Bagaimana Menyelesaikan Isu met Hos Web Anda

Pemilik tapak web hari ini mempunyai banyak pilihan yang berbeza voor hosting web. Dalam kes di mana syarikat tidak menyediakan tahap perkhidmatan yang anda perlukan, agak mudah voor mencari syarikat hosting baru. Walau bagaimanapun, ada kalanya anda telah bersama syarikat selama bertahun-tahun, seperti harga mereka, atau hanya tidak mahu kerumitan bergerak ke pelayan baru. Dalam keadaan tersebut, mungkin lebih baik for menyelesaikan masalah anda met syarikat hosting semasa anda sebelum ini berpindah ke yang baru.


Kisah saya kembali di 2012

Di 2012, saya mempunyai masalah met salah satu penyedia hosting web saya.

Syarikat webhosting itu memindahkan tapak saya ke pelayan baru dan IP tidak menyelesaikan with betul di beberapa laman web klien saya, walaupun selepas saya mengubah segala yang saya dapat pada akhirnya. Saya mempunyai beberapa pelanggan yang marah dan masalah itu seolah-olah jatuh melalui keretakan selepas satu atau dua hari. Saya sangat kecewa kerana saya melihat beberapa pembekal baru.

Walau bagaimanapun, saya telah menjadi tuan rumah web semasa selama kira-kira lima tahun dan tidak pernah mengalami masalah seperti ini sebelumnya. Malah, mereka telah memberikan saya satu pengalaman perkhidmatan pelanggan terbaik yang saya miliki. Daripada meninggalkan, saya menghantar e-mel kepada pemiliknya dan menjelaskan kekecewaan saya. Online winkelen, het is een IP-adres en een bericht en vervolgens een bericht met een gemiddelde prijs van een hostingwebsite en een lid van een webhost.

1- Sediakan Arahan dan Butiran yang jelas

Sama ada anda membuka tiket, menghantar e-mel, atau membuat panggilan telefon, memberikan butiran yang jelas mengenai masalah yang anda alami. Maklumat yang anda ingin kumpulkan sebelum menghubungi sokongan teknikal termasuk:

 • Jika anda menerima mesej ralat, salin kata-kata kata mesej voor perkataan.
 • Adakah masalah di belakang halaman atau penyemak imbas?
 • Apa yang telah en een cuba lakukan voor menyelesaikannya?
 • Adakah anda mempunyai salinan sandaran dari laman web ini perkara terakhir kali berfungsi met de betul?
 • Adakah masalah ini mendesak? Contohnya, laman web anda yang berada dalam pelayar adalah isu yang serius, tetapi masalah di bahagian belakang mungkin tidak begitu segera.

2- Izinkan Masa Sokongan voor Bekerja pada Isu

Masalah Hosting Web

Sebuah laman web yang offline boleh bermakna kehilangan dolar.

Sangat mudah dikecewakan apabila masalah itu tidak diambil kira segera, tetapi memahami bahawa tuan rumah web berurusan den met beratus-ratus orang lain yang mempunyai masalah yang sama. Benarkan 12 hingga jam 24 voor jawapan. Sekiranya anda tidak menerima seseorang dalam tempoh masa tersebut atau sekurang-kurangnya ada kemaskini pada kemajuan, hubungi hos web sekali lagi dan ingatkan mereka mengai masalah yang anda ada. Kadang-kadang tiket atau e-mel hilang dalam campuran, jadi jangan risau bahawa anda merungut syarikat hosting.

Juga, jika ada cara voor mengemakakan tiket dalam talian, gunakan kaedah ini kerana ia akan menghantar masalah kepada sokongan teknikal dan juga disenaraikan dalam isyarat. Permintaan anda kurang cenderung jatuh melalui keretakan apabila ia sedang diusahakan oleh beberapa orang.

3- Pertimbangkan Sejarah Anda met Syarikat

Sekiranya en een mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, tetapi mempunyai satu masalah yang sukar voor diselesaikan, jangan sekali-kali membuang tuala. Het startpunt van de mana-mana hosting web. Tanya soalan berebut sebelum memutuskan for mengambil perniagaan anda di tempat lain:

 • Adakah isu is gelegen op een witte achtergrond?
 • Adakah sokongan teknikal menghantar kemas kini tetap tentang apa yang mereka lakukan voor menyelesaikan masalah ini?
 • Adakah heksa masa yang diperlukan voor menyaesaikan masalah yang saya alami?
 • Bagaimanakah saya gembira met een hosting web ini di luar isu ini?

Cuba ingat bahawa orang sokongan teknologi hanya melakukan pekerjaan. Raw orang met kebaikan dan elakkan tuduhan, kutukan atau panggilan nama. Tingkah laku negatif jarang membuat orang di sisi lain pelayan mahu bekerja lebih cepat. Tidak peduli betapa teruknya anda, ingatlah bahawa anda adalah seorang ahli perniagaan yang profesional.

4- Baca Pangkalan Pengetahuan

Masalah Hosting Web

Apabila tapak anda turun, anda mungkin ingin bermula with membaca Pangkalan Pengetahuan dan forum di laman web tuan rumah anda.

Pelanggan lain mungkin sedang menjalani masa kini masalah yang sama atau mungkin telah mengatasinya pada masa lalu. Kadang-kadang, penyelesaiannya semudah mengatur semula mislukken ".htaccess" klik hier voor een map. Masa-masa lain, penyelesaian mungkin memerlukan beberapa perubahan pada hujung pelayan dan pangkalan pengetahuan dapat membantu anda memahami apabila ia adalah sesuatu yang anda boleh memperbaiki dan sesuatu yang anda perlu menu.

Afronden: Tahu Bila Sudah Waktunya Pergi

Sebaliknya, jika anda mengalami masa yang kerap atau voor jangka masa yang panjang, oa boleh mula merasa seperti penyakit yang membunuh perniagaan anda.

Malah, ia akan memberi kesan kepada trafik anda kerana pelanggan akan menjadi kecewa dan tidak kembali. Ada kalanya anda perlu mencari syarikat hosting baru for memastikan tapak anda berjalan with cara yang sepatutnya. Apabila tiba masanya voor meninggalkan hos semasa anda, WHSR ada di sini ulasan tuan rumah dan petua voor mencari perkhidmatan hosting baru yang akan memenuhi keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map