Vertsfargeomtale

Merk: Dette er ikke-testet anmeldelse. Vi har ikke vært vertskap for en konto hos HostColor da vi skrev denne anmeldelsen.


Host Color ble grunnlagt i Europa i januar 2000. Selskapet flyttet senere til USA i 2002, og i 2003 har det begynt å drive sitt eget datasenter med base i South Bend, Indiana. Den europeiske enheten er blitt omgjort til det Host Color Europe er i dag.

Selskapets første administrerende direktør, Dimitar Avramov, er også grunnleggeren av Host Color, LLC og den nåværende veilederen for driften. Host Color er et ARIN-medlem og opererer ASA 46873 med lav latensnettverk med flere peering-avtaler. Peering-partnere inkluderer Google, Akamai, IBM, TDS Telecom, SupraNet, ViaWest, Telus, Vocus International Backbone, Taiwan Internet Gateway, Cloudflare og Twitter.

Vertsplan for vertfarger på et øyeblikk

Host Color tilbyr en rekke forskjellige hosting- og webtjenester, inkludert følgende –

Fullt administrert delt konto (FMSA) og ikke-administrert delt hosting

Host Color tilbyr en administrasjonstjeneste til delte hostingkunder, noe som er ganske unikt ettersom de fleste selskaper som tilbyr delt hosting ikke tilbyr administrasjonstjenester.

Selskapet har både Full Managed Shared Accounts (FMSA) og standard, Unmanaged shared hosting planer.

FMSA-hosting inkluderer:

 • Dedikert IPv4-adresse (per klientforespørsel);
 • Domenevaluert SSL-sertifikat (per klientforespørsel);
 • Innledende teknisk revisjon, gjennomgang, konfigurering og optimalisering av webhotellkontoer;
 • Oppetid overvåking;
 • Beregning av ressursutnyttelse og optimalisering;
 • Installasjon og styring av premium nettstedstrafikkanalyseinstallasjon;
 • Håndtering og feilsøking av WordPress-baserte nettsteder og plugins;
 • Gratis WordPress-designtemaer;
 • Installasjon, teknisk administrasjon og feilsøking av alle Open Source-programmer, en del av Softaculous autoinstallasjonsprogramvarebibliotek;
 • Kode og feilsøking av alle Softaculous-noterte Open Source-apper (opptil 2 timer / måned. Ekstra timer belastes $ 14,95 per time);
 • Database, fil & E-postoppsettadministrasjon (opptil 3 timer / måned. Ekstra timer belastes $ 14,95 / time);
 • Sikkerhetsherding Domene- og DNS-administrasjon;
 • Vedlikehold av webhotellkontoer, intern servicestyring og optimalisering;
 • Feilsøking;
 • Alle innehavere av FMSA-kontoer (Fully Managed Service Account) på årskontrakter er kvalifisert for å motta gratis online konsulenttjenester.

Delte hostingplaner heter Multi Website; E-handel, sosialt web, CMS-hosting og bloggvert.

FMSA vs Unmanaged Shared Hosting

En kunde kan bestemme om han vil kjøpe Unmanaged eller Fully Managed Shared Account (FMSA) på planens tilpasningsside. Host Color’s foreslår eiere av små bedrifter som ikke er kjent med nettstedet & IT-hostingprogramvareteknologier, for å spare tid og penger på vedlikeholdsavgifter ved å registrere deg for en FMSA-konto. Alle som har grunnleggende ferdigheter i cPanel, FTP, HTML og koding, vil velge Unmanaged Shared-planer.

Selskapet tilbyr også en delt plan kalt “Custom Hosting”. I motsetning til de forhåndskonfigurerte delte hosting-tjenestene, er denne planen fullstendig tilpassbar, og du kan velge hver eneste detalj. En kunde hos “Custom Hosting” kan starte med færre databehandlingsressurser og enkelt å skalere opp, basert på etterspørsel.

Alle Host Color-delte hostingplaner – både Fullt administrert og ikke-administrert – har en feiltolerant lagring. Kundens data blir lagret i et Storage Area Network av høy kvalitet, som har overflødighet på RAID 10-beskyttet lagring. Host Colours bruker QSAN lagringsteknologier av høy kvalitet for å gi sine delte hostingkunder de best mulige databeskyttelsestjenestene.

