JustHost gjennomgang

JustHost er et webhotellfirma som har eksistert i noen tid. Selskapet er grunnlagt av Chris Philip – den samme fyren som også grunnla Dot 5 Hosting (solgt), Just Develop It (et webutviklingsselskap) samt skylagringsfirma Just Cloud.


Tilbake i 2009/2010 var JustHost et av de raskest voksende vertselskapene; det var en av de første som introduserte en når som helst pengene-tilbake-garanti; og den eneste webhotellet med gratis MySpace-annonsekreditter ($ 50).

Selskapet ble solgt til et større selskap ved navn Endurance International Group (EIG) i 2010/11 for en ukjent figur.

Hosting-tilbudene hos JustHost er nå forskjellige og har blitt oppdatert i samsvar med denne artikkelen. Jeg tror menneskene så vel som kulturen bak selskapet er veldig forskjellige i dag.

Om utholdenhet

I tilfelle du ikke aner hvem pokker EIG er – er de sannsynligvis den største aktøren i dagens webhotellindustri. Det ble først stiftet som et webhotellfirma i 1996 og har hovedkontor i Burlington, Massachusetts. Til dags dato har selskapet overtatt dusinvis av populære webhotellmerker, inkludert iPage, BlueHost, Hostgator, etc; og har blitt et veldig stort vertshuskonglomerat.

I dag er EIG notert på NASDAQ og verdsatt til nesten 1,3 milliarder dollar.

(Quick Link) Se gjennom JustHost Hosting i:

JustHost-serverytelse

Vår erfaring & tanker:

Rangerte A ved Bitcatcha hastighetstest

TTFB priser over 2000 ms

JustHost Hosting Uptime

Oppetidsporing ble utført på en tilfeldig brukers nettsted (Dave, les historien nedenfor).

Vi begynte å spore Daves nettsted i mai 2015, og følgende er noen resultater vi har registrert.

JustHost oppetidsrekord (februar 2018): 100%justhost - 201604JustHost oppetidsscore (mars 2016): 100%.JustHost september Uptime RecordJustHost oppetidsscore (september 2015): 100%. Det siste avbruddet ble spilt inn 27. august 2015, nettstedet gikk ned i 2 minutter.

JustHost Speed ​​Tests på Bitcatcha

Når som helst pengene tilbake-garanti

Har videohjelp tutorials

Iffy support for live chat

Ubegrenset hosting begrenset av forskjellige serverbegrensninger

På JustHost Ubegrenset hosting

Jeg antar at du forstår den virkelige betydningen av ubegrenset hosting, gjør du det? Dette er skrevet tydelig i JustHosts TOS (Brukeravtale nr. 7 Brukspolitikk og definisjon), lest understreket tekst.

# 7) 1d. Ubegrenset vertsplass; overdreven MySQL-filer

[…] Kontoer med et stort antall filer (inodetall over 200 000) kan ha en negativ innvirkning på serverytelsen. Tilsvarende kontoer med et for stort antall MySQL / PostgreSQL-tabeller (dvs. over 1000 databasetabeller) eller med databasestørrelse (dvs. over 3 GB total MySQL / PostgreSQL-bruk eller 2 GB MySQL / PostgreSQL-bruk i en enkelt database) negativt påvirke ytelsen til serveren. Just Host kan be om at antall filer / inoder, databasetabeller eller total databasebruk reduseres for å sikre riktig ytelse eller kan avslutte abonnentens konto, med eller uten varsel.

JustHost-serverbegrensning

For å videreføre mitt poeng om at all ubegrenset hosting faktisk er begrenset, er følgende tabell publisert i JustHost TOS.

Merk at JustHost begrenser brukernes serverbruk ved å begrense filtall (inoder) og databasetabeller. Antallet tillatte inoder for Starter og Plus Plan er faktisk litt under bransjestandarden (ikke så ille, men de fleste verter tillater opptil 100 000 inoder for en ~ $ 5 / mo-vert).

StarterPlusPro
Gratis domene1 år1 årFor livet
E-postkontoer100ubegrensetubegrenset
Filtelling (inoder)500005000030000
MySQL-database20ubegrensetubegrenset
Databasetabeller100010003000

På sidens lapp ser det ut til at Pro Plan er en ganske god avtale – forutsatt at du registrerer deg på kampanjeprisen på $ 9,95 / mo (nyheter til $ 22,99 / mo). Siterer ord fra samme TOS-side –

Pro-pakken har 80% mindre kontoer per server som gjør det mulig å bruke flere ressurser per konto (mer CPU-bruk, diskbruk, båndbredde). Det gir mer fart, mer kraft, med mindre brukere. Mer CPU, minne og ressurser For 24,99 dollar / måned (sparer deg for over 225 dollar per år over kostnadene ved å kjøpe disse funksjonene separat!)

