Kickassd: Mai mult decât performanțele de gazdă rapidă de fulgere

Probabil ați auzit companiile de găzduire web lăudându-se cu viteze rapide și performanțe deosebite.


V-ați întrebat vreodată ce înseamnă să faceți o companie de găzduire web rapidă, fiabilă și accesibilă? Din fericire, am reușit să alegem creierul lui Chuck Charleston din Kickassd Inc. și să obținem câteva sfaturi pe care nu le veți găsi nicăieri în altă parte.

Creierele din spatele succesului lui Kickassd

Chiar dacă Chuck Charlestown este proprietarul Kickassd, compania nu a fost de fapt pornită de el.

„L-am luat pe Kickassd nu după mult timp după ce a fost început. Baza și ideea despre ea erau deja destul de bune și nu au necesitat prea multe schimbări din partea mea pentru a-l conforma cu ceea ce am avut în vedere. ”

Cu aproximativ patru ani înainte de preluarea lui Kickassd, Chuck făcea niște consultanță pentru sisteme freelance și consultanță. El a fost, de asemenea, în industria de petrol și construcții. “Mă gândeam constant la ceva de genul lui Kickassd”, a spus el. „Firește, când s-a prezentat oportunitatea, am sărit la ea.”

Când s-a prezentat oportunitatea de a cumpăra Kickassd, Chuck a sărit la ocazia de a-și îndeplini visul.

Compania este încă destul de nouă, astfel că intervalul de timp de la concept până la finalizare este scurt. În august 2016, lui Chuck i s-a oferit posibilitatea de a prelua compania. Nu a ezitat, dar a acceptat imediat. „Creșterea companiei anterioare preluării acesteia a fost destul de lentă.”

Creșterea unei startup-uri

Chuck știa că ar trebui să facă anumite lucruri foarte specifice pentru a vedea creșterea companiei sale recent achiziționate.

„Am început acum o campanie publicitară bine organizată și concentrată, care ne-a crescut deja substanțial creșterea.”

Chuck împărtășește faptul că actuala creștere a lui Kickassd este vizată pentru ceea ce își doresc.

„Să crești prea repede poate fi un lucru rău și vom evita acest lucru.”

Serviciul Clienti este Cheia

Un lucru care îl face pe Kickassd să iasă în evidență de mulțime sunt calitățile unice și serviciul pentru clienți. Chuck indică mediul de lucru al companiei drept unul dintre motivele succesului lor.

El ne spune că echipa depune eforturi ample pentru a oferi asistență de cea mai înaltă calitate.

„La o vedere, Kickassd ar putea arăta ca o altă gazdă web. Doar până nu aruncați o privire sub capotă și luați-o pentru un test drive, vă dați seama că lucrurile stau altfel. ”

Filozofia lor de servicii pentru clienți îi face cu siguranță să iasă în evidență pe o piață aglomerată de găzduire web. Oricine a avut vreodată o companie de găzduire cu timp de răspuns lent sau cu o atitudine nepăsătoare, va aprecia ce are de spus Chuck despre clienții săi.

„Clienții sunt numărul 1!”

„Clienții sunt numărul 1! Nu-mi pasă dacă trebuie să facem un laptop în mijlocul unei furtuni de zăpadă, la 20 de mile de nicăieri pentru a o face, doar se va face. “

Aici, la WHSR, credem că puteți spune multe despre o companie pe baza modului în care tratează chiar și cele mai dificile situații.

I-am cerut lui Chuck câteva întrebări dificile, cum ar fi care a fost o situație grea cu un client și cum a rezolvat-o? Desigur, nu am cerut nume specifice, deoarece scopul a fost pur și simplu să sap în abilitățile de soluționare a problemelor din spatele echipei de servicii pentru clienți Kickassd.