Fullstendig administrert delt konto (FMSA) LagringBåndbreddeJr Pris
Multi nettsted75 GB, RAID-10 beskyttet999 GB$ 947,88
e-handel51,2 GB, RAID-10 beskyttet999 GB$ 815,88
Sosial nett30,7 GB, RAID-10 beskyttet153,6 GB$ 719,88
CMS20,5 GB, RAID-10 beskyttet102,4 GB$ 59.88
bloggen10,2 GB, RAID-10 beskyttet51,2 GB$ 275,88
Ikke-administrert delt hostingStorageBåndbreddeJusterlig pris
Multi nettsted75 GB, RAID-10 beskyttet999 GB$ 95,88
e-handel51,2 GB, RAID-10 beskyttet999 GB$ 95,88
Sosial nett30,7 GB, RAID-10 beskyttet153,6 GB$ 71.88
bloggen10,2 GB, RAID-10 beskyttet51,2 GB$ 47.88

Cloud Hosting

Host Color tilbyr VMware cCloud-baserte Cloud-servere. Du kan velge mellom en fullt tilpassbar SSD Cloud-server med navnet “Customer Build SSD VPS” og fem forhåndskonfigurerte Cloud-serverplaner – SSD Cloud Budget, SSD Cloud Plus, SSD Cloud Start, SSD Cloud Advance og SSD Cloud Power. Kunder kan umiddelbart skalere opp til den høyere Cloud SSD-serverplanen dersom kravene deres øker. Alle Host Color Cloud SSD-servere kan brukes med Linux eller Windows, og inkluderer to IPv4- og IPv6-adresser, samt 24/7 support.

Dedikert hosting

Host Colors viktigste datasenter er basert i South Bend, Indiana. Alle dedikerte hosting-tjenester har lav latens når som helst i Nord-Amerika takket være Host Colors imponerende nordamerikanske peering-tjenester. Host Colours AS46873 er ​​jevnaldrende til en rekke høyprofilerte Internett-nettverk, inkludert Google, Akamai, IBM / Softlayer, TDS Telecom, Telus, Vocus International Backbone, Taiwan Internet Gateway, Cloudflare, Twitter og mer enn 70 andre internasjonale og nasjonale nettverk. Host Colors dedikerte hosting-tjenester gir deg også muligheten til å overvåke viktige forretningsapper og tilby skalerbare, dedikerte servere, feiltolerante harddisker og SSD, IPv4-plass og cPANEL.

VPS

Selskapets tradisjonelle virtuelle private servere som er vert på frittstående fysiske servere, kommer både som Full Managed (FM VPS) eller som Unmanaged. Host Color gir OpenVZ VPs og Kernel-baserte virtuelle maskiner (KVM).

Begge er håndterbare med Solus VM VPS kontrollpanel. OpenVZ VPS er bare Linux OS-basert, mens de kernebaserte virtuelle maskinene kan være Linux eller Windows. Hver VPS kan tilpasses avhengig av kundens programvarekrav. Dette betyr at en VPS-eier kan installere et hvilket som helst kontrollpanel (inkludert cPanel / WHM, Plesk, DirectAdmin, Webmin og Kloxo) for å bruke hvilken som helst versjon av MySQL, PHP, Perl, Python eller et annet Open Source-programvare. Alle VPS-planer kommer også med gratis oppsett, og det er ingen grenser for vertshus.

Colocation

Host Color samler kundenes server og utstyr i det South Bend, IN-baserte, Midwest U.S.-datasenteret. Selskapet bruker APC / Schneider Electric IT-skap og strømstyringsteknologier. Colocation starter fra 1U til hele 42U og 48U skap. Colocation-kunder drar fordel av Host Colors rimelige fjernhåndspriser og administrasjonsgebyr som starter så lave som $ 39 / hour.

Alle colocation-kunder kan fjernstarte (slå på / av) utstyret fra stikkontaktene. En annen verdiøkende tjeneste (ekstra $ 29 / mo) som Colocation-kunder kan bruke er “Network Performance Monitoring & Traffic Analyzer ”(NPMTA). Det hjelper dem å forstå og analysere båndbreddebruken, overvåke forretningskritiske applikasjoner og nettverksbruk. Gjennom NPMTA-servere kan eiere overvåke nettverksbruk og dataoverføringsbruk på sine Internett-porter av: Application, User, Protocol and Location.