JustHost når som helst pengene tilbake-garanti

JustHost tilbyr en når som helst pengene-tilbake-garanti med alle dens hosting-planer.

Avbestillingsreglene er i følge tjenestemennene veldig enkle – hvis du kansellerer hostingkontoen din, vil JustHost gi deg refusjon for resten av perioden. Refusjonen vil ekskludere eventuelle installasjonsgebyrer som ble belastet da du registrerte deg, og eventuelle domeneregistreringsavgifter som du betalte. Men du får beholde domenenavnet ditt.

Etter å ha gravet deg videre inn i JustHost TOS, ser det ut til at JustHost faktisk tillater full refusjon (inkludert domeneavgiftene!) Hvis du kansellerer den nye kontoen din i løpet av de tre første dagene –

* Hvis du avbestiller innen tre dager og kjøpte et .com, .net, .biz, .info, .org og .us-domene, vil du motta full refusjon.

Domeneregistreringen vil også bli utgitt. Domenenavn kan bare avbestilles og tilbakebetales innen 3 dager. Domeneregistreringer for britiske domener som .co.uk og .org.uk kan ikke avlyses.

JustHost live chat-opplevelse

Å kalle tjenesten for en live chat er litt iffy i mitt synspunkt. Etter å ha fylt ut grunnleggende informasjon dukket det opp en pop-up-chat-skjerm.

Imidlertid er jeg ganske sikker på at de brukte en chatbot, og heller ikke veldig bra. Brukeropplevelsen var ekstremt dårlig, gitt at svarene tok ALDER å komme tilbake. Noen ganger tok det så lang tid at jeg trodde det var et e-postsystem i stedet. Etter hvert ga jeg rett og slett opp.

JustHost videoopplæringer

Selv om det er videoopplæringer, bringer grensesnittet ikke virkelig noe som er virkelig visuelt. Det er også totalt 17 videoer, det er det.

Bare 17 opplæringsvideoer på JustHost.

JustHost Shared / VPS Hosting Funksjoner

I dag tilbyr JustHost både delte og VPS hosting-tjenester. La oss se på hver.

JustHost Delt Hosting

JustHost tilbyr tre planer for delt hosting; nemlig Basic, Plus og Prime.

Grunnplanen starter på $ 3.95 / mo der det bare er bra for ett nettsted som ikke går mer enn 50 GB lagringsplass og 5 e-postkontoer.

I kontrast tilbyr både Plus-planen ($ 6,95 / mo) og Prime Plan ($ 6,95 / mo) større kapasitet og lar brukerne være vert for flere nettsteder – 10 for Plus og ubegrenset for Prime. Du får også 100 e-postkontoer for Plus og ubegrenset e-post for Prime, selv om Plus begrenser hver e-postkontokstørrelse til 500MB. (* Merk – Prime fornyer seg til $ 14.99 / mo mens Plus fornyer seg til $ 10.99 / mo)

Det som skiller de to er at Prime Plan har flere fordeler, inkludert personvernbeskyttelse for domener, $ 200 verdi i markedsføringskuponger / kuponger, pluss nesten ubegrensede ressurser på alle områder.

Det er også det Just Host kaller Go Pro for $ 14.99 / mo, som en-ups Prime med en dedikert IP-adresse og SSL-sertifikat.

JustHost VPS Hosting

JustHost VPS Hosting-valg - Standard, Forbedret, Premium og Ultimate.JustHost VPS Hosting-valg – Standard, Forbedret, Premium og Ultimate.

JustHost VPS Hosting-valg – Standard, Forbedret, Premium og Ultimate.

JustHost VPS-hostingplaner er delt inn i fire forskjellige tilbud:

 • Standard: $ 14.99 / mo; enkelkjerne-server, 2 GB RAM, 30 GB lagring, 1 TB / måned og 1 IP.
 • Forbedret: $ 29.99 / mo; dual core server, 4 GB RAM, 60 GB lagring, 2 TB / måned og 2 IP-er.
 • Premium: $ 44.99 / mo; dual core server, 4 GB RAM, 60 GB lagring, 2 TB / måned og 2 IP-er.
 • Ultimat: $ 59.99 / mo; quad core server, 8 GB RAM, 240 GB lagringsplass, 4 TB / måned og 2 IP-er.

Alle VPS-hostingplaner inkluderer et gratis domenenavn, cPanel-kontroll og root-tilgang. Som vanlig med alle EIG-vertsmerker, er prisene oppført ovenfor bare for første termin, fornyelse vil komme til høyere priser – $ 24.99 / 49.99 / 74.99 / 99.99 månedlig for Standard / Enhanced / Premium / Ultimate.

JustHost Brukeromtale av Dave Scott

Klikk: https://www.justhost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map