Miss Hosting gjennomgang

Mens Miss Hosting startet som et team på ni kolleger som jobber sammen for å imøtekomme publikums vertskrav, har det vokst til et større team som har til sammen 45 års delt webhotellopplevelse.


Teamet er en del av Miss Group. Miss Group er et stort forretningsgruppe med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Miss Group tilbyr en rekke internettrelaterte tjenester. Mens Miss Hosting betjener mennesker over hele verden, er hovedfokuset på nordiske land. Det gir sine tjenester til private mennesker, selskaper og organisasjoner.

Jeg begynte å teste Miss Hosting i april 2016. Jeg så på de forskjellige hostingplanene og samlet en liste over hva jeg liker, samt noen ting jeg synes du bør vite før du går videre med Miss Hosting.

La oss først se på de forskjellige hostingplanene som er tilgjengelige med Miss Hosting.

Hva er i pakken? Miss Hosting Hosting Plans

Miss Hosting har forskjellige hostingplaner for å dekke dine behov.

Delt hosting

Først – vertsplanen jeg tester – delt hosting.

Velg mellom delte, grunnleggende, profesjonelle og Ultimate delte hostingplaner. Akkurat nå kan du få grunnleggende plan for så lavt som $ 1,25 i måneden, mens Ultimate-planen bare er 3,75 dollar i måneden. Grunnleggende plan leveres med 1 nettsted og 100 GB overflødig lagring, mens Professional-planen inkluderer 10 nettsteder og 250 GB overflødig lagring. Du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder og få ubegrenset overflødig lagring med Ultimate-pakken.

Alle pakkene inkluderer ubegrenset båndbredde og hosting via e-post.

Hosting PlansBasicProfessionalUltimate
Disklagring100 GB250 GBubegrenset
båndbreddeubegrensetubegrensetubegrenset
Nettsted for å være vert110ubegrenset
E-postkontoerubegrensetubegrensetubegrenset
Full refusjonstid45 dager45 dager45 dager
Påmeldingspris (1 år)$ 1.25 / mo$ 2.50 / mo$ 3.75 / mo
Fornyelsespris (1 år)$ 5.59 / mo$ 11.59 / mo$ 18.59 / mo

Forhandlervert

Miss Hosting har også planer for forhandlervert. Velg en av disse planene hvis du vil etablere din egen webhotellvirksomhet. Velg mellom grunnleggende, profesjonelle og ultimate planer, alt fra 25 dollar i måneden til 124,92 dollar i måneden. Planene starter med 50 GB diskplass og 500 GB båndbredde og går opp til 200 GB diskplass og 500 GB båndbredde. Uansett plan du velger, vil du ha tilgang til ubegrensede nettsteder og domener.

VPS Hosting

Til slutt kan du velge mellom fem VPS-pakker. De varierer i pris fra $ 5 i måneden til $ 80 i måneden. Den billigste pakken kommer med 512 MB RAM, en 1-kjerners prosessor, en 20 GB SSD-disk og 1 TB båndbredde. Den dyreste pakken har 8 GB RAM, en 4-kjerners prosessor, en 80 GB SSD-disk og 5 TB båndbredde.

Dedikert hosting

Dedikerte servere er et annet alternativ. Dedikerte servere har også tre valg, med pakker som spenner fra $ 145 i måneden til $ 245 i måneden. Du kan få fra 4 GB RAM opp til 16 GB RAM med disse pakkene. Alle pakkene har den samme kraftige harddisken. Grunnpakken har en Intel Pentium-prosessor, og de to andre bruker en Intel Xeon-prosessor.

Viktig å vite

Bare for proffene – SEO-hosting fra 25 IP-er

Mens Miss Hosting SEO-hostingplaner kan gi de fleste SEO-er våte drømmer – er det absolutt ikke for nybegynnere. Du må bestille minst 25 IP-er når du bruker Miss Hosting. På grunn av det er det litt dyrere enn vanlig. Og det vil ta litt tid å sette opp alt.

Skjermfangst:

misshosting seo hostingSEO-er vil sannsynligvis ha våte drømmer som ser på dette bordet.

Dyrt delt hosting

Hvis du ser nærmere på de delte hosting-tilbudene, er det dyrere enn det er med mange av konkurrentene.

I noen tilfeller vil du ende opp med å betale dobbelt så mye for delt hosting som du ville betalt hvis du gikk med en konkurrent, men det betyr ikke at du får dobbelt så mange funksjoner. På grunn av det kan det være lurt å vurdere et billigere alternativ hvis du vil ha en grunnleggende delt hostingpakke.

Bunnlinjen

Miss Hosting er en god vert, men den delte hosting er dyrere enn den burde vært.

Når det er sagt, er dette et godt valg hvis du vil ha en rimelig VPS eller hvis du jobber med en SEO-kampanje. Med et rimelig VPS-alternativ og en praktisk måte å være vert for flere domener i forskjellige land, åpner Miss Hosting dører som andre vertsselskaper holder stengt.

Sammenlign Miss Hosting med andre

La oss se hvordan Miss Hosting stabler opp med andre lignende hosting-tjenester:

 • Miss Hosting vs GoDaddy
 • Miss Hosting vs Rose Hosting
 • Miss Hosting vs DreamHost
 • Miss Hosting vs Scala Hosting
 • Miss Hosting vs TMD Hosting
 • Miss Hosting vs SiteGround
 • Miss Hosting vs Hostinger
 • Miss Hosting vs InMotion Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map