Zyma Hosting Review

Notă: Aceasta este o listă cu recenzii plătite. Suntem plătiți pentru a testa și revizui serviciile de găzduire Zyma.


De la începuturile sale în Middlesbrough, Marea Britanie, în 2010, viziunea pentru Zyma a fost crearea unei companii de găzduire web cu un accent puternic pe serviciul pentru clienți. Pentru a oferi un nivel înalt de servicii pentru clienți, compania ar trebui să creeze servicii superioare care să fie fiabile, accesibile și ușor de utilizat.

De atunci, Zyma a crescut rapid; compania servește acum clienți din peste 65 de țări de pe patru continente.

Centrul de date al Zyma se află în Maidenhead, Marea Britanie.

Cu serviciile și ofertele clienților superioare ale companiei, aceasta afirmă că clienții existenți se referă la 90% din clienții noi. Acest lucru spune multe despre această companie, așa că am vrut să o pun la încercare.

Am contactat Khuram, Directorul de marketing de la Zyma. El ne-a oferit informații suplimentare despre companie,

Zyma este o companie de găzduire premiată.

Printre premii se numără: Gazduire Recenzie 2012 Pick Editor, tablou de bord pentru gazdă Cel mai bun gazdă din Marea Britanie și, cel mai recent, am fost prezentat pe Techradar pentru cel mai bun hosting de afaceri WordPress 2017

Reducere specială Zyma (reducere 45%)

Cod promoțional special: LAUNCH2017

Aplicați codul promoțional „LAUNCH2017” atunci când faceți prima achiziție la Zyma Hosting.

Pentru un client nou, veți beneficia de reducere de 45% la orice pachet de găzduire. 

Experiența mea cu gazduirea Zyma.com

Marea întrebare este dacă ceea ce căutați este Zyma hosting. Pentru a stabili acest lucru, vom arunca o privire mai atentă asupra a ceea ce este excelent în ceea ce privește Zyma și a ceea ce nu este atât de grozav.

Planuri de gazduire Zyma

De asemenea, îmi place ce au de oferit planurile de găzduire și costurile pachetului.

Gazduire comună

Cu până la 1,79 GBP / lună, puteți obține 5 GB de găzduire partajată, 5 conturi de e-mail, lățime de bandă nelimitată, găzduire pentru până la două site-uri web și servicii pentru clienți atunci când aveți nevoie.

Mai jos sunt informațiile planurilor,

Planuri de găzduire partajateStarter PlusPlan de afaceriVip Plan
Stocare SSD5 GB10 GB50 GB
Conturi de e-mail5NelimitatNelimitat
Lățime de bandăNelimitatNelimitatNelimitat
website251 (de mare viteză)
Sprijin 365dayLiberLiberLiber

Deși există doar 3 planuri de găzduire partajate, acestea au ceea ce ai nevoie.

Pentru a vă proteja datele, Zyma a inclus copii standard în toate planurile de găzduire partajate. Copiile de rezervă vor fi rulate săptămânal și lunar și sunt stocate în afara serverului.

Planurile de găzduire partajate Zyma sunt livrate cu certificat SSL gratuit de 256 biți pentru scopuri de securitate. Datele dvs. vor fi criptate și transmise într-un mod sigur.

Zyma include, de asemenea, caracteristici, cum ar fi scanarea în timp real a fișierelor, protecția firewall-ului, filtrul antivirus de email, etc., pentru a îmbunătăți securitatea. Este sigur să vă mutați întregul site web în noul cont Zyma. Lucrul bun este că îl poți face fără costuri suplimentare.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este destinată designerilor și dezvoltatorilor care doresc să vândă găzduire prin intermediul propriilor companii.

Din nou, prețurile sunt frumoase și accesibile, Micro Planul va ajunge la 2,95 GBP / lună. Acest plan permite 10 site-uri web și 10 GB stocare. Orice altceva, de la lățimea de bandă și conturi de e-mail la migrații și baze de date de site-uri web, este nelimitat.

Există 3 planuri, cu cel mai înalt plan care permite găzduirea a 50 de site-uri web cu doar 8,95 GBP / lună.