„Le-am făcut un videoclip live cu mine instalând același plugin și apoi declanșând regula de Securitate Mod cu un ceas de jurnal live …”

„Recent am avut de-a face cu un client care a declanșat constant securitatea serverului nostru și a primit interdicția IP. Clientul a fost convins că serviciile noastre mergeau offline și erau destul de iritate. Chiar și când am reușit să-l restrâng la un anumit plugin de browser pe care îl instalaseră, tot nu mă credeau. Le-am făcut un videoclip în direct de mine instalând același plugin și apoi declanșând regula de Securitate Mod cu un ceas de jurnal live în SSH pe același ecran, astfel încât să poată vedea efectiv IP-ul sistemului care să mă interzică și să trimită pluginul browserului. ”

„Au acceptat asta și au eliminat pluginul. Din partea noastră, am modificat această regulă specială pentru a fi mai puțin restrictivă. “

Răspunsul lui Chuck este impresionant din câteva motive.

În primul rând, nicio companie de găzduire web nu vă va permite să continuați activitatea care determină interzicerea unui IP. Cu toate acestea, Chuck a avut răbdare cu clientul. A ieșit din drum pentru a arăta clientului care este problema cu pluginul. Apoi, el a căutat o soluție chiar și după ce clientul a eliminat pluginul, astfel încât acesta să nu mai reapară în viitor. Acest lucru arată angajamentul companiei sale pentru serviciul pentru clienți și îmbunătățirea acestuia de la interacțiuni de la zi la zi cu clienții.

Răspunsul său a fost foarte respectuos față de clientul său și nu a dat vina în altă parte decât setările și pluginul interacționând între ei.

Bucuriile de a lucra cu proprietarii de site-uri web

Întrucât am pus întrebarea dificilă despre cum a gestionat o situație grea, m-am gândit să-l întreb care este cea mai răsplătitoare parte a muncii sale.

„Nu demult am migrat un site web de afaceri pe serverele noastre. Era pentru o afacere de profil destul de înaltă, extrem de sensibilă la timpul dezactivare, din păcate scripturile lor erau foarte demodate și complicate de rezolvat. Pentru a lucra pe serverele noastre a fost nevoie de un pic de PHP și Mysql. Totul s-a stins fără un cârlig și am avut un client extrem de fericit. Acest lucru a fost destul de satisfăcător din cauza dificultății migrației. ”

Din nou, accentul său este pus pe experiența clientului și asigurându-se că clientul primește serviciul de care are nevoie și că a trecut mai departe. Acest lucru este bine pentru această nouă companie. Clienții vor ierta mult dacă îi tratați bine.

Un alt aspect unic al asistenței clienților Kickassd constă în suportul tehnic al acestora. Chuck împărtășește faptul că externalizarea a devenit extrem de comună și duce în general la o reducere a calității sprijinului. „Refuzăm să facem acest lucru și, în schimb, ne menținem sprijinul în casă.”

Chuck consideră că o echipă mică de suport, extrem de eficientă, este mult mai eficientă decât o echipă mai mare, mai puțin eficientă. Aceștia refuză să ofere clienților răspunsuri conserve.

De ce sunt vitale serverile rapide?

Viteza de încărcare a unui site web poate avea un impact uriaș asupra succesului pe care îl are în final site-ul dvs. De fapt, timpul de încărcare este unul dintre factorii majori care influențează dacă cineva va renunța sau nu la o pagină. Utilizatorul obișnuit va aștepta doar 6-10 secunde pentru a se încărca o pagină și apoi va sări.

Kickassd dispune de Litespeed. Chuck împărtășește că Litespeed este extrem de rapid și chiar s-a dovedit a fi mult mai rapid decât Apache, Nginx pentru HTTP și HTTPS.

„De asemenea, rulăm Litespeeds Lscache pe toate serverele noastre, care oferă un impuls masiv al performanței”, a împărtășit Chuck.

Ce înseamnă asta pentru cei care caută pachete prin Kickassd? Dacă rulați un site cu trafic ridicat, îl puteți plasa pe un plan de găzduire partajat. Acest lucru este probabil imposibil pentru mulți alți furnizori. De exemplu, mulți furnizori ar forța un site atât de mare de trafic să treacă la un VPS, ceea ce poate fi mult mai costisitor. Chuck indică Litespeed drept unul dintre principalele motive pentru care pot oferi performanțele pe care le fac la un preț atât de mic.

Planuri de găzduire

Sursa: Planuri de gazduire KickassdSursa: Planuri de gazduire Kickassd

În acest moment, Kickassd pune accentul pe serviciul de găzduire partajat. În cele din urmă, intenționează să ofere Docker ca un serviciu cu valoare adăugată pentru găzduirea partajată. În prezent, nu oferă gazduire VPS decât dacă un client existent are nevoie de el sau în mod specific.

