Pressidium Hosting Review

Când vine vorba de unde să vă găzduiți site-ul dvs. WordPress, doriți să fiți sigur că alegeți o companie de găzduire care vă va menține site-ul funcționând fără probleme. Pressidium Hosting a fost lansat de o echipă de ingineri și dezvoltatori cu experiență. Echipa este formată din patru colegi care au început să lucreze împreună la o companie majoră de telecomunicații și mass-media. Echipa include experți IT, ingineri software și dezvoltatori seniori.


Viziunea Pressidium este de a oferi găzduire premium WordPress pentru toată lumea. Cu un accent global, au servere localizate în America de Nord, Europa, Japonia și Asia de Sud-Est și Oceania.

Planuri Gazduire Pressidium

Pressidium oferă o varietate de planuri pentru a răspunde nevoilor tuturor, de la bloggerul începător până la proprietarul afacerilor profesionale. Rețineți că toate aceste planuri sunt extrem de scalabile.

Personal

Planul personal oferă până la trei instalații WordPress pentru 24,90 USD / lună. În timp ce veți obține o lățime de bandă nelimitată, sunteți limitat la 30.000 de vizite / lună. Veți obține, de asemenea, spațiu SSD de 10 GB, dublându-vă spațiul de stocare de la micro-plan. Beneficiile suplimentare includ suportul 24/7 prin intermediul unui sistem de ticketing. Puteți adăuga suport pentru CDN sau SSL pentru taxe suplimentare de 10 USD fiecare pe lună.

Profesionist

Dacă aveți nevoie de mai mult de 3 instalări WordPress sau credeți că traficul dvs. va atinge 30K, planul profesional oferă până la 10 instalații WordPress și lățime de bandă nelimitată cu până la 100.000 de vizite / lună. Pachetul Professional rulează 69,90 USD / lună și include 20 GB spațiu SSD. Veți primi asistență tehnică 24/7 și puteți adăuga, de asemenea, planuri de asistență pentru SSL și CDN pentru 10 USD / lună fiecare.

Afaceri

Dacă site-ul dvs. crește ca un nebun, planul de afaceri de 199,90 USD / lună poate fi cea mai bună alegere. Acest pachet oferă până la 25 de instalări WordPress, lățime de bandă nelimitată, 500.000 de vizite / lună și 30 GB spațiu SSD. Cu acest plan, suportul SSL și CDN sunt incluse în costul lunar.

Micro

Acest plan se adresează utilizatorilor de nivel de intrare care încep doar să creeze WordPress și nu au nevoie de mult spațiu sau de mult trafic. Planul micro oferă o singură instalare de WordPress și până la 10.000 de vizite pe lună. Veți obține 5 GB spațiu de stocare, suport standard pentru doar 17,90 USD pe lună și opțiunea de a adăuga CDN pentru 10 USD / lună. Micro-planul fără clopote sau fluiere în plus este de 17,90 USD / lună.

În concluzie…

PlansMicroPersonalProfessionalBusiness
Instalări WordPress131025
Vizite / mo10.00030.000100.000500.000
Depozitare (SSD)5 GB10 GB20 GB30 GB
Hai să criptăm+ $ 10 / moInclusInclusInclus
CDN + HTTP / s+ $ 10 / moInclusInclusInclus
Site-uri de înscenaredadadada
Actualizări automatedadadada
Preț (abonament anual)$ 21 / mo$ 42 / mo$ 125 / mo$ 250 / mo

* Funcții de găzduire și detalii despre preț de pe site-ul Pressidium (martie 2019) – consultați oficialii pentru informații cât mai exacte.

Pressidium = noul motor WP?

Planurile de găzduire Pressidium rulează pe un model similar cu WP Engine și Kinsta.

Ambele companii de găzduire își taxează clienții în funcție de vizite. De exemplu, cel mai mic pachet de la WP Engine, care se ridică la 30 de dolari / lună de stive până la pachetul personal, cu aproximativ 25.000 de vizite permise pe lună și 10 GB de stocare. WP Engine nu oferă un pachet mai mic, de dimensiuni mici, pentru începători. WP Engine oferă pachete mai mari pentru acele site-uri care primesc milioane de vizite pe lună.

