johannesburg, Sør-Afrika.

* Merk at Host1Plus VPS-hosting er ikke-administrerte planer. Dette betyr at du er på egen hånd med å sette opp server og installere nødvendige applikasjoner.

Cloud Hosting-planer

FunksjonerLIN 1LIN 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Lagring / dataoverføring20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
OS valgLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU Core / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
Pris fra$ 8.00 / mo$ 16.00 / mo$ 30.00 / mo$ 50.00 / mo$ 90.00 / mo$ 156.00 / mnd

Min erfaring på Host1Plus: Det jeg liker så langt?

1 – Pålitelighet

Host1Plus-hosting-tjeneste er ekstremt stabil.

Mens selskapet lover 99,5% oppetid i skriftlige termer, har jeg hatt 100% oppetid (unntatt det planlagte vedlikeholdet på 1 time). Nettstedet har ikke gått ned de siste 7 dagene i skrivende stund.

2- Pris

Når du sammenligner Host1Plus med andre verter, er det tydelig at markedet begynner å bli meget konkurransedyktig.

Min årlige kostnad (hvis jeg må betale for den) for den delte hostingkontoen er $ 57.

Inngangsnivå VPS Plan, med 0,5 CPU-kjerne og 256 MB RAM, starter så lavt som $ 2,25 / mo.

Cloud hosting starter så lavt som bare $ 8 / mo.

Host1Plus sine priser er ekstremt konkurransedyktige.

Sammenlignet med GoDaddy, som belaster omtrent $ 96 per år for sin grunnleggende WordPress-hostingplan, er Host1Plus-hosting en utmerket avtale.

Du vil bli presentert for flere alternativer når du registrerer deg for Host1Plus-hosting. 12 måneders plan kommer med 5% rabatt sammenlignet med kostnadene for 6-måneders syklus. Hvis du melder deg på i 24 måneder, ville rabatten økt til 10% og kostnadene for en delt hosting ville gå så lavt som $ 108 i to år. Med Host1Plus kan du registrere deg for en periode så lenge som 36 måneder, når rabatten øker til 15%.

3- Internt API

Host1Plus’s egenutviklede API for skyservere har vært på plass siden juli 2016. APIet lar brukere planlegge og administrere sikkerhetskopiering og overvåke bruk av CPU og båndbredde.

I følge Juras Sadauskas utvikles den nåværende API-versjonen kontinuerlig med sikte på å forbedre Host1Plus-brukeres opplevelse og ligge foran konkurransen.

Selskapet forbereder seg på å introdusere et API for VPS, lanserer oppdaterte Cloud Servers API og introduserer en ny WHMCS Billing-systemmodul som lar brukere ha full kontroll med tjenesten og vil forenkle videresalgsprosessen.

Målet med disse tre nye API-funksjonene er å forbedre klientens opplevelse ved å forenkle strukturen, forbedre den generelle funksjonaliteten og gjøre tjenestene mer nyttige å videreselge. Host1Plus er vertskap for kundenes suksess, så det er veldig viktig å holde seg i tråd med kundenes behov og de nyeste teknologiene.

– Host1Plus salgssjef, Juras Sadauskas

4–4 valg i serverplasseringer

Host1Plus ‘delte hosting-brukere, som betaler så lavt som $ 5 / mo, får velge serverplassering mellom Brasil, Tyskland eller USA.

Avstanden mellom webserveren og brukeren påvirker lastetiden for nettstedet ditt. Jo nærmere serveren din er de fleste besøkende, desto raskere laster nettstedet ditt fra brukerens oppfatning.

Serverlokaliseringsfunksjonen er vanligvis kun tilgjengelig i hostingtjenester med større rekkevidde. Det er veldig sjenerøst av Host1Plus å inkludere denne funksjonen i de delte hostingplanene.

For å bestille, besøk: https://www.host1plus.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me