SkyToaster Review

Notă: Aceasta este o listă cu recenzii plătite. Ne plătim pentru a testa și revizui serviciile de găzduire Sky Toaster.


SkyToaster își concentrează platforma de găzduire în jurul centrelor sale de date. Cu convingerea că găzduirea excepțională începe cu centre de date deosebite, centrele de date ale companiei includ mai multe straturi de securitate, generatoare de rezervă cu combustibil la fața locului și sisteme de stingere a incendiilor pentru a se asigura că sunt mereu în funcțiune..

Despre SkyToaster, compania

SkyToaster operează centre de date separate în Dallas, Londra, Rotterdam și West Palm Beach. Fiecare centru de date trece printr-o testare riguroasă pentru a se asigura că respectă întotdeauna standardele înalte ale companiei.

Mă adresez la vicepreședintele SkyToaster, Kyle Bellingar, pentru a înțelege mai multe despre companie.

Iată răspunsul pe care l-am primit de la Kyle,

„SkyToaster are o singură misiune, de a facilita găzduirea tuturor. Ne concentrăm pe furnizarea celui mai înalt grad de servicii pentru clienți și gestionarea completă a serverului cu suport 24/7, uptime de cea mai bună clasă, suport cPanel, Softaculous pentru instalarea software-ului cu un singur clic, KernelCare și o gamă largă de funcții suplimentare. “

Kyle mi-a oferit, de asemenea, un cont de testare pe care să-l folosesc pentru o perioadă de timp, pentru a mă bucura de ofertele SkyToaster..

Planul de gazduire SkyToaster

SkyToaster oferă două planuri majore de găzduire. Puteți obține găzduire web partajată sau un VPS gestionat.

Ambele planuri de găzduire folosesc cPanel și sprijină CloudLinux. Aceste planuri acceptă, de asemenea, coșuri de cumpărături populare eCommerce, inclusiv PrestaShop, osCommerce și openCart. În plus, puteți instala o platformă CMS precum Joomla, MODX și WordPress, dacă utilizați unul dintre aceste planuri de găzduire.

Dacă nu vă plac planurile oferite, puteți solicita întotdeauna un plan personalizat. Compania va lucra cu dvs. pentru a crea experiența de hosting de care doriți și aveți nevoie. Indiferent de planul pe care l-ați ales, SkyToaster oferă o garanție de uptime de 99,9%.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra celor două planuri majore de găzduire.

Planul de gazduire partajat

Toate serverele de găzduire partajate ale SkyToaster au cel puțin 8 nuclee de procesor, 32 GB RAM și viteză de port 100Mbps. Acestea includ, de asemenea, stocarea Raid.

Planurile de găzduire partajate acceptă PHP, Perl, Python, ceea ce facilitează programatorii să aleagă limba dorită. Planurile acceptă de asemenea Server Side Include (SSI), permițând utilizatorilor să plaseze directive în paginile HTML

Gazduirea partajată vine cu conturi de e-mail și baze de date nelimitate. Mai jos sunt prezentate caracteristicile planului în detalii:

Planuri de gazduire partajate
De bază
La care se adauga
premiu
Spatiu pe disc10 GB25 GB40 GB
Lățime de bandă500 GB750 GB1 TB
Domenii Alises5050100
Domenii Addon5510

Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar pe disc, lățime de bandă mai mare sau mai multe conturi cPanel, puteți face upgrade la un plan de găzduire pentru distribuitori.

Planurile de găzduire partajate includ, de asemenea, Restore Manager. În loc să faceți o copie de rezervă a întregii baze de date, puteți face backup și restaura fișiere individuale și baze de date chiar din cPanel.

În plus, compania de găzduire oferă copii de rezervă automate zilnice, păstrând în același timp șapte zile de backup-uri pentru clienții de hosting partajat. Aceste copii de rezervă sunt localizate în afara rețelei SkyToaster și pot fi accesate utilizând Restore Manager.

Chiar și așa, compania vă recomandă să păstrați și o copie a propriilor copii de rezervă. Dacă aveți nevoie de control suplimentar, puteți lua în considerare obținerea unui plan VPS gestionat.

VPS gestionat

Toate planurile VPS ale companiei funcționează în CentOS. VPS rulează într-un mediu virtual izolat cu resurse dedicate. Când vă înscrieți la unul dintre aceste planuri, primiți toate funcțiile care vin cu un server dedicat, minus costul.