„Litespeed are acum un plugin Cache WordPress care oferă performanțe cu adevărat uimitoare.”

“Ne ocupăm de găzduirea WordPress și am făcut unele modificări pe serverele noastre special pentru WordPress”, a spus Chuck. „Litespeed are acum un plug-in WordPress Cache care oferă performanțe cu adevărat uimitoare. Dar pentru a utiliza acest plugin este nevoie de configurare suplimentară la nivel de server pe care am făcut-o pe serverele noastre. “

Repere inițiale ale Litespeeds WordPress Plugin VS WP Super-Cache. WP Super-Cache este rapid, dar Litespeeds Cache WOW pic.twitter.com/eJZxWBsqqm

– ChuckC (@KickassdInc) 21 martie 2016

„Ne ocupăm de găzduirea WordPress.” Chuck subliniază că în acest moment există doar o serie de furnizori care acceptă pluginul, dar se așteaptă ca acest lucru să se schimbe, deoarece acest plugin depășește fiecare plugin de memorie cache WordPress pe care îl cunoaște.

Evitarea hackerilor

Site-urile web sunt hacked în fiecare zi. Site-urile WordPress par a fi obiective specifice. Eu personal am avut o experiență în trecut în care site-ul meu continua să fie hacked în ciuda firewall-urilor, cheilor de securitate, etc. Serverul meu la acea vreme nu-mi dădea seama de ce, dar eram destul de sigur că atacurile veneau prin planul de găzduire partajat așa cum aș trasa de unde provine traficul și a fost adesea de pe serverul rădăcină în timpul acestor atacuri.

Din cauza acestei agravări din trecutul meu, îmi place întotdeauna să întreb proprietarii companiilor de găzduire cum se descurcă problemele de securitate. L-am întrebat pe Chuck despre problemele legate de hacking-ul acolo și despre modul în care Kickassd protejează clienții.

„[Hacking] este o problemă reală și ceva am fost destul de buni la atenuarea printr-un set extraordinar de reguli de securitate Mod pe care le adăugăm și le modificăm constant. Aceste reguli împreună cu Firewall-urile noastre blochează majoritatea atacurilor asupra site-urilor, inclusiv WordPress. Atacurile de forță brută, de exemplu, împotriva paginii de conectare și xmlrpc.php sunt detectate și blocate, la fel ca multe alte atacuri, cum ar fi atacuri de scripturi site-uri, injecții și multe altele. Monitorizăm jurnalele serverului și urmărim noi atacuri, astfel încât să ne putem modifica regulile în consecință. ”

Un ochi spre viitor

Site-ul Kickassd evidențiază cât de rapid se schimbă web-ul. Din cauza naturii în schimbare rapidă a internetului, Kickassd realizează cât de important este să păstrezi cu degetul pulsul evoluțiilor viitoare..

După cum afirmă Chuck Charleston, tehnologia implicată în găzduirea web atât software cât și hardware este în continuă evoluție și schimbare.

“Pentru a oferi clienților noștri cel mai bun serviciu posibil, urmărim foarte atent ce se întâmplă cu tehnologia din industrie.”

De exemplu, Chuck subliniază faptul că există o evoluție marcată în industrie spre tehnologia containerelor, cum ar fi Docker.

„În prezent experimentăm integrarea Docker, ceea ce ar permite clienților noștri să lanseze și să gestioneze containerele Docker direct din contul cPanel. Căutăm în mod constant noi modalități de a oferi tehnologie nouă, ca servicii cu valoare adăugată. ”

Chuck Charleston a împărtășit că obiectivele lor pentru 2017 sunt să continue pe drumul lor. Accentul nu este pus pe creșterea rapidă și acesta este un lucru bun. O companie de găzduire web care crește încet, de multe ori, are timp să pună procesele la punct pentru a gestiona o listă de clienți mai mare și mai multe cereri pe server. Aceasta înseamnă că serviciul pe care îl primiți astăzi este serviciul pe care îl puteți aștepta probabil în viitorul previzibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me