Interviu gazdă web: Fondatorul Arvixe Hosting, Arvand Sabetian

Arvand Sabetian, fondator și CEO al Arvixe Hosting, a aterizat Inc. 30 de ani sub 30 de ani timp de doi ani consecutivi în 2002 și 2003.


Conform unui articol despre Inc, Sabetian și-a început prima dată compania – Arvixe după anul său de liceu. Nu a vrut să renunțe la compania sa când a început facultatea; Așa că ce-a convins câțiva prieteni să-l ajute să-l continue să funcționeze în timp ce obțineau titlurile. În 2008, tânărul antreprenor urma să fie absolvent cu o diplomă în inginerie civilă și, în același timp, compania sa Arvixe aducea anual aproximativ 150.000 de dolari. A decis să-i mai dea lui Arvixe încă un an … și, restul este istorie.

Astăzi, Arvixe a devenit dintr-o singură operațiune într-o companie care produce mai multe milioane. Compania rămâne deținută în mod privat și cu sediul în San Luis Obispo, CA. Ceea ce este cel mai interesant pentru Arvixe este că, deși compania are peste 100 de angajați, nu are un birou de sediu. Da – ai citit-o corect. Fiecare dintre cei 130 de angajați ai companiei lucrează de la distanță din propria locație. Uimitor, nu? Să-i întâmpinăm astăzi onorabilului nostru oaspete – Arvand Sabetian, și vom afla mai multe în interviul de astăzi.

In scop de afaceri & Web hosting

Domnule Sabetian, bun venit și felicitări pentru realizarea în Inc. 5000 timp de trei ani consecutivi în 2011, 2012 și 2013. Este o mare onoare să vă avem aici ca invitat al nostru la interviul de azi. Arvixe a crescut de aproape 8 ori în veniturile din anul 2009 până în 2012. Vă rugăm să ne spuneți care este secretul succesului companiei?

Sebatian

Oferirea de soluții de găzduire web la cheie cu o abordare lipsită de sens pentru a combina atât calitatea, cât și accesibilitatea, care în prezent nu se potrivesc în industria noastră.

Planurile noastre sunt unice prin faptul că acestea răspund celui mai mare subset de tehnologii cerute de cele mai populare aplicații open source. Prin urmare, șansele sunt ca, indiferent de aplicația pe care o alegeți pentru a rula site-ul dvs. web, avem un plan care îl va susține.

Ce putem ști mai multe despre afacerile Arvixe?

Arvixe este în prezent o companie de 12 milioane de dolari, cu aproximativ 130 de membri ai personalului, care lucrează de la distanță în întreaga lume. Peste jumătate din personalul nostru rezidă și lucrează în Statele Unite și Europa. În prezent găzduim peste 250 de domenii pe platformele noastre partajate, revânzători și vps / dedicate / cloud.

În timp ce am crescut de la furnizarea pur și simplu a unuia dintre cele mai înalte niveluri de servicii din industria de hosting comună (Linux și apoi Windows), aproape 25% din veniturile noastre actuale provin din soluțiile noastre VPS / Cloud. Scopul nostru este să continuăm să creștem acest aspect al activității noastre, întrucât oferim un set mai mare de produse la puncte de preț diferite pentru a satisface atât începătorii, cât și utilizatorii avansați care doresc să găzduiască pe propriile lor medii..

Este uimitor să vezi cum lucrurile funcționează împreună pentru Arvixe atunci când aproape toți angajații tăi lucrează de la distanță. Ați menționat mai multe oferte diferite de găzduire oferite la Arvixe – despre care cred că unii dintre cititori ar fi interesați să afle mai multe. Vă rugăm să introduceți fiecare pachet de gazduire Arvixe și publicul vizat?

Sigur. Pe scurt –

 • Clasa personală – orientată către utilizatori de utilizare scăzută, persoane fizice și de afaceri mici, care au nevoie de o soluție rapidă pentru a-și pune site-urile online.
 • Clasa de afaceri – În timp ce sunt încă de găzduire partajată, serverele Business dețin un 1/4 la fel de mulți clienți ca PersonalClass. Utilizatorilor de pe aceste servere li se alocă mai multe resurse, iar serverele realizează deseori la un nivel de fiabilitate și performanță mai mare decât planurile noastre PersonalClass.
 • Reseller Class – Planuri de revânzători care permit clienților să creeze mai multe planuri de hosting comune. Acest lucru permite revânzătorului să factureze clientul direct și să le ofere clienților un plan personalizat și un cont din limitele alocate.
 • Clasa VPS / Clasa Cloud – Următoarea generație planifică utilizarea virtualizării Hyper-V pentru a oferi medii dedicate low-key dedicate cu software preîncărcat pentru a ajuta utilizatorii începători și avansați să meargă rapid. Filozofia noastră a fost că, împreună cu VPS-ul nostru, obțineți performanțele pe care le-ați face cu serviciile avansate de VM / Cloud, în timp ce aveți la dispoziție gestionarea și software-ul pentru a vă ajuta să operați VM-ul cu ușurință.
 • Clasa dedicată – Folosită în general de către utilizatorii avansați și clienții de întreprindere care necesită o arhitectură specifică și echipa noastră de vânzări vă poate ajuta la crearea unei soluții.

