StableBox gjennomgang

Det gode

Det er mange “ups” for StableBox-hosting-tjenester, inkludert sjekkemerker i flere av de viktige hosting-tjenestene.


99,9% servicenivåavtale

Den største fordelen, etter min mening, er at StableBox støtter tjenesten sin med en 99,9% oppetid-SLA – hvis tjenestekvaliteten din faller under det merket, har du rett til å avslutte abonnementet ditt, og du vil motta full refusjon (iht. TOS 10.10 ).

Ingen overbelastningshosting

En av nøkkeloppsvingene er at StableBox ikke overbelaster plassen sin (som nevnt, StableBox lar ikke maskiner gå forbi 80% utnyttelse), i seg selv eliminerer de fleste problemer som oppleves som et resultat av hastverk med servere. Siden StableBox-delt hosting støttes av CloudLinux-operativsystemet, påvirker ikke naboens aktiviteter og bruk den ytelsen til nettstedet ditt.

rimelig

En annen god faktor er at StableBox har den rimeligste, bufrede RAID-drevne hosting. Det overvelde ikke brukere med mange unyttige funksjoner (som virkelig trenger 1000 MySQL-databasekapasitet, uansett?) Som betyr at du ikke betaler for ubrukelige funksjoner, og at systemet som helhet er mye lettere å forstå og navigere.

15 års erfaring med vertsindustri

Til slutt, selv om StableBox i seg selv er en nykommer på vertsområdet, administreres den av Hypernia, et anerkjent, velprøvd selskap med nesten 15 års bransjeerfaring. Hypernias divisjon av spillserver er en stor suksess og har uendelige mengder av positive tilbakemeldinger fra kunder – forutsatt at dette er en indikasjon på hva vi kan forvente av StableBox, gleder jeg meg til å se gode ting. StableBoxs grunnleggende plan er en stjele til 29,95 dollar for året og et flott alternativ for folk som begynner å lete etter en rimelig og pålitelig vert.

Merker under ledelse av Hypernia - Hypernia Game and Voice Servers, StableBox og SuperPod.Merker under ledelse av Hypernia – Hypernia Game and Voice Servers, StableBox og SuperPod.

Bestill StableBox nå: http://www.stablebox.com

Dommen: Webvert Virker som en ok vert

Alt i alt, selv om ingen verter er perfekte, ser StableBox ut til å være omtrent så nær som den kommer – det er stort løfte og jeg håper dette selskapet fortsetter i den flotte retningen det satte seg i retning. Prisen er riktig, funksjonene rettferdige og garantiene uten oversalg og oppetid har stjernekraft. Enten du er en erfaren webansvarlig eller bare begynner, StableBox er absolutt verdt å vurdere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me