Moet u uw domein van Namecheap of GoDaddy halen?

De meesten van ons denken niet in termen van wie onze domeinregistreerder is, omdat we het gewoon verpakken bij welke webhost we ook willen gebruiken.


Wist u echter dat de meeste webhosts slechts wederverkopers zijn voor toegewijde domeinnaamregistreerders?

Domeinnaamregistreerders zelf zijn degenen die zijn geaccrediteerd door Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). ICANN is de belangrijkste instantie die het volledige wereldwijde Domain Name System beheert. Toch is het kopen van een domeinnaam vandaag de dag snel en eenvoudig.

Dus, is er een verschil van wie u uw domeinnaam koopt? Natuurlijk! Wanneer u een auto bij een dealer koopt, staat het de dealer vrij om promoties uit te voeren, freebies te geven en te onderhandelen – binnen redelijke grenzen. Domeinnamen ondergaan een soortgelijk proces en er zullen momenten zijn dat u met een of andere promotie er zelfs een krijgt voor prijzen vanaf 99 cent!

Elke plaats die u overweegt uw domeinnaamformulier te kopen, heeft ook zijn eigenaardigheden. Laten we ze voor- en nadelen noemen. Het vinden van de juiste pasvorm voor u in termen van prijzen en andere functies kan net zo ingewikkeld zijn als het kiezen van uw webhostingbedrijf (wat WHSR al voor u eenvoudig heeft gemaakt – bekijk onze lijst met topwebhosts).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me