Acordul de gazduire web partajat de Arvixe - începând de la 4 USD / lunăAcordul de gazduire web partajat de Arvixe – începând de la 4 USD / lună

Pe fond personal & Viaţă

Am înțeles că ați fost student la inginerie civilă. Dar iată-ți o companie IT de milioane de IT pentru tine. Care este povestea ta în spatele acestui lucru? Cum a început Arvixe pe primul loc?

Faceam lucrări de web design pentru clienții din zona locală și am decis să îi ajut cu găzduirea. Având o pregătire puternică de informatică și informatică, am reușit să învăț elementele de bază și să mă mut rapid într-unul din propriile servere pe măsură ce baza mea de clienți a crescut în primele 6 luni.

Cei 4 ani care au urmat au înregistrat o creștere lentă din cauza timpului meu împărțit între Arvixe și școală. După absolvire, am petrecut aproximativ 4 luni și am re-făcut site-ul și am inițiat programul nostru de afiliere. Mai mult, am construit câteva dintre parteneriate open source care au propulsat creșterea noastră în 2009 până astăzi.

Cum este să deții și să conduci o companie globală în creștere rapidă, precum Arvixe? 

Sunt destul de îndrumat, așa că lucrez zilnic cu o mulțime de manageri diferiți pentru a-i ajuta cu activitățile lor de zi cu zi. Deoarece suntem o companie la distanță, îmi permite să fiu eficient în comunicare și să pot gestiona mai multe probleme diferite într-o anumită zi.

În cele din urmă, la Arvixe, știm cum am ajuns aici. Prin furnizarea unui produs de calitate cu servicii de asistență bune. Orice companie în creștere are provocări și probleme care trebuie rezolvate. Cu toate acestea, ținem cont de cele menționate mai sus și continuăm să ne asigurăm că fiecare mișcare pe care o facem este spre un produs de înaltă calitate și servicii de asistență exemplare..

Abia aștept & Opinie

În ultimii ani am observat câteva achiziții și fuziuni mari – milioane, dacă nu chiar miliarde, au fost făcute de fondatorii companiilor de găzduire. Care este gândul tău în asta? Vânzarea sau cumpărarea altor companii face parte din planul de extindere al Arvixe în următoarele 18 luni?

Consolidarea face parte din orice industrie. Avem norocul să fim suficient de mari pentru a avea capacitatea de a concura cu companii mai mari din punct de vedere al marketingului și am reușit să folosim strategii creative de marketing pentru a găsi niște piețe de astăzi pe care companiile mai mari le-au ratat..

Scopul nostru este să continuăm să inovăm pentru a crește organic, profitând în același timp oportunitatea de a achiziționa baze de clienți sănătoși care au sens în strategia noastră de creștere. Am dobândit baze de clienți mici de-a lungul anilor și vom continua să o facem pe măsură ce oportunitatea se prezintă.

Ultima întrebare. În opinia dumneavoastră, ce face un serviciu de găzduire bun? Care sunt câteva dintre punctele cheie în care trebuie să analizăm când alegem o gazdă web?

Pentru mine cele mai importante trei aspecte sunt –

 1. Cheia-cheie – contul de găzduire ar trebui să fie ușor și rapid de utilizat. Deși acest lucru depinde de expertiza utilizatorului, un utilizator semi-avansat ar trebui să aibă nevoie de doar câteva minute pentru a putea merge cu oricare dintre produsele noastre, în timp ce majoritatea acestora sunt furnizate instantaneu prin coșul de cumpărături.
 2. Calitate – În găzduire web, produsul de calitate se referă la fiabilitate și performanță. Folosim multe tehnologii pentru a ne asigura că continuăm să oferim cea mai înaltă fiabilitate și performanță atunci când este posibil. În timp ce găzduirea partajată poate avea întotdeauna probleme, tehnologia noastră asigură că clienții noștri au cea mai mică cantitate de probleme decât majoritatea furnizorilor de pe piață astăzi..
 3. Suport – Pe măsură ce am crescut, am trecut de la furnizarea de servicii la sute de clienți la aproape o sută de mii de clienți unici astăzi. Aceasta înseamnă că ne ocupăm de mii de întrebări pe zi. Scopul nostru este să inovăm mereu și să construim sisteme pentru a nu soluționa corect astfel de solicitări, ci pentru a ne asigura că o facem mai bine decât concurența.

Asta e tot. Mulțumesc din nou pentru timpul acordat. Există ceva de adăugat înainte de a încheia acest interviu?

Nu vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Aflați mai multe

Vă puteți conecta cu Sabetian și echipa pe Facebook, Twitter și Google+. Arvixe Hosting se află în prezent în lista noastră de urmărire. Puteți citi recenzia mea aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map