En annen gratis tilleggstjeneste til Host Colours Colocation-kunder er gratis off-rack-lagring, noe som gjør at selskapets colocation-kunder kan lagre utstyr uten ekstra kostnad.

Gjenoppretting av katastrofer 

Host Colour’s Disaster Recovery (DR) tilbyr alle som trenger forretningskontinuitetstjenester og mulighet til å implementere en DR-plan til lave strømkostnader ($ 18 per amp / 110 Volt strøm), mens du bruker premium tilkobling.

Vertsfarge Spesialrabatt, kampanjekode: NEWVPS

Kampanjekode: NEWVPS – Spar 15% på alle VPS- og Cloud Hosting-planer
Kampanjekode NEWVPS gir 15% øyeblikkelig besparelse på en hvilken som helst VPS som er vert på frittstående server eller på VMware-baserte Cloud Servers på HostColor.com. Rabattkoden er gyldig for alle VPS- og Cloud-forekomster som er hostet på Host Colors Midwest U.S.-datasenter, basert fra South Bend, Indiana.

Viktig å vite

Totalt sett er Host Color et utmerket alternativ hvis du leter etter en hosting-tjeneste. Det er meningsløst å prøve å sammenligne Host Color med andre hosting-tjenester, ettersom selskapet virkelig er i en klasse for seg, med et enestående fokus på kvalitet og hånd-til-hånd-tjenester. Det er imidlertid et par ting du bør vite hvis du vurderer Host Color.

1. Nettstedet, HostColor.com, er ikke så lett å bruke som andre

Dessverre er nettstedet Host Color litt vanskelig å bruke. Det er massevis av tekst i forskjellige skrifttyper alle sammen tumlet sammen, noe som kan gjøre ting vanskelig å navigere.

2. Hva Host Color’s fullt administrerte webhotell har å tilby

Vær oppmerksom på at du bør vurdere Host Colours “Full Managed Shared Hosting” (FMSA) -tjeneste bare hvis du vil outsource administrasjonen av din webhotellkonto til Host Color i sin helhet. I følge Host Color er dette en tjeneste som fungerer utmerket for eiere av små bedrifter, som vil spare mye tid og penger på årlig basis gjennom å outsourcere den tekniske administrasjonen av nettsteder og hostingkontoer til Host Color, i stedet for å administrere dem på egen hånd.

Hvis nettstedseierne har nok ferdigheter og nok tid til å administrere webhotellkontoer på egen hånd, anbefaler Host Color dem å registrere seg for de billigere selvstyrte planene for webhotell. Følgende er sitert fra min Q&A med Mr. Dimitar Avramov om denne saken.

Prisen på administrert og ustyrt webhotell er veldig forskjellig. Spesifikt hvilke tjenester som er inkludert i den administrerte hostingplanen din?

HostColor.com har få forskjellige Managed service-produkter. Vi er sannsynligvis webhotellleverandøren (eller i det minste en av de aller færreste) som tilbyr Managed Shared web hosting ”. Det kalles FMSA (Full Managed Shared Account).

FMSA

FMSA er en tjeneste som tilbyr bedriftseiere å outsource den tekniske forvaltningen av sine nettsteder og delte hostingkontoer til Host Color. Den har:

 1. Dedikert IPv4-adresse (per klientforespørsel)
 2. Domenet validert SSL-sertifikat (per klientforespørsel)
 3. Innledende teknisk revisjon, gjennomgang, konfigurering og optimalisering av webhotellkontoer
 4. Oppetidsovervåking
 5. Beregning av ressursutnyttelse og optimalisering
 6. Installasjon og administrasjon av premium nettstedstrafikkanalyse
 7. Installasjon, styring og feilsøking av WordPress-baserte nettsteder og plugins. Gratis WordPress-designtemaer.
 8. Installasjon, teknisk administrasjon og feilsøking av alle Open Source-programmer, en del av Softaculous autoinstallasjonsprogramvarebibliotek
 9. Kode og feilsøking av alle Softaculous-listede Open Source-apper (opptil 2 timer per måned. Ekstra timer belastes $ 14,95 per time)
 10. Database, fil & E-postoppsettadministrasjon (opptil 3 timer per måned. Ekstra timer belastes med $ 14,95 per time)
 11. Sikkerhetsherding
 12. Domenet og DNS-administrasjon
 13. Vedlikehold av webhotellkontoer, intern servicestyring og optimalisering
 14. Feilsøking
 15. Online forretningsrådgivning for alle innehavere av FMSA-kontoer (Fully Managed Service Account) på årskontrakter