Dacă primiți un VPS de la SkyToaster, resursele dvs. sunt garantate, cu toate acestea, compania păstrează accesul root. Veți primi un WHM pentru a vă gestiona contul pe server.

VPS-ul SkyToaster include un cPanel preîncărcat și bine configurat, iar opțiunile de personalizare sunt disponibile. Pur și simplu trebuie să contactați SkyToaster pentru a personaliza cPanel.

Scripturile Softaculous standard sunt incluse cu găzduirea VPS, cu planuri care includ serviciul KernelCare. Acest serviciu actualizează automat corecțiile de securitate pentru rularea Kernel, ceea ce elimină nevoia de a reporni serverul.

Mai jos sunt prezentate caracteristicile planurilor VPS în detalii:

VPS gestionat
VPS de 1,5 GB
2 GB VPS
4GB VPS
6 GB VPS
Memorie1536 MB2048 MB4096 MB6144 MB
Spatiu pe disc50 GB75 GB100 GB150 GB
Lățime de bandă1,5 TB2.0 TB3.0 TB4.0 TB
nuclee2244

Puteți alege dintre VPS standard și SSD.

VPS-ul SSD al SkyToaster este alimentat 100% SSD. Viteza de citire a discului cu SSD VPS este 4x mai rapid decât VPS-ul standard. Atât VPS-ul standard cât și cel SSD vin cu patru opțiuni de pachete, oferindu-ți astfel posibilitatea de a scala, dacă ai nevoie de viteză și resurse suplimentare.

Puncte importante: Ce îmi place despre SkyToaster

În timpul testării, am găsit câteva lucruri care să-mi placă despre planurile de găzduire ale SkyToaster.

Locația serverului

În primul rând, compania vă permite să alegeți locația serverului în timpul procesului de comandă.

Există câteva locații pe care le puteți alege pentru a găzdui site-ul dvs. web. Scopul este de a alege locația de găzduire care este cea mai apropiată de publicul țintă pentru a reduce latența.

Migrarea site-ului gratuit

SkyToaster oferă, de asemenea, migrații gratuite ale site-urilor web pentru conturi noi și actualizate în primele 60 de zile.

În acest timp, puteți migra contul dvs. de gazduire partajat sau VPS către serverele SkyToaster. Conturile partajate obțin un transfer complet cPanel și un transfer manual, în timp ce conturile revânzătorului primesc transferuri nelimitate de cPanel și 25 de transferuri manuale.

Conturile VPS administrate obțin transferuri complete nelimitate de cPanel și 15 transferuri manuale pe nivel de VPS. În cele din urmă, conturile dedicate obțin transferuri nelimitate de cPanel și 100 de transferuri manuale.

Structura simplă a planului

Îmi place și modul în care această companie de găzduire păstrează lucrurile simple.

Nu aruncă o grămadă de resurse pe care nu le veți folosi. În schimb, plătiți pentru ceea ce utilizați. Dacă aveți nevoie de mai multe resurse pentru a vă susține site-ul, puteți face upgrade la un plan superior. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata pentru o mulțime de lucruri de care nu aveți nevoie.

Important de știut

E-mailuri și baze de date nelimitate

În timp ce obțineți conturi de e-mail și baze de date nelimitate cu SkyToaster, puteți adăuga doar cât permite spațiul pe disc al planului. Spațiul de stocare este în funcție de limita generală a discului dvs., așa că țineți cont atunci când adăugați conturi și baze de date.

Banii inapoi garantat

De asemenea, trebuie să înțelegeți cum funcționează garanția de restituire a SkyToaster. Oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru gazduire VPS partajată, revânzătoare și administrată, dar se aplică numai la prima achiziție de produs calificată pe entitate. Toate achizițiile suplimentare nu sunt eligibile pentru această garanție. Numărătoarea inversă de 45 de zile începe imediat ce este achiziționat primul produs calificat.

Restricții de gazdă partajate / revânzători

De asemenea, compania are unele restricții de gazdă partajate și revânzători. De exemplu, utilizatorii sunt restricționați la conexiuni MySQL simultane 15 * 25 și fiecare bază de date nu poate depăși 2 GB * 5 GB spațiu pe disc. Lista dvs. de e-mail nu poate conține mai mult de 1.500 * 2.000 de membri, iar SkyToaster are o politică de toleranță zero pentru spam. De asemenea, compania limitează frecvența executărilor de posturi cronice la una la fiecare cinci minute.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map