HostMetro gjennomgang

Oppdateringer mars 2020:


Min samlede erfaring med HostMetro i begynnelsen (2014) var god, men jeg anbefaler dem ikke lenger i dag. Jeg er takknemlig for at selskapet fremdeles tillater meg å føre testkontoen 6 år senere i dag – men jeg vil ikke være vert for noen viktige nettsteder med HostMetro gitt de mange ulempene jeg har observert de siste 2 årene. Noen få store problemer jeg opplevde inkluderer:

 1. Mangel på live chat support – Kan ikke nå noen fra selskapet via live chat etter å ha prøvd i flere timer
 2. Får ikke tilgang til SSL-siden fra mitt brukerpanel – og kan derfor ikke installere en gratis SSL manuelt
 3. Finner ikke noen meningsfylt hjelp fra Host Metro kunnskapsbase / supportdokumenter.

HostMetro-alternativer

I tilfelle du lette etter en rimelig hostingløsning – A2 Hosting, GreenGeeks, Hostinger, InterServer og TMD Hosting er noen gode vertsselskaper med lignende priser.

Om HostMetro, selskapet

Vertsverdenen utvikler seg kontinuerlig med spillere som skifter posisjon og nye kommer inn i markedet – slik er tilfellet med HostMetro, et Illinois-basert hostingfirma etablert 23. juni 2012 (sjekk WhoIs post her).

Denne Linux-baserte, cPanel-delte hosting-leverandøren spesialiserer seg på budsjettvennlige hostingplaner. Spesielt tilbyr HostMetro delte hostingløsninger via to planer: Mega Max og Business Max – mer om det som kommer. Selskapet driver sitt datasenter ut av ServerCentral som ligger ved 350 E. Cermak (fikk dette etter litt gravearbeid).

HostMetro Hosting Plans

Som nevnt opererer metroen i budsjetthotellområdet. Det tilbyr bare to planer som tilbyr abonnenter et enkelt valg, for ikke å nevne sterkt nedsatte priser.

Begge planene er delte hostingmiljøplaner som inkluderer skyteknologi, en pengene-tilbake-garanti, mange “ubegrensede” funksjoner, inkludert ubegrensede vertsdomener, nettstedbygger, grunnleggende e-posthotell, e-handelsfunksjoner, PHP 5-støtte, Cron-jobber, streaming lyd og video og Flash-støtte – for bare å nevne noen av fordelene.

Mega Max

Mega Max, billigere av de to planene, ringer inn til bare $ 2,95 per måned. Det er noen tilleggsalternativer, for eksempel domenenes personvern som er ekstra $ 0,50 hver måned, e-handel SSL-sertifikater ($ 2,50 per måned) og e-handel SiteLock Security Seal ($ 2,50 per måned). I tillegg er det en håndfull av fordelene med e-handel som ikke er inkludert i planen, for eksempel en gratis bedriftskatalogoppføring, SEO-e-bok eller en SEO-konsultasjon – men alle fordeler, ikke kjernefunksjoner som du trenger for å få nettstedet ditt opp og løper.

Super Max

Business Max-vertsplanen starter på $ 6,95 per måned og inkluderer de “betal-for-tilleggene” fra Mega Max-planen, for ikke å snakke om bunten med e-handelsgodterier.

Enten av planene kommer med terminrabatter – de ultralave prisene er for treårsplanen, selv om ett og to års vilkår også er tilgjengelige.

HostMetro fordeler – funksjoner du kanskje liker

De fleste andre budsjetthotellorganisasjoner tilbyr nye abonnenter med fantastisk lave priser – men når abonnenter trenger å fornye hostingkontrakten sin, blir de tvunget til å gjøre det til en mye høyere pris.

Heldigvis tilbyr HostMetro et flott alternativ – Host Metro-abonnenter kan fornye seg med samme lave introduksjonshastighet for alltid.

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Registreringspris (per måned) *$ 3.45$ 3.99$ 6.26$ 4.95$ 5.90
Fornyelsespris (per måned)$ 3.45$ 8.99$ 8.95$ 6.99$ 6.95
5-års hostingkostnad (påmelding i 2 år + fornyelse i 3 år)3,45 dollar x 60mo = 207 dollar($ 3,99 x 12mo) + ($ 8,99 x 48mo) =
$ 479,4
($ 6,26 x 24mo) + ($ 8,95 x 36mo) =
$ 472,44
($ 4,95 x 24mo) + ($ 6,99 x 36mo) =
$ 370,40
($ 5,90 x 24mo) + ($ 6,95 x 36mo) =
$ 391,80
AnmeldelseWHH gjennomgangHostgator gjennomgangBlueHost gjennomgangG.Geeks Review
* All hostingpris basert på 2-års kontrakt (via WHSRs eksklusive avtaler) ved første registrering, unntatt WebHostingHub (alternativ N / A).

Selv om det er noen få tilleggstjenester som ikke er inkludert i basisatsen (særlig tilfellet med planen med lavest kostnad), er gebyrene for disse tilleggene imponerende lave. For eksempel vil domenenes personvern med HostMetro gi deg $ 0,50 per måned – GoDaddy krever imidlertid $ 10 per år.

Hver hostingkonto på HostMetros server er isolert – noe som virkelig betyr at hvis en annen bruker møter en ressursstigning, vil ikke nettstedets ytelse bli påvirket negativt.

Én ting du konsekvent vil finne er at mange vertselskaper – spesielt budsjetthotellfirmaer – har vilkår for serviceerklæringer som i beste fall er litt vage. HostMetro gir velsignet en klar tjenestevilkår med definerte parametere – som lar deg vite hvor den “ubegrensede” virkelig treffer linjen. Med HostMetro er hver konto begrenset til 200 000 inoder, og vertskontoer kan ikke bruke mer enn 10 prosent av systemressursene i mer enn 90 sekunder. Se? Klar.

