Interviu gazdă web cu managerul HostMetro, Kyle Dolan

Lumea de găzduire evoluează continuu, jucătorii schimbând pozițiile și altele noi care intră pe piață – așa este cazul HostMetro, o companie de găzduire cu sediul în Illinois, înființată la mijlocul anului 2012. În cazul în care nu sunteți conștienți, am urmărit și testat HostMetro de câteva luni; o detaliere a revizuirii Metro Metro a fost publicată aici în august 2014. Acest Q&A este o continuare pentru cei care au această gazdă web în lista lor sau doar caută o opțiune de găzduire bugetară.


Fără întârziere, să trecem la interviu.

Introducere

Buna ziua Kyle. Mulțumesc mult că ați fost alături de noi astăzi. Ați putea împărtăși câteva cuvinte despre dvs. și rolul dvs. în HostMetro?

Oricând, Jerry! Sunt în industria de gazduire web într-o formă sau alta de aproape 10 ani acum. Am început ca reprezentant de asistență de nivel 1 și am lucrat până la admin senior, apoi am trecut în rolul de marketing. Acum, sunt directorul de afiliere și marketing pentru HostMetro.com. După ce am petrecut atâția ani în diverse roluri, am o înțelegere unică a majorității fiecărui aspect al industriei.

HostMetro este o companie relativ nouă. Ce putem ști mai multe despre companie? Putem cunoaște mai multe despre fondatorul său și poate despre o poveste de fond?

Proprietarul și cu mine ne-am întâlnit la summit-ul de afiliere câțiva ani în urmă și am ținut legătura de atunci. Amândoi am împărtășit perspective foarte similare cu privire la industria de hosting, în special tendințele care nu ne-au plăcut.

Am decis să pornim HostMetro.com ca un alt tip de companie de găzduire web, în ​​principal una care rămâne fidelă clienților noștri.

Servicii de gazduire HostMetro

Vă rugăm să ne oferiți o imagine de ansamblu asupra serviciilor de găzduire HostMetro în web hosting.

Suntem exclusiv o companie de găzduire partajată linux și oferim două pachete de hosting. Planul nostru Mega Max este perfect atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați care au nevoie de găzduire pentru orice tip de site web, indiferent dacă este informațional, blog sau orice altceva.

Planul nostru Business Max este destinat clienților care doresc să găzduiască un magazin online sau orice alt site de comerț electronic. Acesta include tot ceea ce este necesar pentru a accepta plăți sigure prin site-ul propriu, inclusiv SSL, IP dedicat, precum și mai multe avantaje SEO.

Ambele planuri de găzduire oferă aceleași caracteristici de bază, inclusiv Spațiul de găzduire Max și lățimea de bandă, o garanție completă de returnare a banilor de 30 de zile, suport 24/7, 99,9% uptime și altele.

Pachetele de gazduire HostMetroPachetele de gazduire HostMetro

Am înțeles că HostMetro oferă „Garanție de blocare a prețurilor de reînnoire” tuturor clienților – ceea ce cred că este uimitor. Puteți, vă rugăm să elaborați cum funcționează această politică?

Aceasta este caracteristica pe care o oferim de care sunt cel mai mândru și este una dintre tendințele de care am menționat anterior, la care nu ne-am interesat prea mult. Multe companii populare de găzduire oferă astăzi rate scăzute de introducere, dar ratele lor de reînnoire sunt foarte mari, apropiindu-se de costurile unor opțiuni VPS..

Garanția noastră de blocare a prețurilor este simplă. Nu vom crește niciodată rata de reînnoire pentru găzduirea dvs. web. Prețul pentru care v-ați înscris este prețul pentru reînnoirea dvs. Cu toate acestea, prețul de reînnoire nu va include niciun cupon pe care l-ați fi folosit la momentul înscrierii.

Astfel, de exemplu, dacă un client se înscrie timp de 3 ani de găzduire la 2,45 USD / lună, dar folosește cuponul de 25% reducere găsit pe site-ul dvs., rata de reînnoire ar fi de 2,45 USD / lună *.

* Notă: mai multe despre compararea prețurilor de hosting distribuite la sfârșitul acestui interviu.

Cum faceți față creșterii bruște a traficului web al utilizatorilor? Ce s-ar întâmpla cu un site găzduit de HostMetro atunci când se lovește de „jackpotul viral”?

Facem tot ce putem pentru a ne asigura că toate site-urile clienților noștri funcționează fără probleme și eficient. Acestea fiind spuse, toți clienții se află într-un mediu de găzduire partajat, care are limitele sale. În cazul în care traficul unui client crește brusc, vom face tot ce putem pentru a ne asigura că serverele noastre pot adapta acel vârf în trafic, asigurând, de asemenea, conturile clienților noștri nu sunt afectate..

Dacă există un caz în care un singur site web primește prea mult trafic, vom încerca să contactăm clientul, anunțându-i că contul său folosește un nivel ridicat de resurse de server și vom încerca să ne dăm seama ce putem face pentru a atenua asta, asigurând în același timp ca toate site-urile web să rămână la curent.