Administrert VPS

Når det gjelder virtualiserte servere (VPS) har vi en tjeneste som heter FM VPS (Fully Managed VPS). Det inkluderer 2 timers systemadministrasjon per måned og funksjoner: Innledende konfigurering, IP-administrasjon, OS-installasjon og vedlikehold, Antivirus og Antispam-installasjon, Reboots, VPS-utvinning, Oppdateringer av Kontrollpanel, Ressursovervåking. Kostnaden er $ 39 / måned.

Administrert dedikert server

Host Colors FMDS (Fully Managed Dedicated Server) har opptil 4 timers systemadministrasjon per måned for en dedikert server. Det gjør at våre kunder kan outsource den tekniske administrasjonen av deres dedikerte servere til Host Color. FMDS inkluderer: Opprinnelig serveroppsetting, IP-administrasjon, OS-installasjon og vedlikehold, Sikkerhetsherding, Resourceoptimalisering på serversiden (optimalisering av klientens programvareapper eller 3-parts programvare er ikke inkludert). Antivirus og Anti-Spam-installasjon, Reboots, Systemgjenoppretting, Oppdateringer av Kontrollpanel, Ressursovervåking. FMDS-administrasjonstjeneste koster $ 99 per måned. Vi tilbyr imidlertid en FMDS Light-tjeneste med reduserte timer, opptil 2 timers administrasjonstjeneste per måned, og den koster $ 49,95 / måned

3. Variabel pengene tilbake-garanti

Det skal bemerkes at Host Colours pengene-tilbake-garanti varierer mellom hosting-planene.

For alle delte hostingtjenester tilbyr Host Color en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som dekker alle delte hosting-tjenester (garantien ekskluderer eventuelle oppstartsgebyrer og engangsavgifter som kan gjelde, for eksempel tredjeparts programvare, tjenester eller Produkter).

Forhandlerhotellkontoer og VPS-hostingkontoer er imidlertid bare garantert en 15-dagers pengene-tilbake-garanti, og når det gjelder VPS-hostingkontoer, hvis du aktivt har brukt VPS (med andre ord, har du brukt båndbredde og VP-ressurser) i mer enn syv dager er du ikke kvalifisert for full refusjon. Refusjonspolicyen for dedikerte hostingtjenester er betinget av typen kontrakt du har signert. Før du registrerer deg for Color Host, ønsker du derfor å gjøre litt research for å forstå pengene tilbake-garantien som gjelder for tjenestene du har kjøpt.

Sitering av Host Color’s TOS –

Beløp som kunden har betalt for bruk av hostingtjenester er underlagt økonomiske garantier som følger:

a) Web (nettsted) Hosting – 30-dagers pengene tilbake-garanti
b) Fullt administrert delt hosting (FMSA) – 30 dager for vertsgebyr. Administrert avgift refunderes ikke
c) Forhandlerkontoer – 15 – 30 dager pengene tilbake-garanti
d) Virtuelle private servere – 15-dagers pengene-tilbake-garanti
e) Dedikerte servere (Serverkjøp) – ingen pengene tilbake-garanti, hvis ikke uttrykkelig inngått en kontrakt
f) Colocation Hosting – ingen pengene tilbake-garanti
g) Cloud Servers – 5 dagers pengene tilbake-garanti

Konklusjon: Skulle du velge vertsfarge?

Host Color er et utmerket vertsalternativ og passer spesielt godt for de som leter etter hosting på bedriftsnivå. Det er også utrolig fordelaktig for de som ønsker et pålitelig premium hostingalternativ, ettersom ekspertene tar seg av alle aspekter av hostingprosessen, og de som trenger profesjonell rådgivning for optimalisering av nettstedets ytelse.

Hvis du vil lære mer eller bestille, vennligst besøk Host Color online: https://www.hostcolor.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map