Ce imi place la gazduirea Pressidium

Trebuie să adaug că a fost un factor foarte bun atunci când am avut de-a face cu fondatorul Pressidium, Andrew Georges. De exemplu, am experimentat o mică sclipire când am configurat prima dată site-ul de testare. Andrew a fost foarte rapid să răspundă la întrebările mele și foarte transparent cu problemele lor. Onestitatea unei companii de găzduire web este vitală pentru o bună comunicare între dvs. și suportul tehnic. Este un drum lung către soluționarea problemelor de bază pe care le-ați putea avea cu site-ul dvs..

Avantaje majore

În plus, există o serie de lucruri pe care le-am găsit impresionante despre Pressidium, inclusiv:

 • Servere foarte fiabile și rapide 100% uptime de server până acum pentru site-ul nostru de testare. Stocarea SSD a făcut încărcarea locului de testare extrem de rapidă – timp de răspuns foarte scăzut pe site-ul nostru de testare (medie de 200ms).
 • Serviciu susținut de SLA – 95% disponibilitate servicii  Clienții vor primi 5% din creditul lunar al clientului pentru fiecare oră de întrerupere a serviciului sub formă de credite SLA, care se aplică taxei lunare. Cu toate acestea, trebuie să faceți cererea dvs. pentru credite în scris în termen de 30 de zile de la incident și suma nu poate fi mai mare decât taxele pe care le plătește clientul. Experiența mea arată că nu ar fi o problemă.
 • Platforma Pinnacle Platformele de gazduire integrate de la Pressidium sunt dotate cu tot felul de funcții WP avansate – inclusiv actualizări auto, site-uri de stadializare pentru dezvoltarea WP și backup automat. De asemenea, a fost ușor să folosiți platforma lor și o tranziție lină până acum – adăugarea unui site și configurarea acesteia a fost ușoară.
 • Preț rezonabil Prețul la Pressidium este puțin mai ieftin decât companiile de hosting similare care oferă același serviciu specific WordPress. Toate celelalte lucruri fiind egale, economisirea de bani este un avantaj avantajos.

Vizualizarea persoanelor fizice a Panoul de bord al utilizatorului Pressidium

Pentru referință, iată câteva capace de ecran din interior:

pressidium-arhitectura-2Cum funcționează Pressidium – O vizualizare rapidă asupra arhitecturii Pressidium.

Tabloul de bord Pressidium - acesta este locul în care gestionați site-urile găzduite la Pressidium. Rețineți că Pressidium este o găzduire centrată pe WP, sarcinile dvs. de administrare primară sunt efectuate în tabloul de bord WP.Tabloul de bord Pressidium – acesta este locul în care gestionați site-urile găzduite la Pressidium. Rețineți că Pressidium este o găzduire centrată pe WP, sarcinile dvs. de administrare primară sunt efectuate în tabloul de bord WP.

Ce nu-mi place –

Zero. Sunt foarte impresionat de Pressidium până acum și nu am găsit nimic care să arunce un steag roșu pentru mine.

Important de știut

1. Cost pe vizită

Cu toate acestea, este important de reținut că Pressidium taxează utilizatorii în funcție de numărul de vizite pe site, similar cu alte companii de hosting specifice WordPress, cum ar fi WP Engine. Problema aici este că nu există nicio modalitate de a ști modul în care compania de găzduire web calculează acele vizite. De exemplu, ce se întâmplă dacă vizita este de la un bot și nu un vizitator real?

Co-fondatorul Pressidium, Andrew Georges, ne-a informat într-un interviu că nu contează roboți și că obiectivul lor este de a ajuta întreprinderile să reușească, așa că dacă aveți griji cu privire la modul în care se numără vizitele, ar trebui să citiți mai întâi acel interviu . Dacă mai aveți întrebări cu privire la vizite, contactați direct Pressidium cu întrebări specifice.

WP Engine, care folosește același concept, a fost la sfârșitul primirii plângerilor de la mai mulți bloggeri de profil înalt care consideră că sunt supraîncărcați. Va apărea aceeași problemă cu Pressidium? Este prea curând să spunem. Doar timpul va spune dacă procesul de calcul este corect pentru proprietarii site-urilor web.

