TMDHosting gjennomgang

TMDhosting har eksistert i over 10 år og har blitt sett på som et pålitelig valg for de som trenger en kvalitetsleverandør av webhotell.


Med fire datasentre spredt over hele USA og et utenlandsk datasenter i Amsterdam, har PC Editor’s Choice fremdeles det som trengs for å bli ansett som den beste webhotellet for bloggere og bedrifter? Nylig har vi fått en gratis konto av TMDHosting, så vi bestemte oss for å sette vertsleverandøren på prøve og kom ned til en liste over fordeler og ulemper.

TMD Hosting Plans

TMD Hosting tilbyr forskjellige hostingplaner – Delt, forhandler, VPS Cloud, WordPress Managed og Dedicated. Før vi gir fordeler og ulemper for denne webhotellet, la oss se på disse vertsplanene.

Delt hosting

Delte hosting-planer er delt inn i tre forskjellige lag på TMD: Starter, Business og Enterprise. De tilbyr alle standardfunksjonene du kan forvente, for eksempel gratis domene, NGINX webserver og cPanel-støtte. Forskjellene mellom dem er tilleggsfunksjoner som WildCard SSL og Memcache-instans for høyere planer.

Delte planerStarter PlanVirksomhetsplanEnterprise Plan
Lagring (SSD)ubegrensetubegrensetubegrenset
Data overføringubegrensetubegrensetubegrenset
Nettstedet vert1ubegrensetubegrenset
Gratis domene
memcache
WildCard SSL128 MB256 MB
Ny brukerrabatt60%50%40%
Påmeldingspris$ 5.95 / mo$ 6.95 / mo$ 10.95 / mo
Fornyelsespris$ 12.95 / mo$ 13.95 / mo$ 19.95 / mo
RekkefølgeBesøk onlineBesøk onlineBesøk online

Administrert WordPress Hosting

Hvis du bruker WordPress, tilbyr TMDHosting billige Managed WordPress Hosting-tjenester som er optimalisert for plattformen. Bortsett fra standardfunksjonene som gratis domene, SSL-sertifikater og NGINX webserver, er WordPress-hostingplanen forhåndskonfigurert slik at den gir maksimal ytelse for WordPress nettsteder.

Forhandlervert

For de som ser på forhandlerhotell, tilbyr TMDHosting tre nivåer for deres Reseller Hosting-plan: Standard, Enterprise og Professional. Noen av funksjonene som er inkludert er ubegrenset webhotell, WHM / cPanel og serverressurser som spenner fra 700 GB båndbredde til 2000 GB båndbredde.

Dedikert hosting

Den dedikerte serververten tilbyr mest mulig kraft og serverressurser som du kan få fra TMDHosting. Delt opp i fire nivåer, kan du enten få startplan, original, smart og super kraftig plan. I tillegg til funksjoner som premium support og ubegrenset båndbredde, kan du få lagring fra 1 TB til 2x2TB og så høyt som 32 GB DDR4 RAM.

Forvirret med TMDs Cloud og VPS Hosting?

Jeg spurte salgsagent for TMDHosting om forskjellen mellom Cloud- og VPS Hosting-planene. Følgende er svaret jeg fikk –

Hjelp meg å velge mellom sky- og vps-planene dine – hvordan er disse to forskjellene?

Cloud-løsningene vi tilbyr passer for mellomstore nettsteder, de bruker mange servere for å produsere en stor “sky” med datakraft. I denne skyen opprettes en virtuell container og denne beholderen ligner en VPS, med den forskjellen at det er ganske vanskeligere for den å gå ned, hovedsakelig på grunn av strukturen til databehandlingsskyen. ” – TMDHosting salgsagent, Todd Carter

Pros 

  Oppdateringer: Spesiell TMD Hosting-kupong

  Vi klarte å få eksklusiv avtale fra TMD Hosting nylig. Du kan nå få 7% ekstra rabatt på toppen av den nedsatte påmeldingsprisen med kupongkode “WHSR7”. Denne kupongkoden kan brukes på “Innkjøpsinformasjon” på bestillingssiden (se skjermdump nedenfor).

