Media Temple Review

Înființat în 1998 și cu sediul central în Los Angeles, California, Media Temple, cunoscut de asemenea ca (mt), este un furnizor de găzduire web și servicii cloud recomandate de mulți. Compania oferă toate cele patru tipuri de servicii de găzduire – Grid (gazduire partajată), DV (hosting VPS), DV Enterprise (hosting specializat) și Helix (cloud hosting).


Media Temple este una dintre cele mai populare gazde web printre dezvoltatori și bloggeri profesioniști, iar această poziție este bine câștigată la peste 125.000 de utilizatori cu peste 1.500.000 de domenii. Media Temple mi-a oferit cu generozitate un cont de încercare gratuit pe Grid, iar următoarea este recenzia mea pentru Media Temple, bazată pe experiența de utilizare.

Serviciu excelent pentru clienți

Asistența la Media Temple este disponibilă 24/7 prin telefon, e-mail, chat în direct și Twitter. Am contactat serviciul clienți de două ori până acum; nici o plângere deloc.

 Servere ultra rapide

Templul meu Media găzduit site-ul manechin a obținut un scor 84/100 pe Pingdom (mai rapid decât 73% din toate site-urile). Site-ul meu manechin găzduit pe A2 Hosting (care este unul dintre cele mai rapide), în comparație, a fost 80/100 și mai rapid decât 70% din toate site-urile. Pentru referință, iată rezultatele comparației pe care am verificat-o folosind instrumentul de testare a vitezei site-ului Pingdom.

Site-ul de testare (găzduit pe) Grade de performanță SolicităriLimp de timpPage sizekb / secunde
Templul mass-media8411430ms480,9 kb1.118 kb / s
Gazduire InMotion84564.13s1,6 MB396,7 kb / s
WebHostingHub83251.55s508,5 kb328 kb / s
A2 Gazduire8010522ms445,6 kb853,6 kb / s
Vacă grasă80772.94s797,6 kb271,3 kb / s
Hostgator77311.32s721.7kb546,7 kb / s

* Toate rezultatele se bazează pe testarea de la serverul din Amsterdam, Olanda, folosind instrumentul Pingdom Speed ​​Test Tool.

 Servicii de valoare suplimentare la rețea

tabloul de bord al templului media

Media Temple oferă o serie de upgrade-uri rare (dar foarte utile) pentru utilizatorii Grid care au nevoie de performanțe suplimentare de server. Pentru a numi câteva – MySQL GridContainer (pentru mediul scalabil MySQL care garantează performanța) și CloudFlare cu RailGun (pentru securitate suplimentară a site-ului).

Cu toate acestea, există două mici probleme cu Media Temple.

Instalarea cu 1 clic acceptă un număr foarte limitat de aplicații web

WordPress, Drupal și Zen Cart sunt singurele trei aplicații web pe care utilizatorii Grid le pot instala prin instalarea cu 1 clic. Utilizatorii care doresc să utilizeze alte aplicații web (cum ar fi Joomla, OS Commerce și Galerie) vor trebui să efectueze instalarea manuală. Totuși, utilizatorii Media Temple DV pot instala peste 200 de aplicații web prin intermediul funcției de instalare cu 1 clic.

Record înregistrat ușor dezamăgitor

Site-ul meu a fost în scădere timp de 19 minute în ultima lună, scorând 99,94% în uptime în ultimele 30 de zile. Nu este mare lucru cu 99,94%, dar cu siguranță mă aștept mai bine pentru o gazdă care costă 20 USD / lună.

Scorul Uptime Media Temple

Feedback-uri ale clienților Media Temple pe WHSR

Am intervievat peste 40 de dezvoltatori web și bloggeri în ultimele 30 de zile. Ghici ce? Dintre mii de persoane (dacă nu mai multe) care găzduiesc nume de marcă, Media Temple este unul dintre cele mai recomandate nume de marcă din interviurile mele.

Feedback-ul lui David despre Media Temple Hosting

Sunt absolut fericit de gazda mea actuală. Media Temple a fost acolo când am avut nevoie de ele.

De exemplu, un plugin WordPress folosit de blogul meu a fost exploatat și a provocat probleme pe serverul meu virtual. Am fost în Brazilia la acea vreme, așa că nu am putut să le sun. Le-am tweeted și au avut o mașină nouă pregătită pentru mine în cel mai scurt timp. Au fost un salvator major și au sărit mereu pentru a ajuta oricând am avut nevoie.

– Citat din interviul lui David Walsh (30 septembrie 2013)

Comentariul lui Jeff Starr despre Media Temple Hosting

Da, sunt foarte mulțumit de Media Temple. Trecând de la gazdă la gazdă de-a lungul celor peste 10 ani online, am găsit Media Temple pentru a oferi gazduire la prețuri accesibile, minunat și servicii excelente pentru clienți.

Era în jurul anului 2009 și am fost găzduit la „A Orange Little” (pe un server partajat) de câțiva ani. Serverele erau inconsecvente, iar personalul de asistență (cu o excepție sau două) a fost destul de oribil, așa că în sfârșit m-am săturat și am decis să găsesc ceva mai bun. După multe cercetări, am ales în sfârșit Media Temple din cauza raportului lor 1) consecvență / uptime, 2) servicii excelente pentru clienți, 3) prețuri prea scumpe nebun. Așa că, la acea dată, am plecat de la o găzduire partajată mediocră la hostingul VPS (dv) al Media Temple.

De atunci sunt fericit.

– Citat din interviul lui Jeff Starr (27 august 2013)

Concluzie: Ar trebui să vă găzduiți la Media Temple?

Răspunsul meu este: Da și nu.

Media Temple este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire web pentru dezvoltatorii web cu experiență și bloggerii care au nevoie de stabilitate și scalabilitate suplimentare a serverului. Cu toate acestea, există opțiuni mult mai ieftine pentru cei care abia încep, sau pur și simplu au nevoie de o soluție de găzduire bugetară.

Comandați acum Media Temple

Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda Media Temple, accesați https://www.mediatemple.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map