2. Fără gazduire prin e-mail

Rețineți că Pressidium nu oferă găzduire prin e-mail. Dacă doriți o adresă de e-mail care să se termine cu numele de domeniu (ceva de genul), va trebui să găzduiți propriile conturi de e-mail. Având în vedere că publicul lor vizat este în mare parte utilizatori avansați de internet și geek – cred că nu ar trebui să fie o problemă.

Doar în caz că aveți nevoie de ajutor – am încercat în trecut câteva soluții de e-mail diferite și am scris un articol lung despre cum să depășiți această problemă – Ce trebuie să faceți când gazda dvs. Web nu oferă servicii de găzduire prin e-mail – deci … nu este mare descurca-te cu asta.

Pressidium Gazduire Optime Review

Configuram un site inactiv pe Pressidium la începutul anului 2015. Următorul este scorul uptime înregistrat folosind serviciul de urmărire a terților – Robot Uptime. Vom înregistra mai multe înregistrări uptime în viitor.

Pressidium martie 2016 Uptime Record – 100%

presidiu - 201603Pressidium Gazduire Uptime pentru luna martie 2016 = 100%. Ultima întrerupere înregistrată a fost acum 3 luni (pe 31 decembrie 2015) unde site-ul nostru de test a ieșit pentru un minut scurt.

Pressidium februarie 2016 Uptime Record – 100%

pressidium feb 2016 uptimePressidium Gazduire Uptime pentru 24 ianuarie – 23 februarie 2016 = 100%. Ultima întrerupere a avut loc în urmă cu 2 luni (pe 31 decembrie 2015), site-ul nostru de test a ieșit pentru un minut scurt conform înregistrării noastre.

Pressidium martie 2015 Uptime Record – 100%

Pressidium Gazduire Uptime pentru 13 februarie - 12 martie 2015 = 100%.Pressidium Gazduire Uptime pentru 13 februarie – 12 martie 2015 = 100%.

Testul vitezei serverului Pressidium

Am adăugat o nouă metodă de testare pe server în februarie 2016 și am început să urmărim timpii de răspuns ai site-ului de testare din 8 locații diferite. În februarie 2016, site-ul de test găzduit pe Pressidium a atins 135 și 76 de milisecunde de pe serverele Statelor Unite ale Americii de Vest și de Est (nu este un rezultat rău). Evaluarea generală, în comparație cu 10 milioane de site-uri web pe Internet, este „B”.

pressidium feb 2016 viteza de răspunsRezultatele testelor de viteză pe serverul Pressidium din 8 locații diferite (februarie 2016).

Linia de jos – Pressidium este o gazdă web bună pentru utilizatorii avansați WP

Chiar dacă Pressidium oferă un pachet Micro pentru începători, platforma nu este foarte bună pentru newbies din mai multe motive, inclusiv faptul că un nou site nu are cum să calculeze costurile de găzduire, deoarece vizitatorii pot fluctua în mare măsură în primele zile ale unui nou site..

Cu toate acestea, Pressidium este potrivit pentru site-urile mari WordPress care primesc mult trafic și doresc un site care se încarcă ultra-rapid. Dacă decideți să încercați această companie de găzduire web, luați în considerare un angajament de un an, deoarece veți obține două luni gratuite plătind în avans. Această reducere ar putea ajuta orice sughiț minor, pe măsură ce compania de găzduire își găsește piciorul și pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Alternative și comparații

Dacă Pressidium nu este potrivit pentru dvs., WP Engine, Kinsta și SiteGround sunt câteva gazde web WordPress bine gestionate pe care le puteți lua în considerare. De asemenea, dacă nu vă deranjează să aveți mai puțină capacitate de găzduire, iată câteva alternative mai ieftine – InMotion Hosting, Hostgator și GreenGeeks.

Să analizăm modul în care Pressidium se acumulează cu alte servicii WordPress administrate:

 • Pressidium vs WP Engine
 • Pressidium vs Kinsta
 • Pressidium vs SiteGround
 • Pressidium vs WP Web Host
 • Pressidium vs Liquid Web
 • Gazduire Pressidium vs TMD
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map