Planuri de găzduire a revânzătorilor Planul MicroMediul Planului Adâncime
Stocare SSD10 GB25 GB50 GB
Site-ul permis102050
Conturi de e-mailNelimitatNelimitatNelimitat
Lățime de bandăNelimitatNelimitatNelimitat
Bază de dateNelimitatNelimitatNelimitat
Sprijin 365dayLiberLiberLiber

Toate planurile de găzduire a revanșilor vin cu certificat SSL gratuit și vă puteți gestiona toate conturile și domeniile într-un singur cPanel. Puteți construi un site web profesional în câteva minute folosind software-ul RVSitebuilder Pro. Este un instrument gratuit care include sute de șabloane gratuite.

Gazduirea revânzătorilor Zyma este cu 16 ori mai rapidă decât gazdele web standard. Nu numai site-urile dvs. web sunt găzduite cu găzduire SSD de mare viteză, dar puteți profita, de asemenea, de lățime de bandă nelimitată. Pentru a avea mai multă liniște sufletească, acum vă puteți bucura de o garanție de înapoiere de 30 de zile cu serviciul de găzduire a distribuitorilor Zyma.

Gazduire semi-dedicată

Gazduirea Zyma semi-dedicată este complet optimizată pentru a oferi performanțe ridicate.

Certificatele SSL sunt incluse în aceste planuri și ambele sunt ideale pentru site-urile cu trafic intens. Ceea ce obțineți cu o găzduire semi-dedicată pe care nu o beneficiați de găzduire partajată este o procesare mai rapidă a procesorului, FTP mai rapid, mai multă memorie RAM, mai mult spațiu de stocare și partajarea lățimii de bandă cu mai puțini utilizatori. Aceasta este o formă mai sigură de găzduire.

Există 2 planuri de gazduire semi-dedicate începând de la 4,49 GBP / lună.

Planuri de gazduire semi-dedicate Planul VIP 1VIP Plan 2
Stocare SSD50 GB75 GB
Lățime de bandăNelimitatNelimitat
Certificat SSLLiberLiber
CDNLiberLiber

Mai mult, alocarea resurselor serverului este medie, dar îmi place securitatea pe care o oferă gazduirea semi-dedicată.

Există până la 10 ori mai puțini utilizatori pe server, ceea ce înseamnă mai rapid și mai sigur pentru site-ul dvs. web. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ca alții să vă fure resursele. Dacă luați în considerare stocarea de fișiere mari, găzduirea semi-dedicată Zyma vă oferă, de asemenea, o limită de inode de 250.000 de fișiere pentru fiecare cont.

domenii

Când vă creați contul, puteți achiziționa și un domeniu prin Zyma.

A fost un proces simplu. Costul este mediu, care variază între 16,95 și 21,95 GBP. A fost ușor să vă conectați la site-ul dvs., făcând din experiență unul ușor de utilizat.

Puteți consulta site-ul web Zyma pentru o listă cu extensiile populare pe care le puteți înregistra.

Highpoints – Ce îmi place despre Zyma

Mulțumesc lui Khuram, managerul de marketing al Zyma hosting. Am dat un cont de găzduire partajat pentru a experimenta serviciul.

Cealaltă opțiune a mea a fost hostingul semi-dedicat, ceea ce mi-ar oferi un pic mai multă confidențialitate pe server decât partajarea. Cu toate acestea, acesta este un cont de test și nu a fost nevoie de semi-dedicat.

Mai jos este tabloul de bord al gazdelor Zyma,

Zyma care găzduiește zona de cliențiZona clientului Zyma Hosting.

Zyma promite 99,9% uptime pe serverele sale și monitorizarea serverului 24/7 pentru a vă oferi liniște sufletească. În mod evident, funcționează pentru că nu am avut deloc timp de întrerupere. Acesta este un criteriu important al unei gazde web bune.

Puteți verifica starea serverului Zyma pe site-ul lor web,

Zyma Server StatusStarea serverului de găzduire Zyma.

Valoare adăugată suplimentară pentru găzduirea Zyma,

  • Excelent pentru site-urile de comerț electronic – Zyma are instrumente care pot ajuta utilizatorii să înceapă un site de comerț electronic mult mai ușor decât ar face altfel.
  • Asistența Live Chat este disponibilă – Suportul de e-mail 24/7 este disponibil pentru trimiterea biletelor. Cu toate acestea, chat-ul live este disponibil dacă preferați să vorbiți cu cineva live.
  • Biblioteca Tutoriale este vastă – Tutoriale sunt foarte utile pentru începători.

Mărturie ZymaMărturie Zyma Gazduire.Zyma checkoutPagina de checking Zyma Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me