În cazul în care clientul nu poate fi contactat și contul în cauză creează probleme pentru ceilalți clienți, vom suspenda temporar contul. Așa cum am spus mai devreme, găzduirea partajată are limitările sale și, din păcate, nu putem risca să avem un cont care poate închide alte conturi pe server..

întreprinderile & Planuri de viitor

În opinia dumneavoastră – Cum se va compara creșterea cererii de cloud computing și virtualizare cu soluțiile tradiționale de găzduire?

Cred că va fi întotdeauna nevoie de mai multe soluții tradiționale de găzduire, dacă nu este alt motiv decât pentru securitate. În timp ce cloud computing-ul este o tehnologie excelentă, există încă atât de multe probleme de securitate care trebuie rezolvate înainte de a deveni mai mult decât un simplu cuvânt de găzduire. Recenta iCloud evidențiază această problemă.

Acestea fiind spuse, noi înșine implementăm anumite tehnologii cloud pe serverele noastre, deoarece oferă un mediu mult mai stabil și mai prietenos cu resursele. CloudLinux, de exemplu, partiționează toate conturile de găzduire partajate, dar le permite să folosească liber aceleași resurse. Această partiționare face ca conturile să fie mai sigure, dar utilizarea resurselor lor este mai eficientă.

În cele din urmă, pe măsură ce cloud computing-ul devine mai sigur, cred că vom vedea o schimbare treptată către cloud hosting devenind mult mai populară.

Se simte de parcă tocmai am intrat în anul 2014, dar este deja septembrie. Cum merge HostMetro în afaceri anul acesta? Vor exista modificări majore în serviciile HostMetro în următoarele 12 luni?

Timpul zboară cu adevărat, asta este sigur. Afacerea noastră merge foarte bine și facem tot posibilul pentru a ne asigura că vom continua creșterea stabilă. Nu dorim să ne răspândim prea subțiri sau să creștem atât de repede încât nu ne putem susține clienții în mod adecvat, ceea ce observăm alte companii de hosting care încearcă să le facă. Ce bine este să primești toți acești clienți dacă nu îi poți susține?

Deși nu avem schimbări majore în viitorul apropiat, noi tot timpul lucrăm la modalități de îmbunătățire a găzduirii noastre, indiferent dacă poate fi văzut de client sau nu. Vrem să ne asigurăm că avem o relație de lungă durată cu fiecare client pe care îl avem și care începe să le oferim cel mai bun serviciu posibil. Pe măsură ce tehnologia se schimbă, trebuie să ne schimbăm și pentru a ne asigura că acest lucru rămâne valabil.

Pentru toate întrebările mele. Orice doriți să adăugați?

Nimic de adăugat, într-adevăr, altceva decât apreciez timpul dvs. și că, dacă cineva are întrebări despre compania noastră sau de găzduire, în general, se poate simți liber să ne contacteze gratuit la 800-485-9730 sau .

Mulțumesc pentru citit!

Aflați mai multe

OfficeMetro Office: 415 W. Rd Golf. Suite 5 Arlington Heights, IL 60005. Puteți lua legătura cu HostMetro prin: Twitter, FaceBook și .

Garanția de blocare a prețurilor de reînnoire a HostMetro

Ceea ce îmi place cel mai mult despre Hostmetro – Garanția de blocare a prețurilor de reînnoire

Majoritatea altor organizații de găzduire cu buget oferă noi abonați cu tarife fantastic de mici – cu toate acestea, atunci când abonații trebuie să își reînnoiască contractul de găzduire, sunt obligați să facă acest lucru la o rată mult mai mare. Nu la HostMetro – abonații de gazdă web ajung să se reînnoiască la aceeași rată de introducere scăzută pentru totdeauna. Vezi tabelul de mai jos pentru compararea prețurilor de gazduire pe termen lung (5 ani).

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Preț de înscriere (pe lună) *$ 3,45$ 3,99$ 6,26$ 4,95$ = 5,90
Preț reînnoire (pe lună)$ 3,45$ 8.99$ 8,95$ 6,99$ 6,95
Cost de găzduire pe 5 ani (Înregistrare pentru 2 ani + reînnoire pentru 3 ani)3,45 x 60 milioane USD = 207 USD(3,99 $ x 12 milioane USD) + (8,99 $ x 48 milioane USD) =
$ 479,4
(6,26 USD x 24 milioane) + (8,95 $ x 36 milioane USD) =
$ 472,44
(4,95 USD x 24 milioane) + (6,99 $ x 36 milioane USD) =
$ 370,40
(5,90 $ x 24 milioane) + (6,95 $ x 36 milioane) =
$ 391,80
* Toate prețurile de găzduire bazate pe contract de 2 ani (prin oferte exclusive WHSR) la prima înregistrare, cu excepția WebHostingHub (opțiunea N / A).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me