Sitert fra HostMetros TOS (datert 18. august 2014)

HostMetro-kontoer er begrenset til 200 000 inoder. I tilfelle en konto bruker over 200 000, kan kontoeieren bli advart om kontobruken, og hvis ingen tiltak blir tatt, kan kontoen bli suspendert …

Hostingkontoer kan ikke bruke 10% eller mer av systemressursene (CPU, minne) på mer enn 90 sekunder. Hvis en konto viser seg å overstige dette beløpet, kan prosessen bli drept eller kontoen suspendert uten varsel. Aktiviteter som kan forårsake slike problemer inkluderer: FTP, PHP-skript, CTI-skript, osv.

Ulemper – Viktig å vite

Ingen verter er perfekte, og HostMetro er intet unntak – men jeg har funnet begrensede underganger.

Den ene er med hensyn til serverpålitelighet. Teststedet mitt var konstant utilgjengelig i begynnelsen av juni / juli, noe som førte til at den totale oppetidstesten falt til 98,6%. Metro-sjefen forklarte at dette skyldtes en konfigurasjonsfeil på serveren jeg tester. Siterer hans ord:

Vi hadde problemer med serveren som testkontoen din er på. Av en eller annen grunn gikk den bare til lesing, så administratorene våre måtte kjøre en filsystemkontroll for å sikre at alt var stabilt. Det er grunnen til driftsstansen. Det er imidlertid ikke noe som skjer normalt.

Hvis det i det hele tatt hjelper, har jeg lagt ved et skjermbilde av Nagios oppetidsrapport for serveren det siste året, som viser en driftsstans på under 7 timer totalt.

– Vert Metro-sjef, Kyle Dolan.

Oppdater desember 2014: HostMetro’s dårlige oppetidspost fortsetter når vi går inn i den siste måneden av 2014. Sørg for å sjekke oppetidspostene våre nedenfor for mer info.

Den andre reservasjonen min er at Hostmetro i vertsverdenen er veldig ny. Dette betyr at det er begrensede data om pålitelighet, ytelse osv., Men prisfastsettelsen med lav fornyelse oppveier noe i mitt sinn.

HostMetro Uptime Records

Vi begynte å teste HostMetro siden juni 2014. Følgende er noen skjermbilder hentet fra Uptime Robot.

HostMetro Uptime – 99,92% (jun / jul 2016)

metro oppetid 072016HostMetro juni / juli 2016 oppetidsscore = 99,92%. Stor forbedring sammenlignet med resultatene de siste månedene.

HostMetro Uptime – 99,38% (mar 2016)

metro - 201603Mars 2016 oppetidsscore = 99,38%. Ikke bra.

HostMetro Uptime – 99,49% (feb. 2016)

hostmetro feb 2016 oppetidHostMetro oppetidsscore for februar 2016: 99,49% – resultatet er ikke bra, men vær oppmerksom på at de er ekstremt billige og ikke løfter pris ved fornyelse.

HostMetro Uptime – 99,61% (sep 2015)

hostmetro september oppetidHostMetro oppetidsscore for september 2015: 99,61% – enorm forbedring fra de siste måneders rekord. Hvis HostMetro klarer å følge med, er det kanskje et annet godt budsjettvalg – gitt lav innesluttet pris.

HostMetro Uptime – 98,82% (nov / des 2014)

Host Metro Uptime Score - nov - des 2014Host Metro Uptime Score = 98,82% (3. november – 4. desember 2014)

HostMetro Uptime – 99,56% (jul / august 2014)

Host Metro Uptime Score - (12. juli - 11. august 2014)Host Metro Uptime Score = 99,56% (12. juli – 11. august 2014)

HostMetro Uptime – 98,59% (jun / jul 2014)

HostMetro Uptime Score (10. juni - 9. juli 2014)HostMetro Uptime Score = 98,59% (10. juni – 9. juli 2014)

Konklusjon: Ikke anbefalt

På slutten av dagen er HostMetros $ 2,95 / mo (for 3-årig abonnement) et stort pluss for avtaler jegere.

Imidlertid er HostMetros oppetidspost og mangel på støtte to viktige bekymringer – uansett hvor billige de er, anbefaler jeg absolutt ikke hosting-tjenester som går ofte ned. Gitt den lave prislappen, kan de være riktig for det ikke-så viktige prosjektet ditt; men definitivt ikke vert noe viktig med metroen.

HostMetro-alternativer

A2 Hosting, GreenGeeks, Hostinger, InterServer og TMD Hosting er noen gode vertsselskaper med lignende priser.

Husk også å sjekke min billige webhotelliste i tilfelle du var ute etter en rimelig hostingløsning.

Sammenlign HostMetro med andre webverter

 • HostMetro vs A2 Hosting
 • HostMetro vs GreenGeeks
 • HostMetro vs Hostinger
 • HostMetro vs InterServer
 • HostMetro vs TMD Hosting
 • HostMetro vs FatCow
 • HostMetro vs BlueHost
 • HostMetro vs HostPapa
 • HostMetro vs Hostmonster

(P / S: Koblingene som viser til HostMetro er tilknyttede lenker. Hvis du kjøper via denne lenken eller bruker min kupongkode “WHSR”, vil HostMetro kreditere meg som henvisning og betale meg provisjon. Slik holder jeg nettstedet i live for mer enn 6 år og legg til flere gratis vertsomtaler basert på faktisk testkonto. Å gjøre et kjøp via lenken min koster deg ikke mer – faktisk garanterer jeg at du vil få lavest mulig pris for HostMetro ved å bruke kampanjekode “WHSR” .)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me