  Spar ytterligere 7% ved å bruke spesiell kampanjekode “WHSR7” ().

  6- Valg av vertssteder

  Hvis du har en tendens til å fokusere på et bestemt kontinent (dvs. Asia, Europa eller USA), tilbyr TMD Hosting flere vertssteder som du kan velge for å få bedre serverprestasjoner for ditt målgruppe..

  For øyeblikket kan du velge å være vertskap for nettstedet ditt på enten Phoenix, Chicago (USA), London (UK), Amsterdam (NL), Singapore, Tokyo (JP) og Sydney (AU).

  7- Weebly Ready

  Weebly er en dra-og-slipp-nettstedbygger som lar deg bygge et nettsted uten koding overhodet. Dette gjør det enkelt for folk som ikke er tekniske eksperter eller travle gründere å lage et fungerende nettsted på bare få minutter.

  Du kan enkelt bygge et enkelt nettsted ved å bruke Weebly (grunnleggende funksjoner) hos TMD Hosting.

  8- Responsiv kundesupport

  Min erfaring med deres kundesupportteam har vært utmerket. Enten det er deres 24 × 7 live chat-team, forum og deres telefonstøtte, har jeg klart å få raske svar jevnlig. De tilbyr til og med å overføre nettfiler og databaser gratis for de med eksisterende nettsteder!

  TMD Hosting administrerer et aktivt støtteforum – som jeg synes er ganske nyttig.

  Ulemper for TMDHosting – Viktig å vite

  Det er mye å elske med TMDHosting, men det betyr ikke at de ikke har noen feil. Nedenfor er noen av ulempene som jeg tror må påpekes.

  1- Funksjon for automatisk sikkerhetskopiering kan være bedre

  Bransjestandarden for backup-periode for database og filoppbevaring er vanligvis innen 7 til 14 dager. TMDHosting tilbyr bare 5 dager for databaseserveringsperioden og 1 dag for filoppbevaringsperioden. Selv om deres daglige sikkerhetskopifunksjon er gratis, er det fortsatt rom for forbedringer.

  2- Fornyelsesprisene er litt høye

  Mens TMDHosting tilbyr rimelige påmeldingspriser for planene sine, har prisene på fornyelse en tendens til å øke ganske betydelig. For eksempel er deres registreringspris for Starter Shared Hosting plan på $ 2,95 / mo og fornyes til $ 8,95 / mo. Det er nesten en 200% økning i pris!

  3- Standard CloudFlare-pakke

  Foreløpig tilbyr TMDHosting bare standard CloudFlare-pakken for sine hostingplaner. A2 Hosting tilbyr til en lignende pris CloudFlare Railgun-pakken som gir bedre optimalisering og lastehastigheter.

  Ergo: Det er et ja!

  For å oppsummere, her er hva jeg liker og ikke liker med TMD Hosting –

  Ulemper

   Jeg anbefaler TMD Hosting for bloggere eller bedrifter som trenger en pålitelig webhotelløsning. Ikke bare tilbyr de stabile serverprestasjoner og mange nyttige funksjoner, men de har også noen av de beste kundesupportene i bransjen.

   Hvis du vurderer Shared Hosting-planen, vil jeg anbefale deg å gå til forretningsplan-nivået da de langsiktige kostnadene er mer eller mindre de samme ($ 8,95 / mo vs $ 9,95 / mo), men du vil ha mye bedre serverytelse og kapasitet.

   Alternativer og sammenligninger

   Benytt deg av vårt webhost-sammenligningsverktøy for å finne ut hvordan TMD Hosting stables sammen med andre. Hvis du er ute etter raske sammenligninger, nedenfor er noen få:

   • TMD Hosting vs A2 Hosting
   • TMD Hosting vs SiteGround
   • TMD Hosting vs InMotion Hosting
   • TMD Hosting vs Hostgator
   • TMD Hosting vs GoDaddy
   • TMD Hosting vs BlueHost
   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map